Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Λέων 2024

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα το 2024 και μάθε εάν θα είναι  μια καλή χρονιά για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά του. Ανακάλυψε ποιες όψεις επηρεάζουν το ζώδιο του Λέοντα και είναι σε θέση να δημιουργήσουν την πιο τυχερή χρονιά της ζωής του.

Ζώδια 2024, διάβασε πως θα είναι ο Λέων το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Υδροχόο (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου): Αρχίζετε να σκέφτεστε... Πώς θα κυριαρχήσει η αρμονία και η ισορροπία στις οικείες σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας; Τί κάνετε λάθος; Ο σκιώδης Πλούτωνας στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, αποδιοργανώνουν κάποιες σχέσεις σας καθώς εμφανίζονται προκλητικές καταστάσεις τις οποίες δεν ξέρετε πως να χειριστείτε. Αυτή η βαριά πλανητική δύναμη ανακατεύει τη ζωή σας, με τον επαναστατικό Υδροχόο να ζητά ταχεία αλλαγή και τον εκσκαφέα Πλούτωνα να σας προτρέπει να βουτήξετε στα βάθη. Το δύσκολο μέρος είναι ότι θα μπορούσε να φέρει έντονο θυμό, συναισθηματικές εκρήξεις και κακεντρέχεια που εκτροχιάζουν τη λογική σας. Είστε ακραίοι και απελπισμένοι να αποκτήσετε τον έλεγχο. Εάν είναι δυνατόν, διοχετεύστε αυτήν τη … μανία σε κάποια δημιουργική διέξοδο. Θα μπορούσατε να καταλήξετε με ένα αριστούργημα.

Να ξέρετε ότι είστε στην αρχή της προσπάθειας να καταλάβετε τι θέλετε από τις σχέσεις σας. Ίσως και να συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε πλέον να αντέξετε τη ζήλια, την καχυποψία και το δράμα. Αυτό που πραγματικά όμως θέλετε να αφήσετε πίσω σας είναι οι νευρώσεις σας. Προσδιορίστε τι μπορείτε να αλλάξετε και αλλάξτε το. Προσδιορίστε τι δεν μπορείτε να αλλάξετε και δώστε το στο σύμπαν να το διευθετήσει. Αναγνωρίζοντας ότι δεν έχετε εκατό τοις εκατό τον έλεγχο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε έναν πιο ευτυχισμένο τρόπο ζωής. Θα μάθετε επίσης τη διαφορά μεταξύ του να ενεργείτε με βάση μια θεόπνευστη διαισθητική ώθηση και να ενεργείτε από κεκαλυμμένο φόβο. Εάν προσπαθείτε να διαχειριστείτε τα πάντα μόνοι σας χωρίς να αναγνωρίσετε ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο, δεν θα ξεφύγετε ποτέ από τον κυκεώνα των προβλημάτων σας. Ακούστε προσεκτικά: Μην το κάνετε αυτό.

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και του τρίτου δεκαημέρου): Μια σημαντική μετάβαση προδιαγράφεται στη σταδιοδρομία σας ή θα μπορούσε να είναι ήδη σε εξέλιξη, καθώς ο ριζοσπαστικός δημιουργός της αλλαγής, ο Ουρανός, κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Ο πρωτοποριακός Ουρανός έρχεται σε αυτόν τον τομέα του χάρτη σας μόνο κάθε 84 χρόνια, επομένως αυτό θα συμβεί μια φορά στη ζωή σας, για να κυνηγήσετε τα πιο τρελά όνειρά σας. Ο Ουρανός κυβερνά την τεχνολογία, επομένως ένα ψηφιακό εγχείρημα θα μπορούσε να σας αποδώσει πολλά χρήματα. Ο πρωτοπόρος Ουρανός θα μπορούσε να σας φέρει απροσδόκητα μια νέα εργασία και εισόδημα. Εκφράζετε τις ιδέες σας με τόλμη και σιγουριά. Μπορεί ακόμα να ανοίξετε μια ανεξάρτητη επιχείρηση και να ζήσετε από αυτό, ειδικά μέσω ψηφιακών εγχειρημάτων που μπορούν να προσεγγίσουν ένα ευρύ κοινό. Ο ευφυής Ουρανός σας βοηθά να αναλάβετε την πλήρη ευθύνη για τις ενέργειές σας στον κόσμο, ειδικά στον επαγγελματικό στίβο.

Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να πάρετε έναν πολυπόθητο ηγετικό ρόλο, ίσως αυτόν που μόνο ΕΣΕΙΣ μπορείτε να καλύψετε. Εάν δεν πάτε κόντρα στους κανόνες και το πρωτόκολλο, θα βελτιώσετε την επαγγελματική θέση σας και ίσως έχετε σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Κάντε νέες διασυνδέσεις που θα βοηθήσουν την καριέρα σας, έχοντας μια ανοιχτή, ισότιμη στάση, μπορείτε να γκρεμίσετε τοίχους. Απλώς προσέξτε την υπερβολική ένταση με άτομα εξουσίας ή ίσως κάποιον στην εργασία σας που πατάει τα κουμπιά σας και σας εξοργίζει. Μην υποκύπτετε στην ηφαιστειακή ιδιοσυγκρασία αυτού του προσώπου. Εάν θέλετε να ξεσπάσετε, καλύτερα να απομακρυνθείτε για λίγο από τη μάχη. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς πώς να εκτοξεύει προσβολές καθώς μπορείτε πάντα να εντοπίσετε την Αχίλλειο πτέρνα του άλλου μέρους. Αντί να πάτε κόντρα, υπενθυμίστε στον εαυτό σας: Τί θέλετε να δημιουργήσετε στην επαγγελματική σας ζωή; Εάν εστιάσετε στα καλά πράγματα, θα ξεπεράσετε τις προκλήσεις χωρίς να καταστρέψετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις σας, τη φήμη σας και τους στόχους σας.

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς: Τί θα λέγατε να στρέψετε την προσοχή σας στην επαναξιολόγηση της ερωτικής σας ζωής και των οικονομικών σας στόχων; Ο δομημένος Κρόνος βρίσκεται στον όγδοο οίκο σας, της συνένωσης των οικονομικών πόρων, του πάθους και της οικειότητας, και θα χρειαστεί να κάνετε αγώνα προκειμένου να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη και οικειότητα στις σχέσεις σας και μακροπρόθεσμες προοπτικές. Κάποιοι του ζωδίου σας ίσως κάνετε σημαντικές οικονομικές επενδύσεις, αλλά προχωρήστε με προσοχή. Ο Κρόνος απαιτεί να κάνετε ενδελεχή έρευνα, σε βάθος πριν συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας με κάποιον/α καθώς οτιδήποτε γίνει θα είναι δύσκολο να αντιστραφεί. Ένας αρραβώνας, μια εγκυμοσύνη, ένα διαζύγιο, αγορά ακινήτων ή ένας νομικός διακανονισμός θα μπορούσαν όλα να είναι μέρος της ατζέντας του Κρόνου, και οτιδήποτε γίνει τώρα θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα (ή για πάντα).

Το βαθύ καρμικό μήνυμα του Κρόνου; Ήδη από την περασμένη χρονιά πιθανότατα πήρατε μια γεύση του τι σημαίνει να βάζετε σωστά όρια γύρω από την προσωπική σας ανάπτυξη. Τώρα, ετοιμαστείτε να έχετε υπομονή και αντοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας ή τους οικονομικούς πόρους σας. Μόνο με στρατηγικές προσπάθειες τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας θα αποδώσουν καρπούς. Αν και αυτό μπορεί να μην ακούγεται ευχάριστο και αυθόρμητο, αυτή είναι μια ευθύνη προς τον ανώτερο εαυτό σας και την πνευματική αποστολή σας. Ακούστε το κάλεσμα της ψυχής σας … ποιός είναι ο σκοπός σας εδώ στη γη; Μπορείτε να ξεκινήσετε μια εσωτερική ενδοσκόπηση για να το μάθετε. Ή ίσως το γνωρίζετε ήδη, οπότε θα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με το να ακούτε το ένστικτό σας προκειμένου να σχεδιάσετε την επόμενη κίνησή σας, είτε πρόκειται να θέσετε τα θεμέλια για μια επιχειρηματική εκκίνηση, μια ολική αλλαγή καριέρας ή για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Επιρροή Δία στον Ταύρο έως 26 Μαΐου 2024: Ο Δίας στον Ταύρο που συνεχίζει να κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας μέχρι τις 26 Μαΐου έχει μεγάλο αντίκτυπο στην επαγγελματική σας ζωή. Η καριέρα σας λαμβάνει μια σημαντική ώθηση χάρη στο γεγονός ότι ο επεκτατικός Δίας σας χαρίζει πρόοδο και ανάπτυξη. Αυτή είναι μια ευκαιρία που σας παρουσιάζεται κάθε δώδεκα χρόνια, να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, να επεκτείνετε την απήχησή σας και πιθανότατα να δείτε το όνομά σας γραμμένο με χρυσά γράμματα. Με τον τυχερό Δία στο πλευρό σας, είναι μια εξαιρετική στιγμή να απευθυνθείτε στους VIP στον κλάδο σας και να πάρετε μια θέση που κανονικά υποθέτατε ότι είναι πέρα από τις δυνατότητές σας. Θα μπορούσε επίσης να σας φέρει μια προσφορά για μια ηγετική ή εκτελεστική θέση ή πολλές κλήσεις από επίδοξες νέες εργασίες. Με τον ενθουσιώδη Δία θα μπορούσατε να λάβετε δημόσια αναγνώριση για τη δουλειά σας ή να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους. Το σύμπαν υποστηρίζει την επιτυχία σας και τα επιτεύγματά σας καθώς προβάλετε το δημιουργικό ταλέντο σας σε ό,τι κι αν κάνετε.

Επιρροή Δία στους Διδύμους από 26 Μαΐου 2024 έως 9 Ιουνίου 2025: Ο Δίας εισέρχεται στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, ενισχύοντας την κοινωνική ενέργεια και δίνοντάς σας περισσότερες ευκαιρίες να συνδεθείτε με τους ομοϊδεάτες σας. Νιώθετε άνετα και ελεύθερα να συναναστραφείτε με νέους ανθρώπους, να ανοιχτείτε και να ανταλλάξετε τις απόψεις σας. Συναντάτε πολύ κόσμο και τους χαιρετάτε όλους! Δυναμικές νέες φιλίες σας εμπνέουν να δείτε τον κόσμο μέσα από έναν νέο επεκτατικό φακό. Θα μπορούσατε να είστε πολύ απασχολημένοι με συνεργασίες και κοινωνικές εκδηλώσεις, βγαίνετε πιο συχνά με τους φίλους σας, τολμάτε να ανταλλάξετε τις πρωτότυπες ιδέες σας στα κοινωνικά δίκτυα. Θα μπορούσατε να κάνετε ένα επικό πάρτι, να γίνετε μέλος μιας avant-garde οργάνωσης ή να κάνετε θραύση με ένα viral βίντεο που δημιουργεί έκρηξη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κόσμος απαιτεί την παρουσία σας, ποιός είστε λοιπόν που θα την αρνηθείτε;

Επιρροή ανάδρομου Άρη στον Λέοντα από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου 2025: Νιώθετε σαν ένα πληγωμένο λιοντάρι που γλύφει τις πληγές του; Μπορείτε να κατηγορήσετε γι’ αυτό τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας, ο οποίος σας φέρνει σε επαφή με την κρυφή, σκιώδη φύση σας, μαθαίνοντάς σας όμως πώς να μετατρέπετε μερικά από τα λεγόμενα εμπόδια σε θεραπευτικά δώρα. Γι’ αυτόν τον λόγο, είναι ακόμα πιο σημαντικό τώρα να περιτριγυρίζετε από ανθρώπους που σας κάνουν να προβάλετε τον πιο αληθινό εαυτό σας! Ως Λέων, έχετε δύο προτερήματα: Την αξιοπρέπεια και τη γενναιοδωρία. Αλλά τώρα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις ενέργειές σας καθώς ο κόκκινος πλανήτης σας σας κάνει να αγωνίζεστε με λάθος τρόπο σε σημείο να νιώθετε πληγωμένα τον εγωισμό και την αξιοπρέπειά σας. Μπορεί να αισθάνεστε λίγο έξω από το στοιχείο σας, ακόμα και όταν αγωνίζεστε. Η νίκη θα απαιτήσει την λεπτή τέχνη της υπομονής, η οποία δεν είναι εγγενώς η ειδικότητά σας. Θα πρέπει να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας (ξανά και ξανά) ότι το να είστε χελώνα αντί για λαγός είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για να φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού. Απλά προσπαθήστε να μην δείχνετε τα νύχια σας όσο περιμένετε να βγουν τα αποτελέσματα!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2024 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms