Η αυτοπεποίθηση των 12 ζωδίων και πώς ενισχύεται.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 3
02
07
2019

Η αυτοπεποίθηση των 12 ζωδίων και πώς ενισχύεται.

E-zwdia

Όλοι μας έχουμε τις καλές και τις κακές στιγμές μας. Όταν μας παίρνει… από κάτω, όλοι περιμένουμε κάτι που θα μας ανεβάσει ψυχολογικά και θα οδηγήσει την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη. Υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε δυνατοί, δημοφιλείς αληθινοί, μοναδικοί, επιβλητικοί. Και άλλες, αποτυχημένοι, ανήμποροι να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιο απλές καταστάσεις. Όμως, όλα είναι μέσα στο μυαλό μας! Εύκολα μπορείς να ξαναπάρεις τα πάνω σου, αν αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου. Μάθε πώς μπορείς να το κάνεις, ανάλογα με το ζώδιό σου!

 

Ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση των 12 ζωδίων!

 

Κριός

Ο Κριός μια ζωή αγωνίζεται να είναι πρώτος, ο καλύτερος, το νούμερο ένα. Σε όλους τους τομείς. Ακόμα και μέσα στη σχέση του θέλει να υπερισχύει και να έχει το πάνω χέρι. Τόσο πολύ, που όλο αυτό το πάθος για την πρωτιά, μπορεί να γίνει ένας συνεχής, κουραστικός αγώνας. Και αυτό είναι φυσικό να φέρει την απογοήτευση και την εξάντληση. Θέλεις να είσαι πρώτος; Γίνε ο πρώτος μόνο για τον εαυτό σου, χωρίς να τον συγκρίνεις με τους άλλους. Ίσως έτσι να βρεις τελικά την ψυχική σου γαλήνη!

Ταύρος

Ο Ταύρος κάποιες φορές προσπαθεί να υπερβεί τον εαυτό του και να αγγίξει την τελειότητα, ξεχνώντας την ουσία της αληθινής ζωής. Γιατί όλο αυτό τον κάνει να γίνεται ένα ανταγωνιστικό ον, που αφήνει στην άκρη τις ανθρώπινες επαφές και να βαδίζει μόνο του σε ένα δρόμο χωρίς ουσία. Ο λόγος; Απλά επειδή δεν κατάλαβε ότι ανταγωνίζεται τον ίδιο τον εαυτό του τελικά. Αν καταλάβει πως αυτά που κάνει είναι ήδη αρκετά, τότε πραγματικά θα έχει άνοδο αυτοπεποίθησης και σίγουρα αυτογνωσίας.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος μπορεί να καταφέρει πολλά, αλλά συνήθως βιάζεται υπερβολικά να κατακτήσει τους στόχους του κι όταν δεν το καταφέρνει άμεσα, απογοητεύεται. Είναι πολύ σημαντικό για το ζώδιο αυτό να βάζει στόχους που άλλοι ούτε καν μπορούν να ονειρευτούν, αλλά να του θυμίσουμε ότι τα ουσιαστικά πράγματα βρίσκονται στο παρόν. Συνεπώς, όταν η αυτοπεποίθησή του πέφτει επειδή δεν κατάφερε κάτι, να θυμάται ότι απλώς δεν το κατάφερε ακόμα, αλλά στο μέλλον είναι πολύ πιθανό να το πετύχει! 

Καρκίνος

Η αυτοπεποίθηση ενός Καρκίνου ανεβαίνει στα ύψη και χτυπά κόκκινο, όταν λαμβάνει την αγάπη των γύρω του και όχι μόνο. Είναι ένα ζώδιο ευαίσθητο, που δίνει πολύ βάρος στις ανθρώπινες σχέσεις και επαφές. Και εκεί είναι και η παγίδα, αφού όταν δεν εισπράττει την αγάπη που προσδοκά, απογοητεύεται! Όμως, δεν μπορεί να μας αγαπά όλος ο κόσμος και δεν μπορούμε να έχουμε τέτοια απαίτηση. Όταν το αντιληφθεί αυτό, ο Καρκίνος θα μπορέσει να ζήσει ήρεμα!

Λέων

Ο Λέων, ως ένα ζώδιο δυναμικό, έχει μάθει στη ζωή του να δέχεται μόνο το “ναι” ως απάντηση από τους άλλους και φυσικά, είναι αλάνθαστος. Όποιο άτομο του υποδείξει τις αδυναμίες του ή επισημάνει τα λάθη που κάνει, αμέσως διαγράφεται από τη ζωή του. Για να δούμε αλλιώς το θέμα. Μήπως είναι καιρός να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι; Με περισσότερη αντικειμενικότητα; Οι πιο πολλές προστριβές που έχεις με τους ανθρώπους, είναι πάνω στην προσπάθειά σου να επιβληθείς. Εσύ γιατί δεν τους δέχεσαι όπως είναι; Ίσως με αυτή σου την πράξη να έχεις πιο πολλούς αληθινούς θαυμαστές στη ζωή σου και όχι κόλακες.

Παρθένος

Το πρόβλημα ενός Παρθένου είναι το ότι κάποιες φορές δεν καταφέρνει να φτάσει τους στόχους που έχει βάλει. Και μετά αρχίζει η αυτοτιμωρία. Και δεν μένει μόνο εκεί. Νιώθει πως δεν αξίζει, οι ανασφάλειες κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ και η πίεση που νιώθει από το περιβάλλον του είναι μεγάλη. Γιατί έτσι τους έχει μάθει. Να είναι τέλειος σε όλα. Και περιμένουν πολλά από αυτόν. Συνεπώς, αγαπητέ Παρθένε, μάθε ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Σημείωσέ το, για το καλό σου! 

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει την τάση να παραμένει σε κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος και ξεχνά να ζήσει το τώρα. Δεν μπορεί να απολαύσει απλές καθημερινές στιγμές, γιατί κάτι το όποιο τον στιγμάτισε πριν καιρό, τον εγκλώβισε μέσα σε ένα κουβούκλιο και δεν τον αφήνει να βγει από εκεί. Σπάσε λοιπόν τα δεσμά αυτά, ξέχνα το τραυματικό σου παρελθόν και ζήσε το τώρα. Το αύριο σου ανήκει, και εμπέδωσέ το καλά αυτό.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο του πάθους και της έντασης. Θέλει να έχει την πρωτιά σε όλα. Και ό,τι βάλει στο μάτι, πρέπει να το κατακτήσει. Μερικά όνειρά του όμως, είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν, αφού είναι πέρα από κάθε ανθρώπινη δύναμη και αντοχή, ακόμα και φαντασία. Όμως, ο Σκορπιός δε λέει να το καταλάβει αυτό και οδηγείται στην απογοήτευση και στο συμπέρασμα ότι δεν αξίζει τίποτα. Φτάνει με μεγάλη ευκολία στο μηδέν. Να θυμάσαι αυτό όμως, φίλε Σκορπιέ: Έχεις πετύχει τόσα πολλά στη ζωή σου και πήρες τόσα εύσημα, που δε χάλασε ο κόσμος εάν δεν πας στο φεγγάρι! Σκέψου το καλά αυτό.

Τοξότης

Ο Τοξότης, παρόλο που επιδιώκει μια ζωή ανάλαφρη, ανέμελη και ανεξάρτητη, πολλές φορές ο ίδιος καταδικάζει τον εαυτό του, γιατί δεν κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των επιθυμιών του. Είναι λίγο άδικο αυτό, γιατί το ζώδιο της ελευθερίας έχει πραγματικά πολλές δυνατότητες και αντοχές και καταφέρνει να πετύχει πολλά. Όλο αυτό του δημιουργεί ένα εσωτερικό πόνο, που τραυματίζει την ευαίσθητη κάρδια του και αφήνει επάνω της ανοιχτές πληγές. Αν τελικά καταλάβει την πραγματική του αξία και αγαπήσει πιο πολύ τον εαυτό του, η απόλυτη και αληθινή ευτυχία θα είναι σίγουρα δική του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως ακολουθεί πάντα την πεπατημένη οδό στη ζωή του, που ξέρει ότι θα τον οδηγήσει στην σίγουρη επιτυχία. Αυτό όμως, δεν του επιτρέπει να αναλαμβάνει κάποια ρίσκα που θα μπορούσαν να τον απογειώσουν και όταν δεν καταφέρει κάτι, σύντομα θα καταλήξει στην απογοήτευση, αλλά και στην τιμωρία του ίδιου του του εαυτού. Αν καταφέρει όμως να δέχεται κάποιες καταστάσεις έτσι όπως έρχονται, χωρίς προγραμματισμό, τότε θα έχει πολλούς λογούς να χαίρεται τις απλές στιγμές που ζει. Χρειάζεται απλά λίγη περισσότερη αισιοδοξία και πιο θετικές σκέψεις. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο εγκεφαλικό και έχει ένα δικό του τρόπο να αντιμετωπίζει τη ζωή και να καταφέρνει μέσα σε αυτή να προβάλει τις δίκες του ιδέες και αντιλήψεις. Αλλά ποιος θα τις ακούσει; Γιατί, όλα αυτά τα επιστημονικά που σκέφτεται και θέλει να υλοποιήσει, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ο πόλεμος που γίνεται με τον ίδιο τον εαυτό του, όταν αποτυγχάνει να φέρει σε πέρας τις δίκες του δημιουργικές φαντασιώσεις, τον κάνουν να βγαίνει χαμένος από την υπόθεση. Τελικά, το μόνο που χρειάζεται είναι να αντιληφθεί ότι θα πρέπει να προσγειώσει τις άπιαστες ιδέες του. Αλήθεια, το κάνει αυτό;

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο που καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία να ρίχνει τον εαυτό του στα τάρταρα και μετά, με την ίδια αυτή ευκολία να τον ανεβάζει στα ουράνια. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η αυτοπεποίθησή του να καθορίζεται μόνο από τη φαντασία του και τη διάθεση της στιγμής. Συχνά επικεντρώνεται στα λάθη και στις αδυναμίες του, υποκύπτοντας στην αυτολύπηση και στην απαξίωση του εαυτού του… Αχ, αγαπητέ Ιχθύ! Να ήξερες μόνο πόσα πολλά θα είχες κατακτήσει, αν πίστευες λίγο περισσότερο στον εαυτό σου! Αγάπησε και πίστεψε στο εγώ σου και… δε θα χάσεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-07-2019 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta