Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Τοξότη 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Τοξότης 2023 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Τοξότη, μάθε πως θα είναι το 2023 στα αισθηματικά σου:

Παλιές αναμνήσεις, βάρη και ευθύνες

Ένα αίσθημα μοναξιάς σας κερδίζει αυτή τη χρονιά καθώς ο σοβαρός και μοναχικός Κρόνος ξεκινά την περιήγησή του στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Θα έχετε τη δυσάρεστη εντύπωση ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει πραγματικά. Ίσως θέλετε να τακτοποιήσετε τη ζωή σας, να κάνετε οικογένεια και να αποστασιοποιηθείτε από τη διασκέδαση και τους φίλους σας. Μπορεί ακόμα να έρθετε πιο κοντά με συγκεκριμένα άτομα που μοιράστηκαν τον πόνο σας ή έχετε μαζί τους αναμνήσεις από την παιδική σας ηλικία και σας έκαναν να ωριμάσετε. Ο Κρόνος σας εμπνέει να έχετε μια ιδιαίτερη συναισθηματική σύνδεση με το παρελθόν σας, σχεδόν μελαγχολική. Ο πλανήτης της ωριμότητας και της οργάνωσης αντιπροσωπεύει το τέλος, αυτό μιας εποχής ή ενός κύκλου, και επομένως την αρχή μιας νέας εποχής. Σας κάνει να θέλετε να περιβάλλεστε με θετικές και καλοπροαίρετες δονήσεις, ενδιαφέροντες και πνευματικούς ανθρώπους, ικανούς να σας εμπνεύσουν και να σας σταθούν στις δυσκολίες της ζωής.

Μπορεί να χρειαστεί να επιλέξετε ανάμεσα στο σπίτι σας και την οικογένειά σας από τη μια πλευρά και τη σχέση σας από την άλλη. Το δύσκολο μέρος μπορεί να είναι να χειριστείτε τα όνειρά σας με την πραγματικότητα. Ο μεγαλύτερος έρωτάς σας είναι πιθανώς η δική σας προσωπική φαντασίωση ενός ευτυχισμένου σπιτιού. Όποιος κι αν είναι ο σύντροφός σας, μπορεί απλώς να θέλετε να είστε μαζί για πάντα. Έχετε όμως συνειδητοποιήσει αν μπορείτε να μοιραστείτε τα βάρη και τις ευθύνες μιας κοινής ζωής; Η ανάγκη σας για συγκατοίκηση θα μπορούσε να σας κάνει να βιαστείτε να μετακομίσετε μαζί, παρασυρόμενοι από τις φαντασιώσεις σας και την επιθυμία σας για θαλπωρή και γαλήνη. Εάν έχετε ήδη ζήσει με το σύντροφό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί και να αναδιαμορφώσετε το σπίτι σας. Μπορεί να έχετε μεγάλα όνειρα για τη μεταρρύθμιση του σπιτιού σας, αν και η εφαρμογή τους θα μπορούσε να αποδειχτεί πιο δύσκολη από ό, τι περιμένατε. Το πιο σημαντικό μέρος αυτής της διέλευσης του Κρόνου είναι ότι θα σας βοηθήσει να βρείτε απαντήσεις σε μερικές από τις αμφιβολίες σας και τρόπους επίλυσης των εσωτερικών σας ερωτημάτων.

Διασκέδαση, φλερτ και πάθος

Οι εκλείψεις ενεργοποιούν τον άξονα 5ου/11ου οίκου και θα μπορούσατε να νιώσετε έντονα συναισθήματα, σαν να χάνετε τον εαυτό σας, σε μια ερωτική σχέση που αναλώνει μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Θα μπορούσατε επίσης να λάβετε πρόσκληση από έναν ελίτ κοινωνικό κύκλο ή να συμμετάσχετε σε μια φιλανθρωπική δράση ή να ξεκινήσετε τη δική σας ομάδα κοινωνικής δράσης. Αν και δεν χρειάζεται κάθε σχέση να διαρκεί για πάντα, προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τους υποψήφιους συντρόφους σας για τις προθέσεις σας. Τα παιδιά, ένα άλλο θέμα του πέμπτου οίκου, θα μπορούσαν να σας απασχολήσουν έντονα στη σχέση σας. Μπορεί να θέλετε πραγματικά ένα παιδί ή απλά μιλάτε για τεκνοποίηση. Προσέξτε να μην χρησιμοποιήσετε ένα παιδί για να σώσετε μια αποτυχημένη σχέση ή για να εξασφαλίσετε ένα σύντροφο που θέλει απλώς ελευθερία. Ο πέμπτος οίκος διέπει επίσης τη διασκέδαση και το φλερτ, επομένως θα μπορούσατε να αναζητήσετε κάποιον άλλον που χρησιμεύει ως δεκανίκι στη σχέση σας.

Έντονη δράση και περιπέτειες

Ο Δίας συνεχίζει να κινείται στον Κριό και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας κατά τους πρώτους πέντε μήνες του έτους, και μπορεί να σας επιτρέψει να βιώσετε ένα έντονο πάθος, όμως χωρίς μέλλον. Μπορεί ξαφνικά να ερωτευτείτε κάποιον/α στις μετακινήσεις σας ή ακόμα και σε μια αεροπορική πτήση, δεδομένου ότι ο Δίας κυβερνά τη μεγάλη απόσταση και τα ταξίδια. Κάποιοι του ζωδίου σας ίσως να νιώσετε έντονη την επιθυμία να είστε αλλού, να κάνετε κάτι άλλο ή έχετε μια βαθιά ανάγκη να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας. Ακόμα κι αν είχατε βρει τη σχέση των ονείρων σας ή είχατε αποκτήσει όλα όσα ελπίζατε στην επαγγελματική σας ζωή. Θα έχετε την εντύπωση ότι η ευτυχία είναι αλλού και θα δυσκολευτείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στη σχέση σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms