Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Δίδυμο 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Δίδυμος 2023 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Δίδυμε, μάθε πως θα είναι το 2023 στα αισθηματικά σου:

Αξίζετε ευτυχία και μια αρμονική και ευτυχισμένη ερωτική ζωή

Σφύζετε από ενθουσιασμό και χαρά και τώρα το σύμπαν απαιτεί μια συναισθηματική και ψυχική ανανέωση για να καλωσορίσετε την αγάπη στη ζωή σας. Ο Ουρανός και ο Δίας, στο δεύτερο μισό του έτους, στον πνευματικό αλλά θολό δωδέκατο οίκο σας, σας ωθούν να πείτε αντίο στο ζοφερό παρελθόν σας, στις οδυνηρές αναμνήσεις σας και σε αυτό που ήσασταν. Τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας και σας ανοίγουν τα μάτια. Συνειδητοποιείτε ότι κι εσείς αξίζετε ευτυχία και μια αρμονική και ευτυχισμένη ερωτική ζωή. Εάν είστε ελεύθεροι, το σύμπαν σας δείχνει το δρόμο προς τη συναισθηματική ελευθερία σας και την εσωτερική σας γαλήνη. Εάν έχετε ήδη βρει την αδελφή ψυχή σας, θα σας βοηθήσει να απαλύνετε τους φόβους σας και να απομακρύνετε τα άγχη σας, να σταθεροποιηθείτε ως ζευγάρι. Τον τελευταίο καιρό έχετε ωριμάσει, έχετε αλλάξει, έχετε εξελιχθεί. Και φέτος, νιώθετε έτοιμοι να το δείξετε, να βγείτε σαν πεταλούδα από το κουκούλι της και να πετάξετε μακριά προς το πεπρωμένο σας.

Γυρίζετε σελίδα στη συναισθηματική σας ζωή

Πώς θέτετε όρια χωρίς να κρατάτε μυστικά; Οι εκλείψεις του έτους στον άξονα 12ου/6ου οίκου που αφορούν το τι κρύβετε και τι αποκαλύπτετε στους άλλους μπορεί να σας προκαλέσουν να βγάλετε τα πάντα στο φως, ίσως ακόμα αγωνίζεστε να ξεπεράσετε τον πόνο και τη θλίψη σας. Οι εκλείψεις σας βοηθούν να γυρίσετε μια ευαίσθητη, ακόμη και επίπονη σελίδα στη συναισθηματική σας ζωή, να αφήσετε στην άκρη τις παλιές μνησικακίες και να κοιτάξετε στο μέλλον. Μπορεί να είναι η συμφιλίωση με κάποιον/α που αγαπήσατε στο παρελθόν, να συγχωρήσετε ή απλά να ξεχάσετε. Σε κάθε περίπτωση, θα νιώσετε ανάλαφροι και απαλλαγμένοι από ένα βάρος που βαραίνει τους ώμους σας για πάρα πολύ καιρό. Επομένως, αυτές οι εκλείψεις είναι πηγή ανανέωσης για εσάς, σαν μια κενή σελίδα για να ξαναγράψετε. Είστε έτοιμοι να εμπιστευτείτε ξανά και να ανοίξετε την αγκαλιά σας σε μια νέα αγάπη.

Αγώνας για την εμπιστοσύνη και πάλη με το υποσυνείδητό σας

Ο Κρόνος στους Ιχθύς ξεκινά την πορεία του στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, οπότε μπορεί να είστε πολύ ιδεαλιστές με τη δουλειά σας και να νιώθετε πολλή ενέργεια σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Στην πραγματικότητα όμως, μπορεί να καταλήξετε να ελκύεστε από ένα συνάδελφο που φαίνεται να μοιράζεται αυτό το πάθος σας. Προσέξτε να θέσετε καλά τα όριά σας αν προσπαθήσετε να κάνετε μια επαγγελματική σχέση ερωτική γιατί τόσο ο Κρόνος όσο και οι εκλείψεις μπορεί να επιφέρουν διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που ονειρεύεστε. Αυτό σημαίνει ότι κάθε κρυφή κίνηση θα μπορούσε να αποκαλυφθεί με τρόπο που δεν είναι καλό για εσάς. Μπορεί ακόμα το άτομο αυτό να είναι αναξιόπιστο ή ανειλικρινές, η αλήθεια θα είναι λίγο αμφιλεγόμενη.

Αν είστε σε σχέση, μπορεί να είστε ειλικρινείς χωρίς όμως να το εκπέμπετε, γι’ αυτό συζητήσετε με τον αγαπημένο σας για τη σχέση σας ξεκάθαρα. Ο αγαπημένος σας θέλει να μάθει αν μπορεί να σας εμπιστευτεί. Ίσως πάλι έχετε επιμονή για την επαγγελματική σας επιτυχία και την υλοποίηση των μεγάλων φιλοδοξιών σας σε σημείο να απομακρύνεστε από τον αγαπημένο σας. Με τον βαρύ Κρόνο αναζητάτε τη δύναμη και την εξουσία και πως μπορείτε να ξεχωρίσετε στο πλήθος. Ο Κρόνος μπορεί να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε γερά θεμέλια, τόσο στην εργασία σας όσο και στη σχέση σας, τούβλο - τούβλο. Αλλά θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για να δείξετε ότι είστε μοναδικοί ή ακόμα και να παλέψετε με το υποσυνείδητό σας και τις παρελθούσες εμπειρίες σας. Τί πρέπει να αποφευχθεί με τον Κρόνο; Οτιδήποτε που θα μπορούσε να παρερμηνευθεί στη συμπεριφορά σας. Να είστε επιλεκτικοί για κάθε έργο που αναλαμβάνετε και ξεκάθαροι με κάθε απόφαση που παίρνετε.

Φίλοι και διασκέδαση

Η συνεχιζόμενη κίνηση του Δία στον Κριό και στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, κατά τους πρώτους πέντε μήνες του έτους, τουλάχιστον μειώνει κάπως το άγχος και την πίεση που νιώθετε. Μπορείτε να απολαύσετε ευρέως τις κοινωνικές συναναστροφές και τη διασκέδαση με τους φίλους σας, μπορεί ακόμα μια φιλία να μεταστραφεί σε κάτι περισσότερο. Ωστόσο, εάν έχετε μια σταθερή σχέση, ο σύντροφός σας μπορεί να χαθεί στην ανακατωσούρα και τις ποικίλες δραστηριότητές σας, οπότε προσπαθήστε να του αφιερώσετε χρόνο για να διατηρήσετε αυτή τη σχέση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Φωφώ