Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για τον Λέοντα 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Λέων 2024 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Λέοντα, μάθε πως θα είναι το 2024 στα αισθηματικά σου:

Μαθαίνετε τι σημαίνει να συνδέεστε βαθιά με μια άλλη ανθρώπινη ψυχή.

Το 2024 είναι μια από τις πιο σημαντικές χρονιές για την ερωτική σας ζωή καθώς θα τα έχετε «όλα ή τίποτα»! Τα πράγματα ξεκινούν με την κίνηση του Κρόνου στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας που μεταμορφώνει ριζικά την ψυχή σας. Ο πλανήτης της εξουσίας ανοίγει τον δρόμο για οικειότητα και εμπιστοσύνη, προτρέποντάς σας να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος και ενθαρρύνοντάς σας να ανοιχτείτε και να γίνετε αληθινοί σε αυτό που θέλετε. Θα είναι σημαντικό να σκεφτείτε, να μιλήσετε και να επεξεργαστείτε τις μεταβαλλόμενες επιθυμίες σας αν θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση σας. Κάντε κάποια εσωτερική ενδοσκόπηση για να καταλάβετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε.

Όλοι ξέρουμε ότι θέλετε να σας αγαπούν και να σας λατρεύουν. Με τον υπεύθυνο Κρόνο και παράλληλα τη Σεληνιακή έκλειψη του Σεπτέμβρη έχετε περισσότερο ανάγκη τη σεξουαλική και συναισθηματική οικειότητα, εισέρχεστε σε μια έντονη φάση κατά τη διάρκεια της οποίας μπορείτε να επανεξετάσετε τι σημαίνει να συνδέεστε βαθιά με μια άλλη ανθρώπινη ψυχή. Μήπως μερικά από τα όρια που βάζετε στην πραγματικότητα δημιουργούν τοίχους; Προσέξτε για τυχόν εμμονές και φοβίες καθώς διερευνάτε σε βάθος τον εαυτό σας. Το να μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό που φοβάστε μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με κάποιον/α και με τον εαυτό σας.

Η αγάπη θα υποστεί μια μακρά περίοδο μεταμόρφωσης και αναγέννησης.

Λοιπόν, οι σχέσεις γίνονται όλο και πιο βαθιές, πιο περίπλοκες και μεταμορφωτικές. Τόσο οι προσωπικές όσο και οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα σας φαίνονται πολύ διαφορετικές μέχρι το τέλος του έτους και θα γνωρίσετε τον εαυτό σας πολύ καλύτερα. Οι σχέσεις είναι ο καθρέφτης σας περισσότερο από ποτέ και σας βοηθούν να μάθετε πότε και πού χρειάζεται το … δράμα. Μεταμορφώστε λοιπόν σε βάθος την ερωτική σας ζωή, αυτή η χρονιά σας φέρνει ευκαιρίες να ξανασκεφτείτε τα όρια στις σχέσεις σας. Αυτός ο προβληματισμός θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος με τον Πλούτωνα που εισέρχεται στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων. Ξεκινά μια μακρά διαδικασία όπου η σχέση σας θα υποστεί μια μακρά περίοδο μεταμόρφωσης και αναγέννησης.

Ήρθε η ώρα να κατεβείτε για λίγο από το θρόνο σας.

Παρά το γεγονός ότι ο Δίας στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας μέχρι τις 26 Μαΐου σας χαρίζει επαγγελματική άνοδο, ανάπτυξη και ευκαιρίες έρχεται ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας για να τον αμφισβητήσει, έτσι η καριέρα και η σχέση σας μπορεί να βρεθούν σε σύγκρουση. Είναι ζωτικής σημασίας για εσάς να σας υποστηρίζουν και να σας βοηθούν να ευδοκιμήσετε. Εάν δεν το κάνετε, τότε ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις σχετικά με το τι ενθαρρύνει την επιτυχία σας σε μακροπρόθεσμη βάση.

Ακόμα κι αν αυτή η χρονική περίοδος είναι χαώδης και ακατάστατη, χρησιμοποιήστε την για να επαναξιολογήσετε και να αναπροσαρμόσετε τη σχέση σας, ειδικά αν πήρατε βιαστικές αποφάσεις στο παρελθόν. Με τον κόκκινο πλανήτη να αντιστέκεται στην αγάπη, να τονίζει τον εγωισμό και την αλαζονεία σας, σκεφτείτε τα λάθη σας. Κλείστε την πόρτα στο αρνητικό κάρμα και αφήστε τον Άρη να κάνει τα συνηθισμένα του κόλπα. Πιθανότατα να νιώσετε πιο έντονα από τα άλλα ζώδια, γι’ αυτό προετοιμαστείτε αναλόγως δίνοντας στον εαυτό σας χρόνο να επιβραδύνετε, να ελέγξετε τις κινήσεις σας και να προσέχετε την επικοινωνία σας. Τελικά, αυτή η φάση του ανάδρομου Άρη θα σας δώσει την ευκαιρία να αναθεωρήσετε, να προβληματιστείτε και να επανεκκινήσετε την ερωτική σας ζωή. Ξέρουμε ότι είστε ο βασιλιάς / βασίλισσα της ζούγκλας, αλλά ίσως ήρθε η ώρα να κατεβείτε για λίγο από το θρόνο σας.

Ασχολείστε σοβαρά με την ευρύτερη κατεύθυνση της ερωτικής σας ζωής.

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας γιατί το 2024 έρχεται για να αναζωπυρώσει το περιπετειώδες και εξερευνητικό πνεύμα σας. Η Ηλιακή έκλειψη του Απρίλη ενεργοποιεί τον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών, εμπνέοντάς σας να δείτε ξανά τον κόσμο. Είτε αυτό σημαίνει να μπείτε σε ένα αεροπλάνο για ένα ταξίδι, είτε να ακολουθήσετε μια πνευματική πορεία που διευρύνει το μυαλό σας, βεβαιωθείτε ότι σας κεντρίζει την περιέργεια και την αίσθηση της περιπέτειας. Κάνοντας αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια νέα προοπτική σχετικά με την κατεύθυνση που θέλετε να πάρετε στην ερωτική σας ζωή. Είναι καιρός να ασχοληθείτε σοβαρά με την ευρύτερη κατεύθυνση της ερωτικής σας ζωής καθώς βλέπετε τον αντίκτυπό σας στον κόσμο. Τόσο το μυαλό σας όσο και το διαβατήριό σας πρόκειται να χρησιμοποιηθούν πολύ.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ