4 ζώδια θα ευνοηθούν στα οικονομικά το 2024!
Βαθμολόγησε
11
12
2023

4 ζώδια θα ευνοηθούν στα οικονομικά το 2024!

Νέλλη Αλεξάνδρου

Το 2024 οι αστρολογικές όψεις των πλανητών ευνοούν τα οικονομικά και ορισμένα ζώδια θα ευνοηθούν αρκετά, παρά το δύσκολο κλίμα της ακρίβειας και της γεωπολιτικής αβεβαιότητας. Δες ποια είναι αυτά.

Είναι γεγονός ότι η οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια έχουν άμεση επίδραση στην ψυχολογία, όταν υπάρχουν συνθήκες που δημιουργούν αβεβαιότητα οι συμπεριφορές γίνονται εγωιστικές και αλλοπρόσαλλες. Μεγάλη σημασία έχει ο τρόπος που θα εξελιχθούν οι οικονομικές υποθέσεις, για να υπάρξει συναισθηματική και ψυχολογική ισορροπία θα πρέπει να είναι ανοιχτός ο δρόμος για διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και νέες συμφωνίες.

Το 2024 οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να διαφοροποιηθούν οι οικονομικοί όροι που δημιουργούν στρες. Η ελπίδα και η δυνατότητα για θετική αλλαγή ανεβάζουν τις διαθέσεις, στυλώνουν την αισιοδοξία και δίνουν μία ανανεωτική πνοή στην ψυχολογία. Όσο πιο σταθερό είναι το έδαφος τόσο πιο ήρεμες και μεθοδικές είναι οι ενέργειες. Η οικονομική ανασφάλεια ενισχύει το άγχος και οδηγεί σε επιπόλαιες συμπεριφορές.

 

Ποια ζώδια θα δουν ανάπτυξη στα οικονομικά τους;

 

Μέσα στο 2024 Κριοί, Ταύροι, Ζυγοί, Σκορπιοί θα ευνοηθούν περισσότερο από κάποια άλλα ζώδια, θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν θετικά με πιο γρήγορη ταχύτητα. Τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα πρέπει να αξιοποιηθούν με τρόπο μεθοδικό και κυρίως με τρόπο επενδυτικό.

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας θα βρίσκεται σε μία ευνοϊκή για τους Κριούς, θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε θετικά, να βγείτε από τις δύσκολες και αγχωτικές καταστάσεις. Μέσα στην καινούργια χρονιά θα έχετε τη δυνατότητα να διατυπώσετε προτάσεις και απόψεις, η επιχειρηματολογία σας θα είναι εύστοχη και έξυπνη, θα καταφέρετε να πείσετε τους συνομιλητές σας και να επηρεάσετε θετικά. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να περάσετε τις βλέψεις σας σε πρακτικό επίπεδο, θα υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής και υλοποίησης. Το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός και η μεθοδικότητα. Ευρηματικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα βρείτε την δίοδο να δώσετε ουσιαστικές λύσεις και να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Τακτοποιείτε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, θα μπορέσετε να κλείσετε τους ανοιχτούς λογαριασμούς, θα έχετε τη δυνατότητα να αποταμιεύσετε ή να περάσετε σε επενδυτικές αγορές.

Ο Ουρανός στον Ταύρο σας φέρνει απρόοπτα συμβάντα και απρόσμενες αλλαγές που αν τις δείτε με θετική και δημιουργική διάθεση θα έχουν τυχερή κατάληξη. Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μία νέα πηγή εσόδων και να αυξήσετε τα κέρδη και τις εισπράξεις σας. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό σας καλεί να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν με αμεσότητα και μεθοδικές ενέργειες. Σας φέρνει επιτυχίες, θα έχετε την δυνατότητα να πολλαπλασιάσετε τα έσοδα σας, αναγκαίο θα είναι να σκεφτείτε με τρόπο επενδυτικό.

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας τον Απρίλιο θα επαναφέρει προς συζήτηση παλιές προτάσεις, θα μπορέσετε να κλείσετε ανοικτές εκκρεμότητες. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συμβόλαια, αγοροπωλησίες, θα τακτοποιήσετε νομικά θέματα και θα προχωρήσετε στις συναλλαγές σας χωρίς αντιξοότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης το 2024 θα είναι μία ευνοϊκή χρόνια για τους Ταύρους και θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα έσοδα σας. Τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο η παρουσία του Άρη στον οίκο της καριέρας σας θα σας δώσει την ώθηση να προχωρήσετε στις επιδιώξεις σας δυναμικά και με αυτοπεποίθηση. Οι οργανωμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο στρατηγικός τρόπος σκέψης.

Η σύνοδος Δία και Ουρανού σας φέρνει ανοίγματα για να τρέξετε τα βήματα σας. Όσο πιο οργανωμένες και μεθοδικές θα είναι οι επιδιώξεις σας, τόσο πιο άμεσο και γρήγορο θα είναι το αποτέλεσμα. Απαραίτητο θα είναι να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες με αμεσότητα και ταχύτητα, τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αυξήσετε τα κέρδη σας. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες συνεργασίες και νέες συμφωνίες. Θα υπάρξουν απρόσμενες συναναστροφές και επαφές που θα σας ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα. 

Τον Μάιο οι πλανητικές όψεις σε συνδυασμό με τον Ερμή που θα βρίσκεται στον Ταύρο θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να κατοχυρώσετε και να εξασφαλίσετε. Μπαίνουν γερά θεμέλια στις συνεργασίες και στις συμφωνίες σας, θα καταφέρετε να βγείτε από την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα.

Μετά τις 26 Μαΐου το πέρασμα του Δία στους Διδύμους σας ανοίγει τον δρόμο για γνωριμίες, αξιοποιήστε τις συναναστροφές, θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη και τη συμπάθειά των τρίτων. Δεν αποκλείεται νέες ιδέες να κάνουν την εμφάνισή τους, διατυπώστε τις προτάσεις σας, θα βρείτε δίοδο για υλοποίηση.

Οκτώβριο και Νοέμβριο που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Τοξότη μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις και στους στόχους σας, θα έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο. Θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε, να κατοχυρώσετε, και να αυξήσετε τα έσοδα σας. 

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι τις 26 Μαΐου ο Δίας θα βρίσκεται στον Ταύρο και δημιουργεί ευνοϊκές για τους Ζυγούς, ώστε να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, να διαφοροποιήσετε τους αρνητικούς όρους στους δανεισμούς ή στις συνεργασίες σας. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοροπωλησίες, συμβόλαια, νομικές υποθέσεις, φεύγουν τα εμπόδια και θα τακτοποιήσετε ζητήματα που σας προβληματίζουν.

Θα έχετε τη δυνατότητα να μπείτε σε ένα πρόγραμμα εξόφλησης, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι μεθοδικός, θα μπορέσετε να ακολουθήσετε μία συγκεκριμένη τακτική. Δεν αποκλείεται να καταφέρετε να βρείτε μία νέα πηγή εσόδων, ανοίγματα θα υπάρξουν για επενδυτικές αγορές.

Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό θα διευρύνει τη σκέψη σας, λύσεις θα βρείτε σε θέματα που σας ταλαιπωρούν. Ξαφνικές αλλαγές και απρόοπτα συμβάντα θα λειτουργήσουν υπέρ σας, θα καταφέρετε να βγείτε από αδιέξοδες καταστάσεις. Νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να διατυπώσετε απόψεις και προτάσεις, δώστε έμφαση στο πώς μπορείτε να επιχειρηματολογήσετε, θα έχετε την ικανότητα να πείσετε.

Τον Μάιο η Αφροδίτη στον Ταύρο και το πέρασμα του Δία στους Διδύμους σας φέρνει ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες. Θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές που θα έχετε τη δυνατότητα να τις αξιοποιήσετε και σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο.

Στις 2 Οκτωβρίου η έκλειψη στο ζώδιό σας, σας φέρνει συνειδητοποιήσεις και διαπιστώσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε την αρνητική πορεία κάποιων συγκεκριμένων γεγονότων ή σχέσεων. Θα μπορέσετε να διορθώσετε παλιά λάθη, να σταθεροποιηθείτε οικονομικά και να επικεντρωθείτε στο μέλλον. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιοί το 2024 ο Δίας θα είναι υποστηρικτής σας στα οικονομικά και θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή βλέψεις και πλάνα. Φεύγουν τα εμπόδια, ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές δοσοληψίες, συμβόλαια, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις. Δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, αν καταφέρετε να κινηθείτε μεθοδικά το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο και ικανοποιητικό.

Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε αντικειμενικά με σύνεση και ορθολογισμό, θα είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε την παρορμητικότητα σας. Οι ενέργειές σας θα είναι συντονισμένες και όχι σπασμωδικές, στην επιφάνεια θα βγάλετε τον στρατηγικό τρόπο σκέψης σας κι αυτό θα σας ευνοήσει σε πολλά επίπεδα.

Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό φέρνει απρόοπτες καταστάσεις που θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, να σταθεροποιήσετε τα εισοδήματά σας, και να βγείτε από αδιέξοδες καταστάσεις που σας στρεσάρουν. Δεν αποκλείεται να προκύψει μία νέα πηγή εσόδων, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι δημιουργικός, θα καταφέρετε να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, θα είστε σε θέση να κατευθύνετε τις διαπραγματεύσεις στο σημείο που εσείς επιθυμείτε, η επιχειρηματολογία σας θα είναι δυνατή και θα πείσει.

Το πέρασμα του Δία στους Διδύμους άνοιγμα σας φέρνει για να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Εποικοδομητική πορεία θα έχουν οι συμφωνίες που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε όρους που σας δυσανασχετούν. Η παρουσία του Πλούτωνα στον Υδροχόο θα σας εξοπλίσει με δυναμικότητα, η αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε θα σας δώσει την ώθηση να προχωρήσετε σε συμφέρουσες αγοραπωλησίες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-12-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση