Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Υδροχόο 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Υδροχόος 2022 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Υδροχόε, μάθε πως θα είναι το 2022 στα αισθηματικά σου:

Με ωριμότητα και σοφία ανοίγετε ένα λαμπρό μέλλον.

Όλοι θα συμφωνήσουν ότι έχετε αλλάξει φέτος. Σε τί; Προς το καλύτερο! Είστε πιο ώριμοι, πιο σοφοί και οι εμπειρίες του παρελθόντος σας έχουν κάνει να πιστέψετε στην αξία σας, την ειλικρίνειά σας, την ιδιαίτερη αύρα σας. Και όλα αυτά χάρη στο μεγάλο δάσκαλο, τον Κρόνο, που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σας. Έχετε τις αντοχές, την υπομονή και την επιμονή να ξεγλιστρήσετε από προηγούμενες περίπλοκες καταστάσεις, να αγωνιστείτε για να τις κάνετε πιο ομαλές και ευκολότερες. Ίσως νιώσετε ότι έχετε βρει το άτομο με το οποίο προορίζεστε να είστε μαζί, ότι βρίσκεστε στο σωστό μέρος όπου η μοίρα ήθελε να είστε. Η συναισθηματική περιπλάνηση και η ελευθερία σας σας φαίνονται πολύ μακριά, άλλωστε τώρα δεν τις επιδιώκετε καν.

Αν είχατε ξεκινήσει τη χρονιά μόνοι, ελεύθερο πουλί, σαν αέρας και χωρίς ιδιαίτερη επιθυμία να δεσμευτείτε, σας περιμένει μια όμορφη ιστορία. Κάποιο σοβαρό και προσγειωμένο άτομο θα σας αλλάξει εύκολα γνώμη. Θα ανατρέψει τις φιλελεύθερες πεποιθήσεις σας και θα σβήσει το παρελθόν σας. Αν είστε σε σχέση, αναρωτιέστε: Έχετε την αίσθηση ότι μοιράζεστε τη ζωή σας με έναν αληθινό σύντροφο ψυχής; Είστε και οι δύο έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο βήμα μαζί; Αν η απάντηση είναι «ναι» αναμείνατε μετακόμιση, επισημοποίηση, γάμο, τίποτα και κανείς δεν θα σας κάνει να υποχωρήσετε. Αν όμως η απάντηση είναι «όχι», νιώθετε ότι αυτή η παγωνιά στην ψυχή σας δεν πρέπει να διαρκέσει άλλο. Αν τα τελευταία χρόνια έχετε απομακρυνθεί συναισθηματικά με τον αγαπημένο σας, ίσως και να αποφασίσετε να δώσετε τέλος. Μην πανικοβληθείτε, το άγχος και η πίεση θα διαρκέσουν για λίγο, σύντομα θα σταθείτε ξανά στα πόδια σας, έτοιμοι να δημιουργήσετε κάτι νέο, όπως πάντα.

Λαμβάνετε καρμικά μαθήματα για την αγάπη και την αξία σας.

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο απρόβλεπτος Ουρανός και δύο εκλείψεις στον Ταύρο, τον Απρίλη και τον Νοέμβρη αναταράσσουν τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνοντας τα πάνω κάτω στην ερωτική σας ζωή, ειδικά αν συγκατοικείτε με τον αγαπημένο σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από μια απρόβλεπτη εγκυμοσύνη ή νιώθετε έτοιμοι να φύγετε από το χώρο που ζείτε μαζί και να μεταβείτε σε ένα δικό σας μέρος, εάν η σχέση σας έχει τελειώσει. Το σύμπαν σας ζητά να αγωνιστείτε προκειμένου να αντιμετωπίσετε πράγματα από το παρελθόν σας που σας εμποδίζουν να έχετε την αγάπη και τη συναισθηματική εκπλήρωση που αναζητάτε. Λαμβάνετε περισσότερα καρμικά μαθήματα γύρω από την αγάπη για τον εαυτό σας και την αξία σας. Γνωρίζοντας τον εαυτό σας, καταφέρνετε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε από τον άλλον.

Ένα παλιό πάθος ταρακουνά την καρδιά σας.

Θα είναι η μεγάλη επιστροφή; Μια παλιά ιστορία μεταμορφώνει τις αναμνήσεις σας, νιώθετε ότι έχετε χάσει κάτι σημαντικό ή δεν έχετε γυρίσει εντελώς σελίδα. Αναζωπυρώνεται μια παλιά ερωτική φλόγα, νιώθετε πως αυτό το πρόσωπο μιλάει ακόμα στην καρδιά σας καθώς ο ανάδρομος Άρης κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Φαίνεται σαν deja vu; Μη σπεύσετε να κάνετε κατάθεση ψυχής, ακούστε την καρδιά και το μυαλό σας και περιμένετε. Εν ολίγοις, απολαύστε το πάθος, χωρίς υπερβολές! Πρέπει να ειπωθεί ό, τι είναι κρυμμένο μεταξύ σας, ίσως ακόμα απευθυνθείτε στους φίλους σας για συμβουλές, αλλά θα ήταν άχρηστο, δεν θα ακολουθήσετε καμία. Αν είστε σε σχέση, νιώθετε την ανάγκη να κρυφτείτε από το άλλο σας μισό, να ζήσετε για λίγο απομονωμένοι. Ίσως και να μείνετε μακριά από τα κοινωνικά δίκτυα, δεν απαντάτε σε κανέναν, κάνετε κάποιο είδος ψηφιακής αποτοξίνωσης. Οι πιο πολύτιμοι φίλοι σας σας καταλαβαίνουν πολύ καλά, για τους άλλους … έχει πραγματικά σημασία;

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σμάρω ταιριάσματα