Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο στις 13 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
11
08
2023

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο στις 13 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 13 Αυγούστου η ανάδρομη Αφροδίτη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Λέοντα, είναι μία όψη που θα φέρει ανοίγματα για επανασυνδέσεις, συμφιλιώσεις και επαναξιολογήσεις σχέσεων. Τυχερά θα είναι τα συμβάντα σε ζητήματα επικοινωνιακά, οι σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να τονωθούν, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές. Στις συζητήσεις θα υπάρξει οικειότητα και θετική διάθεση, οι ξεκάθαρες κουβέντες θα βοηθήσουν να λυθούν τα προβλήματα και να δοθούν λύσεις.

 

Ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο: Αναθερμαίνονται αισθήματα και παλιές σχέσεις

 

Οι διαθέσεις θα είναι οι κοινωνικές, τα επικοινωνιακά ανοίγματα θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για συναντήσεις και επαφές. Τόσο σε θέματα αισθηματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική εξέλιξη, ανάγκη θα εκδηλωθεί για ασφάλεια και σταθερότητα. Τα συμβάντα θα βοηθήσουν να διευρυνθεί ο φιλικός και κοινωνικός κύκλος, θα γίνουν ενδιαφέρουσες επαφές.

Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν εισπράξεις, κάποιοι θα καταφέρουν να λάβουν καθυστερούμενα χρηματικά ποσά. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διακανονισμούς και αναθεωρήσεις στις οικονομικές συμφωνίες. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοραπωλησίες και συναλλαγές, κάποιοι θα καταφέρουν να αποκτήσουν αγαθά που είχαν κατά νου εδώ και αρκετό καιρό.

Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Έμφαση θα δώσετε σε θέματα αισθηματικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με άτομο από το παρελθόν. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασύνδεση, θα υπάρξουν προσεγγίσεις που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα σας προκαλέσουν θετική αναστάτωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον οικονομικό τομέα η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα στα χέρια σας, φεύγουν τα εμπόδια, θα υπάρξουν εισπράξεις και αγοροπωλησίες. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για δέσμευση και σταθεροποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση σε εκκρεμότητες που κατά την προηγούμενη περίοδο δεν είχαν τακτοποιηθεί. Συντονίστε τις επιδιώξεις σας, θα υπάρξει η δυνατότητα να υλοποιηθούν τα οικονομικά σας πλάνα. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε και να τονώσετε τη διάθεσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δημιουργικά ανοίγματα θα υπάρξουν τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και αισθηματικής, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για επανασυνδέσεις. Καταστάσεις του παρελθόντος θα μπουν σε μία τάξη, στις συζητήσεις θα δοθούν εξηγήσεις και θα λυθούν οι διαφορές, κινηθείτε με συγκατάβαση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε το πρόσωπο που έχετε στο στόχαστρό σας, θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να αναθερμάνετε σχέση που στο παρελθόν για κάποιον λόγο είχε μείνει στη μέση. Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής φύσης, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς και να κλείσετε εκκρεμότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ώθηση θα δοθεί σε ζητήματα οικονομικής αλλά και αισθηματικής φύσης. Στον αισθηματικό τομέα αν έχετε τσακωθεί ή χωρίσει με το ταίρι σας θα έχετε τη δυνατότητα να τα ξαναβρείτε. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε από τη στασιμότητα και να σταθεροποιήσετε την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Στις επαφές οι εκδηλώσεις θα είναι θερμές, θα υπάρχει συγκαταβατικότητα αποδοχή και συναισθηματική κατανόηση. Θα προκύψουν επαφές που θα ξεκαθαρίζουν το τοπίο, φεύγει η αμφιβολία. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, θα τα βρείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για αποφάσεις και για ξεκαθαρίσματα, ουσιαστικά φεύγουν οι δυσκολίες. Στις περιπτώσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο υπήρχαν προβλήματα τώρα ανοιχτή θα είναι η προοπτική για να δοθούν λύσεις. Εσείς που διατηρείτε σχέση χειριστείτε το ταίρι σας με χαλαρότητα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε ζητήματα οικονομικά ανοίγει ο δρόμος για διεκπεραιώσεις τακτοποιήσεις και συμφωνίες. Οι συναντήσεις και οι επαφές θα είναι ευχάριστες και θα προκαλέσουν ενθουσιασμούς. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα βοηθήσουν να λυθούν τα επίμαχα ζητήματα και να δοθούν λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για τακτοποίηση λογαριασμών και για οικονομικές εκκρεμότητες που κρατούν από την προηγούμενη περίοδο. Οι συναντήσεις και οι επαφές θα βοηθήσουν στην ψυχολογική τόνωση. Στον αισθηματικό τομέα η σχέση σας θα έχει τη δυνατότητα να σταθεροποιηθεί και να ισορροπήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα ανοίγει ο δρόμος για επανασυνδέσεις, στις περιπτώσεις που υπήρξαν εντάσεις και προβλήματα τώρα θα ισορροπήσουν οι καταστάσεις, θα υπάρξει συνεννόηση. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης οι συνεργασίες θα μπορέσουν να εξελιχθούν δημιουργικά, κινηθείτε μεθοδικά.

ΙΧΘΥΣ

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ρομαντισμός και αισιοδοξία, στον αισθηματικό τομέα ίσως να προσανατολιστείτε σε άτομο από τα παλιά. Παρελθοντικά προβλήματα θα έχουν τη δυνατότητα να επιλυθούν, ανοίγονται καινούργιες προοπτικές. Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-08-2023 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms