Quantcast
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 2 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
31
07
2022

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό στις 2 Αυγούστου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 2 Αυγούστου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία θετική όψη που θα βοηθήσει στη συναισθηματική ανανέωση. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι ελκυστικές, αυθόρμητες, οι επαφές θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σταθερά. Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να πάρουν ξαφνικές αποφάσεις δέσμευσης.

 

Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Ευχάριστα ανοίγματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης

 

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συναναστροφές, οι συμπεριφορές θα είναι οικείες, οι συζητήσεις με ευκολία θα περάσουν σε προσωπικό επίπεδο. Στον οικονομικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις και διεκπεραιώσεις. Δεν αποκλείεται να ακουστούν νέες προτάσεις, ίσως κάποιοι να καταφέρουν να βρουν μία καινούργια πηγή εσόδων. Ευνοούνται ζητήματα που έχουν να κάνουν με περιουσιακά στοιχεία, κληρονομιές, νομικές υποθέσεις. Φεύγουν τα εμπόδια, οι δοσοληψίες θα κυλήσουν ομαλά, οι οικονομικές συνεργασίες θα καταλήξουν σε συμφέρουσες συμφωνίες. 

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμός. Κινηθείτε μεθοδικά, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, σε οικονομικά ζητήματα θα δείτε άμεση βελτίωση. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξει προοπτική να προκύψει σχέση δυνατή με έντονη και αμοιβαία έλξη που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι αρκετά αισιόδοξος, οι διαθέσεις σας θα είναι τολμηρές. Στον αισθηματικό τομέα ενδεχομένως να εμφανιστεί πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Όσοι διατηρείτε σχέση θα έχετε τη διάθεση να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, η στάση σας θα είναι ζεστή και ξεκάθαρη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αρκετές θα είναι οι συναντήσεις και οι επαφές θα καταφέρετε να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα σας ανανεώσουν. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα, θα σας ενθουσιάσει μία καινούργια γνωριμία, στο χέρι σας θα είναι να προκύψει μία νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα καταφέρετε να τονωθείτε συναισθηματικά και ψυχολογικά. Σε υποθέσεις οικογενειακές που υπάρχουν διαφορές και παρεξηγήσεις τώρα θα δοθεί λύση, συζητήστε ανοιχτά θα υπάρξει συνεννόηση και αποδοχή. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγει ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε ζητήματα οικονομικής φύσης θα στραφεί το ενδιαφέρον σας, θα υπάρξει δυνατότητα για θετική εξέλιξη. Δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ίσως να πάρετε την απόφαση να αναλάβετε ένα καινούργιο ρίσκο. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις θα καταφέρετε να δικτυωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επαγγελματικές επαφές θα εξελιχθούν ομαλά, δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες καινούργιες συνεργασίες, σκεφτείτε με θετικό τρόπο. Στην προσωπική σας ζωή θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε ένα καινούργιο νόημα. Στην περίπτωση που διατηρείτε σχέση θα μπορέσετε να ‘ρθείτε πιο κοντά με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για σύσφιξη σχέσεων και δεσμών. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει μία νέα γνωριμία που θα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε σχέση. Εσείς που είστε σε δεσμό θα μπορέσετε να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά, ίσως να μιλήσετε με το ταίρι σας για το θέμα της δέσμευσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις θα έχουν την προοπτική να εξελιχτούν ομαλά. Σύσφιξη σχέσεων θα υπάρξει στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα καταφέρετε να συμφιλιωθείτε, να βρει λύσεις σε επίμαχα ζητήματα και να ηρεμήσετε ψυχολογικά. Στον αισθηματικό σας τομέα εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα λάβετε θετική ανταπόκριση.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανάγκη σας θα είναι να δραστηριοποιηθείτε και να αποκτήσετε πιο δημιουργικά ενδιαφέροντα. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, τακτοποιήστε ανοιχτούς λογαριασμούς που κρατούν από την προηγούμενη περίοδο. Στον αισθηματικό τομέα για τους ελεύθερους ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε ζητήματα οικονομικής φύσης, βάλτε σε πρόγραμμα εξόφλησης τους λογαριασμούς σας. Θα έχετε την ευκαιρία να πλαισιωθείτε και να συναναστραφείτε με κοντινά σας άτομα. Με το σπίτι και την οικογένειά σας θα καταφέρετε να βγείτε από τις δυσκολίες και να βρείτε τις σωστές λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα καταφέρετε να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με φιλικά σας άτομα. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγει ο δρόμος για δεσμεύσεις, σοβαρές συζητήσεις θα κάνετε με το ταίρι σας. Μην αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τα οικονομικά σας, προχωρήστε σε άμεσες τακτοποιήσεις θα υπάρξουν ανοίγματα. 

ΙΧΘΥΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης αναγκαίο θα είναι να βγείτε από την αναμονή και να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο, προσπαθήστε να αποφύγετε την αναβολή. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης ανοίγει ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, αν είστε καιρό χωρίς σχέση θα καταφέρετε να ανανεωθείτε και να ανοίξετε καινούργια προοπτική.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
31-07-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms