Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στους Διδύμους από 25 Ιουνίου 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.
Βαθμολόγησε
24
06
2020

Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στους Διδύμους από 25 Ιουνίου 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Σμάρω Σωτηράκη

Επιτέλους η Αφροδίτη στις 25 Ιουνίου γυρίζει ορθόδρομη στο ζώδιο των Διδύμων και αυτό θα έχει επιρροή έως τις 7 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει στη πράξη ότι οι σχέσεις που πέρασαν δύσκολα θα πάρουν ανάσα και θα πάνε ένα βήμα παρακάτω. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν και πολλές επισημοποιήσεις σημαντικών σχέσεων μέσα σε αυτό το διάστημα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Η Αφροδίτη σε ορθόδρομη πορεία στους Διδύμους, από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Γενικά κάτι πιο ευχάριστο και πιο καλοκαιρινό φέρνει στη ζωή όλων των ζωδίων η Αφροδίτη που γυρίζει σε ευθεία πορεία στους Δίδυμους. Επιτέλους επανέρχεται η καρδιά μας στη θέση της μετά από τόσες δυσκολίες που υπήρχαν στις σχέσεις και στην επικοινωνία μας σε συναισθηματικό επίπεδο.

Τι πρέπει να κάνουμε όμως για να αξιοποιήσουμε την Αφροδίτη σε ορθή πορεία; Τι πρέπει να προσέξουμε;

Με την Αφροδίτη σύμμαχο μας όλα επιτρέπονται αυτό το διάστημα, ακόμα και τα ροζ συννεφάκια και τα όνειρα, υπάρχει η διάθεση να ερωτευτούμε και να αφιερωθούμε σε μια σχέση που θα έχει διάρκεια μέσα στο χρόνο. Ότι χτίσουμε αυτό το διάστημα συναισθηματικά θα έχει γερές βάσεις μέσα στον χρόνο. Θα πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφεθούμε στα χέρια της Αφροδίτης για να ζήσουμε αυτό που ονειρευόμαστε τόσο καιρό στη πράξη.

Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στους Διδύμους ενεργοποιεί τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) και τους καλεί να πάρουν σημαντικές αποφάσεις σε ότι έχει να κάνει με σχέσεις που περιμένουν να ξεκινήσουν η περιμένουν να εξελιχθούν. Στην ουσία θα έχουμε ένα μεγάλο κύμα ερωτικών επιβεβαιώσεων.

Από τις 25 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου μεγαλύτερη επιρροή θα έχουν οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων, από τις 11 έως τις 26 Ιουλίου οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, ενώ από τις 26 Ιουλίου ως τις 7 Αυγούστου οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. 

Η Σμάρω Σωτηράκη μιλάει για όλα όσα θα συμβούν αυτό το διάστημα στα αισθηματικά μας, δίνει συμβουλές και επισημαίνει τι πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο και πως να κινηθεί για να κερδίσει τα μέγιστα με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ευθεία πορεία.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2020 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms