Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Παρθένο 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Παρθένος 2023, μάθε με εγκυρότητα ποιες αστρολογικές όψεις σε επηρεάζουν το νέο έτος και τι εξελίξεις θα έχεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Θα αλλάξει η καθημερινότητα σου; Στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις αγάπη και αμοιβαιότητα;

Ζώδια 2023, διάβασε πως θα είναι ο Παρθένος το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου): Το πρόσωπο που λατρεύετε είναι αληθινό; Ή σας κρύβει κάτι; Ο Ποσειδώνας στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, σας φέρνει αντιμέτωπους με την κρυφή ατζέντα του αγαπημένου σας ή ενός συνεργάτη σας, ίσως είναι πραγματικά η διαίσθησή σας που σας λέει να δώσετε προσοχή. Πριν τρελαθείτε, βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στο ένστικτό σας και τη λογική σας. Αν έχετε την αίσθηση, για παράδειγμα, ότι τα ρομαντικά ή/και επαγγελματικά σας όνειρα πρόκειται να εκπληρωθούν με αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο ακολουθήστε τα! Ίσως όμως είναι σοφό να μην εμπιστευτείτε το συναίσθημά σας πάνω στο συγκεκριμένο άτομο, τουλάχιστον όχι μέχρι να κάνετε τον κατάλληλο έλεγχο. Δεν θα πούμε ψέματα, αυτή η διαδικασία θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για εσάς καθώς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με χαοτικές καταστάσεις και παρεξηγήσεις. Ωστόσο, μπορείτε να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Έχετε μάθει πολλά καρμικά μαθήματα και πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα μπορούν να συμβούν στη ζωή, ακόμα κι αν κάποιοι αποδειχτούν αναξιόπιστοι και ψεύτες. Αυτή είναι η πραγματική συναισθηματική ελευθερία, οι εμπειρίες σας κάνουν πιο δυνατούς.

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου: Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι ενδιαφέρουσες και σημαντικές για σας καθώς ο Κρόνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας καλεί να δείτε με σύνεση και ωριμότητα αν μπορούν να αντέξουν τις κακουχίες στο πέρασμα του χρόνου. Στη σχέση σας, μπορεί απλώς να αποφασίσετε να γράψετε τους δικούς σας κανόνες ως ζευγάρι (που λέει ότι πρέπει να είστε παντρεμένοι για να δεσμευτείτε, για παράδειγμα), ή ίσως ακόμη και να συνεργαστείτε σε μια νέα δουλειά ή ένα δημιουργικό έργο. Ίσως πάτε ξαφνικά στο Δημαρχείο και παραλείψετε τον περίτεχνο ονειρεμένο γάμο που πάντα νομίζατε ότι θέλατε ή μετακομίσετε μαζί. Ή αν νιώθετε να βρίσκεστε σε τρεμάμενο έδαφος ίσως και να αποφασίσετε οριστικά τον χωρισμό. Θα μπορούσατε επίσης να πέσετε με τα μούτρα σε μια νέα σχέση ή να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας. Στις επιχειρηματικές συνεργασίες, μπορεί να ξεκινήσετε μια μακροχρόνια συνεργασία ή να συνεργαστείτε με κάποιον του οποίου οι δεξιότητες τεχνογνωσίας συμπληρώνουν τις δικές σας διευθυντικές δεξιότητες ή το αντίστροφο. Ο Κρόνος αλλάζει την πορεία του ερωτικού σας μέλλοντος και των συνεργασιών σας καθώς τώρα βλέπετε ώριμα και σοβαρά την ερωτική σας ζωή και τους συνεργάτες σας, παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις με ωριμότητα και σύνεση.

Επιρροή Δία στον Κριό έως 16 Μαΐου 2023: Ο επεκτατικός Δίας έχει ήδη ξεκινήσει την παρατεταμένη πορεία του στα μυστηριώδη, σαγηνευτικά νερά του όγδοου οίκου σας, και φέρνει τύχη στα οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους, στη μονιμοποίηση της σχέσης σας και στη σεξουαλικότητα. Με τον ατρόμητο Δία να εξερευνά αυτόν τον εσωτερικό τομέα του χάρτη σας, θα ανακαλύψετε κρυμμένες διαστάσεις της δικής σας ψυχής. Είστε τώρα έντονα δυναμικοί και σαγηνευτικοί, αναζητάτε κάποιον/α που σας συνδέει βαθιά ένωση νου-σώματος-ψυχής. Απομακρύνετε τη νοσηρή προσκόλληση από τη σχέση σας και έχετε αισιοδοξία για το μέλλον. Δεν μπορείτε να μαντέψετε σε ποια πόλη ή ήπειρο σας περιμένει η αληθινή αγάπη. Ανεξάρτητα από τις συντεταγμένες του GPS σας, η μεγάλη αγάπη μπορεί και να βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά σας.

Επιρροή Δία στον Ταύρο από 16 Μαΐου 2023 έως 25 Μαΐου 2024: Λαχταράτε τις περιπέτειες αλλά ταυτόχρονα θέλετε και να αγκυροβολήσετε. Καθώς ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται από τον Δία στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, ανοίγετε την καρδιά σας σε ανθρώπους που είναι χιλιόμετρα μακριά σας, αν μπορούν να σας φροντίζουν και να σας υποστηρίζουν. Οι πιο ήσυχοι άνθρωποι που μπορεί κάποτε να αγνοούσατε θα μπορούσαν να αποδειχθούν η νέα σας οικογένεια. Δεδομένου ότι ο ένατος οίκος κυβερνά τη δημοσίευση, θα μπορούσατε να ρισκάρετε κι εκεί, ίσως γράφοντας ένα μυθιστόρημα που γυρίζει σελίδα στη ζωή σας ή απλά μια δυνατή εμπειρία σας ωθεί να αλλάξετε φιλοσοφία και πεποιθήσεις για τη ζωή. Η επιθυμία σας να διδάξετε και να μεταδώσετε τις ιδέες σας σε ένα ευρύ ακροατήριο είναι έντονη και επιτυχής. Είστε ένας ομιλητής που μπορεί να παρακινήσει τους άλλους στα μεγάλα ιδανικά και οράματα.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα από 22 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου: Διανύετε μια έντονα ενδοσκοπική χρονική περίοδο καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Θα μπορούσατε να αναπολείτε τον χαμένο παράδεισο, εκείνη τη μεγάλη περιπέτεια που τελείωσε άδοξα και σας έκανε να παίζετε μαζί σαν μικρά παιδιά. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να αφήσετε πίσω σας οριστικά το παρελθόν, να δείτε γιατί δεν αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας, γιατί παλεύετε με τις ανασφάλειές σας. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα πνευματικά οφέλη της ανάδρομης Αφροδίτης, θα πρέπει να περιορίσετε τις υποχόνδριες τάσεις σας και την υπερβολική σκέψη σας. Διδαχτείτε από τα καρμικά μαθήματα του παρελθόντος, διαβάστε πνευματικά βιβλία, εξερευνήστε τρόπους θεραπείας και ενίσχυσης αυτών των ευάλωτων σημείων του εαυτού σας. Και με το πέρας της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης θα νιώσετε έτοιμοι για μια ευτυχισμένη, σταθερή σχέση. Αποδεχτείτε τον εαυτό σας ότι είναι ένας ατελής άνθρωπος όπως όλοι μας. Είναι το κλειδί για την ευτυχία σας το 2023.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms