Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Iχθύ 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Ιχθύς 2022 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Ιχθύ, μάθε πως θα είναι το 2022 στα αισθηματικά σου:

Δώστε αγάπη αλλά μη γίνεστε θύμα.

Να ξέρετε ότι δεν μπορείτε ούτε να προσποιείστε κάτι άλλο από αυτό που είστε, ούτε και να τους ευχαριστήσετε όλους. Άλλωστε δεν ζείτε για αυτό. Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σας και σας προικίζει με θετικές δονήσεις και καλοπροαίρετες, άξιες ψυχές, βοηθώντας σας να αποστασιοποιηθείτε από εκείνους που σας εκμεταλλεύονται και σας κάνουν να νιώθετε θύμα και των οποίων η κριτική είναι συστηματική και χωρίς νόημα. Μη διστάσετε να δώσετε προτεραιότητα στην ποιότητα παρά στην ποσότητα. Αυτό θα φωτίσει την ψυχή και το μυαλό σας. Αναπνεύστε, χαμογελάστε, διασκεδάστε! Λάβετε υπόψη σας ότι υπάρχει ομορφιά σε όλους και σε όλες τις καταστάσεις. Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της παγκόσμιας αγάπης, σας στέλνει όλα τα καλά του αισθήματα και την καλοσύνη του. Εναπόκειται σε εσάς να τα εκμεταλλευτείτε.

Λέτε «όχι» στο φόβο της μοναξιάς και της ανασφάλειας.

Εστιάζετε περισσότερο σε εσάς παρά στους άλλους. Όχι ότι δεν μπορείτε ή δεν θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε ή να απολαύσετε την τρέχουσα σχέση σας, αλλά με τον σοφό και συνετό Κρόνο στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, νιώθετε πίεση να ξεπεράσετε τους φόβους σας και το παρελθόν σας, μένοντας μόνοι. Ως αποτέλεσμα, θα διαπιστώσετε ότι η σχέση σας ή θα βελτιωθεί ή θα τελειώσει. Υπάρχει και ένα θετικό σε αυτόν τον χωρισμό, θα σας βοηθήσει να βρείτε τη συναισθηματική εκπλήρωση και την ευτυχία που δεν θα εξαρτάται από το αν έχετε ή όχι σύντροφο. Αυτό σημαίνει ότι είστε λιγότερο διατεθειμένοι να κρατήσετε κάποιον μόνο και μόνο από το φόβο της μοναξιάς και της ανασφάλειάς σας, δεν θεωρείτε ότι ο σύντροφός σας είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ευτυχία σας.

Ανακτάτε την εμπιστοσύνη σας στην αγάπη.

Έφτασε η ώρα της πραγματοποίησης, της αισιοδοξίας και του ενθουσιασμού. Ο Δίας ο οποίος ταξιδεύει για το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου στο ζώδιό σας έρχεται στη ζωή σας με καλή τύχη και πολλές υποσχέσεις. Αφήνετε πίσω σας τις τύψεις, τις αμφιβολίες και τους δισταγμούς και προχωράτε! Η αποτυχία είναι εμπειρία και η εμπειρία σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία. Αυτός ο ευεργέτης πλανήτης βοηθά στο να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη σας στην αγάπη. Το σύμπαν σας ωθεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στον εαυτό σας και θα διαπιστώσετε ότι όχι μόνο θα νιώθετε καλά, αλλά θα πετύχετε σχεδόν τα πάντα, θα νιώσετε πραγματικά ερωτευμένοι. Ενισχύει επίσης τη γοητεία σας και τη δύναμη να έλξετε το άλλο σας μισό. Αν είστε σε σχέση, αισθάνεστε ικανοποιημένοι, ευτυχισμένοι και άνετοι, δεν αφήνετε τα μαύρα σύννεφα να χαλάσουν αυτό το όμορφο τοπίο.

Μια αλλαγή νοοτροπίας φέρνει την αγάπη.

Οι εκλείψεις του έτους που ενεργοποιούν τον άξονα 3ου/ 9ου οίκου που αφορούν την επικοινωνία και τις πεποιθήσεις σας, αλλάζουν το παιχνίδι φέρνοντας μια αλλαγή νοοτροπίας γύρω από τις σχέσεις. Σας ωθούν να αφήσετε ξεπερασμένες πεποιθήσεις για την αγάπη, ειδικά αν έχετε απογοητευτεί στο παρελθόν ή φοβάστε να χάσετε την ανεξαρτησία σας. Οι πιστοί σας φίλοι, τα αδέλφια ή οι στενοί συγγενείς σας κατέχουν αυτή τη χρονιά ζωτική θέση στη ζωή σας και με χαρά ακούτε τις συμβουλές τους. Ένα άτομο συγκεκριμένα καταφέρνει την κατάλληλη στιγμή να σας καθοδηγήσει στις ανατροπές και στις αμφιταλαντεύσεις του μυαλού σας. Ίσως και να γνωρίσετε κάποιον που σας παραδίδει τα κλειδιά της ευτυχίας, ρωτώντας σας για τη ζωή σας ή σας κάνει να θυμηθείτε τις ξέγνοιαστες στιγμές ή ορισμένες εμπειρίες που ζήσατε. Μη διστάσετε να του ανοίξετε την καρδιά σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σμάρω ταιριάσματα