Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 28 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
25
03
2024

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 28 Μαρτίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 28 Μαρτίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, γενναιοδωρία, νέες και πρωτοποριακές ιδέες θα ακουστούν. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επιδιώξεις. Οι κόποι ανταμείβονται, οι προσπάθειες αν είναι συντονισμένες το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

 

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Θετικές αναστατώσεις, νέες προοπτικές

 

Άνοιγμα θα σημειωθεί για όσους αναζητούν νέα εργασία, θα υπάρξει δυνατότητα για αλλαγή αρνητικών ή στάσιμων δεδομένων. Βελτιώνονται οι σχέσεις, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, δεν θα λείψουν οι οικογενειακές συναντήσεις, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για ξεκαθαρίσματα και συμφιλιώσεις. Θα υπάρξει διάθεση για φλερτ και προσεγγίσεις, οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες.

Στον αισθηματικό τομέα θα προκύψουν εκπλήξεις και νέες γνωριμίες, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους ξαφνικοί ενθουσιασμοί και νέοι έρωτες. Θα ακουστούν εξομολογήσεις, διαφοροποιούνται οι αποφάσεις, στα ζευγάρια ίσως να αλλάξουν οι βλέψεις και οι προοπτικές, θα υπάρξει άμεση και θετική εξέλιξη.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε ώθηση στη ζωή σας και να αλλάξετε δεδομένα που σας στρεσάρουν ή σας ενοχλούν. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, θα υπάρξουν συναντήσεις και αποκαλυπτικά λόγια που θα σας τονώσουν. Στον αισθηματικό τομέα θα σας ενθουσιάσουν οι προσεγγίσεις και οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα και να αναλάβετε δημιουργική δράση. Φιλικές επαφές και συναναστροφές θα σας ανανεώσουν, θα προκύψουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εσείς οι ελεύθεροι κινηθείτε με αμεσότητα, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για προσεγγίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στα επαγγελματικά αξιοποιήστε τα ανοίγματα για συνεργασίες, προχωρήστε σε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα νέου εγχειρήματος θα βρείτε το έδαφος πρόσφορο για δράση. Δώστε έμφαση στις κοινωνικές επαφές, θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε ανέμελα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα οικονομικά αν υπάρχουν συνθήκες ή καταστάσεις που σας δυσανασχετούν θα υπάρξουν άμεσα ανοίγματα, πάρτε τα ηνία στα χέρια σας και περάστε σε δυναμικές ενέργειες. Καταφθάνουν ευχάριστες ειδήσεις, θα σας δοθεί η δυνατότητα για αλλαγές και επαναπροσδιορισμούς. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανανεωτικές επαφές.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ανοίγματα θα υπάρξουν για να βελτιωθείτε επαγγελματικά και να δώσετε δημιουργική ώθηση στην καριέρα σας. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα, αν υπάρχουν παρεξηγήσεις με φίλους ή με συναδελφικά άτομα κάντε το βήμα να συζητήσετε ανοιχτά χωρίς υπεκφυγές. Ρυθμίστε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα επαγγελματικά η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για τολμηρά βήματα και ουσιαστικές αλλαγές. Σε ψυχολογικό επίπεδο ανανεώνεστε, θα καταφέρετε να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε από τα αγχωτικά ζητήματα. Στον αισθηματικό τομέα κρατήστε στάση προσιτή, διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, θα υπάρξει άνοιγμα για νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει βελτίωση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται μία απρόσμενη πρόταση να καταφέρει να σας ενθουσιάσει. Εσείς οι ερωτευμένοι ή εσείς που είστε στο ξεκίνημα μιας σχέσης προσπαθήστε να εκδηλωθείτε, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ικανοποιήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν άμεσα ανοίγματα, χειριστείτε τις καταστάσεις με αισιόδοξη διάθεση, καλό θα είναι να αποβάλετε τους ενδοιασμούς και τη διστακτικότητα. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε σε επαφή με μία εκκεντρική προσωπικότητα που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, με τα συγγενικά σας πρόσωπα και γενικότερα με την οικογένεια σας. Στον αισθηματικό τομέα πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μιλήστε με ειλικρίνεια, θα βρείτε το κλίμα ευνοϊκό για συζητήσεις, ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελματικά σας αν αναζητάτε ανοίγματα ή αν ψάχνετε νέες πηγές εσόδων κινηθείτε δυναμικά, θα προκύψουν δημιουργικές ευκαιρίες. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για να διατυπώσετε τις ιδέες σας και για να προωθήσετε τα σχέδια σας. Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι καλό θα είναι να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε και να προσεγγίσετε, βγείτε από την αδράνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε από τις μονότονες καταστάσεις και από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Σε επαγγελματικά ζητήματα ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να ενεργήσετε ανεξάρτητα και αυτόβουλα, κινηθείτε σκεπτόμενα. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης θα βρείτε το κλίμα ευνοϊκό για φλερτ και προσεγγίσεις.

ΙΧΘΥΣ

Σε ψυχολογικό επίπεδο η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένη, θα μπορέσετε να κινηθείτε αισιόδοξα. Ευνοϊκή θα είναι η χρονική στιγμή για αλλαγές και για διαφοροποιήσεις, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Στα επαγγελματικά δεν αποκλείεται να ακουστεί μία ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα πρόταση. Στον αισθηματικό τομέα φλερτάρετε, προσεγγίστε, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms