Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Δίδυμο 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Δίδυμος 2022 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Δίδυμε, μάθε πως θα είναι το 2022 στα αισθηματικά σου:

Να μείνω ή να φύγω;

Ο φιλόσοφος Άρθουρ Σοπενχάουερ είδε τη ζωή ως ένα εκκρεμές που περιστρέφεται μεταξύ φθόνου και πλήξης. Τα αστέρια γνωρίζουν καλά την αποστροφή σας στην ανία. Και με τις δύο εκλείψεις στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, τον Απρίλη και τον Νοέμβρη, είστε διχασμένοι ανάμεσα στην επιθυμία σας να χαλαρώσετε και στην ανάγκη σας να μην είστε μόνοι. Ίσως και να αμφιταλαντεύεστε αν πρέπει να αποχωρήσετε από μια τοξική σχέση που βασανίζει καιρό την ψυχή σας ή αν έχετε τη δύναμη να παραμείνετε. Μήπως είναι μόνο τα οικονομικά που σας ενώνουν και τίποτ’ άλλο; Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική σας για να βρείτε τη σωστή ισορροπία. Ακούστε τις καλοπροαίρετες συμβουλές των συγγενών ή των στενότερων φίλων σας, αλλά εσείς πρέπει να αποφασίσετε για τον εαυτό σας. Λάβετε υπόψη σας ότι όσοι σας γνωρίζουν καλά, θέλουν το καλύτερο για σας και θα αποδειχθούν εξαιρετικοί οδηγοί φέτος.

Ξεκαθαρίστε τα πράγματα! Αναρωτηθείτε τι σας προσφέρει πραγματικά αυτό το πρόσωπο με το οποίο είστε πεισματικά κολλημένοι. Ίσως μια τοξική σχέση έχει ριζώσει για τα καλά στην ψυχή σας, αλλά το ένστικτό σας σας λέει ότι δεν έχει και τις καλύτερες προθέσεις. Ένας άνθρωπος που σας αγαπάει πραγματικά δεν πρέπει ποτέ να σας αποθαρρύνει, να σας μειώνει ή να επικρίνει συστηματικά τις επιλογές σας ή τον τρόπο που συμπεριφέρεστε. Εάν κάποιος/α σας στέλνει αρνητικές δονήσεις ή είναι προκατειλημμένος απέναντί σας ή σας εμποδίζει να προχωρήσετε ή σας κλειδώνει στη δική του απαισιοδοξία χωρίς να το καταλαβαίνετε, είναι καιρός να απομακρυνθείτε από αυτόν.

Μια αγάπη από τα παλιά…

Ο αέρας φυσά δυνατά, αλλά είναι μια ζέστη και μια κρύο στην καρδιά σας. Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας σας καλεί να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας, σας δίνει λίγο χρόνο να σκεφτείτε περισσότερα για τους έρωτές σας. Η πίστη δεν είναι το δυνατό σας σημείο, έτσι προσέξτε τους παλιούς δαίμονες που κοιμούνται. Ο ανάδρομος Άρης και η καυτή του ενέργεια θα μπορούσε κάλλιστα να αφυπνίσει το πάθος μιας παλιάς αγάπης, αλλά με τί μέλλον; Σταθμίστε τα πάντα πριν αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να παρασυρθεί από ένα πάθος δίχως αύριο. Το σίγουρο όμως είναι ότι ο κόκκινος πλανήτης σας ωθεί να εστιάσετε στον εαυτό σας, να επαναξιολογήσετε τον τρόπο που δράτε και αντιδράτε. Μήπως η συμπεριφορά σας απομακρύνει την αγάπη; Μιλήστε με τον εσωτερικό σας εαυτό και κάντε απολογισμό των επιθυμιών σας και των παλιών σχέσεων, τί εμπειρίες αποκομίσατε; Τέλος, μην ξεχνάτε ποτέ ότι είστε μοναδικοί!

Δεν εγκαταλείπετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας.

Ο τυχερός Δίας ταξιδεύει για λίγο χρονικό διάστημα στον Κριό και στον φιλικό και φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας, χαρίζοντάς σας αυτοπεποίθηση και δημοτικότητα και επεκτείνοντας τον κοινωνικό κύκλο σας. Αναμείνατε πολλούς θαυμαστές, πολλοί από τους οποίους θαυμάζουν το πνεύμα σας και τα ιδανικά σας. Κάνετε νέους φίλους, ίσως κάποιος από αυτούς κάνει την καρδιά σας να σκιρτήσει έντονα. Αν είστε σε σχέση, δεν επιδιώκετε να εγκαταλείψετε την ελευθερία σας. Αναζητάτε περισσότερο τους φίλους σας, δεν ανέχεστε τους περιορισμούς και την πίεση. Θα πρέπει να επικοινωνείτε με περισσότερη ευθύτητα και ειλικρίνεια με τον αγαπημένο σας, εκτός κι αν θέλετε να πετάξετε ελεύθερα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms