Τα 12 ζώδια και οι συνήθειές τους στον ύπνο.
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 2
19
10
2016

Τα 12 ζώδια και οι συνήθειές τους στον ύπνο.

Φένια Σταμέλου

Πώς επηρεάζονται τα 12 ζώδια σου τον τρόπο που κοιμούνται;  Ποιες είναι οι συνήθειές τους στον ύπνο; Μπορεί να φαντάζει υπερβολικό, όμως η ενέργεια του ζωδίου μας σε συνδυασμό και με άλλες πλανητικές θέσεις σε ένα προσωπικό ωροσκόπιο, δίνουν πληροφορίες για το πόσο και το πώς κοιμόμαστε, ακόμη και για τα όνειρα που μπορεί να βλέπουμε στον ύπνο μας. Αυτές τις πληροφορίες, παραθέτουμε παρακάτω για τα ζώδια

 

Τα 12 ζώδια και ο ύπνος. Ποιες οι συνήθειές;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι υπερκινητικός και δραστήριος τύπος και συχνά τείνει να έχει προβλήματα ύπνου. Τα όνειρά του είναι έντονα και ζωηρά, ενώ του είναι εξαιρετικά δύσκολο να ηρεμήσει τη νύχτα και να καταφέρει να χαλαρώσει για να κοιμηθεί. Πολλές φορές, το ζώδιο αυτό αγνοεί τα οφέλη που έχει ένας καλός ύπνος στην υγεία και καταπονεί το σώμα του από την υπερβολική δραστηριότητα. Η πλαϊνή στάση μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου του. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ύπνος μπορεί να γίνει μια δύσκολη υπόθεση για ένα Ταύρο, αν δεν αισθάνεται άνετα στο χώρο που κοιμάται. Το ζώδιο αυτό είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στο περιβάλλον του και μπορεί πολύ εύκολα να διαταραχθεί ο ύπνος του με τον παραμικρό θόρυβο ή με ένα ενοχλητικό φως. Έχει την τάση να κοιμάται πολύ και προτιμά να έχει παρέα… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι μπορούν να επιβιώσουν με ελάχιστη ποσότητα ύπνου. Το μυαλό τους είναι πάντα σε εγρήγορση και η αεικίνητη φύση τους δεν τους επιτρέπει να χαλαρώσουν, γι’ αυτό και ο ύπνος ποτέ δεν έρχεται εύκολα. Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου θεωρούν τον ύπνο ενοχλητικό, ότι είναι μια κακή συνήθεια που τρώει το χρόνο τους. Γι’ αυτό μένουν ξύπνιοι πολλές ώρες, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τον χρόνο παραγωγικά. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος μπορεί να έχει ανήσυχο ύπνο, επειδή τείνει να υποφέρει από εφιάλτες. Η ώρα του ύπνου είναι συχνά πηγή άγχους για το ζώδιο αυτό, επειδή όταν ξαπλώνει, έχει την τάση να σκέφτεται όλα του τα προβλήματα, καταλήγοντας να δυσκολεύεται να κοιμηθεί. Χρειάζεται να νιώσει ζεστασιά και θαλπωρή στο χώρο που βρίσκεται, για να απολαύσει έναν καλό ύπνο, καθώς και να μην υπάρχουν στο χώρο άτομα, με τα οποία δεν αισθάνεται οικεία… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Οι περισσότεροι Λέοντες κοιμούνται ανάσκελα και πολλές ώρες. Συνήθως, τους παίρνει εύκολα ο ύπνος (εκτός αν είναι αγχωμένοι) και γενικώς αρέσκονται να περνούν χρόνο στο κρεβάτι και να χουζουρεύουν. Θέλουν να κοιμούνται σε άνετα, ακριβά σεντόνια που τους αφήνουν ωραία αίσθηση και πολλές φορές βλέπουν προφητικά όνειρα… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος δεν μπορεί να κοιμηθεί αν είναι αγχωμένη ή σε ένα περιβάλλον που επικρατεί χάος. Η γνωστή συνήθεια τους ζωδίου να υπεραναλύει τα πράγματα, δεν το εγκαταλείπει την ώρα του ύπνου (αντιθέτως αυξάνεται) και αυτό καθιστά δύσκολη την χαλάρωση στο κρεβάτι. Λειτουργεί καλύτερα όταν ακολουθεί ένα πρόγραμμα και πηγαίνει για ύπνο μια συγκεκριμένη ώρα. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγοί ταλαντεύονται ανάμεσα στον πολύ και στο λίγο ύπνο. Μπορεί μερικές μέρες να κοιμούνται ελάχιστα και να ανταποκρίνονται άψογα στις υποχρεώσεις τους και μετά να πέφτουν σε παρατεταμένο λήθαργο. Ένα ισορροπημένο πρόγραμμα ύπνου είναι ένδειξη εσωτερικής ισορροπίας για το ζώδιο αυτό και απολαμβάνει τον ύπνο σε ένα ήρεμο και όμορφο περιβάλλον. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ύπνος ενός Σκορπιού επηρεάζεται από τις διαθέσεις του. Αν βρίσκεται σε καλή περίοδο και νιώθει ανεβασμένος χρειάζεται ελάχιστο ύπνο, ενώ παράλληλα μπορεί να ξενυχτάει, περνώντας χρόνο με τον εαυτό του. Ένας Σκορπιός, όμως, που βρίσκεται σε άσχημη περίοδο ψυχολογικά, θέλει να κοιμάται ατελείωτες ώρες και ενδέχεται να βλέπει κι εφιάλτες… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης μπορεί να επιβιώσει με ελάχιστο ύπνο, όμως έχει την τάση να εξαντλεί τον εαυτό του και να καταπονεί το σώμα του κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορεί να αναβάλει συνεχώς την ώρα του ύπνου, επειδή κάτι του απέσπασε την προσοχή, τον ενθουσίασε ή του δημιούργησε υπερένταση. Μερικές φορές έχει ανήσυχα όνειρα ή βλέπει πράγματα που μπορεί να κρύβουν κάποιο βαθύτερο νόημα… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι εκτιμούν τον ύπνο και προσπαθούν να κοιμηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στη μέρα, γνωρίζοντας τα οφέλη που αποκομίζουν, όπως και το ότι είναι απαραίτητος για την παραγωγικότητά τους. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου που βρίσκονται σε κατάσταση άγχους, παρουσιάζουν διαταραχές στον ύπνο, με την αϋπνία να αποτελεί ένα σημάδι μεγάλης εσωτερικής αγωνίας και έντασης. Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι, συνήθως, έχουν σημαντικές διαταραχές στον ύπνο και τείνουν να είναι ανήσυχοι ή να αισθάνονται άβολα όταν προσπαθούν να κοιμηθούν. Οι συνεχόμενες σκέψεις τους καθιστούν δύσκολο για αυτούς να χαλαρώσουν το βράδυ, ενώ αρνητικά συμβάλει και η αυξημένη χρήση της τεχνολογίας πριν πέσουν για ύπνο… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΙΧΘΥΣ

Ο ύπνος είναι εθιστικός για τους Ιχθείς και από όλα τα ζώδια, είναι αυτό που χρειάζεται τις περισσότερες ώρες. Η δεκτική φύση τους και η τάση τους να απορροφούν τα πάντα σαν σφουγγάρι, τους εξαντλεί και ο ύπνος αποκαθιστά τα ενεργειακά τους αποθέματα. Πολλοί δεν αισθάνονται πραγματικά «ξύπνιοι» ποτέ και τείνουν να έχουν διαισθητικά όνειρα και με κρυφά νοήματα… Θέλει να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2016 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι