Πώς να πείσεις τα ζώδια να σου κάνουν το χατίρι!
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 2
31
10
2016

Πώς να πείσεις τα ζώδια να σου κάνουν το χατίρι!

E-zwdia

Οι περισσότεροι άνθρωποι, ενώ ζητάμε πάντα από τους άλλους να μας κάνουν ένα χατίρι, όταν μας ζητήσει κάποιος άλλος κάτι, την… κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια. Ποια είναι η στάση για τα 12 ζώδια σε αυτό το θέμα και πώς μπορείς να το κάνεις να άρει την άρνησή του και να σου κάνει το χατίρι; Πώς πείθονται τα ζώδια να κάνουν το χατίρι που θέλεις;

 

Πώς να πείσεις το κάθε ζώδιο να κάνει αυτό που θες εσύ!

 

Κριός

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο με αρκετά μεγάλο εγωισμό. Ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου, πολύ σπάνια θα υποκύψει και θα κάνει το χατίρι σε κάποιον. Ακόμα και αν είσαι ο μεγάλος του έρωτας. Συνήθως του κάνουν τα χατίρια και έχει καλομάθει. Υπάρχει όμως ένας τρόπος για να τον πείσεις να κάνει αυτό που θέλεις εσύ. Άφησε υπονοούμενα, ότι επειδή δεν σε βοηθάει αυτός σε κάτι, θα ζητήσεις βοήθεια από ένα φίλο. Που τυγχάνει να είναι του ιδίου φύλου με τον Κριό μας! Για να μην μπει σε μια διαδικασία ανταγωνισμού, θα υποκύψει. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ταύρος

Το πείσεις έναν Ταύρο να σου κάνει το χατίρι, είναι εύκολη υπόθεση. Δεν θέλει πολλά λόγια. Μπες στην κουζίνα και φτιάξε το αγαπημένο του φαγητό. Χάρισέ του ένα μοναδικό δείπνο και με την επιρροή του κρασιού, θα αφεθεί στα χεριά σου. Έτοιμος να κάνει ό,τι θέλεις εσύ. Υπενθύμισε του ακόμα, ότι ευχαριστείς τον Θεό που τον έφερε στο δρόμο σου! Κέρδισες το παιχνίδι. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο της αλλαγής. Δεν έχει ποτέ μια σταθερή άποψη, εκεί που πιστεύει κάτι, αμέσως αλλάζει γνώμη και καταλήγει στο τέλος να μην ξέρει σε τι συμφωνεί και ποιες είναι οι δίκες του απόψεις πάνω σε ένα θέμα. Εκεί είναι και το ευαίσθητο σημείο του. Όταν αρχίσει να σου λέει ότι δε συμφωνεί σε κάτι που γίνεται, πάρε το μέρος του και πρόβαλε το δικό σου θέμα. Μέσα σε λίγα λεπτά θα σου έχει κάνει το χατίρι και δε θα το έχει καταλάβει. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Καρκίνος

Θέλεις να πείσεις ένα Καρκίνο να σου κάνει το χατίρι; Υπενθύμισε του απλά αυτό: Ότι είναι η μεγάλη σου αγάπη, καταλαβαίνεις πάντα αυτά που σου λέει, του συμπαραστέκεσαι σε όλα και πάντα έχει δίκιο. Επειδή έχει μια ψυχή ευαίσθητη, που βάλλεται διαρκώς από εξωτερικούς παράγοντες, θα καταλάβει και θα νιώσει ότι είσαι με το μέρος του και είσαι σύμμαχός του. Και για να σε πείσει ότι σε αγαπάει εξίσου, θα δεχτεί με προθυμία να κάνει ό,τι θέλεις! Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Λέων

Αν ένας Λέων καταλάβει ότι έχει την πρώτη θέση στην κάρδια και στη ζωή σου, αν νιώσει ότι δεν κάνεις βήμα χωρίς να τον ρωτήσεις, ότι ζητάς πάντα τη συμβουλή του και τον βάζεις πάνω από όλα, τότε θα νοιώσει την ανάγκη να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία σου, μόνο και μόνο για να ευχαριστηθεί την επιρροή που ασκεί πάνω σου. Ακόμα και το πιο δύσκολο πράγμα να του ζητήσεις, να ξέρεις ότι θα το κάνει. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Παρθένος

Ο Παρθένος γενικά θεωρείται ένα δύσκολο ζώδιο και σπάνια θα αφήσει τον εαυτό του ευάλωτο σε διάφορες καταστάσεις. Τις πιο πολλές φορές κάνεις εσύ τα θελήματά του, ενώ αυτός μένει ακλόνητος στο… θρόνο του. Αν τον πάρεις όμως με το καλό και του υπενθυμίσεις ότι εσύ πάντα κάνεις αυτά που θέλει, τότε θα νιώσει ότι σου χρωστάει και αυτό θα τον κάνει να νοιώσει ενοχές. Θα δεχτεί να κάνει κι ένα δικό σου χατίρι, έτσι για να πατσίσετε. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ζυγός

Ο Ζυγός για να έχει μια σχέση είναι διατεθειμένος να κάνει μεγάλες υποχωρήσεις και χατίρια πολλά. Σπάνια θα πει “όχι” σε κάτι και πιο σπάνια ακόμα θα πληγώσει το ταίρι του. Του αρέσει η αρμονία μέσα στη σχέση του. Σε περίπτωση που του ζητήσεις κάτι και σου αρνηθεί, σημαίνει πως κάπου υπάρχει πρόβλημα μεταξύ σας και πρέπει να το ψάξεις καλά. Ίσως να μπήκε σε σκέψεις ότι η σχέση σας δεν είναι έτσι όπως θα ήθελε. Υπενθύμισέ του πως είναι η μεγάλη σου αγάπη, πως εσείς οι δυο δε θα χωρίσετε ποτέ! Θα είσαι πάντα εκεί για αυτόν. Μέσα σε λίγα λεπτά, το χατίρι σου θα έχει γίνει. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Σκορπιός

Πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή για να πείσεις ένα Σκορπιό να κάνει αυτό που θέλεις εσύ. Για να το καταφέρεις, πήγαινε με τα δικά του νερά και παίξε… μπάλα στο δικό του γήπεδο. Δηλαδή ζήτα του κάτι που ξέρεις από πριν ότι δε θα το κάνει. Μετά, πείσε τον ότι… δεν πειράζει, πραγματικά, κανένα πρόβλημα! Κάποιος θα βρεθεί να σε βοηθήσει κι εσένα. Και επειδή είναι ένα ζώδιο του ανταγωνισμού, θα νιώσει ότι κλονίζεται. Την συνέχεια την ξέρεις. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο καλοπροαίρετο και σίγουρα αυτό που θα του ζητήσεις, θα το κάνει. Αρκεί μόνο αυτό που θες να μην στερείς το δικό του αέρα, την ανεξαρτησία του, την ελευθερία του. Ούτε να νιώσει ότι αυτό που ζητάς θα τον δεσμεύσει σε κάτι. Αν παρόλα αυτά αρνηθεί να κάνει αυτό που θέλεις, υπενθύμισε του ότι κάποιος άλλος θα σε βοηθήσει. Που έχει πιο ελεύθερη σκέψη και δεν κολλάει σε μικροπράγματα. Αυτή η… ελεύθερη σκέψη του άλλου, θα τον λυγίσει. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Αιγόκερως

Ένας Αιγόκερως πολύ δύσκολα θα υποκύψει στις απαιτήσεις σου. Θέλει και τρόπο και κόπο, για να τον πείσεις ότι αυτά που ζητάς είναι σε λογικά πλαίσια και εφικτά. Επειδή θα γνωρίζεις από πριν ότι θα σου βρει ένα σωρό δικαιολογίες για να μην κάνει αυτό που θέλεις, θα πρέπει να έχεις και τα δικά σου επιχειρήματα, για να τον πείσεις για το αντίθετο. Αλλά να θυμάσαι πως δε θα λυγίσει εύκολα, φρόντισε να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Υδροχόος

Ο Υδροχόος σιχαίνεται παρά πολύ την γκρίνια και την μιζέρια, οπότε για να τα αποφύγει, θα σου πει αμέσως “ναι” σε ό,τι ζητήσεις. Αν τον πετύχεις όμως σε άσχημη φάση και αρνηθεί, τότε με λίγη γκρίνια μπορείς να τα καταφέρεις. Υπενθύμισέ του απλά πως κάνει τα χατίρια όλου του κόσμου εκτός από τα δικά σου, σε βάζει σε δεύτερη μοίρα (λες και του καίγεται καρφί) και σε αντιμετωπίζει σαν παιδί ενός κατωτέρου θεού. Πού πήγε η ισότητα; Η απάντησή του θα είναι καταφατική, γιατί μόλις άγγιξες ευαίσθητες χορδές. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ζώδιο που του αρέσει να κάνουν οι άλλοι αυτά που θέλει αυτός και σε σπάνιες περιπτώσεις θα κάνει κάτι που θέλεις εσύ. Επειδή όμως… η κατσίκα δεν μασάει ταραμά, δεν θα καταθέσεις τα όπλα έτσι εύκολα. Πείσμα αυτός; Πείσμα και εσύ. Άρνηση αυτός; Επιβλητικότητα εσύ. Απλά κάνε τον να καταλάβει πως η σχέση σας έχει πέσει σε τέλμα. Πως δε σε καταλαβαίνει κανείς. Και πως δε σε ακούει κανείς. Σε άλλη περίπτωση όλα αυτά, θα τα έλεγε εκείνος… Χρησιμοποίησε δηλαδή τα δικά του όπλα! Έχει ήδη καταλάβει πολλά. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
31-10-2016 16:48
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms