Άρης στον Κριό από 30 Απριλίου ως 9 Ιουνίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
25
04
2024

Άρης στον Κριό από 30 Απριλίου ως 9 Ιουνίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 30 Απριλίου, ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει ως τις 9 Ιουνίου 2024. Για τον Άρη στον Κριό δεν υπάρχει προσπάθεια, υπάρχει μόνο πράξη! Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε δράση, που κάνει τη ζωή μας να βρίσκεται σε συνεχή κίνηση. Υποκινούμαστε από τη διαδικασία, όχι κατ’ ανάγκη από το τελικό στόχο. Ο ενθουσιασμός μας ανάβει φωτιά στους άλλους και κινούμαστε με ένα δυναμικό τρόπο. Η φυσική αντοχή μας είναι μεγάλη και μας είναι δύσκολο να κολλήσουμε με μια δραστηριότητα που έχουμε βαρεθεί. Αναζητάμε τον ανταγωνισμό και ένας παθιασμένος αγώνας με έναν αντίπαλο μας εξιτάρει.

 

Άρης στον Κριό: Θα καταφέρεις πολλά με τη δύναμη του πάθους σου!

 

Βιαζόμαστε να κάνουμε σχέσεις, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι η παρορμητικότητά μας μπορεί να μας τυφλώσει και να μας βάλει σε κινδύνους. Η ισχυρή λίμπιντό μας μπορεί να μας οδηγήσει σε αρνητικές εμπλοκές. Οι εντάσεις που δημιουργούνται, μας απογοητεύουν εύκολα. Όμως, η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και η αυτοπεποίθηση είναι αξιοθαύμαστες και αναλαμβάνουμε ρίσκα που προκαλούν δέος στους άλλους.

Είμαστε επιρρεπείς σε βιαστικές αποφάσεις και γινόμαστε πολύ ευέξαπτοι, λαμβάνοντας ευχαρίστηση με το να προβάλουμε τη δύναμή μας. Δεν έχουμε την υπομονή να κάνουμε επίπονες διαπραγματεύσεις, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για το σεξ. Έχουμε έντονο σεξουαλικό πάθος και κατευθυνόμαστε προς την επιδίωξη του αντικείμενου του πόθου μας και των επιθυμιών μας.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία, τις ενέργειές μας, το δυναμισμό, το θάρρος και την πρωτοβουλία. Είναι ένας επιθετικός και ανταγωνιστικός πλανήτης, που προκαλεί δυσαρέσκεια και διαμάχες. Μπορεί να δημιουργήσει, αλλά και να καταστρέψει. Στον Άρη βρίσκουμε τη μεγάλη σωματική ενέργεια και τη δράση, την εχθρότητα και τον πόλεμο.

 

Άρης στον Κριό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στον Κριό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, μπορείτε να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

 

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, έχετε την τόλμη και τη δύναμη να εξορμήσετε προς νέα ξεκινήματα, παίρνετε την πρωτοβουλία να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Ο ενθουσιασμός και το πάθος σας σάς βοηθούν να πάρετε αυτό που θέλετε, όλοι γύρω σας θαυμάζουν την έντονη ενεργητικότητά σας και το ζήλο σας. Προβάλετε τις μοναδικές ηγετικές ικανότητές σας κι αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην εργασία σας. Το πάθος σας παίρνει φωτιά, έτσι δε σας είναι δύσκολο να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να αναθερμάνετε ερωτικά τη σχέση σας. Προσέξτε τον εγωισμό και την αλαζονεία σας, καθώς θα δημιουργήσουν ανταγωνιστικό κλίμα στις σχέσεις σας, ενώ οι ξαφνικές αντιδράσεις σας θα σοκάρουν τους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον εσωστρεφή και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, η ενέργειά σας είναι χαμηλή, γίνεστε πιο νωχελικοί και συγκρατημένοι στις ενέργειές σας, τώρα προτιμάτε να σκεφτείτε σε βάθος ό,τι επιδιώκετε να κάνετε, παρά να δράσετε. Αναπολείτε το παρελθόν, τα λάθη και τις παραλείψεις σας, που σας έχουν απομακρύνει από κάποια πρόσωπα, τώρα προτιμάτε τη μοναξιά σας και δεν επιδιώκετε οι άλλοι να γνωρίζουν τι κάνετε στην προσωπική σας ζωή. Το ασυνείδητό σας βρίσκεται σε σύγχυση όσον αφορά τι είδους ενέργειες χρειάζεται να κάνετε, για να πετύχετε ένα στόχο σας. Χάνεστε στα όνειρα και τη φαντασία σας, ίσως ακόμα δεν μπορείτε να αποσαφηνίσετε ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρετε για την ευτυχία σας. Από τη θετική πλευρά, ευνοείται κάθε είδους δημιουργική ή καλλιτεχνική εργασία. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να διελαύνει στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, λαμβάνετε χαρά και ενθουσιασμό από τις φιλίες σας ή τη συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες, τώρα αναζητάτε την παρέα των φίλων σας ή βρίσκετε μια νέα ομάδα, που μιλά στα ιδανικά και τις αξίες σας. Ξέρετε ότι για να πετύχετε ένα στόχο σας, θα πρέπει να αποδεχτείτε την ομαδική εργασία και να μην τα κάνετε όλα μόνοι σας. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, προβάλετε τις πρωτοπόρες ιδέες σας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας νέας συνεργασίας. Κάνετε μια θετική πρώτη εντύπωση, χάρη στην τόλμη και τον ενθουσιασμό σας, παίρνετε την πρωτοβουλία να διοργανώσετε κοινωνικές συγκεντρώσεις ή καθιερώνεστε ως ηγέτης μιας ομάδας, που παρακινεί τους άλλους στην επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, οι πρωτοπόρες ιδέες σας σάς οδηγούν στην επιτυχία και την αναγνώριση, έχετε ισχυρές φιλοδοξίες και επιδεικνύετε τα χαρίσματά σας και τη δύναμή σας. Αγωνίζεστε με ζήλο για το κύρος και την αναγνώριση και σε κάποιο βαθμό θα τα πετύχετε, αν καταφέρετε να αφήσετε κατά μέρος τον εγωισμό και την αλαζονεία σας. Έχετε μια δυναμική παρουσία στο χώρο της εργασίας σας, όλοι αναγνωρίζουν τα ταλέντα και τα επιτεύγματά σας, προβάλετε μια καλή δημόσια εικόνα. Ο Άρης όμως εφιστά την προσοχή σας στις ξαφνικές και παρορμητικές αντιδράσεις σας, αν δε γίνει το δικό σας. Θα δημιουργηθούν συγκρούσεις με τους ανωτέρους σας και τους συνεργάτες σας, αν δεν περιορίσετε την έπαρση και την κυριαρχία σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, προβάλετε τη θέρμη του πάθους σας και τη χαρούμενη φύση σας, είστε τώρα πιο ενθουσιώδεις και ανοιχτοί σε όλον τον κόσμο, αλλά και πιο παθιασμένοι για να πετύχετε τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας. Έχετε πρωτοποριακές ιδέες, προκειμένου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, αναζητάτε τη γνώση και κάτι καινούργιο στη ζωή σας, ίσως ακόμα κάνετε ένα ταξίδι από το οποίο θα αποκομίσετε ευχάριστες εμπειρίες. Γίνεστε περισσότερο κινητικοί, αναζητάτε την περιπέτεια και την εξερεύνηση, ασχολείστε με δραστηριότητες που ανανεώνουν τη ζωή σας. Προσέξτε τον κυνικό τρόπο επικοινωνίας σας και τα καυστικά λόγια σας, ο υπερβολικός δογματισμός σας και η επιβολή των απόψεών σας θα δημιουργήσουν διαμάχες με τους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον παθιασμένο και απόκρυφο όγδοο οίκο σας, έχετε τη θέρμη και το ζήλο να αγωνιστείτε για τη βελτίωση των σχέσεών σας, αλλά και τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν οικονομικά θέματα που έχετε από κοινού με τους άλλους. Μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες με τους συνεργάτες σας σχετικά με τον καταμερισμό των ευθυνών και των οικονομικών ή μια έκτακτη δαπάνη στερεύει τις αποταμιεύσεις σας ή μπορεί να έχετε κάποιου είδους οικονομική απώλεια. Η διαίσθησή σας είναι αυξημένη και σας βοηθά να αποκαλύψετε μια κρυμμένη κατάσταση, η οποία όμως θα σας δημιουργήσει ανασφάλειες και οργή. Ίσως δημιουργηθούν θέματα εμπιστοσύνης και οικειότητας με μια σημαντική σχέση σας, με αποτέλεσμα την οργή και το θυμό, που αναπόφευκτα οδηγούν σε συγκρούσεις και απομάκρυνση.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, γίνεστε περισσότερο αλαζόνες και λιγότερο διπλωματικοί και συμβιβαστικοί με τις οικείες σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας, δημιουργούνται έντονες διαφωνίες και ανταγωνιστικότητα με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Τώρα διεκδικείτε αυτό που θέλετε και δεν κάνετε πίσω, η αλαζονεία και ο εγωισμός σας δημιουργούν διασπαστικές συνθήκες στις σχέσεις σας. Γίνεστε απότομοι και δυναμικοί, οι γρήγορες ενέργειές σας και ο παρορμητισμός σας έχουν τώρα ως αποτέλεσμα τις συγκρούσεις. Δημιουργούνται ανταγωνιστικές καταστάσεις εξαιτίας της ανάγκης σας να υπερισχύσετε και να κυριαρχήσετε. Να έχετε υπομονή και εγκράτεια, για μη διαλυθούν κάποιες σημαντικές σχέσεις σας, και προσπαθήστε να πετύχετε αυτό που θέλετε με ηρεμία και διπλωματία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, αγωνίζεστε να διευθετήσετε τις καθημερινές υποχρεώσεις σας, ίσως ακόμα έχετε μια ξαφνική αλλαγή στο καθημερινό πρόγραμμά σας, η οποία θα σας αποσυντονίσει και θα σας αποδιοργανώσει. Κινητοποιείστε για να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες ή να ξεκινήσετε γυμναστήριο ή δίαιτα και ακολουθείτε ένα νέο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, που αλλάζει την καθημερινότητά σας. Στην εργασία σας, γίνεστε πιο ανταγωνιστικοί και επιθετικοί, ιδιαίτερα αν οι συνάδελφοί σας ή οι εργαζόμενοί σας αμφισβητήσουν την ηγεσία σας. Τώρα θα είναι δύσκολο να συνεργαστείτε αρμονικά με τους άλλους, εξαιτίας του εγωισμού και της αλαζονείας σας, πράγμα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα διαφωνίες και συγκρούσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, κάνετε μια θετική πρώτη εντύπωση χάρη στον ενθουσιασμό και τη θέρμη του πάθους σας, η γοητεία και ο ερωτισμός σας δεν περνούν απαρατήρητα από το αντίθετο φύλο. Παίρνετε την πρωτοβουλία να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, τίποτε και κανείς δεν μπορεί να σας συγκρατήσει από το να έχετε αυτό που θέλετε. Ζείτε με πάθος το φλερτ και διασκεδάζετε περισσότερο με τους φίλους σας και τον αγαπημένο σας. Προσέξτε όμως την έπαρση και την αλαζονεία στη σχέση σας, καθώς το αποτέλεσμα θα είναι να αισθανθείτε θυμό και θλίψη. Ελέγξτε τις παρορμήσεις σας και πατήστε τα φρένα στις βιαστικές ενέργειές σας, καθώς η αρνητική έκφραση των συναισθημάτων σας και ο εγωισμός σας ενδέχεται να δημιουργήσουν συγκρούσεις. Επειδή ο πέμπτος οίκος κυβερνά τη δημιουργικότητα, προβάλετε ένα δημιουργικό έργο σας και ξεσηκώνετε το κοινό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αγχώνεστε για να φέρετε εις πέρας τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας, τώρα δεν μπορείτε να είστε στο σπίτι σας ή βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση για ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας ή ένα μέλος της οικογένειάς σας. Θέλετε να επιβληθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να είστε ο αρχηγός στο σπίτι σας, με τους άλλους να υπακούουν στις εντολές σας. Προσέξτε την αυταρχικότητα και τον εγωισμό σας, καθώς θα δημιουργήσουν διενέξεις με τα προσφιλή σας πρόσωπα. Ίσως ακόμη νιώσετε οργή και θυμό φέρνοντας στο μυαλό σας γεγονότα του παρελθόντος, έχετε κυκλοθυμικές διαθέσεις κι αυτό σας δημιουργεί την ανάγκη για μοναξιά. Μπορεί να τρέχετε για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που έχει ανάγκη τη φροντίδα σας, με αποτέλεσμα την οργή και το θυμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, αισθάνεστε περισσότερο χαρούμενοι όντας με τους άλλους, ασχολείστε με ευχάριστες δραστηριότητες, συνομιλείτε και διαβάζετε περισσότερο. Προβάλετε τις πρωτοποριακές ιδέες σας, ασχολείστε με ποικίλες και ευχάριστες δραστηριότητες, κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα υψηλού κοινωνικού προφίλ, που σας βοηθούν στην κοινωνική και επαγγελματική άνοδό σας. Προσέξτε τον κυνικό και εγωκεντρικό τρόπο επικοινωνίας σας, καθώς τώρα επιδιώκετε να δίνετε εντολές στους άλλους και επαναστατείτε αν οι γύρω σας δεν αποδέχονται τις ιδέες σας. Μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις λόγω διαφοράς απόψεων και αντεπιτίθεστε με σκοπό να επιβληθείτε, δεν έχετε τώρα την πρόθεση να ακούσετε τους άλλους. Τα λόγια σας είναι ιδιαίτερα καυστικά, έτσι προσέξτε τι λέτε, αλλά και τι αναρτάτε στα κοινωνικά δίκτυα.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, αγωνίζεστε με θέρμη και ζήλο για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, ξεκινάτε να θέτετε σε δράση έναν νέο οικονομικό στόχο, έχετε έντονη ενεργητικότητα και πρωτοπόρες ιδέες, προκειμένου να βρείτε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας και να ισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας. Προσέξτε τις παρορμητικές αγορές και τα λάθη που γίνονται από τη βιασύνη σας, όταν συνυπογράφετε μια οικονομική συμφωνία ή κάνετε έναν οικονομικό διακανονισμό. Τώρα υπερασπίζεστε με πάθος την αξία σας και αγωνίζεστε να αποδείξετε στους άλλους ότι είστε ο ηγέτης. Θα πρέπει να αγωνιστείτε για την οικονομική σας ασφάλεια και σταθερότητα και να κάνετε πίσω σε διαφωνίες που τυχόν προκύψουν για ζητήματα οικονομικά ή ακίνητης περιουσίας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-04-2024 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms