Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Καρκίνο 2021

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Καρκίνος 2021, αναμένεται μια συγκλονιστική νέα χρονιά για το ζώδιό σου. Με εγκυρότητα μάθε τι εξελίξεις και γεγονότα θα φέρει μαζί του το νέο έτος. Τι προβλέπεται να συμβεί σε θέματα δουλειάς, πως θα πάνε τα οικονομικά σου; Θα έχεις αγάπη και συναίσθημα όλη τη νέα χρονιά;

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Καρκίνος το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου):

Ενώ ένα μέρος της ψυχής σας είναι έτοιμο να ερωτευτεί με πάθος, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ένα άλλο μέρος σας έχει άγχος και αγωνία μήπως χάσει το πρόσωπο που λατρεύετε ή απλά μήπως χάσετε τον έλεγχο. Με τον Πλούτωνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ο φόβος να αφήσετε ελεύθερα τα αληθινά συναισθήματά σας μπορεί να σας κουράσει και θα μπορούσε να σας εμποδίσει να έχετε αυτή την έντονα συναισθηματικά σχέση που ψάχνετε. Θέλετε να απελευθερωθείτε από τον έλεγχο και παράλληλα να μπείτε βαθύτερα σε μια συγκεκριμένη ερωτική σχέση ή συνεργασία.

Μήπως όμως στην προσπάθειά σας να έχετε την απόλυτη αγάπη γίνεστε καταστροφικοί; Σίγουρα, αυτό δεν θα σας οδηγήσει πουθενά (και μάλλον έχετε ήδη δοκιμάσει αυτή τη διαδρομή). Μάθετε τη λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ της αγάπης και της κυριαρχίας. Με την ικανότητά σας να επηρεάζετε (και σε αδύναμες στιγμές, να χειρίζεστε) τα συναισθήματα των άλλων, μπορείτε να κυβερνήσετε. Δεν χρειάζεται να φροντίζετε υπερβολικά τον αγαπημένο σας δημιουργώντας συναισθηματική εξάρτηση για να εξασφαλίσετε τη θέση του οδηγού. Αυτό είναι πολύ εύκολο για εσάς. Ακολουθήστε τον πιο δύσκολο δρόμο της διατήρησης των αρχών σας, λαμβάνοντας υπόψη σας αυτό που θέλει ή χρειάζεται το άλλο άτομο. Αυτό είναι το κλειδί της ευτυχίας σας.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο:

Ακολουθήστε το ένστικτό σας. Μια σημαντική ανακάλυψη ή ένα μυστικό που έρχεται στο φως μετασχηματίζει με σκληρό και αργό τρόπο την ύπαρξη σας καθώς ο  Κρόνος κινείται στο μετασχηματιστικό και ψυχολογικό όγδοο οίκο σας. Ναι, μπορεί να είναι δύσκολο να συγχωρέσετε κάποιον που σας πόνεσε, είστε κολλημένοι στους κακούς σας δαίμονες και τη μνησικακία, αλλά πως θα προχωρήσετε μπροστά αν δεν δώσετε ένα τέλος; Ίσως αντιμετωπίσετε μια δύσκολη συναισθηματικά περίοδο και θα πρέπει να αγωνιστείτε για να ξεπεράσετε την απογοήτευση. Ο Κρόνος φέρνει επανάσταση στην προσέγγισή σας στην αγάπη, την εμπιστοσύνη και την οικειότητα. Ο Υδροχόος κυβερνά τις ξαφνικές αλλαγές ενώ ο Κρόνος αντιστέκεται στην αλλαγή, οπότε αναμείνατε ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Εκεί που δεν το περιμένετε, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α που ξέρει ακριβώς πώς να ρίξει τις άμυνές σας αλλά εσείς ίσως και να φοβάστε να προχωρήσετε. Ή θα μπορούσε επίσης να φέρει μια αιφνιδιαστική δέσμευση ή ξαφνική εγκυμοσύνη ή αντίθετα ένα επίπονο τέλος στη σχέση σας.

Επιρροή Δία στον Υδροχόο:

Συναισθηματική αποφόρτιση και ψυχική αναζωογόνηση σας χαρίζει ο Δίας στον ψυχικό και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Εάν προσπαθούσατε να κάνετε μια δύσκολη μετάβαση στη ζωή σας, έχετε τώρα αυτόν τον ευεργέτη πλανήτη στο πλευρό σας. Μερικές φορές, είναι καλύτερο να παραδεχτείτε ότι παλεύετε στη ζωή από το να προβάλετε ένα χαρούμενο, αλλά ψεύτικο πρόσωπο. Ίσως μπορεί να βρείτε βοήθεια σε έναν έμπιστο φίλο σας ή σε μια ομάδα, κάποιον με τον οποίο μπορείτε πραγματικά να είστε ο εαυτός σας. Η ξαφνική επιρροή του Υδροχόου θα μπορούσε να σας κάνει να αλλάξετε γρήγορα την κατάσταση της ζωής σας ή έχετε μια σημαντική ανακάλυψη για το πώς θέλετε να ζείτε. Είναι πιθανό να κάνετε μεγάλες εσωτερικές αλλαγές, συνειδητοποιώντας ότι δεν χρειάζεται να δείχνετε ότι είστε σούπερ ήρωας αφού δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε όλο αυτό το άγχος. Σκεφτείτε: Δεν θα ήταν καλύτερο να ζούσατε μια απλούστερη ζωή και να είστε ο αληθινός εαυτός σας;

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου:

Οι ευφάνταστες ιδέες σας και η ανάγκη σας να ζήσετε μια ζωή διαφορετική από αυτή που ζείτε τώρα έρχονται στο προσκήνιο χάρη στον Δία που θα κινείται για λίγο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Τονίζονται τα ταξίδια και οι διαπολιτισμικές γνωριμίες, οπότε μπορεί να ταξιδέψετε με αεροπλάνο κάπου μακριά ή να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή εκπομπή για να μοιραστείτε το εμπνευσμένο ανθρωπιστικό σας μήνυμα. Η ένωση όλων των ανθρώπων της γης είναι μέρος της πνευματικής αποστολής σας για ένα κοινό καλό. Μπορεί και να συνεργαστείτε με ένα φωτισμένο πρόσωπο ο οποίος θα βοηθήσει να φτάσει το μήνυμά σας σε ένα ευρύτερο κοινό. Γενικά, είστε ιδιαίτερα ευνοημένοι στους τομείς των ταξιδιών, των εκδόσεων, της φιλοσοφίας, του νόμου και της πνευματικής σας ανάπτυξης.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 18 Δεκεμβρίου έως 29 Ιανουαρίου 2022:

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας βάζει σε βαθύ προβληματισμό. Επιθυμείτε να καθορίσετε τα μελλοντικά σχέδια στη σχέση σας, ίσως ακόμα και να πιέζεστε να την επισημοποιήσετε. Όλα αυτά πέφτουν βαριά στο μυαλό σας; Πού κατευθύνεται η σχέση σας; Θέλετε τα ίδια πράγματα μακροπρόθεσμα; Είναι αυτό το άτομο το άλλο σας μισό; Ίσως ακόμα να αναρωτιέστε αν αξίζει να δεσμευτείτε με αυτό το πρόσωπο ή χρειάζεστε απτές αποδείξεις της εμπιστοσύνης και της αγάπης του. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, δεν θέλετε τίποτα λιγότερο από την αλήθεια και ίσως πονέσετε αν συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι αυτό που περιμένατε! Μη δοκιμάζετε τον αγαπημένο σας, ούτε και να ασκήσετε πίεση αν τα πράγματα ανατραπούν ξαφνικά. Οποιαδήποτε ζητήματα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης υπήρχαν από παλιά και τώρα δεν μπορείτε να τα παραβλέψετε, οπότε πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Αγαπητέ Καρκίνε θα δεις φως στην ερωτική σου ζωή το 2021; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube