Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Υδροχόο 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Υδροχόος 2023 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Υδροχόε, μάθε πως θα είναι το 2023 στα αισθηματικά σου:

Ανακαλύπτετε ξανά τον εαυτό σας

Το σύμπαν σας χαρίζει τη μοναδική ευκαιρία να επιδιορθώσετε ό,τι έχει σπάσει, να αφήσετε πίσω τις τύψεις σας για να απολαύσετε το μέλλον. Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο βασιλιάς της πρωτοτυπίας και της εφευρετικότητας, σας βοηθά να σπάσετε τους κώδικες και τα καθιερωμένα όρια και να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να ζήσετε τη ζωή σας. Ήρθε η ώρα να εξετάσετε το μελλοντικό σας σύντροφο υπό νέο πρίσμα και να ξεχάσετε τα λάθη του παρελθόντος. Κάνετε μια νέα αρχή στη σχέση σας, γεμάτη υποσχέσεις, ίσως ακόμα ξαφνικά αποφασίσετε να συγκατοικήσετε αλλά παράλληλα διατηρείτε την ελευθερία σας. Ο Ουρανός σας βοηθά να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας, να εκδηλώσετε το πάθος σας, να αποκτήσετε αυτό που θέλετε, να κυνηγήσετε τα όνειρά σας.

Πιστεύετε στην αξία σας;

Μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας όπως είστε. Ακούγεται απλό και όμως είναι ένα από τα πιο δύσκολα και ουσιαστικά πράγματα στη ζωή. Ο Κρόνος ξεκινά την περιήγησή του στο δεύτερο οίκο σας, των αξιών και των χρημάτων, ζητώντας από εσάς να πιστέψετε στην αξία σας, να δώσετε στον εαυτό σας το καλύτερο, να αποδεχτείτε τον εαυτό σας και πάνω από όλα να τον αγαπήσετε. Μπορεί να είστε οικονομικά γενναιόδωροι με τους άλλους καθώς εξαγοράζετε την αγάπη με το χρήμα. Αυτό πιθανότατα προέρχεται από την αίσθηση της πίστης ότι με αυτόν τον τρόπο τα πράγματα θα πάνε καλά. Προσέξτε αν τα πράγματα είναι δίκαια μεταξύ σας, καθώς μπορεί να είστε τόσο ιδεαλιστές που να μην δίνετε αρκετή σημασία στα δικά σας συμφέροντα. Ή αντίθετα, ίσως να νιώσετε παγιδευμένοι σε μια σχέση που δεν σας προσφέρει ασφάλεια, αισθάνεστε ότι σας τιμωρούν και σας φθείρουν.

Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε οικονομικές δυσκολίες στην προσπάθειά σας να βγάλετε τα προς το ζην, πράγμα που σας κάνει απαισιόδοξους ή εργάζεστε σκληρά και ακούραστα πράγμα που σας απομακρύνει από τον αγαπημένο σας. Τώρα νιώθετε έντονη την ανάγκη για συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια, ίσως γιατί μπορεί να κουβαλάτε ακόμα τα τραύματα της παιδικής σας ηλικίας, όπου δεν είχατε τίποτα, παλεύοντας τώρα να έχετε μια εντελώς διαφορετική ζωή. Ο Κρόνος σας δίνει κάποια σκληρά μαθήματα ζωής, να μην ορίζετε την αγάπη με βάση τα υλικά κέρδη και τα οικονομικά επιτεύγματα του άλλου. Όταν καταφέρετε να εναρμονίσετε τις πραγματικές σας αξίες με την αργή, σταθερή ανάπτυξη, θα οδηγηθείτε στην ευτυχία.

Ελευθερία ή οικογένεια;

Οι εκλείψεις ενεργοποιούν τον άξονα 3ου/9ου οίκου που αφορά την επικοινωνία και τις πεποιθήσεις σας και τον άξονα 4ου/10ου οίκου που αφορά την οικογένεια και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Μπορεί να αισθάνεστε ανεπαρκείς εάν ο σύντροφός σας δεν φαίνεται να κατανοεί κάποιο πνευματικό δόγμα ή τη φιλοσοφία της ζωής σας, αν και αυτό το συναίσθημα θα μπορούσε να αφορά περισσότερο και τους δυο σας παρά εσάς μόνο. Μπορεί επίσης κάποιος από τους δυο σας να θέλει να δεσμευτεί, ενώ ο άλλος επιθυμεί την ελευθερία του. Αυτό απαιτεί μια ειλικρινή συζήτηση και θέσπιση ξεκάθαρων ορίων. Μπορεί να έχει ο καθένας δικαίωμα στην ελευθερία, αλλά δεν έχετε το δικαίωμα να επιβάλλετε την αοριστία σας στους άλλους. Θα μπορούσατε επίσης να απομακρύνετε τον αγαπημένο σας εάν δεν σέβεστε τον χώρο του, γι’ αυτό σεβαστείτε τα όριά του.

Η μπάλα είναι στο δικό σας γήπεδο, καθώς έχετε περισσότερες δυνατότητες από το συνηθισμένο να επηρεάσετε τη σχέση σας. Για κάποιους από εσάς, θα είναι ζήτημα η δημιουργία ή η επέκταση της δικής σας οικογένειας, για άλλους η εγκατάσταση στο εξωτερικό ή απλά η έναρξη μιας νέας σχέσης. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια χρονιά που πραγματικά αποφασίζετε να προχωρήσετε μαζί σε μια μακροπρόθεσμη δέσμευση ή να χωρίσετε αν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα θερίσετε όλους τους καρπούς που έχετε σπείρει. Αυτές οι εκλείψεις αλληλεπιδρούν επίσης με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, τον Ουρανό, ο οποίος συνεχίζει να φέρνει αυτή την απελευθερωτική ενέργεια στη ζωή σας. Το να χαράξετε τη δική σας ταυτότητα ξεχωριστά από την οικογένειά σας και τις οικογενειακές καταβολές σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα νέο σύντροφο που πραγματικά σας καθηλώνει ή να επιλύσετε την ένταση σε μια σταθερή σχέση.

Παλιές αγάπες και υποσχέσεις

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από τις 22 Ιουλίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η επανεμφάνιση μιας παλιάς αγάπης σας φαίνεται ακόμα πιο δελεαστική από το συνηθισμένο. Αν είστε σε σχέση, μην υπόσχεστε στον αγαπημένο σας ότι θα αγωνιστείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας κατά κάποιο τρόπο αν δεν μπορείτε να το κάνετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Φωφώ