Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Ζυγό 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Ζυγός 2023 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Ζυγέ, μάθε πως θα είναι το 2023 στα αισθηματικά σου:

Μια συναισθηματική και ψυχική αναγέννηση

Το σύμπαν σας επιβάλει να πάρετε μια σημαντική απόφαση καθώς τόσο ο Ουρανός όσο και ο Δίας, κατά το δεύτερο μισό το έτους, κινούνται στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Πρέπει να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για σας και μόνο για σας. Σε αντίθεση με αυτό που σας επιβάλουν οι άλλοι, θα είστε εντελώς ελεύθεροι στις επιλογές σας. Το σύμπαν σας δίνει την ώθηση που περιμένατε και σας βοηθά να διερευνήσετε σε βάθος τις σκέψεις σας, να αναλύσετε τα συναισθήματά σας και να βρείτε τα κατάλληλα λόγια να εκφραστείτε. Εάν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, θα πρέπει επίσης να κάνετε δουλειά με τον εαυτό σας για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, τις απογοητεύσεις σας ή τις διαφωνίες σας ξεκάθαρα προτού σας πνίξουν.

Σίγουρα θα νιώσετε μια συναισθηματική και ψυχική αναγέννηση. Χρειάζεται χρόνος, παραίτηση και δισταγμός για έναν Ζυγό όταν κάνει αυτόν τον προβληματισμό. Ωστόσο, φέτος νιώθετε την ανάγκη να γυρίσετε σελίδα και να πραγματοποιήσετε ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας. Σε αυτή την προσπάθεια, ο Δίας σας στέλνει την υποστήριξή του βοηθώντάς σας να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να αφήσετε στην άκρη τη θρυλική αναποφασιστικότητά σας. Με τη δύναμή σας θα μετακινήσετε βουνά.

Καρμικά μαθήματα μέσα από την ασάφεια και τη σύγχυση

Μπορεί να χρειαστεί να θέσετε κάποια αυστηρά όρια στην καθημερινή σας ζωή με τον αγαπημένο σας καθώς ο Κρόνος στους Ιχθύς κινείται στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας. Μπορεί να βρείτε τη νεφελώδη ποιότητά του εντελώς απογοητευτική, καθώς οδηγεί σε ασάφεια σε τομείς της ζωής σας όπου χρειάζεστε σαφείς απαντήσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα σας εμφυσήσει με μερικά σημαντικά καρμικά μαθήματα αλλά και συμπεράσματα για την ποιότητα της σχέσης σας. Σας ωθεί να βάλετε σύστημα και λογική στην ερωτική σας ζωή και να είστε με ώριμους ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να σηκώσετε μαζί τα βάρη της καθημερινής ζωής. Αυτή δεν θα ήταν και η κατάλληλη στιγμή να είστε με κάποιον/α ο οποίος δεν μπορεί να πάρει τη ζωή στα σοβαρά, ελπίζοντας ότι θα τον παρακινήσετε εσείς να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Οι πιθανότητες είναι να καταλήξετε εσείς να επωμιστείτε όλες τις υποχρεώσεις με επακόλουθο την καταστροφή της σχέσης στο μέλλον. Εάν θέλετε να πετάξετε ψηλά, θα πρέπει να απαιτείτε περισσότερα από τον εαυτό σας και ως ζευγάρι.

Είστε με το κατάλληλο πρόσωπο ή όχι;

Οι εκλείψεις του έτους ενεργοποιούν τον άξονα 1ου/7ου οίκου, της προσωπικότητάς σας και των σχέσεων, αλλά και τον άξονα 2ου/8ου οίκου που αφορούν τα χρήματα και το πόσο κοντά νιώθετε στον αγαπημένο σας. Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεστε τις προκλήσεις μπορεί να ενισχύσει συναισθηματικά ή να σπάσει τη σχέση σας. Απογοητεύσεις που σχετίζονται με τα χρήματα θα μπορούσαν να περιορίσουν το ερωτικό ενδιαφέρον σας, ανεξάρτητα από το αν είστε ή όχι αυτή τη στιγμή σε μια σχέση. Ως Ζυγός, έχετε την τάση να αγωνίζεστε για την αρμονία και την ισορροπία, ακόμα και μόνοι σας, αλλά αυτές οι εκλείψεις σας βοηθούν να συνειδητοποιήσετε αν είστε με το κατάλληλο πρόσωπο ή όχι. Από την άλλη πλευρά, το να είστε ευάλωτοι συναισθηματικά με τον άλλον μπορεί να ενδυναμώσει τη σχέση σας. Πρέπει να εξισορροπήσετε την ειλικρίνεια για τα προβλήματά σας με την εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να τα επιλύσετε.

Δέσμευση ή φιλικός χωρισμός;

Εκεί που δεν το περιμένετε, η αγάπη μπορεί να σας έρθει ξαφνικά καθώς ο τυχερός Δίας συνεχίζει να κινείται στον Κριό και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, κατά τους πρώτους πέντε μήνες του έτους. Αυτή η διέλευση είναι εξαιρετική για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα. Είναι τώρα η ώρα για να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε ή να δημοσιεύσετε τα ασυνήθιστα απομνημονεύματά σας και να κάνετε πολλά ταξίδια. Μερικές φορές όμως, ο επεκτατικός Δίας μπορεί να σας βγάλει από μια σχέση που δεν λειτουργεί. Ακόμα κι αν αυτό είναι καλό μακροπρόθεσμα, ένας τέτοιος χωρισμός μπορεί να σας στενοχωρήσει όταν συμβεί. Βέβαια ο ευεργέτης και καλοπροαίρετος Δίας είναι υπέρ ενός φιλικού χωρισμού, χωρίς συγκρούσεις και έντονες διαμάχες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Φωφώ