Ζώδια και νοικοκυριό: Πόσο νοικοκυρές είναι οι γυναίκες του ζωδιακού;
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 3
09
11
2017

Ζώδια και νοικοκυριό: Πόσο νοικοκυρές είναι οι γυναίκες του ζωδιακού;

Φένια Σταμέλου

Όποιος νομίζει ότι το ζώδιο δεν παίζει ρόλο στη νοικοκυροσύνη, γελιέται! Το πώς συμπεριφέρεται μια γυναίκα μέσα στο σπίτι και η σχέση που έχει με τις καθημερινές δουλειές που απαιτεί το νοικοκυριό, έχουν απόλυτη σχέση με την ιδιοσυγκρασία του ζωδίου στο οποίο ανήκει. Μάθε παρακάτω πώς αντιμετωπίζουν το νοικοκυριό οι γυναίκες του ζωδιακού, αλλά και πως αντιδρούν στις υποδείξεις…

 

Οι γυναίκες εκπρόσωποι των ζωδίων και το νοικοκυριό

 

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός είναι δυναμική και επιβλητική. Με αυτό τον τρόπο συμπεριφέρεται και μέσα στο σπίτι της, γι’ αυτό θα κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού γρήγορα και αποτελεσματικά. Όμως, επειδή είναι ένας ιδιαίτερα δραστήριος άνθρωπος, σίγουρα θα αφιερώνει τον χρόνο της και σε άλλες δραστηριότητες εκτός σπιτιού, αφήνοντας συχνά το νοικοκυριό σε δεύτερη μοίρα. Η ίδια θα κρίνει πότε και αν θα ασχοληθεί με αυτό και καλό θα είναι να μη της κάνεις υποδείξεις, γιατί με την ίδια αμεσότητα εκσφενδονίζει και τασάκια… Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταυρίνες είναι συνήθως γυναίκες που θέλουν να κρατάνε το σπίτι καθαρό. Ως ζώδιο της γης και παιδιά της Αφροδίτης, βάζουν σε προτεραιότητα οτιδήποτε πρακτικό απαιτεί ένα σπίτι και έχουν ανάγκη να ζουν σε ένα όμορφο περιβάλλον. Όμως… βάρδα μην τις πιάσει το πείσμα. Αν πας να της επιβληθείς ή να την προσβάλεις, μουλαρώνει τελείως και μπορεί να αφήσει ασιδέρωτο το πουκάμισο για ένα μήνα. Μη σου πω ότι θα σε βάλει να το σιδερώσεις εσύ και να της «πατήσεις» και λίγο τη φούστα, αν θέλεις ανακωχή. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γυναίκα Δίδυμος μπορεί να πλένει τα πιάτα, να μαγειρεύει και να βάζει πλυντήριο ταυτόχρονα. Αυτό το ζώδιο δεν μπορεί να κάνει μια δουλειά τη φορά, γι’ αυτό συνήθως όταν αρχίζει να ασχολείται με το νοικοκυριό, θα τα κάνει όλα μαζί και τα μισά μάλλον θα τα αφήσει στη μέση, λόγω… πρωινάδικου. Και φυσικά, καλό θα είναι να αποφύγεις σχόλια τύπου «είναι άπλυτο ακόμα το σκούρο μου το τζιν;» γιατί η απάντησή της θα διαρκέσει δύο ώρες. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος αντιμετωπίζει το σπίτι της σαν καταφύγιο, γι’ αυτό και θέλει να ζει άνετα μέσα σε αυτό. Είναι εξαιρετική μαγείρισσα, μιας και το να ταΐζει τους άλλους είναι το αγαπημένο της χόμπι, όμως όσον αφορά τις δουλειές του σπιτιού, θα αποφασίσει η ίδια πότε θα τις οργανώσει και με ποια σειρά θα γίνουν. Και βέβαια, αν δεχτεί κάποιο υπονοούμενο για τη νοικοκυροσύνη της, μην περιμένεις άμεση αντίδραση. Απλώς, μετά από μερικές εβδομάδες που θα ζητήσεις τη βοήθειά της σε κάτι, θα σου πει «μπα, τώρα με χρειάζεσαι;»… Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Μια Λιονταρίνα θέλει το σπίτι της να λάμπει. Είναι από τα ζώδια που θα περιποιηθούν ιδιαίτερα τον χώρο που μένουν και ειδικά σε περίπτωση που περιμένουν καλεσμένους, θα φροντίσουν το σπίτι να είναι στην εντέλεια. Όμως, οι αρχηγικές τάσεις του ζωδίου εκφράζονται και στο νοικοκυριό. Εκείνη θα κάνει κουμάντο στο σπίτι και όσοι διαμένουν εκεί, καλό θα είναι να ακολουθούν τις δικές της οδηγίες, αν θέλουν να συνεχίσουν να μένουν μαζί της… Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι αυτονόητο ότι μια Παρθένος δεν θα ζούσε ποτέ σε ένα ανοικοκύρευτο σπίτι. Προτεραιότητα του ζωδίου είναι η καθαριότητα και σε δεύτερο επίπεδο η τάξη, γι’ αυτό και η χλωρίνη είναι η καλύτερή της φίλη. Στο σπίτι μιας Παρθένου, καλό θα είναι να μην πατήσεις τα σφουγγαρισμένα και να μην πετάξεις τα ρούχα σου όπου να ‘ναι. Και αυτό γιατί αν θεωρήσεις δεδομένο ότι το σπίτι πάντα θα αστράφτει κι αυτή θα είναι με το ξεσκονόπανο στο χέρι, γελιέσαι. Το πιο πιθανό είναι ότι θα σου φέρει απλώς τη σφουγγαρίστρα… καπέλο. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγίνες είναι γνωστό ότι αγαπούν την αρμονία και θέλουν να ζουν σε ένα περιβάλλον που θα έχει τουλάχιστον τάξη. Συνήθως το σπίτι τους έχει άπειρα μπιμπελό (εκτός αν έχουν ωροσκόπο Παρθένο) και γι’ αυτό μονίμως ασχολούνται με το ξεσκόνισμα και τη διακόσμησή του. Θέλουν το σπίτι να εκπέμπει ομορφιά, γι’ αυτό αν μένεις μαζί της και χαλάσεις το αρμονικό αποτέλεσμα που έχει κοπιάσει να δημιουργήσει, θα δεις ένα άλλο πρόσωπο, που δε φανταζόσουν ότι υπάρχει μέσα της… Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι γυναίκες Σκορπιοί συνήθως ξέρουν να κάνουν άλλα πράγματα καλύτερα από το νοικοκυριό. Το ζώδιο αυτό έχει άλλες προτεραιότητες και παρόλο που θα διατηρήσει το σπίτι της καθαρό, δεν θα κάθεται να τρίβει με τις ώρες ούτε θα μαγειρεύει συνταγές του… Πετρετζίκη. Και φυσικά μην κάνεις νύξεις για το πόσο καλή νοικοκυρά είναι, αν δε θέλεις να δεις την γκαρνταρόμπα σου καμένη από σίδερο… κατά λάθος. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξοτίνες δεν είναι και οι πιο φανατικές νοικοκυρές. Είναι άλλωστε ζώδιο του πνεύματος και δε τα πάει καλά με τις πρακτικές, καθημερινές υποχρεώσεις που απαιτεί ένα σπίτι. Όμως, επειδή της αρέσει να καλεί φίλους στο σπίτι, σε αυτή τη περίπτωση θα γίνει πολύ περιποιητική και θα φροντίσει να περάσουν όλοι καλά. Απλώς, αν μένεις μαζί της καλό θα είναι να τη βοηθήσεις, αλλιώς μπορεί κάλλιστα να σε παρατήσει και να μεταφέρει το πάρτι εκτός σπιτιού με την παρέα της… Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι συνήθως μια παραδοσιακή γυναίκα, που θα έχει τα πάντα τακτοποιημένα μέσα στο σπίτι. Θεωρεί υποχρέωσή της να κάνει τις δουλειές του σπιτιού και είναι ιδιαίτερα περιποιητική, αρκεί να μην της κάνεις υποδείξεις, γιατί στο σπίτι της είναι αφεντικό. Και βέβαια αυτά όταν δεν δουλεύει, γιατί αν η καριέρα της απαιτεί πολύωρη εργασία, τότε το σπίτι μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και συνήθως προσλαμβάνει μια… Παρθένο να της κάνει το νοικοκυριό! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γυναίκα Υδροχόος είναι μια εκκεντρική φιγούρα, που δε θα μπορούσε να έχει έναν παραδοσιακό ρόλο. Θα προσπαθήσει να μετατρέψει το νοικοκυριό σε διασκέδαση, καλώντας τις φίλες της στο σπίτι και οργανώνοντας ένα dish night με συνοδεία μουσικής. Διαφορετικά, ίσως να αρχίσει το σκούπισμα στις 4 τα χαράματα, αφού έχει εξαντλήσει κάθε πιθανή κοινωνική συναναστροφή εντός και εκτός σπιτιού. Και βέβαια για υποδείξεις ούτε λόγος, αφού το πιο πιθανό είναι ότι μένει μόνη της για τις αποφεύγει. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Η γυναίκα ψάρι είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση. Από τη μία έχει όλη τη καλή διάθεση να προσφέρει και να γίνει η ιδανική νοικοκυρά. Από την άλλη, μόλις πιάσει ξεσκονόπανο, αρχίζει να σκέφτεται «τι ωραία που θα ήταν να πηγαίναμε για ούζο με τη Τζένη» και καταλήγει να έχει παρατήσει το ξεσκόνισμα και να ψάχνει τα σανδάλια της. Κι αν τύχει να δεχτεί σχόλια και υποδείξεις; Τίποτα. Απλώς ξαναδιάβασε το ζώδιο απ’ την αρχή κι έχεις την απάντηση. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-11-2017 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι