Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Κριό 2022

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Κωνσταντίνα Νικολάου

Κριός 2022 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Κριέ, μάθε πως θα είναι το 2022 στα αισθηματικά σου:

Αν δεν πιστέψετε στην αξία σας, πώς θα λάβετε αγάπη;

Νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε, να σπάσετε τη ρουτίνα σας, να βρείτε νόημα στην αγάπη. Οι πράξεις είναι που σημαίνουν τα πάντα για σας, όχι τα λόγια. Οι δύο εκλείψεις τον Μάϊο και τον Δεκέμβριο στο ζώδιο του φλογερού Σκορπιού και στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, τον φυσικό οίκο του Σκορπιού, σας ταρακουνούν συναισθηματικά και ψυχικά, αλλά αυτό οδηγεί σε μια ηχηρή επίγνωση του εαυτού σας. Μη φοβάστε αν φτάσετε μέχρι την αποξένωση. Μην πανικοβληθείτε, για τους περισσότερους από εσάς αυτή η ευαισθητοποίηση σας βοηθά να κάνετε απολογισμό της ερωτικής σας ζωής, να βάλετε τα προβλήματα σε τάξη και το πιο σημαντικό, να βρείτε λύσεις.

Αν έχετε συμβιβαστεί με λιγότερα από αυτά που ενδόμυχα θέλετε στην αγάπη λόγω οικειότητας ή ανασφάλειας, κοιτάξτε το καρμικό μήνυμα αυτών των εκλείψεων, θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τον πήχη, για τον εαυτό σας και την ερωτική σας ζωή. Εάν βρίσκεστε σε μια σταθερή σχέση και μοιράζεστε χρήματα ή έχετε οικονομικές υποχρεώσεις με το σύντροφό σας, τα χρήματα θα είναι ένα καυτό θέμα μεταξύ σας, καθώς σας πιέζουν να αντιμετωπίσετε θέματα σχετικά με κοινά οικονομικά. Ίσως ακόμα σεξουαλικά ζητήματα δημιουργήσουν δυσαρέσκεια, έλεγχο ή νοσηρή αλληλεξάρτηση. Το δίδαγμα; Μπορεί να περιμένετε από το σύμπαν να σας βοηθήσει στην ευτυχία σας, αλλά αν δεν πιστέψετε στην αξία σας, πώς θα τα καταφέρετε;

Μαθαίνετε ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για σας.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε περισσότερο για μεγάλα σχέδια που έχετε για το μέλλον σας και λιγότερο για το φλερτ και την αγάπη, στόχος σας είναι περισσότερο οι σταθερές φιλίες και δεσμευτικές σχέσεις με ανθρώπους που έχουν κοινά ιδανικά και αξίες με τα δικά σας καθώς ο Κρόνος κατασκηνώνει στον Υδροχόο και τον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των μελλοντικών στόχων σας. Ωστόσο, αν η αγάπη είναι στη λίστα των ελπίδων και των επιθυμιών σας, θα τη συναντήσετε μόνο αν είστε έτοιμοι να αλλάξετε την προσέγγισή σας. Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό, πιέζοντάς σας να ξεκαθαρίσετε ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για σας και μετριάζοντας την ανάγκη σας και την έντονη επιθυμία σας να δημιουργήσετε μια νέα σχέση.

Ο σωστός άνθρωπος υπάρχει, απλά πρέπει να πιστέψετε ότι υπάρχει.

Αν δυσκολευόσασταν να ξεπεράσετε έναν/μία πρώην ή εάν είχατε χάσει την ελπίδα ή την αισιοδοξία σας στην ερωτική σας ζωή, βασιστείτε στην περιήγηση του τυχερού Δία στο συμπονετικό και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων και στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα καθώς αυτός ο ευεργέτης πλανήτης έρχεται κοντά σας για να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε την καρδιά σας και για να επανακτήσετε την πίστη σας στην αγάπη. Ο σωστός άνθρωπος υπάρχει, απλά πρέπει να πιστέψετε ότι υπάρχει.

Αν θέλετε να αλλάξουν τα πράγματα, πρέπει πρώτα να αλλάξετε μέσα σας. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα και η οικογένειά σας θα σας δώσουν όλη την υποστήριξη και την καλοσύνη που χρειάζεστε για να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Σας βοηθούν να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε για τον εαυτό σας, να βάλετε στην άκρη ορισμένες από τις ανησυχίες σας. Και ο Δίας στον Κριό σε αυτή τη σύντομη περιοδεία του από το ζώδιό σας έρχεται να υπογράψει την ευτυχία σας με μια πραγματική υπόσχεση αγάπης και ευημερίας, παίρνετε μια μικρή γεύση πριν την έναρξη μιας νέας φάσης στην ερωτική σας ζωή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σμάρω ταιριάσματα