Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Iχθύ 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ το 2024 και μάθε εάν θα είναι  μια καλή χρονιά για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά του. Ανακάλυψε ποιες όψεις επηρεάζουν το ζώδιο του Ιχθύ και είναι σε θέση να δημιουργήσουν την πιο τυχερή χρονιά της ζωής του.

Ζώδια 2023, διάβασε πως θα είναι ο Ιχθύς το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα μέσα και στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου): Με τη συνεχιζόμενη πορεία του κυβερνήτη πλανήτη σας, του Ποσειδώνα, στο ζώδιό σας είστε έτοιμοι να παραδοθείτε στο σύμπαν, θα υπάρξουν στιγμές που θα αποδέχεστε κάποια πράγματα και άλλες που θα θέλετε απλώς να κάνετε μια ευτυχισμένη απόδραση. Αυτός ο πνευματικός πλανήτης θα μπορούσε επίσης να πυροδοτήσει μια νέα προσέγγιση στο θείο και την πνευματικότητα. Ίσως έχετε μια θεόπνευστη έμπνευση που σας οδηγεί στην αποδοχή του θεϊκού σχεδίου. Ίσως οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε σας ωθήσουν σε μια βαθιά και μυστικιστική γνώση. Ίσως να μην αισθάνεστε σίγουροι για τον εαυτό σας, δεν ξέρετε ποιος δρόμος είναι ο σωστός για να ακολουθήσετε λέγοντας … «Είμαι σίγουρος; Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος;» Λοιπόν, πραγματικά δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για κανέναν και τίποτα σε αυτόν τον τρελό κόσμο που ζούμε, αλλά πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. Όταν κάτι το αισθάνεστε σωστό, δεν χρειάζεται να το καταστρέφετε με τις αμφιβολίες σας.

Αλλά, και αυτό είναι το μεγάλο αλλά, οι δοκιμασίες σας δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Κάνετε τον αγώνα σας για να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος και στην προσπάθειά σας αυτή έρχεστε αντιμέτωποι με θολά συναισθήματα και αμφίβολες σκέψεις. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια βαθιά και ανησυχητική κρίση ταυτότητας, νομίζοντας ότι έχετε μάθει τόσα πολλά από τη ζωή, και παρόλα αυτά είναι τόσο εύκολο να σαμποτάρετε τον εαυτό σας γλιστρώντας σε εθισμούς και παραλυτικούς φόβους. (Θεέ μου η ζωή είναι τόσο σκληρή … ). Μη φοβάστε και εμπιστευθείτε το σύμπαν. Έχετε καλή διαίσθηση αλλά και ισχυρή λογική ακόμη κι αν περάσατε κάποιες χρονικές περιόδους αμφιβολιών. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να μην χάσετε την πίστη σας στον εαυτό σας. Αυτή είναι η δική σας στιγμή. Δείξτε σε όλους τι κρύβετε μέσα σας!

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς: Ο κόσμος είναι έτοιμος να σας πάρει πολύ πιο σοβαρά. Αυτά τα νέα είναι ταυτόχρονα και συναρπαστικά και τρομακτικά, γιατί θα απαιτήσουν νέα επίπεδα ακεραιότητας, υπευθυνότητας και προσωπικής ευθύνης εκ μέρους σας. Ο εκπαιδευτής Κρόνος είναι στο ζώδιό σας, κοντά σας για να σας κάνει πιο δυνατούς. Είναι η στάση σας και όχι η γκαρνταρόμπα σας που χρειάζεται αναβάθμιση. Εάν θεωρείτε τον εαυτό σας θύμα και υποχείριο των άλλων, έφτασε η ώρα να σκεφτείτε λογικά, ώριμα και πρακτικά αλλάζοντας τις ονειρικές πεποιθήσεις σας. Τώρα θα δείτε τον αληθινό εαυτό, τόσο τον δικό σας όσο και των άλλων, καθώς η διαίσθησή σας αντιλαμβάνεται τι λειτουργεί και τι όχι για εσάς τώρα. Απλώς να θυμάστε αυτό: Θέτετε τα θεμέλια για έναν νέο κύκλο ζωής 28 ετών τα επόμενα δύο χρόνια. Θα χρειαστεί χρόνος και καθημερινή προσπάθεια για να δημιουργήσετε αυτή τη βάση, οπότε να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας και την όλη διαδικασία.

Ο Κρόνος κυβερνά το δέρμα, τα οστά και τα δόντια, και αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αξιολογήσετε όλα τα παραπάνω θέματα. Πώς είναι το παρουσιαστικό σας, η οστική πυκνότητα, τα επίπεδα ασβεστίου; Αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για έναν ιατρικό έλεγχο ή να ασχοληθείτε με τη χειροπρακτική ή την καλή φυσική σας κατάσταση. Ο Κρόνος κυβερνά επίσης τον χρόνο και τη γήρανση, οπότε αν νιώθετε ότι το πρόσωπό σας δείχνει τη φθορά του στρες, κλείστε μια επίσκεψη στην αισθητικό σας. Μισούμε τον όρο «αντιγήρανση», γιατί όλοι κάποτε θα γεράσουμε, αλλά εκτός από την εσωτερική διεργασία που σας επιβάλλει ο Κρόνος να κάνετε, γιατί να μην έχετε μια υπέροχη λάμψη στο πρόσωπό σας; Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πιο ανανεωμένοι. Απλώς φροντίστε να χαρίσετε αγάπη και συμπόνια προς τον εαυτό σας σε οποιεσδήποτε δυσκολίες αντιμετωπίσετε.

Επιρροή Δία στον Ταύρο έως 26 Μαΐου 2024: Οι νέες φιλίες και η κοινωνική δικτύωση κάνουν τον κόσμο σας πιο χαρούμενο και ανέμελο καθώς ο Δίας συνεχίζει να κινείται στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Το πνεύμα σας φτάνει σε κορυφαία επίπεδα, οι ιδέες σας είναι μοναδικές κι όλοι ζητούν τη γνώμη σας και υπολογίζουν τις απόψεις σας. Ο Δίας σας παρέχει μια τεράστια δημοτικότητα και επεκτείνετε την ακτίνα του κοινωνικού κύκλου σας! Θα μπορούσατε να γνωρίσετε νέους φίλους ενώ ταξιδεύετε ή παρακολουθείτε ένα μάθημα ή σεμινάριο. Επιλέξτε όμως προσεκτικά την παρέα σας και μη βάζετε τον οποιονδήποτε στη ζωή σας επιπόλαια, καθώς είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και θα απορροφήσετε την ενέργεια των ανθρώπων σαν σφουγγάρι. Μια πνευματική ή δημιουργική ενασχόληση θα μπορούσε να μετατραπεί σε κάτι περισσότερο από ένα απλό χόμπι, ειδικά αν συνεισφέρετε τα ταλέντα σας σε ένα σκοπό.

Επιρροή Δία στους Διδύμους από 26 Μαΐου 2024 έως 9 Ιουνίου 2025: Με την εκτεταμένη είσοδο του Δία στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογενείας σας, εξερευνάτε νέους τρόπους για να νιώσετε πιο βαθιά συνδεδεμένοι με το σπίτι σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, απολαμβάνετε αγάπη άνευ όρων. (Και, ναι, αυτό περιλαμβάνει το δέσιμο με τα κατοικίδια.) Για 12 μήνες, αφιερώστε χρόνο στη δημιουργία πιο οικείων οικογενειακών σχέσεων, ειδικά εάν υπάρχει κάτι σκοτεινό από το παρελθόν μεταξύ σας ή κάποιο τραύμα της παιδικής σας ηλικίας που χρειάζεται επιδιόρθωση. Κάτω από αυτό το γενναιόδωρο φως αυτού του ευεργέτη πλανήτη, θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι οι ενοχλητικές συνήθειες της μικρής σας αδερφής είναι ξαφνικά ελκυστικές ή ότι οι αυταρχικοί τρόποι της θείας σας είναι πραγματικά ανεκτοί, γιατί τώρα βλέπετε τις καλές προθέσεις πίσω από αυτά. Επεκτείνετε αυτή τη ζεστασιά και την τρυφερότητα στον εαυτό σας και ασχοληθείτε με την φροντίδα του εαυτού σας. Θέλετε να ξεκινήσετε ή να επεκτείνετε την οικογένειά σας; Αυτός ο ευεργέτης πλανήτης αυξάνει την γονιμότητα και σας υπόσχεται τα καλύτερα!

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στους Ιχθύς στις 18 Σεπτεμβρίου: Με τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας ξεκινά ένας νέος κύκλος εκλείψεων που σας βοηθά να γνωρίσετε τον εαυτό σας και να επιφέρετε την πολυπόθητη συναισθηματική θεραπεία από τις πληγές του παρελθόντος. Η ψυχική ισορροπία είναι το κλειδί για τη διαχείριση του άγχους σας ή των διαταραχών του ύπνου σας, γι’ αυτό απομακρυνθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας πληγώνουν. Ανοίγεται ένας ισχυρός κύκλος για να ανακαλύψετε τα δικά σας χαρίσματα, τη δική σας μοναδική προσωπική ταυτότητα. Ταυτόχρονα, μπορεί να επεξεργάζεστε ένα παλιό τραύμα το οποίο σας έχει στερήσει την χαρά και την ευτυχία και σας εμποδίζει να προχωρήσετε μπροστά. Είστε έτοιμοι να κάνετε όλες αυτές τις αλλαγές μέσα σας, να επιταχύνετε το ρυθμό για να απομακρύνετε τις παλιές πληγές. Ναι, τα πάντα γύρω σας θα είναι συναισθηματικά. Θα υπάρξουν απώλειες για να θρηνήσετε, γλυκόπικροι αποχαιρετισμοί, στιγμές που θα λέτε …τί να κάνω; Αλλά στην άλλη πλευρά αυτής της αναταραχής βρίσκεται ένας όμορφος κενός καμβάς που ζητάει να τον ζωγραφίσετε με αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας!

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Λέοντα από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου 2025: Ο ανάδρομος Άρης ξεκινά ένα εκτεταμένο ταξίδι στον Λέοντα και στον εργατικό και υγιή έκτο οίκο σας και θα χρειαστείτε αρκετή υπομονή και επιμονή προκειμένου να αντιμετωπίσετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας και στην εργασία σας. Στηριχτείτε στην καρμική ενέργεια του κόκκινου πλανήτη και προγραμματίστε τη δουλειά σας και την καθημερινή σας ζωή αντί για το αντίθετο, να ζείτε στο χάος. Ο προγραμματισμός είναι το κλειδί της λογικής και της τάξης! Εκτός από τα καθήκοντα στην εργασία σας υιοθετήστε ένα τακτικό πρόγραμμα εκγύμνασης και υγιεινής διατροφής. Αλλά θα πρέπει να καταπολεμήσετε την τάση σας να έχετε εμμονή και άγχος προκειμένου να πετύχετε συγκεκριμένα αποτελέσματα. Αν είστε σε δίαιτα, μην παραλείπετε γεύματα ή αφήσετε την άσκηση μέχρι να ολοκληρώσετε το στόχο σας. Κάντε την υγιεινή διατροφή και την κίνηση αδιαπραγμάτευτο μέρος της καθημερινότητάς σας. Με τον ανάδρομο Άρη, το νευρικό σας σύστημα διαταράσσεται αλλά μπορείτε να χαλαρώσετε με διαλογισμό και περιπάτους στη φύση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms