Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για τον Κριό 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Κριός 2024 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Κριέ, μάθε πως θα είναι το 2024 στα αισθηματικά σου:

Όλο το σύμπαν στο πλευρό σας!

Το 2024 έχει το όνομά σας γραμμένο με χρυσά γράμματα και μπορεί να σας φέρει την τύχη που λαχταρούσατε καιρό στην ερωτική σας ζωή. Όταν η ζωή κινείται με ρυθμό σαλιγκαριού πιθανότατα καταπνίγει την ορμή σας. Ευτυχώς, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για σας, ξέρετε να αγωνίζεστε και να παίρνετε αυτό που θέλετε. Με την Ηλιακή έκλειψη στον Κριό τον Απρίλη γύρω από τα γενέθλιά σας, τις δύο εκλείψεις, Σεληνιακή και Ηλιακή τον Μάρτη και τον Οκτώβρη αντίστοιχα, στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, και τον Δία στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας να ανεβάζει στροφές το δεύτερο εξάμηνο του έτους, αυτή είναι η χρονιά σας. Αυτό το φλογερό συμπαντικό συνονθύλευμα μπορεί να σας προσφέρει τον ισχυρό συνδυασμό τύχης και αγώνα που χρειάζεστε για να βάλετε σε εφαρμογή ορισμένα σχέδια που έχουν προετοιμαστεί μέσα σας, είτε είστε έτοιμοι είτε όχι. Και μάλλον είστε έτοιμοι.

Η ερωτική σας ζωή θα είναι εξαιρετικά ευοίωνη και μάλλον δεν πρόκειται να μείνετε μόνοι. Είτε είστε ελεύθεροι είτε σε σχέση, έχετε τόσους πλανητικούς βοηθούς για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σχέσης σας ή να βρείτε έναν νέο σύντροφο. Η τόλμη σας, η ορμή σας και η αυτοπεποίθησή σας εκτινάσσονται στα ύψη. Οι εκλείψεις στήνουν το σκηνικό για ανάπτυξη νέων σχέσεων, σκέφτεστε τη δέσμευση ή οδεύετε σε σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που αισθάνεστε για τον άνθρωπό σας.

Αυτή η χρονιά έχει να κάνει με την αξία σας και να απομακρύνετε τυχόν εμπόδια που στέκονται στο δρόμο του φωτός σας. Κι αν αυτά τα εμπόδια είναι ανυπέρβλητα και δεν μπορούν να εξαλειφθούν, οι εκλείψεις θα κλονίσουν συθέμελα τη σχέση σας. Αν έχει υπηρετήσει τον σκοπό της μπορεί να τελειώσει, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικά διαλλακτικοί αν νομίζετε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Οτιδήποτε φεύγει από τη ζωή σας μπορεί να δημιουργήσει χώρο για μια νέα, πιο οικεία σχέση που υποστηρίζει καλύτερα το πού βαδίζετε στο μέλλον.

Πατάτε τα φρένα στα όνειρά σας.

Ο Κρόνος έχει ήδη μετατοπιστεί στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας και παράλληλα με τη Σεληνιακή έκλειψη του Σεπτέμβρη πατάει τα φρένα στα όνειρά σας, γίνεστε λίγο πιο σοβαροί σε σχέση με το τι συμβαίνει στο μυαλό σας και ίσως καταλήξετε να κάνετε μερικές αναπροσαρμογές στη δυναμική της σχέσης σας. Αν κάτι έχει θαφτεί βαθιά στην ψυχή και το μυαλό σας, θα μπορούσε να βγει στην επιφάνεια, πιθανώς να αλλάξει την ερωτική σας ζωή με έναν βαθύ τρόπο. Ωστόσο, η ψυχή σας μπορεί να είναι ο τόπος έντονης δραστηριότητας, ανάπτυξης και πιθανών προκλήσεων. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε να συνεργάζεστε με έναν θεραπευτή ή να μιλήσετε με έναν έμπιστο φίλο οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, καθώς παλιές, περιοριστικές πεποιθήσεις μπορούν να σας εμποδίσουν να προχωρήσετε. Πώς προβάλλεστε στους άλλους; Τί έχετε δώσει και τί έχετε πάρει; Ίσως να μεταμορφώσετε εντελώς τη στάση σας απέναντι στις σχέσεις αφού τώρα νιώθετε πιο ώριμοι από τα καρμικά διδάγματα του παρελθόντος.

Καρμικά μαθήματα στην αγάπη στο τέλος της χρονιάς

Πάρτε το χρόνο σας και προσπαθήστε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, ακόμη και αν εμφανιστεί ένας από τους πρώην σας προσφέροντάς σας κάτι που φαίνεται πολύ δελεαστικό το οποίο δεν μπορείτε να αρνηθείτε. Ο ανάδρομος Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σας ζητά να προβληματιστείτε: Τί ζήσατε πριν χρόνια με αυτό το άτομο; Αξίζει να επενδύσετε συναισθηματικά σε αυτόν/ήν και πάλι; Προσπαθήστε να θυμηθείτε πώς νιώσατε όταν τον/την είδατε μετά από τόσο καιρό. Υπάρχει ακόμα πάθος ή τα πάντα έχουν παγώσει μέσα σας;

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να θέλετε να κοιτάξετε προσεκτικά τους τρόπους με τους οποίους εκδηλώνετε τη δύναμή σας και το πάθος σας, γιατί γίνεστε κάποιες φορές έντονα εγωιστές και αλαζόνες ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε. Δεν είναι χρονιά για να σκορπίσετε άσκοπα την ενέργειά σας αλλά για να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε από την ερωτική σας ζωή. Το καλύτερο μάθημα είναι να κάνετε πίσω στις προκλήσεις, να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας και να αποτρέψετε το δράμα, ώστε να μπορέσετε να ολοκληρώσετε τη χρονιά δυνατά!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση