Μάθε πως αντιδρά το κάθε ζώδιο... στο πρωινό ξύπνημα!
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 3
08
07
2013

Μάθε πως αντιδρά το κάθε ζώδιο... στο πρωινό ξύπνημα!

Μάγκυ Παππά

Μη με ξυπνάς απ’ τις έξι,  πριν ακόμα η μέρα να φέξει! Ξυπνητήρι χτυπάς σαν τρελό! Σε μισώ, σε μισώ! Μάθε πως αντιδρά το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, στο πρωινό ξύπνημα...

 

Διάβασε το ζώδιό σου ή του ατόμου που σε ενδιαφέρει:

 

KΡΙΟΣ

Ντριν - ντριν (το ξυπνητήρι)! Ξημέρωσε κιόλας;  Ξεκινάει μια καινούρια μέρα. Πάμε! Σήμερα θα διαπρέψω παντού. Ίσως είναι η ευκαιρία μου να ανέβω κι άλλο σκαλοπάτι. Αμέ, θα τα καταφέρω! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ντριν – ντριν (το ξυπνητήρι)! Πού είσαι βρε μωρό μου; Α, εδώ μου είσαι ! “Καλημέρα λοιπόν!” Άντε σήκω, είναι η  ώρα να πάμε στη δουλειά  και να βγάλουμε λεφτά. Για να έχουμε το καλό  μας το φαγάκι, στο γλυκό μας το σπιτάκι! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ντριν – ντριν (το ξυπνητήρι)! Α πα πα ξημέρωσε!  Βιαζόμαστε τώρα...τρέχουμε ! Πω πω και έχω τόσα να κάνω..ουφ! Πως να ντύθω; Χμ...θα βάλω το ριγέ μου το σακκάκι...Όχι! Θα βάλω το μαύρο. Αχ, όχι ...ούτε αυτό! Τι να βάλω άραγε; Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ντριν – ντριν (το ξυπνητήρι)! Το πρωί με την αυγούλα! Τι θες αγάπη μου να φάμε σήμερα; Tι να μαγειρέψω; Άσε αποφάσισα! Την παραδοσιακή μας παστιτσάδα! Ώρα να φεύγω για δουλεία...Ωχ, ξέχασα να πλύνω τα πιάτα και να απλώσω το πλυντήριο...ουφ!  Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΛΕΩΝ

Ντριν – ντριν (το ξυπνητήρι)! Άσε μας βρε ξυπνητήρι, μη μας ξυπνάς ακόμα... Έχω τόσα πολλά να κάνω! Ήρεμα και όλα θα γίνουν με τη σειρά τους. Είμαι ο αρχηγός και δε φοβάμαι τίποτα! Όλα θα είναι με το μέρος μου! Θα βασιλέψω και πάλι ο άτιμος! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ντριν – ντριν (το ξυπνητήρι)! Τώρα θυμήθηκες να χτυπήσεις κι εσύ; Είμαι ήδη έτοιμος! Τα έχω κάνει όλα! Για να θυμηθώ...Χμ, ντύσιμο-check, μαλλί-check, στρώσιμο κρεβατιού-check, πρωινό-check! Είμαι άψογος βρε παιδί μου...φτου μου! Κι εσένα ξυπνητήρι, απορώ γιατί σε βάζω κάθε μέρα...  Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ντριν – ντριν (το ξυπνητήρι)! Τι χτυπάς σαν τρελό; Νυστάζω...... Κάτσε έχω πέντε λεπτά ακόμα...Ντριιιιιιν! Ωχ, όχι πάλι! Άντε, άλλα πέντε λεπτά! Ντριιιιιν! Όχου πια, αφού είμαι γρήγορος, προλαβαίνω. Τι χτυπάς κι εσύ συνέχεια; Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ντριν – ντριν (το ξυπνητήρι)! Τι ζωή κι αυτή; Πάλι ξημέρωσε; Δε φτάνει που ξημερώνει γρήγορα, δεν έχω και μιαν αγάπη δίπλα μου, να με ξυπνά με τα φιλιά της. Πόσο κενή είναι η ζωή χωρίς το πάθος... Φέρτε μου να πιω και να ξανά...ξημερωθώ! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ντριν – ντριν (το ξυπνητήρι)! Ώπα! Τι είναι τούτο βρε παιδιά που με ξυπνά; Άραγε να ‘ναι το κουδούνι; Bαριέμαι...δεν ανοίγω, θέλω να κοιμηθώ! Ντριιιιν ! Ωχ, μάλλον το ξυπνητήρι θα ‘ναι! Ώρα να ξυπνήσω δηλαδή; Δε θέλω, όλα είναι μάταια...τα ίδια και τα ίδια! Τι μέρα να είναι άραγε; Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ντριν – ντριν (το ξυπνητήρι)! Tι καλά που ξημέρωσε! Άντε να σηκωνόμαστε σιγά σιγά, να πάμε στη δουλίτσα μας! Τρεχάτε ποδαράκια μου. Γρήγορα, να μην αργήσω...θέλω να είμαι συνεπής! Εντάξει μωρέ προλαβαίνω τελικά! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ντριν – ντριν (το ξυπνητήρι)! Ξημέρωσε! Λες να δω μιαν άσπρη μέρα σήμερα; Λες να προσέλαβαν τον έρωτα της ζωή μου στη δουλειά; Λες να  βρω τον έρωτα στο δρόμο; Αχ έρωτα, χτύπα μου την πόρτα σήμερα! Που ξέρεις... μπορεί το τυχερό μου να ‘ναι σήμερα! Μακάρι...  Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ντριν – ντριν (το ξυπνητήρι)! Πωωω κι εσύ βρε ξυπνητήρι...Δεν μπορείς, αντί να χτυπάς σαν τρελό, να φέρεις κάνα  καφεδάκι μπας και ανοίξει το ματάκι; Ένα καφέ ρε παιδιά!!! Πως θα ξεκινήσει η μέρα, πως; Αχ, μια γουλιά και είμαστε έτοιμοι! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-07-2013 12:32
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms