Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω 2021

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Συγκλονιστικά γεγονότα και αέρας ανανέωσης έρχονται το νέο έτος. Πόσο και πως θα επηρεαστούν τα οικονομικά σου και ο επαγγελματικός τομέας; Αιγόκερως 2021, μάθε αν η αγάπη και η αμοιβαιότητα θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα σου.

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Αιγόκερως το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου):

Θα χρειαστεί να κολυμπήσετε σε ασταθείς θάλασσες με τρικυμιώδη κύματα προκειμένου να μετασχηματίσετε εντελώς τη ζωή σας. Ο Πλούτωνας κινείται στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής ταυτότητας και της υγείας, έτσι νιώθετε μια έντονη ώθηση να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, να απομακρύνετε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν μιλούν πια στην ψυχή σας. Ίσως το στυλ επικοινωνίας σας γίνει κυρίαρχο και υπερβολικά σκληρό. Πριν σπεύσετε στο παρεκκλήσι του γάμου ή καταβάλλετε προκαταβολή σε αυτό το ακίνητο, καθίστε και σκεφτείτε σε βάθος.

Ίσως ακόμα νιώσετε εξαντλημένοι από αυτό το άγχος (και μερικές φορές εκρηκτικό) που σιγοβράζει κάτω από την επιφάνεια. Αλλά αυτό είναι καλό γιατί σας παρακινεί σε δράση. Το ασυνείδητό σας σας ωθεί να μεταμορφώσετε το διαπροσωπικό σας στυλ, τον τρόπο σκέψης σας και δράσης σας. Επισήμανση: Ο Πλούτωνας μπορεί να γίνει λίγο βασανιστικός, έτσι προσέξτε την υγεία σας. Ενδέχεται να έχετε κάποια προβλήματα ψυχικής ή/και σωματικής υγείας που προέρχονται από συναισθήματα που σιγοβράζουν κάτω από την επιφάνεια. Καθίστε και αναρωτηθείτε: Τί μου λέει το σώμα μου; Τί έχω αγνοήσει σε σημείο που δημιουργεί πρόβλημα υγείας, ώστε να προσέχω;

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο:

Πώς διαχειρίζεστε τα χρήματά σας; Περιορίστε τις υπερβολικές δαπάνες σας και κινηθείτε μεθοδικά και οργανωτικά. Ο Κρόνος κινείται στο δεύτερο οίκο σας, τον τομέα των χρημάτων σας, έτσι ήρθε η ώρα να παρακολουθήσετε σοβαρότερα τα έξοδά σας, να κάνετε προσπάθεια να ισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας. Δεν χρειάζεται να αρνηθείτε στον εαυτό σας τη διασκέδαση (Μην το κάνετε!). Αλλά κόβοντας μερικές υπερβολές που δεν απολαμβάνετε και τόσο πολύ, μπορεί να αφήσει περισσότερα χρήματα στο ταμείο σας. Τώρα είναι η ώρα σας να αντιμετωπίσετε πραγματικά οτιδήποτε αποτελεί εμπόδιο στην οικονομική πρόοδό σας. Αν έχετε επιχείρηση, μπορεί να προσλάβετε έναν έμπειρο οικονομικό σύμβουλο για να ενώσετε τις προσπάθειές σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Με τον Κρόνο στον Υδροχόο, το ζώδιο της τεχνολογίας, ίσως να έχετε κάποιο επιπλέον εισόδημα από διαφημιστικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προβάλλοντας εταιρείες των οποίων τα προϊόντα εμπιστεύεστε. Ή ίσως βοηθήσετε μια εταιρεία να προσεγγίσει ένα νέο κοινό μέσω των κοινωνικών μέσων και μιας ανανεωμένης διαδικτυακής παρουσίας.

Επιρροή Δία στον Υδροχόο:

Καλωσορίστε στη ζωή σας μια ευχάριστη οικονομική ευημερία, χάρη στον τυχερό Δία στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Αγωνίζεστε πάντα για την επαγγελματική αναγνώριση αλλά θέλετε και οικονομικές ανταμοιβές. Και θα τις έχετε! Οι προοδευτικές και καινοτόμες ιδέες σας σας βοηθούν στην εξεύρεση νέων πηγών εισοδήματος, τα αστέρια χειροκροτούν τις λαμπρές ιδέες σας. Εάν αγωνιζόσασταν καιρό στο οικονομικό μέτωπο, θα μπορούσατε να έχετε  μια αύξηση, επαγγελματική προώθηση ή μια καλοπληρωμένη  νέα εργασία. Φυσικά, ένα σημαντικό συστατικό στοιχείο για οικονομική αφθονία είναι να πιστεύετε σε αυτό, ότι είναι δυνατό να συμβεί. Επισήμανση: Επειδή μπορείτε να είστε συγκρατημένοι με τα χρήματά σας, ίσως ασυνείδητα στέλνετε το σήμα ότι δεν έχετε αρκετά.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου:

Ποιός έχει κάτι έξυπνο να πει; Φαίνεται ότι μόνο εσείς μπορείτε! Ο Δίας θα βρίσκεται για λίγο στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, και μαγεύετε τους άλλους με τις ευφάνταστες ιδέες σας και τις απόψεις σας. Προετοιμαστείτε για μια δημόσια ομιλία που αγγίζει την ψυχή των άλλων, ίσως ακόμη κάνετε πολλά κοντινά ταξίδια ή έρχεστε πιο κοντά με έναν/μία αδελφό/ή. Μία από τις ιδέες σας μπορεί να αποδώσει πολλά χρήματα ή αίγλη. Δημιουργούνται νέες φιλίες και συμμετέχετε στην τοπική σας κοινότητα. Μπορεί να παρευρεθείτε σε τοπικές εκδηλώσεις, ίσως αναλάβετε ηγετικό ρόλο στη γειτονιά σας ή τη συνοικία σας. Αυτή είναι μια όμορφη στιγμή για να διαδώσετε ένα μήνυμα ειρήνης και παγκόσμιας κατανόησης μέσω της τέχνης, της πνευματικότητας και ενός θεραπευτικού έργου.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 18 Δεκεμβρίου έως 29 Ιανουαρίου 2022:

Πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας; Η Αφροδίτη ανάδρομη στον πρώτο οίκο σας, της εμφάνισης και της προσωπικής σας ταυτότητας, θα μπορούσε να σας βάλει σε σκέψεις για το ερωτικό παρελθόν σας, τί έχετε δώσει και τί έχετε πάρει; Ίσως ακόμα να μην είστε ικανοποιημένοι με την εμφάνισή σας και τις ερωτικές επιλογές σας, λόγω παράλογων αντιλήψεων για την εικόνα σας και εν γένει για την αγάπη. Ίσως νιώθετε άβολα σκεπτόμενοι τη γήρανση ή συγκρίνετε τον εαυτό σας με όλα αυτά τα εντυπωσιακά μοντέλα. Αλλά να ξέρετε, ακόμη και οι επαγγελματίες έχουν ελαττώματα, σκεφτείτε αυτό και θα σας βοηθήσει πραγματικά. Η ανάδρομη Αφροδίτη σας αποκαλύπτει ότι πρέπει πραγματικά να ενισχύσετε την αγάπη προς τον εαυτό σας, ώστε να μην διαβείτε ξανά σε σκοτεινά μονοπάτια. Αγαπητέ Αιγόκερε βγαίνεις επιτέλους προς τα έξω στα αισθηματικά σου το 2021! Τι σημαίνει αυτό; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube