Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Ταύρο 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Ταύρος 2022 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Ταύρέ, μάθε πως θα είναι το 2022 στα αισθηματικά σου:

Δέσμευση ή ελευθερία;

Λαχταράτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα σε μια ερωτική σχέση και συνήθως δεν έχετε κανένα πρόβλημα να κολλήσετε με κάποιον για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, χάρη στον σοβαρό Κρόνο στον Υδροχόο και στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας να παλεύει με τον αντισυμβατικό Ουρανό στο ζώδιό σας, ίσως διαπιστώσετε ότι το κομμάτι της ψυχής σας που αγαπά τη συνέπεια στις σχέσεις έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με το κομμάτι σας που λαχταρά την ανεξαρτησία και την ελευθερία. Συνδυάστε αυτόν τον κοσμικό συνδυασμό με τις δύο εκλείψεις στον Ταύρο τον Απρίλιο και τον Νοέμβριο και τις επόμενες δύο στον Σκορπιό και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, τον Μάϊο και τον Οκτώβρη, και είτε θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια πιο σταθερή σχέση που βαδίζει σε μια σταθερή πορεία, είτε θα αναζητήσετε την ελευθερία σας αν ο αγαπημένος σας απαιτεί πάρα πολλά από εσάς.

Σπάτε τις αλυσίδες των περιορισμών

Ένα πράγμα έχετε στο μυαλό σας: Να κάνετε το δικό σας ή να μην κάνετε τίποτα, να ζήσετε τη ζωή χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας σας ωθεί να εγκαταλείψετε τον παράδεισό σας, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο με τους άλλους, αλλά και κυρίως με τον εαυτό σας. Ο πλανήτης της ανανέωσης, ο Ουρανός, σπάει τις περιορισμένες δομές και λύνει τους δεσμούς. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε έναν απολογισμό της ερωτικής σας ζωής, να βρείτε νόημα σε αυτήν και να αισθανθείτε περισσότερο ότι ζείτε σύμφωνα με τις αξίες σας, τα γούστα σας, τον χαρακτήρα σας ή το όραμά σας για την ευτυχία. Και τώρα διψάτε για μια αλλαγή, αναζητάτε την καινοτομία και τον νεωτερισμό, αλλά πάνω απ’ όλα ανάπαυση.

Αν είστε μόνοι, η αγάπη μπορεί να είναι για σας φέτος ελεύθερη, καθώς εστιάζετε περισσότερο στο να κάνετε αυτό που θέλετε, συμπεριλαμβανομένης της επιδίωξης των επαγγελματικών στόχων σας και των φιλοδοξιών σας. Εάν αποφασίσετε να εμπλακείτε με κάποιον/α φέτος, μπορεί να είναι μια σχέση που δεν θα οδηγήσει σε δέσμευση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε κάτι σοβαρό, αλλά το άλλο σας μισό σίγουρα θα πρέπει να σας υποστηρίζει στις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες και να μην ελέγχει όλες τις κινήσεις που κάνετε. Αυτό ισχύει και για όσους από εσάς έχετε μια μακροχρόνια σχέση.

Απολαμβάνετε κάτι διαφορετικό

Το μεγαλύτερο μέρος του έτους, ο Δίας θα βρίσκεται στους Ιχθύς και στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, βοηθώντας στη διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου, κάτι που θα μπορούσε επίσης να διευρύνει τη λίστα των γνωριμιών σας. Δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος αφορά τη φιλία, είναι επίσης πιθανό εσείς και ένας φίλος σας να αισθανθείτε κάτι περισσότερο φέτος. Και με τον Ουρανό στον Ταύρο να αλλάζει τις βασικές σας αξίες και να σας δίνει μια γεύση για κάτι διαφορετικό, μπορεί επίσης να σας έλξουν άτομα που δεν είναι ο συνηθισμένος τύπος σας. Να είστε ανοιχτοί στο νέο, ενώ παραμένετε πιστοί σε αυτό που πραγματικά θέλετε.

Κάνετε όνειρα για το μέλλον

Η περιοδεία του Δία στον Κριό και στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας διασφαλίζει ότι ο δρόμος σας θα διασταυρώνεται με εκείνους που σας θέλουν πολύ. Σας προσφέρει την ευκαιρία να εκφράσετε την καρδιά σας, να είστε περισσότερο ευαίσθητοι και συμπονετικοί, να κάνετε όνειρα και να αναπτυχθείτε πνευματικά, να συναντήσετε την αγάπη που ελπίζατε. Λάβετε υπόψη σας τον μύθο του λαγού και της χελώνας, όπου η χελώνα παίρνει σιγά-σιγά το δρόμο της και αποδεικνύει στα υπόλοιπα ζώα του δάσους, ότι δεν πρέπει ποτέ κανείς να τα παρατάει στη ζωή. Η καλή θέληση και το μυαλό σας είναι τα καλύτερα όπλα σας για να πετύχετε και να λάμψετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σμάρω ταιριάσματα