Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Κριό 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Πως θα είναι η νέα χρονιά για εσένα άραγε; Κριός 2022 μάθε αν θα είναι μια καλή χρονιά για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σου. Ανακάλυψε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και είναι σε θέση να δημιουργήσουν την πιο τυχερή χρονιά της ζωής σου.

Ζώδια 2022, διάβασε πως θα είναι ο Κριός το νέο έτος:

 

 

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου): Νιώθετε λίγο αβέβαιοι στη καριέρα σας; Μην κάνετε άλματα σε τίποτα ακόμα. Αντιμετωπίζετε μια έντονη κατάσταση στην καριέρα σας καθώς ο Πλούτωνας κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με άτομα που επιβουλεύονται την εργασία σας, δεν αναγνωρίζουν την αξία σας και στερώντας σας την επαγγελματική σας αναγνώριση. Ίσως το αφεντικό σας ή ένας πελάτης διψά για εξουσία και δύναμη και αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσετε αυτό το παιχνίδι. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε έντονες και σκληρές διαπραγματεύσεις για να κλείσετε μια επιχειρηματική συμφωνία.

Η πίεση στην εργασία σας αυξάνεται και θέλετε να τα διαλύσετε όλα. Φτάνετε στο χείλος του γκρεμού καθώς εμφανίζονται ζητήματα ελέγχου και χειραγώγησης, πιθανώς γύρω από μια σύμβαση, μια σημαντική επαγγελματική κίνηση ή υπάρχει μια συνολική ατμόσφαιρα ανταγωνισμού στη δουλειά σας. Εάν εσείς και ένας συνεργάτης ή προϊστάμενος έχετε κρύψει ορισμένα θέματα κάτω από το χαλί, θα μπορούσαν όλα να βγουν στην επιφάνεια. Μην πείτε ότι δεν σας είχαμε προειδοποιήσει, και ναι, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα αντιμετωπίσετε πριν φτάσουν τα πράγματα στα άκρα.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Καλώς ήρθατε στον κόσμο της καινοτομίας! Ο Κρόνος κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, φέρνοντας νέες σταθερές φιλίες στη ζωή σας ή απομακρύνεστε από κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν πλέον τίποτα να σας προσφέρουν. Η δημοτικότητά σας είναι στα ύψη, βρίσκεστε στο επίκεντρο μιας κοινότητας ακτιβιστών, ηγετών αλλά και επαναστατών. Κάνετε δωρεές ή συμμετέχετε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, περισσότερο από το συνηθισμένο, καθώς αυτή η ενέργεια του Κρόνου στον Υδροχόο τονίζει την ιδεαλιστική σας φύση. Μπορεί να είστε εσείς αυτοί που βρίσκεστε σε θέση ισχύος μέσα σε μια ομάδα, οπότε χρησιμοποιήστε αυτή τη δύναμή σας για να αλλάξετε προς το καλύτερο την πολιτική μιας ομάδας, όντας πιο δίκαιοι και υπεύθυνοι. Έρχεστε σε επαφή με υπεύθυνα και ώριμα άτομα που βοηθούν τη λειτουργικότητα της ομάδας σας ή πολιτικούς συντάκτες ή άτομα με κοινωνικό status και μαζί αυξάνεται η συλλογική φωνή σας. Αυτή η κοσμική δύναμη σας κάνει να θέλετε να δημιουργήσετε αλλά και να παραβιάσετε τους κανόνες, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια κοινωνική επανάσταση.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 1 Ιανουαρίου έως 10 Μαΐου και από 29 Οκτωβρίου έως 20 Δεκεμβρίου: Υπάρχει μια κρυμμένη ομορφιά σε αυτόν τον παράδοξο και μνησίκακο κόσμο … Καθώς ο Δίας κινείται στο συμπονετικό και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, γίνεστε απεριόριστα φιλάνθρωποι και επιεικείς, έτοιμοι να απελευθερώσετε τις δυσαρέσκειες και τις μνησικακίες που ίσως είχατε καταχωνιάσει στην ψυχή σας. Τι όμορφο που μπορείτε επιτέλους να αφήσετε πίσω σας τις πληγές του παρελθόντος και με ανοιχτή καρδιά να σβήσετε ό, τι σας έχει προκαλέσει πικρία. Εξάλλου γνωρίζετε καλά ότι αυτή η σχολαστική καταγραφή των παραβάσεων των άλλων ανθρώπων βλάπτει μόνο εσάς και κανέναν άλλον. Ξεχνάτε τις προσβολές τους καθώς αυτό είναι τώρα για σας σπατάλη χρόνου και ψυχικής ενέργειας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι μια συναισθηματική εκκαθάριση αφού τώρα νιώθετε έτοιμοι να σβήσετε από τον χάρτη της ζωής σας ό, τι και όποιον σας έχει πονέσει. Εξάλλου και με τον Δία στο ζώδιό σας που θα σας επισκεφθεί αυτή τη χρονιά, θα πρέπει να είστε κάτι περισσότερο από έτοιμοι για να υποδεχτείτε το νέο δωδεκαετές κεφάλαιο που ανοίγεται στη ζωή σας.

Επιρροή Δία στον Κριό από 11 Μαΐου έως 28 Οκτωβρίου και από 21 Δεκεμβρίου έως 16 Μαΐου 2023: Ξεκινήστε το σχέδιο της επίθεσής σας! Μέσα σε αυτή την χρονική περίοδο περισυλλογής, ξεκινάτε τη ζωή σας με μεγάλη ταχύτητα καθώς ο Δίας στο ζώδιό σας σας προικίζει με καλή τύχη για νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Είτε αυτό αφορά μια νέα σχέση ή εργασία, έχετε έντονη ενέργεια, τόλμη και θάρρος να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή. Απλά προσέξτε την τάση σας να είστε βιαστικοί ή απερίσκεπτοι, αφού η ενθουσιώδης και περιπετειώδης ενέργεια του Δία μπορεί να σας κάνει τολμηρούς και επιπόλαιους, δράτε χωρίς να κοιτάξετε τα μειονεκτήματα. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να είστε άκρατα εγωιστές και αλαζόνες, ιδιαίτερα σε μέρη και ανθρώπους όπου τέτοιες παραβάσεις δεν είναι ευπρόσδεκτες. Ενώ σίγουρα δεν θέλετε να υποτιμήσετε τον εαυτό σας, δεν πρέπει όμως να έχετε και έπαρση. Θα έχετε χάσει την ευκαιρία να γίνετε ο πρωτοπόρος ηγέτης που τον σέβονται και εκτιμούν οι άλλοι.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στους Διδύμους από 29 Οκτωβρίου έως 13 Ιανουαρίου 2023: Το σύμπαν απαιτεί προσοχή στον τρόπο δράσης και επικοινωνίας σας, οπότε μην είστε και πολύ άνετοι. Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στον τρίτο σας οίκο, της επικοινωνίας, και δυσκολεύει τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις. Αντί να είστε εγωιστές και θρασείς, ίσως συγκρατήσετε την οργή και το θυμό σας ή τουλάχιστον εκδηλώνετε την μετριοπαθή πλευρά σας. Υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να είστε πολύ δυνατοί στις συνομιλίες σας και τις αλληλεπιδράσεις σας. Προσέξτε το στυλ επικοινωνίας σας, μην απομακρύνετε από κοντά σας εκείνους με τους οποίους πραγματικά θέλετε να συνεργαστείτε. Θυμηθείτε: Το εγώ δεν είναι το παν και δεν χρειάζεται πάντα να επικρατείτε ή να ανακοινώνετε τη βασιλική παρουσία σας για να πάρετε αυτό που θέλετε. Εάν τύχει και είστε με ένα συναρπαστικό νέο σύντροφο, μπορεί να ανακαλύψετε ότι αρχίζετε να αισθάνεστε περιορισμένο το πάθος σας υπό αυτήν την επιρροή. Τη μια στιγμή θέλετε να είστε φίλοι, την επόμενη όμως το μετανιώνετε. Μη σκέφτεστε πολλά τώρα, απλά να είστε προσεκτικοί. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms