Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Σκορπιό 2023

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Κωνσταντίνα Νικολάου

Μια υπέροχη και ενδιαφέρουσα χρονιά σε περιμένει. Σκορπιός 2023, μάθε πόσο τυχερή και γεμάτη ευκαιρίες θα είναι η νέα αυτή χρονιά για το ζώδιό σου. Μάθε τι δώρα και εκπλήξεις θα σου φέρει το νέο έτος.

Ζώδια 2023, διάβασε πως θα είναι ο Σκορπιός το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις 24 Μαρτίου έως τις 12 Ιουνίου (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου): Τί δίνετε και τί παίρνετε από τους αγαπημένους σας; Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Πλούτωνας, κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και τώρα νιώθετε ένα συναισθηματικό βάρος αν υπάρχει άνιση δυναμική στις σχέσεις με τους οικείους σας. Σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή πιθανότατα θα ήσασταν ευχαριστημένοι παίζοντας τον ρόλο του παρόχου. Αλλά τώρα, όχι μόνο θέλετε να χαλαρώσετε, αλλά έχετε επενδύσει σε μια βαθιά προσωπική μεταμόρφωση, για την πορεία της οποίας δεν είστε εκατό τοις εκατό σίγουροι. Ίσως τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι εντελώς μπερδεμένα με τη συμπεριφορά σας. Πώς μπορείτε να μη σηκώσετε απλά το τηλέφωνο; Δεν χρειάζεται πραγματικά να απαντήσετε σε κανέναν, αλλά όταν επιλέγετε να μιλήσετε, τα λόγια σας πρέπει να είναι σαφή και όχι αινιγματικά, τότε μόνο οι αγαπημένοι σας θα σας καταλάβουν. Είτε είστε άνδρας είτε γυναίκα, θα μπορούσαν να σας έλξουν τώρα τα δικαιώματα των γυναικών και των παιδιών με τρόπο που δεν το φανταζόσασταν ποτέ πριν. Ίσως κατανοείτε πληρέστερα τις διακρίσεις με βάση το φύλο, την καταγωγή και την ηλικία και τώρα είστε αναγκασμένοι να ενεργήσετε. Μπορεί και να αφιερώσετε το υπόλοιπο της ζωής σας σε έναν σκοπό ή πνευματικό μονοπάτι κι αυτός είναι πραγματικά ο αληθινός προορισμός της ψυχής σας.

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου): Θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά πριν διεκδικήσετε την ελευθερία σας. Ο Ουρανός κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και ανατρέπει τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας στη σχέση σας ή/και μια συνεργασία σας. Οι σημαντικές σχέσεις σας περνούν κρίση καθώς διαταράσσονται η αρμονία και η ισορροπία. Σχετικά με αυτή την «αρμονία», θα ήταν δύσκολο να βρεθεί κατά τη διάρκεια αυτής της τεταμένης διέλευσης. Ο Ουρανός δημιουργεί ασταθή συναισθήματα και ανατρεπτική διάθεση, αισθάνεστε εκτός ελέγχου. Ωστόσο, ακόμα κι αν έχετε εμπλακεί σε μια επαγγελματική διαμάχη, ένα σκληρό διαζύγιο ή κάποιο είδος ύπουλου παιχνιδιού εξουσίας, μπορείτε να ξεφύγετε με τις λιγότερες απώλειες. Το κλειδί είναι να αναζητήσετε τη μέση λύση που κερδήθηκε με κόπο. Αν νιώθετε την ανάγκη για ελευθερία, μπορεί απλώς να νιώθετε πιεσμένοι. Ο Ουρανός αποκαλύπτει την ανάγκη σας να ζήσετε «στο τώρα» και να ανοίξετε μόνοι σας τα φτερά σας. Γιατί να συμβιβαστείτε με μια διαίρεση 50/50 όταν θα μπορούσατε να έχετε το μεγαλύτερο μέρος της πίτας;

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου: Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή δεν θα συμβούν γρήγορα και εύκολα καθώς ο Κρόνος κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Βεβαιωθείτε ότι οι επιλογές σας είναι ώριμες και λογικές, ώστε να μην προκαλέσετε ένα κύμα προβλημάτων στη ζωή σας, ανεξάρτητα από το πόσο συναρπαστικά νιώθετε στην αρχή μιας σχέσης. Λίγο μυστήριο είναι καλό, αλλά μια σχέση με απόκρυψη συναισθημάτων και μυστικά δεν θα είναι διασκεδαστική μακροπρόθεσμα. Δεν θέλετε να προκαλέσετε τις σκληρές συνέπειες του Κρόνου, κυνηγώντας κάποιον/α με τον οποίο δεν υπάρχει μακροπρόθεσμη προοπτική, σαφώς δεν είναι μια υγιής επιλογή για εσάς. Κάποιος/α μπορεί να μπαινοβγαίνει στη ζωή σας, δημιουργώντας σας πίεση και άγχος. Ο Κρόνος που επιβάλλει τα όρια σάς βοηθά να χαράξετε μια σταθερή γραμμή, εναπόκειται σε εσάς να θέσετε όρια και να μην επιτρέψετε στο χάος αυτού του ατόμου να σας επηρεάσει. Ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη γονιμότητα και μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή. Στην καλύτερη περίπτωση ο Κρόνος θα μπορούσε να σας κάνει να εκφράζεστε πιο υπεύθυνα και μεθοδικά. Μιλήστε για τον εαυτό σας και ενημερώστε τους άλλους για το τι θέλετε.

Επιρροή Δία στον Κριό έως 16 Μαΐου 2023: Η ελπίδα και η αισιοδοξία σας επιστρέφουν, αναζητάτε τώρα καλή φυσική κατάσταση και υγεία, καθώς ο Δίας στον έκτο οίκο σας, της υγείας, σας δίνει πρόσθετη δύναμη θέλησης για να τακτοποιήσετε την καθημερινή σας ζωή και την υγεία σας. Μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις που σας καταπονούν και δεν μπορείτε να φέρετε εις πέρας και κυρίως να έχετε θετικές σκέψεις. Ο Δίας είναι προσανατολισμένος στην ανάπτυξη, κάτι που θα μπορούσε να σας δώσει το κουράγιο και τη δύναμη να κάνετε ένα συναρπαστικό άλμα στην εργασία σας. Ίσως προσλάβετε έναν βοηθό (και μην απορρίψετε την ιδέα κάποιου που ζει μακριά και εργάζεται εικονικά - μια εξ αποστάσεως σχέση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που διατάσσει ο Δίας). Θα μπορούσατε επιτέλους να αλλάξετε τη διατροφή σας και τον τρόπο ζωής σας με τολμηρό τρόπο. Μήπως ήρθε η ώρα να γίνετε vegan ή να τρώτε μόνο βιολογικά τρόφιμα;

Επιρροή Δία στον Ταύρο από 16 Μαΐου 2023 έως 25 Μαΐου 2024: Γίνεστε διπλοί! Ο Δίας στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, εμποτίζει την ερωτική σας ζωή με χαρά και ενθουσιασμό, βρίσκετε κάποιον/α που μπορεί να σας χαρίσει ελευθερία αλλά παράλληλα και ασφάλεια. Δίνετε έμφαση στη συντροφικότητα και την αρμονία, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Ενισχύεται η επιθυμία σας να ενώσετε τις δυνάμεις σας καθώς ο Δίας έχει προσανατολισμό την ανάπτυξη. Ένα φωτεινό αστέρι καθοδηγεί τη σχέση σας και τις συνεργασίες σας, ίσως αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να υπογράψετε μια σημαντική οικονομική συμφωνία δίνοντας τα χέρια. Μέχρι τον επόμενο χρόνο, θα αρχίσετε να βλέπετε πόσο απελευθερωτική και επεκτατική μπορεί να είναι μια υγιής σχέση!

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου: Εάν υπάρχουν αγώνες ελέγχου και εξουσίας στις σχέσεις σας, διερευνήστε σε βάθος τον εαυτό σας. Η ισχυρή Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας σας ζητά να επεξεργαστείτε σε βάθος τους δικούς σας ενδόμυχους φόβους και συναισθήματα, πριν τα εξαπολύσετε στους γύρω σας. Ίσως κάποιο οικείο προς εσάς πρόσωπο είναι σε θέση να σας βοηθήσει να φτάσετε στη ρίζα αυτού που σας προκαλεί, κι αυτός μπορεί να είναι κάποιος που είναι σε θέση να σας διαβάσει. Επίσης, κοιτάξτε αν έχετε θάψει μέσα σας κάποια ζητήματα του παρελθόντος, αν έχετε υποτάξει τη δική σας εξουσία ή αν έχετε συμφωνήσει σε κάτι που απλά δεν λειτουργεί για εσάς. Μόλις το αναγνωρίσετε, θα καταφέρετε να διαχωρίσετε τα προβλήματα του παρελθόντος από τα τωρινά αρνητικά ζητήματα. Οποιαδήποτε ενέργεια κάνετε τώρα θα είναι ενδεχομένως δεσμευτική και μακράς διαρκείας. Επιλέξτε λοιπόν προσεκτικά τις κινήσεις σας, παρόλο που, χάρη στη μοιραία σεληνιακή ενέργεια, μπορεί να νιώθετε ότι έχουν ήδη επιλεγεί για εσάς κατά κάποιο τρόπο.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Ταύρο στις 28 Οκτωβρίου: Η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και φέρνει στο φως τα ενδόμυχα κίνητρα του αγαπημένου σας ή ενός συνεργάτη σας. Ίσως να επισφραγίσετε το δεσμό σας ή να χωρίσετε οριστικά. Μπορεί να ανοιχτείτε και να μοιραστείτε κάτι ευάλωτο μεταξύ σας που αλλάζει τον τρόπο που σχετίζεστε μεταξύ σας, ελπίζουμε προς το καλύτερο. Εάν έχετε θυμό, πληγή ή δυσαρέσκεια, θα μπορούσατε να συζητήσετε μεταξύ σας, αλλά φροντίστε να μην πετάξετε κατηγόριες ή να μην πάτε στα άκρα. Προσέξτε επίσης τις διαμάχες για τα οικονομικά, διαφορετικά θα γκρεμίσετε τα πάντα στη στιγμή. Εσείς και ο αγαπημένος σας ή ένας συνεργάτης σας ενδέχεται να μη βλέπετε το ίδιο τον τρόπο κατανομής των χρημάτων και των άλλων οικονομικών πόρων. Ίσως κάποιος από εσάς πιστεύει ότι είναι καλύτερο να αποταμιεύει ή να επενδύει, ενώ ο άλλος προτιμά να ξοδεύει για το σπίτι ή τον εαυτό του. Είναι λογικό να διαφωνείτε σε κάποια πράγματα, αλλά ο τρόπος που το κάνετε θα μπορούσε να μετατραπεί σε έναν αγώνα ελέγχου και εξουσίας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα από 22 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, κάτι που θα μπορούσε να επιβραδύνει λίγο την πρόοδο στην εργασία σας. Χρησιμοποιείστε καλύτερα την ενέργεια του πλανήτη για να επιδιορθώσετε την πορεία σας, να αποπερατώσετε ημιτελή έργα και να επαναξιολογήσετε την εργασία σας. Σας αρέσει όπως πηγαίνουν τα πράγματα ή πρέπει να κάνετε μια αναπροσαρμογή; Ίσως τώρα να μην έχετε την παραγωγικότητα που θέλετε στην καριέρα σας ή κλονίζεται η αρμονία με τους συνεργάτες σας. Η στρατηγική και διπλωματική συμπεριφορά σας σάς βοηθά να προλάβετε τον ανταγωνισμό και να συνεργαστείτε με τους άλλους δημιουργικά. Δεδομένου ότι οι ανάδρομοι πλανήτες διέπουν το παρελθόν, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιστρέψετε σε έναν παλιό εργοδότη, πελάτη ή συνάδελφο προκειμένου να δείτε τι είδους ευκαιρίες μπορούν να σας προσφέρουν. Ή μπορεί να σκεφτείτε να συνεργαστείτε με τον αγαπημένο σας, απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν θα το μετανιώσετε όταν η Αφροδίτη ορθοδρομήσει.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
έκπτωση SMS