Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία στις 25 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
21
02
2024

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία στις 25 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 25 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα ενισχύσει τον αυθορμητισμό, ενδεχομένως να υπάρξει ανυπομονησία, εσωτερική ένταση, αδυναμία ελέγχου και περιορισμού. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις κοινωνικές σχέσεις, στη δικτύωση, στη ψυχαγωγία, στη διασκέδαση.

 

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία: Αυθορμητισμός και παρορμητικότητα

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες και στις ασυνήθιστες επιλογές, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες. Επηρεασμένη θα είναι η κρίση από τον αυθορμητισμό ή από τον ενθουσιασμό, οι προσεγγίσεις θα είναι παρορμητικές και όχι σκεπτόμενες. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ίσως κάποιοι χαρακτήρες να παρασυρθούν από την υπεραισιοδοξία και να βάλουν σε κίνδυνο αποταμιεύσεις και μεγάλα χρηματικά ποσά.

Προσοχή στις σπατάλες και στις περιττές αγορές, δύσκολο θα είναι να μπουν όρια στις επιθυμίες. Τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή οι πιεστικές συνθήκες θα οδηγήσουν σε εξάρσεις και σε ασυνήθιστες αντιδράσεις.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Στις επαφές σας προσωπικές ή επαγγελματικές προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις εντάσεις, η στάση σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική και όχι προκλητική. Ίσως να νιώσετε ασφυκτικές κάποιες συνθήκες, οριοθετήστε τις έμφυτες σας τάσεις, αποφύγετε τις παρορμητικές αντιδράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε επαγγελματικά ζητήματα θα χρειαστεί να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην πρακτική υλοποίηση, ασχοληθείτε με ζητήματα που εκκρεμούν, καλό θα είναι να μην μείνετε μόνο σε θεωρητικό επίπεδο. Στις συζητήσεις και στις επαφές σας προσοχή στη αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και οριοθετημένος αυθορμητισμός.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις σκεπτόμενα με μέτρο και ωριμότητα, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες. Στις συζητήσεις σας αποφύγετε κουτσομπολιά, αρνητικά σχόλια, ίσως να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή, αποφύγετε τις υποσχέσεις ίσως να μην είστε σε θέση να τις τηρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα βγει στην επιφάνεια η αυθόρμητη και παρορμητική πλευρά της προσωπικότητας σας, σε θέματα οικονομικής φύσης προσοχή στις επιπολαιότητες και στις σπατάλες. Στον αισθηματικό τομέα αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ανάμεσα σε εσάς και στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει συζητήστε το αναλυτικά, αποφύγετε την άρνηση και τις αντιδραστικές ή βαρύγδουπες δηλώσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης προσπαθήστε να εστιάσετε στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων, προσοχή στην υπεραισιοδοξία και στην υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας. Στον αισθηματικό τομέα χειριστείτε τις υποθέσεις σας με αμεσότητα, η αδιαφορία και η απάθεια θα δημιουργήσουν προβλήματα στις επαφές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν επαφές που θα μπορούν να σας ανεβάσουν ψυχολογικά, βγείτε έξω με φίλους, προσπαθήστε να αποβάλετε το άγχος και την έντονη ανησυχία. Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα επικοινωνήσετε, αποφύγετε τα κουτσομπολιά, τα αρνητικά σχόλια και την εριστική ή επικριτική στάση.

ΖΥΓΟΣ

Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και σε ζητήματα αισθηματικά, προσοχή στους ενθουσιασμούς και στις παρορμητικές ενέργειες ή επιλογές. Κινηθείτε σκεπτόμενα, ελλοχεύει κίνδυνος να πράξετε με τρόπο που λίγο αργότερα ίσως να μετανιώσετε. Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, προσοχή σε σπατάλες και σε επιπόλαιες αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικεντρωθείτε σε θέματα οικονομικής φύσης, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αναβολές και τις καθυστερήσεις. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις προσπαθήστε να οργανώσετε τις ενέργειες σας, προσοχή στους εκνευρισμούς. Σε θέματα αισθηματικής φύσης συζητήσετε ξεκάθαρα, οι υπεκφυγές δεν θα σας βοηθήσουν να δώσετε λύσεις ή να βγείτε από τις αμφιβολίες.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε έμφαση στις κοινωνικές επαφές, θα έχετε προτάσεις για εξόδους και γενικότερα για συναναστροφές, ωστόσο, προσοχή στον αυθορμητισμό σας και κυρίως στον τρόπο που θα μιλήσετε. Στην περίπτωση που υπάρξουν διαφωνίες καλό θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις, μιλήστε με αυτοσυγκράτηση, δώστε έμφαση στην ισορροπία των σχέσεων επαγγελματικών ή οικογενειακών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στα επαγγελματικά σας βήματα, θα χρειαστεί σύνεση και προσγειωμένη σκέψη. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα, προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε και να διασφαλίσετε τα κεκτημένα. Στο εργασιακό περιβάλλον κάποιες υποθέσεις θα απαιτούν συνεργασία και ομαδικό πνεύμα, προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε, δεν θα πρέπει να φανείτε εριστικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τα βήματα σας θα πρέπει να είναι προσγειωμένα, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές. Στις περιπτώσεις που ακουστούν νέες ιδέες ή προτάσεις μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε, προσοχή στις ωραιοποιήσεις και στην υπεραισιοδοξία. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στο προσκήνιο παρελθοντικές υποθέσεις που είχατε αφήσει άλυτες. Για να μπορέσετε να δώσετε ουσιαστικές λύσεις και για να βγείτε από το άγχος θα πρέπει να βάλετε σε τάξη τη σκέψη σας, να κινηθείτε συντονισμένα και να αποφύγετε την αναβολή. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στις ωραιοποιήσεις, μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε και να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-02-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms