Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 26 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
24
05
2023

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 26 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 26 Μαΐου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, φαντασία, συναισθηματισμός, ζωτικότητα, έμπνευση. Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για διεκπεραιώσεις, συμφωνίες, αγοραπωλησίες. Λύσεις θα βρεθούν σε οικονομικά θέματα που δημιουργούν άγχος, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να τακτοποιηθούν, οι εκκρεμότητες και οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί.

 

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Ευχάριστα συμβάντα, νέες γνωριμίες

 

Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωριστούν με καινούργια πρόσωπα. Οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, αυθόρμητες, πολύ γρήγορα οι συζητήσεις θα πάρουν μία πιο προσωπική όψη. Άνοιγμα θα υπάρξει για έναρξη σχέσης, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να εξελιχθούν οι επαφές με σταθερότητα. Όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσουν για το θέμα της αποκατάστασης, τα ζευγάρια από κοινού θα πάρουν ουσιαστικές αποφάσεις. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, φεύγει η απογοήτευση και η άρνηση, θα υπάρξουν ευχάριστες συμβάντα που θα φέρουν ψυχολογική και συναισθηματική τόνωση.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Πολύ καλά θα τα πάτε στις επαφές και στις συναντήσεις σας, θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και συναισθηματική αποδοχή. Στον επαγγελματικό τομέα αν έχετε πρωτότυπες ιδέες περάστε στη διατύπωση τους, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές, αγοροπωλησίες. Σε θέματα οικονομικής φύσης τρέξτε τα βήματά σας, θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς. Στον αισθηματικό τομέα ευχάριστες θα είναι οι συναντήσεις που θα προκύψουν, οι ελεύθεροι προσεγγίστε με αυθορμητισμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικής φύσης, δεν αποκλείεται να βρείτε μία καινούργια πηγή εσόδων, ίσως να λάβετε καθυστερούμενα χρηματικά ποσά. Στον επαγγελματικό τομέα η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για να διατυπώσετε ιδέες και προτάσεις, προχωρήστε στις συζητήσεις σας θα βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε νέα σχέση. Όσοι διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συζητήσεις γύρω από το θέμα της δέσμευσης ή της αποκατάστασης. Αξιοποιήστε τις κοινωνικές γνωριμίες που θα προκύψουν, δώστε έμφαση στις σχέσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσπαθήστε να οργανώσετε τα πλάνα και τις ενέργειές σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για υλοποίηση. Δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες, θα καταφέρετε να βελτιώσετε τις συνθήκες, λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξει άνοιγμα για νέες γνωριμίες, κινηθείτε με αυθορμητισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αποκλείεται να προκύψει πρόταση για ταξίδι ή εκδρομή, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε και να τονωθείτε ψυχολογικά. Δώστε έμφαση στις φιλικές και κοινωνικές επαφές, συζητήστε ανοιχτά, αποφύγετε την εσωστρέφεια. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να περάσετε ευχάριστα, διασκεδάστε, προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην κοινωνική σας εικόνα, στην αυτοπροβολή, θα καταφέρετε να βελτιώσετε το παρουσιαστικό σας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, η συμβουλή είναι να την εμπιστευτείτε σε οικονομικά θέματα. Δώστε έμφαση στη διαχείριση των οικονομικών σας, αποφύγετε τις καθυστερήσεις, τακτοποιήστε εκκρεμότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να βελτιώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να οργανώσετε τα πλάνα και τις βλέψεις σας. Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, συμβόλαια, οικονομικές δοσοληψίες. Κινηθείτε συντονισμένα και μεθοδικά.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προχωρήστε στην ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τις στάσιμες ή δύσκολες καταστάσεις. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε, να βρείτε λύσεις και ισορροπήσετε τις επαφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας προσωπικές, επαγγελματικές, αισθηματικές, λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ξεκαθαρίσματα. Σε ψυχολογικό επίπεδο οι φιλικές συναντήσεις θα καταφέρουν να σας τονώσουν, ευχάριστες θα είναι οι συζητήσεις που θα κάνετε, θα μπορέσετε να ανανεωθείτε συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες συνεργασίες, προχωρήστε σε ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών. Τακτοποιήστε οικονομικές υποθέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε λογαριασμούς, δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Λύσεις θα βρείτε σε επίμαχα ζητήματα, θα μπορέσετε να βγείτε από το άγχος και την ανασφάλεια, σκεφτείτε θετικά.

ΙΧΘΥΣ

Δεν θα λείψουν τα ευχάριστα συμβάντα που θα καταφέρουν να σας τονώσουν, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και διασκεδαστικά. Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για επανασύνδεση, τα συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα για νέα αρχή. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-05-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms