Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Αιγόκερω 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Αιγόκερως 2022 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Αιγόκερε, μάθε πως θα είναι το 2022 στα αισθηματικά σου:

Αναζητάτε την πρωτοτυπία και την καινοτομία.

Φέτος σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Εσείς που μισείτε την αβεβαιότητα και την αλλαγή, θα ενθουσιαστείτε! Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης του μέλλοντος και της καινοτομίας, συνεχίζει να ταξιδεύει στον Ταύρο και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας συστήνει να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας και να επικεντρωθείτε στο μέλλον σας. Κοιτάζετε μπροστά και όχι πίσω, νιώθετε την επιθυμία να ζήσετε έντονα την αγάπη και τη ζωή. Γίνεστε εύκολα διαθέσιμοι, αναζητάτε την πρωτοτυπία και την καινοτομία, καθώς αυτός ο συναρπαστικός και φιλελεύθερος πλανήτης φέρνει στη ζωή σας κάθε είδους νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους για να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Καθώς ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του ασυνήθιστου, μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι ενδιαφέρεστε για άτομα που δεν ταιριάζουν στο συνηθισμένο τύπο σας.

Πιστέψτε στην αξία σας.

Ωστόσο, έχετε το σοβαρό Κρόνο (τον κυβερνήτη πλανήτη σας) στον Υδροχόο και στο δεύτερο οίκο σας, των αξιών, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, κάτι που θα μπορούσε να σας κάνει ιδιαίτερα επιλεκτικούς για το ποιόν και τι θέλετε στην αγάπη. Προσπαθήστε να είστε ανοιχτόμυαλοι, κάτι διαφορετικό ή απροσδόκητο μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Πιστέψτε στην αξία σας και μην ενδίδετε στην κλήση της σειρήνας του πάθους χωρίς λογική σκέψη. Τα αστέρια γνωρίζουν καλά τη δύναμη της θέλησής σας και την αυστηρότητά σας. Αναμφίβολα θα μπορέσετε να αποδείξετε ότι αξίζετε.

Ήρθε η ώρα να πιστέψετε ότι αξίζετε μια ευτυχισμένη, σταθερή σχέση.

Η ερωτική σας ζωή αναταράσσεται δυνατά κάτω από την επιρροή των δύο εκλείψεων στον Ταύρο, τον Απρίλη και τον Νοέμβρη, στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Με τη βοήθεια αυτών των εκλείψεων, νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε κάτι νέο ή να προχωρήσετε σε κάτι καλύτερο, ειδικά αν έχετε συμβιβαστεί με λιγότερα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ό, τι αποφασίσετε να κάνετε θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το να γνωρίζετε και να είστε σταθεροί στις αξίες σας. Πιέζεστε να ζητήσετε περισσότερα για τον εαυτό σας στην αγάπη, αντί να προσπαθείτε να διατηρήσετε μια ανεκπλήρωτη κατάσταση. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, να πιστέψετε ότι αξίζετε μια ευτυχισμένη, σταθερή σχέση, ότι δεν πρέπει να σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Αφού αυτές οι εκλείψεις σας πιέσουν να κάνετε πολλές βαθιές, εσωτερικές διεργασίες, θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολλά περισσότερα να προσφέρετε σε πιθανούς ερωτικούς συντρόφους.

Αναζητάτε την θαλπωρή και τη γαλήνη στου σπιτιού σας.

Με τον επεκτατικό Δία να πραγματοποιεί μια σύντομη επίσκεψη στον Κριό και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένας από τους απώτερους στόχους σας είναι να δημιουργήσετε οικογένεια ή να γίνετε γονείς. Επίσης, θα μπορούσατε να κάνετε σχέδια με τον αγαπημένο σας για να συγκατοικήσετε ή να φύγετε σε άλλη πόλη. Συνήθως αναλώνετε όλο το χρόνο και την ενέργειά σας στις μεγάλες φιλοδοξίες σας, αυτή τη χρονιά όμως ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε στο σπίτι σας. Αναζητήστε την θαλπωρή και τη γαλήνη του σπιτιού σας ή φύγετε μακριά από τη φασαρία της πόλης, απολαμβάνοντας την ηρεμία και τη γαλήνη ενός τόπου που σας ησυχάζει. Θα επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και θα ανανεωθείτε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σμάρω ταιριάσματα