Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Παρθένος 2022, μάθε με εγκυρότητα ποιες αστρολογικές όψεις σε επηρεάζουν το νέο έτος και τι εξελίξεις θα έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα αλλάξει η καθημερινότητα σου; Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις αγάπη και αμοιβαιότητα;

Ζώδια 2022, διάβασε πως θα είναι ο Παρθένος το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου): Μην υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να προσφέρετε, κάτι που είστε επιρρεπείς να το κάνετε τώρα καθώς ο Ποσειδώνας κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ίσως και να εισπράξετε έλλειψη σιγουριάς, ακόμα και αδιαφορία από τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη, νιώθετε ένα πέπλο ομίχλης να σκεπάζει αυτή τη σχέση. Ο βασικός σας κανόνας είναι να είστε αληθινοί. Αυτό μπορεί να είναι ευκολότερο να ειπωθεί παρά να γίνει, καθώς θα μπορούσατε να κινείστε ανάμεσα στον έμφυτο ορθολογισμό σας αλλά και την ασάφεια στα λόγια και τις πράξεις σας.

Ο αγαπημένος σας ή/και οι συνεργάτες σας μπορεί ακόμη και να μπερδεύονται από εσάς και απλώς να μην θέλουν να ασχοληθούν μαζί σας. Η εύρεση ισορροπίας μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά βασικά πρέπει να μάθετε πώς να είστε ξεκάθαροι και να μη δημιουργείτε αμφιλεγόμενες καταστάσεις. Μπορεί αντίθετα να υποτιμάτε υπερβολικά τον εαυτό σας και δεν πιστεύετε στην αξία σας. Μάθετε ότι η αξία σας δεν είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη από οποιουδήποτε άλλου. Πάντα να ελέγχετε τη συμπεριφορά σας και μην είστε επιρρεπείς σε παραμύθια με πρίγκιπες και πριγκίπισσες πάνω σε άσπρο άλογο.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Ο Κρόνος στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της ευεξίας, εντείνει την έμφυτη τάση σας προς την ανάλυση και την τελειομανία, ίσως νιώσετε άγχος και πίεση να αλλάξετε την εικόνα του σώματός σας και ιδροκοπάτε στο γυμναστήριο ή τρέχοντας στο πάρκο με αθλητικά παπούτσια καθώς βιάζεστε να πετύχετε τους μεγάλους στόχους σας. Λάβετε όμως υπόψη σας ότι ο Κρόνος δεν φέρνει γρήγορα αποτελέσματα, αλλά αργά με κόπο και προσπάθεια. Αν υπερβείτε τα όριά σας σε μια άσκηση γυμναστικής κινδυνεύετε να τραυματιστείτε. Οργανωθείτε στην εργασία σας και οικοδομήστε ένα νέο πιο λειτουργικό σύστημα. Αν είστε επιχειρηματίες, ο υπεύθυνος εργασιών Κρόνος σας κάνει δύστροπους και ελεγκτικούς με τους υπαλλήλους σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την χρονιά για να βάλετε τάξη στην ακαταστασία του σπιτιού και του γραφείου σας, έτσι ώστε να μην καθαρίζετε τη μια μέρα και συσσωρεύονται σωροί την επόμενη. Δεσμευτείτε σε μια ρουτίνα που θα σας κάνει πιο αποτελεσματικούς. Ο Κρόνος μπορεί επίσης να επιβραδύνει ή να σταματήσει ορισμένα σχέδια. Οι αποφάσεις, ενδεχομένως σχετικά με βοηθούς ή παρόχους υπηρεσιών, μπορεί να καθυστερήσουν. Ίσως χρειάζεστε περισσότερα δεδομένα για να κάνετε μια τεκμηριωμένη επιλογή. Με τον Κρόνο δεν επιτρέπονται λάθη. Προσέξτε το λόγο σας και κρατήστε την ηθική ακεραιότητά σας. Χωρίς αυτά, δεν θα έχετε και πολλά.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 1 Ιανουαρίου έως 10 Μαΐου και από 29 Οκτωβρίου έως 20 Δεκεμβρίου: Με τον περιπετειώδη και κοσμικό Δία που ταξιδεύει στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και συνεργασιών, το στοχαστικό ζώδιό σας είναι έτοιμο να ρίξει άγκυρα στη σχέση σας, αυξάνεται η συμπόνια και η προσοχή στον αγαπημένο σας σας και είστε έτοιμοι να κάνετε τα πράγματα επίσημα. Έχετε έντονη την επιθυμία να ανοίξετε την καρδιά σας, ο αυθόρμητος και ενθουσιώδης Δίας σας χαρίζει την υποστήριξή του να έχετε αισιοδοξία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Ίσως ξαφνικά συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας, κάποιον/α με τον οποίο σας ενώνει η κοινή πνευματική ζωή, έχετε την ίδια φιλοσοφία ζωής. Ή ανακαλύπτετε ένα σημαντικό συνεργάτη με τον οποίο μπορείτε να έχετε κοινά οικονομικά οφέλη. Δεδομένου ότι ο Δίας κυβερνά επίσης την εξέλιξη, είναι πιθανό να απομακρυνθείτε από μια τοξική ερωτική σχέση ή συνεργασία, συνειδητοποιώντας ότι δεν είστε πλέον σεξουαλικά ή επαγγελματικά συμβατοί ή στην ίδια συναισθηματική σελίδα. Εάν συμβεί αυτό, θα είναι ένας φιλικός χωρισμός, αφού ο αισιόδοξος Δίας σας κάνει φιλάνθρωπους και συμπονετικούς.

Επιρροή Δία στον Κριό από 11 Μαΐου έως 28 Οκτωβρίου και από 21 Δεκεμβρίου έως 16 Μαΐου 2023: Πώς μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα; Ο Δίας κινείται στον όγδοο οίκο σας, της αποταμίευσης και των κοινών οικονομικών πόρων, και σας βοηθά να βρείτε τρόπους για να κερδίσετε περισσότερα και να επενδύσετε. Αντί να κρύβετε τα μετρητά σας κάτω από το στρώμα σας, επενδύστε σε κάτι που θα σας φέρει μεγαλύτερα κέρδη. Αν δεν είναι μετοχές και ομόλογα, μπορεί να είναι ένα σεμινάριο επαγγελματικής κατάρτισης για επέκταση των δεξιοτήτων σας που σας κάνει να έχετε μεγάλη ζήτηση. Κάντε επίσης αποτοξίνωση από άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας και μιλήστε. Μην φοβάστε να είστε αληθινοί, αφήστε τους ανθρώπους να γνωρίζουν τις προθέσεις σας. Αυτό ισχύει και στον ερωτικό και στον επαγγελματικό τομέα. Κατά ειρωνικό τρόπο, θα εκτιμήσουν την ειλικρίνειά σας ακόμα κι αν οι απόψεις σας διίστανται, αντί να προσπαθείτε να είστε μυστικοπαθείς και αδιαπέραστοι.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στους Διδύμους από 29 Οκτωβρίου έως 13 Ιανουαρίου 2023: Είστε εργατικοί, επιμελείς και λεπτομερείς από τη φύση σας αλλά με τον ανάδρομο Άρη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της φιλοδοξίας, δεν έχετε ορμή, ενέργεια και διάθεση να δουλέψετε μέχρι τα μεσάνυχτα, καθώς ο ανάδρομος Άρης βάζει στον πάγο τις φιλοδοξίες σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι απολογισμό των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Ίσως έχετε υπερεκτιμήσει την καριέρα σας και έχετε βάλει στην άκρη τις προσωπικές σας ανάγκες και τώρα σκέφτεστε πώς θα κάνετε οικογενειακό προγραμματισμό ή εστιάζεστε σε άλλους μεγαλύτερους στόχους. Το τελικό σας παιχνίδι είναι η σταθερότητα, για σας δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή χωρίς έναν καλό, δυνατό αγώνα. Ίσως και να έχετε πολλές δελεαστικές επαγγελματικές ευκαιρίες τώρα, αλλά πριν κάνετε το μεγάλο βήμα φιλτράρετε τα πάντα. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για έρευνα στην εργασία σας, ιδιαίτερα σε σχέση με συμβόλαια και νέες συνεργασίες. Εάν είναι δυνατόν, θέστε συνεργάτες και υπαλλήλους σε δοκιμαστική βάση, για να βεβαιωθείτε ότι συνεργάζεστε καλά και ότι είναι αποδοτικοί και παραγωγικοί.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
8/6/2021