Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Συγκλονιστικά γεγονότα και αέρας ανανέωσης έρχονται το νέο έτος. Πόσο και πως θα επηρεαστούν τα οικονομικά σου και ο επαγγελματικός τομέας; Αιγόκερως 2022, μάθε αν η αγάπη και η αμοιβαιότητα θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα σου.

Ζώδια 2022, διάβασε πως θα είναι ο Αιγόκερως το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου): Έρχεστε αντιμέτωποι με τους ενδόμυχους φόβους σας και τις εμμονές σας καθώς ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας δημιουργεί την ανάγκη να τους υπερπηδήσετε προκειμένου να μετασχηματίσετε εντελώς τη ζωή σας. Ίσως και να νιώσετε συναισθηματική κατάρρευση εξαιτίας της έλλειψης εμπιστοσύνης προς τους άλλους και στον εαυτό σας. Ο Πλούτωνας σας κάνει υπερβολικά ισχυρογνώμονες, αυξάνοντας την εξουσία και τον έλεγχο, προσπαθείτε να ανακαλύψετε ποια είναι τα απώτερα κίνητρα των άλλων. Μερικές φορές, δεν ενδιαφέρεστε καν για τα πράγματα για τα οποία αγωνιζόσασταν, αλλά και μόνο η ιδέα να χάσετε την εξουσία σας σας προκαλεί φόβο.

Το τίμημα που θα πληρώσετε αν θέλετε να έχετε το πάνω χέρι, θα μπορούσε να είναι η ατομικότητά σας. Ίσως οι συνέπειες να είναι να βρεθείτε με κομμένα φτερά ή να νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας εκτιμούν αλλά σας φοβούνται. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ναρκισσισμού και γνώσης της αξίας σας, κι αυτό σας μαθαίνει τώρα ο Πλούτωνας. Άλλωστε, για το ζώδιό σας είναι αναγκαία η εκτίμηση και ο σεβασμός κι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που οι άλλοι μπορούν να σας κάνουν είναι να εκτιμούν τις ιδιαίτερες ικανότητές σας. Περιορίστε τον εγωισμό, την εξουσία και τη χειραγώγηση, αν μπορείτε να συγκρατηθείτε κάτω από αυτόν το μαύρο ουρανό θα κερδίσετε πολλά.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Επανεξετάστε τα οικονομικά σχέδιά σας και μην αποθαρρύνεστε αν κάποια από αυτά ανατραπούν ή καθυστερήσουν, είναι μέρος του Θεϊκού σχεδίου. Με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, τον Κρόνο, στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, να ξεκινά μια περιοδεία οικονομικής επανεφεύρεσης, σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε τάξη και οργάνωση στα οικονομικά σας, κάτι όχι και τόσο δύσκολο για το οργανωτικό και λογικό ζώδιό σας. Ο δομημένος Κρόνος πατά το κουμπί της παύσης για να εστιάσετε στις βασικές ανάγκες σας και τις αξίες σας, θέτοντας στον εαυτό σας δύσκολες ερωτήσεις που περιμένουν σαφείς απαντήσεις. Ο Κρόνος είναι ο επικεφαλής εργαζόμενος που κινείται αργά και σταθερά προς το στόχο του ενώ ο Υδροχόος είναι ιδεαλιστής και απρόβλεπτος. Ο Κρόνος είναι ορθολογιστής. Ο Υδροχόος διορατικός. Μαζί, μπορούν να σας παραδώσουν την παραδοσιακή σοφία και την ενόραση για να βάλετε τάξη στο χάος των οικονομικών σας. Μπορεί ακόμα και να συνεργαστείτε για ένα σοβαρό έργο που απαιτεί μια επίσημη οικονομική σύμβαση ή αντίθετα να διαλύσετε μια οικονομική συμφωνία που πλέον δεν σας αποφέρει οικονομικά οφέλη. Πώς θα δείτε όμως το ουράνιο τόξο; Μπορεί να το δείτε ξαφνικά ή με τη βοήθεια των φίλων σας, αλλά έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να αγωνιστείτε και να είστε υπομονετικοί για να κάνετε το μεγάλο άλμα προς την οικονομική ευημερία.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 1 Ιανουαρίου έως 10 Μαΐου και από 29 Οκτωβρίου έως 20 Δεκεμβρίου: Κανείς δεν αμφισβητεί ότι εργάζεστε σκληρά, αλλά πρέπει και να διασκεδάσετε. Ο Δίας στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας επεκτείνει τον κοινωνικό σας κύκλο, νέες φιλίες σας βοηθούν να φτάσετε στη δική σας κορυφή, σας ωθούν να σκεφτείτε επεκτατικά και να γίνετε ακόμη καλύτεροι. Με την ευγλωττία και την εξυπνάδα σας μπορείτε να διοχετεύσετε τις μεγάλες ιδέες σας σε κάτι που έχει μεγάλο αντίκτυπο στο ευρύ κοινό. Τώρα βλέπετε τη μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων, έχετε έμπνευση και φαντασία στο να κάνετε τον κόσμο καλύτερο, οπότε αυτή είναι μια υπέροχη χρονιά για να αξιοποιήσετε τις αλτρουιστικές ανησυχίες σας. Δράτε για λογαριασμό των άλλων, προβάλετε με θάρρος και τόλμη αυτό που πιστεύετε, ίσως και να ξεκινήσετε μια παγκόσμια κοινωνική εκστρατεία. Αν πάλι είχατε αντιμετωπίσει προκλήσεις με έναν αδελφό ή συγγενή, νιώθετε έτοιμοι να δώσετε τα χέρια και να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Επιρροή Δία στον Κριό από 11 Μαΐου έως 28 Οκτωβρίου και από 21 Δεκεμβρίου έως 16 Μαΐου 2023: Εάν είχατε διαπληκτιστεί με τους αγαπημένους σας, ο τυχερός Δίας στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας βοηθά να δώσετε ένα τέλος στις παρεξηγήσεις και τους εγωισμούς, καθώς τώρα έχετε μεγαλύτερη κατανόηση να δείτε τα πράγματα από τη θέση του άλλου. Μήπως θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα σπίτι; Ο καλότυχος Δίας σας βάζει πλάτες. Μπορεί ακόμα να αποφασίσετε να μετακομίσετε μαζί με κάποιον ή ίσως κάνετε με ένα συγγενή σας ή μέλος της οικογένειάς σας μια οικογενειακή επένδυση που θα μπορούσε να αποφέρει, ας πούμε, εισόδημα από ενοίκια. (Παράδειγμα: Ένα γραφικό εξοχικό σπίτι κοντά σε νερό στο οποίο κατεβαίνετε όλοι για μερικές εβδομάδες κάθε καλοκαίρι και στη συνέχεια το μισθώνετε για το υπόλοιπο του έτους για να καλύψετε τα έξοδα.) Εάν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα για μια προκαταβολή ακινήτου και δεν τα έχετε, μην φοβάστε να προσεγγίσετε ένα αξιόπιστο μέλος της οικογένειάς σας ή ένα στενό φίλο, εάν γνωρίζετε ότι θα μπορείτε να τα επιστρέψετε σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στους Διδύμους από 29 Οκτωβρίου έως 13 Ιανουαρίου 2023: Μην παίρνετε τα πράγματα και τόσο σοβαρά ασχολούμενοι με μανία με τις λεπτομέρειες. Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, και τώρα θα πρέπει να αγωνιστείτε περισσότερο για να επιφέρετε οργάνωση και τάξη στη ζωή σας. Το άγχος σας θα μπορούσε επίσης να αυξηθεί τώρα, ειδικά αν εργάζεστε σε ένα περίπλοκο ή λεπτομερές έργο που απαιτεί συγκέντρωση. Κάντε ό, τι περνάει από το χέρι σας για να απομακρύνετε από γύρω σας τα άτομα που διασπούν την προσοχή σας. Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να σας κάνει ευερέθιστους και ανυπόμονους, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα απρόσεκτο λάθος. Ελέγξτε οποιαδήποτε εργασία σας ή έντυπα πριν από την υποβολή. Το σύνθημά σας: Επιθεωρήστε τα πάντα για προστασία! Από τη θετική πλευρά, ο ανάδρομος Άρης μπορεί να βοηθήσει να αποβάλετε μια κακή συνήθεια ή να νιώσετε περισσότερη ανάγκη να ασχοληθείτε με το σώμα σας. Ξαφνικά, εκείνο το μάθημα γυμναστικής για το οποίο ήσασταν αδιάφοροι, μοιάζει με τρομερή ιδέα!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σμάρω ταιριάσματα