Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Ζυγό 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Ζυγός 2022, η  νέα αυτή χρονιά υπόσχεται ανανέωση και πολλές θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα σου. Πρόκειται για ένα ευνοϊκό και ευοίωνο έτος  που θα αλλάξει θετικά την ψυχολογία σου.

Ζώδια 2022, διάβασε πως θα είναι ο Ζυγός το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου): Πριν διαλύσετε τα πάντα, σκεφτείτε σε βάθος. Ο Πλούτωνας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και ίσως νιώσετε έντονη την ανάγκη να αλλάξετε κατοικία ή ακόμα και πόλη, δεν μπορείτε να ανεχτείτε πλέον την πίεση και την εξουσία των άλλων γύρω σας. Μπορεί να ασφυκτιάτε από τον υπερβολικό έλεγχο και την εξουσία ενός οικείου προς εσάς προσώπου ή μέλους της οικογένειάς σας και θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας. Αλλάζει το παιχνίδι με κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, νιώθετε εξαντλημένοι συναισθηματικά και έτοιμοι για μια εκρηκτική και ακραία αλλαγή.

Αν η συμβίωση με τους αγαπημένους σας ήταν τα τελευταία χρόνια κουραστική, τώρα γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη, αφού ο κυρίαρχος Πλούτωνας σκάβει βαθιά στην ψυχή σας. Πιθανότατα λέτε … «δεν αντέχω άλλο»! Έχετε προετοιμαστεί ψυχικά, θέλετε να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Αν είστε τύπος που δίνετε υπερβολικά και βάζετε στην άκρη τον εαυτό σας, ήρθε η ώρα να αλλάξετε ρότα. Αρκετά πιά, αυτό αποσταθεροποιεί τη ζωή σας. Έχετε την καρδιά σας ανοιχτή, αλλά όχι το στόμα σας! Αναζητήστε την ισορροπία αν δεν θέλετε να κόψετε μαχαίρι κάποιες σημαντικές σχέσεις σας.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Η ερωτική σας ζωή γίνεται περισσότερη ώριμη και σοβαρή καθώς ο Κρόνος κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Δεν σας αρκεί τώρα να ανταλλάσσετε σέξι και ρομαντικά μηνύματα ή να μιλάτε στο διαδίκτυο, θέλετε περισσότερα. Απλώς μην ακολουθήσετε τη γρήγορη διαδρομή. Κρατήστε τα πράγματα όσο γίνεται πιο διακριτικά και κινηθείτε έξυπνα και διπλωματικά, όσο μπορείτε. Αν είστε σε σχέση, κάνετε τη δική σας επανάσταση αφού ο επαναστάτης Υδροχόος κυβερνά το μοντέρνο, ενώ ο Κρόνος έχει να κάνει με παραδόσεις που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο. Ισορροπήστε λοιπόν το παλιό με το νέο. Πώς μπορείτε να αναζωογονήσετε μια μακροχρόνια σχέση; Πώς θα μπορούσατε να επιφέρετε περισσότερη σταθερότητα στο δεσμό σας χωρίς να χάσετε την ανεμελιά και τη διασκέδαση; Και επειδή ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη δημιουργικότητα, ίσως πάρετε τη θέση που σας αξίζει καλλιτεχνικά, μοιραστείτε τα ταλέντα σας με ένα πιο ευρύ κοινό ή δημιουργήσετε μια πλατφόρμα δημιουργικής έκφρασης. Μιλάτε στον κόσμο και είστε αυθεντικοί! Το θάρρος σας, η ευσυνειδησία σας και η δύναμή σας κάνουν τους άλλους να σας αναγνωρίσουν ως ηγέτη, κερδίζοντας σε κύρος και αναγνώριση.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 1 Ιανουαρίου έως 10 Μαΐου και από 29 Οκτωβρίου έως 20 Δεκεμβρίου: Ο τυχερός Δίας βάζει αέρα στα πανιά σας, και καθώς κινείται στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, φέρνει την πίστη και την ελπίδα στον τομέα της εργασίας και των χρημάτων. Στόχος σας είναι τώρα μια καλύτερη υγεία και ευεξία, έχετε τα κίνητρα να δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να αποβάλετε το καθημερινό άγχος σας. Εάν βρίσκατε ένα εκατομμύριο δικαιολογίες για να μην πάτε στο γυμναστήριο, τώρα ενδιαφέρεστε να βελτιώσετε τις σωματικές αντοχές σας και την υγεία σας. Ή αν είχατε τη συνήθεια να τρώτε χάμπουργκερ ή να κάνετε καθιστική ζωή, ξεκινάτε διάτα και βλέπετε απτά αποτελέσματα. Καθώς αποσυμπιέζεστε από το άγχος σας και ανανεώνεστε ψυχολογικά, θα δείτε συναρπαστικά, απτά αποτελέσματα μέσα στο έτος. Ίσως κάνετε μια πλήρη και σημαντική αλλαγή στην καθημερινή σας ρουτίνα ή ανακαλύψετε ότι δεν χρειάζεται πια να αγχώνεστε για τις λεπτομέρειες και για να είναι τα πάντα τέλεια. Προσελκύετε περισσότερα χρήματα από απροσδόκητες πηγές ή βρίσκετε μια νέα εργασία που μιλάει στην ψυχή σας.

Επιρροή Δία στον Κριό από 11 Μαΐου έως 28 Οκτωβρίου και από 21 Δεκεμβρίου έως 16 Μαΐου 2023: Ο ευεργέτης Δίας επισκέπτεται τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και συνεργασιών, και βοηθά τη συναισθηματική ενίσχυση ενός υπάρχοντος δεσμού ή επισφραγίζετε μια νέα επικερδή συνεργασία. Μπορεί ξαφνικά να νιώσετε έντονο πάθος και ενθουσιασμό για κάποιον/α που ζει μακριά σας ή έχει εντελώς διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας. Θα μπορούσατε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για το μέλλον σας και η σχέση σας καταλήγει σε επισημοποίηση ή μια νέα συνεργασία βοηθά τη χρηματοδότηση της επιχείρησής σας. Γνωρίζετε τώρα ότι μια ευτυχισμένη σχέση συνίσταται στην εκπλήρωση των επιθυμιών και των αναγκών και των δύο ανθρώπων. Αντίθετα, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η σχέση, ερωτική ή επαγγελματική, έχει γίνει λιγότερο δυναμική. Ίσως νιώθετε σαν αδέλφια με τον αγαπημένο σας. Αναβιώνετε τη σπίθα του πάθους ή απλά χωρίζετε με φιλικό και συγκαταβατικό τρόπο.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στους Διδύμους από 29 Οκτωβρίου έως 13 Ιανουαρίου 2023: Ήρθε η ώρα να μειώσετε ταχύτητα και να επαναξιολογήσετε τις πεποιθήσεις σας και τη φιλοσοφία σας για τη ζωή. Ο ανάδρομος Άρης στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας σας προσκαλεί να επιβραδύνετε, να επεξεργαστείτε και να αναθεωρήσετε τις επιλογές σας σε σχέση με τα μεγάλα οράματά σας. Χρειάζεστε πραγματικά να τρέχετε από τη δουλειά για να ακούσετε μια διάλεξη, ακολουθούμενη από ποτά με φίλους; Όχι, εκτός αν θέλετε να σπαταλήσετε άσκοπα τον χρόνο σας. Με όσα λιγότερα ασχολείστε τώρα είναι καλύτερο για την ψυχική ηρεμία σας. Ίσως ακόμα έρθετε σε επαφή με άτομα φιλοσοφημένα τα οποία με τις εμπειρίες τους σας βοηθήσουν να εδραιώσετε μια νέα φιλοσοφία ζωής. Από τη φύση σας είστε πολύ κοινωνικοί, αλλά τώρα ίσως επιλέξετε να ακυρώσετε ένα ταξίδι και μείνετε στο σπίτι σας με μια στοίβα καλά βιβλία. Μπορεί ακόμα να ασχοληθείτε με τη μεταφυσική ή ακόμη και τη θρησκευτική αναζήτηση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms