Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία στις 17 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
14
09
2023

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία στις 17 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 17 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία όψη που δεν αποκλείεται να φέρει εσωτερικές και συναισθηματικές συγκρούσεις. Για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν και να ισορροπήσουν, ο εσωτερικός τους κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση. Ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να καταφέρουν να οριοθετήσουν τις έμφυτες τους τάσεις, προσοχή στην ανυπομονησία. Σκεπτόμενες θα πρέπει να είναι οι ενέργειες και οι αντιδράσεις, οι αποφάσεις αν προκύψουν από ενθουσιασμούς δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε αρνητικές καταστάσεις.

 

Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία: Κίνδυνος για επιπόλαιες και παρορμητικές ενέργειες

 

Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες, διακανονισμούς και αγοραπωλησίες, ίσως να γίνουν βιαστικές πράξεις. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο οι συμπεριφορές θα πρέπει να είναι ισορροπημένες, καλό θα είναι να αποφευχθεί ο έντονος αυθορμητισμός.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια ίσως να δυσκολευτούν να βρουν συνεννόηση και αποδοχή. Αναγκαίο θα είναι να αποφευχθεί η προσκόλληση προς τις εγωκεντρικές επιθυμίες ή προς τις αμφιβολίες. Ισορροπημένος και αντικειμενικός θα πρέπει να είναι ο τρόπος σκέψης, προσοχή στις σπασμωδικές ενέργειες και στις υπερβολές.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Επιρρεπείς θα είστε στους ενθουσιασμούς, στις παρορμητικές ενέργειες και στον έντονο αυθορμητισμό. Έμφαση θα δώσετε στη διασκέδαση και σε οτιδήποτε μπορεί να σας ανανεώσει, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να μιλήσετε συγκρατημένα, αποφύγετε τις εξάρσεις, απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε την παρορμητικότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης μεγάλη προσοχή στις επιλογές και στις ενέργειές σας, ελλοχεύει κίνδυνος για σπατάλες, προσέξτε πολύ καλά που θα επενδύσετε τα χρήματά σας. Για την ώρα καλό θα είναι να αποφύγετε δεσμευτικές ενέργειες, συμβόλαια και υπογραφές, ίσως να μην είστε σε θέση να κρίνετε σωστά τις καταστάσεις. Σκεφτείτε αντικειμενικά και προνοητικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσπαθήστε να βάλετε σε μία τάξη τα οικονομικά σας, ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα για να μπορέσετε να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας. Σε επικοινωνιακό επίπεδο αποφύγετε το παρασκήνιο, τα κουτσομπολιά και τα αρνητικά σχόλια, ελλοχεύει κίνδυνος να παρεξηγηθούν οι κουβέντες που θα ειπωθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης προσπαθήστε να οργανώσετε τις κινήσεις σας, αποφύγετε την ανυπομονησία, τις βιαστικές αποφάσεις και τις σπασμωδικές αντιδράσεις. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν εμπόδια καλλιεργήστε την υπομονή σας, ενδεχομένως να χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Σε θέματα αισθηματικής φύσης προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δεν αποκλείεται να προκύψουν επαγγελματικά και οικονομικά ανοίγματα που να σας προκαλέσουν έντονο ενθουσιασμό, ωστόσο προσοχή στις αποφάσεις σας, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες. Σε θέματα οικονομικής φύσης αποφύγετε τις σπατάλες και τις περιττές αγορές, ίσως να μπείτε σε έξοδα προσπαθώντας να εντυπωσιάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε συντονισμένα και να σκεφτείτε αντικειμενικά, προσπαθήστε να αποβάλετε το άγχος ή τον έντονο ενθουσιασμό. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι ενέργειες θα πρέπει να είναι συντονισμένες και μεθοδικές, αν υποπέσετε σε υπερβολές θα οδηγηθείτε σε λάθη που στην πορεία θα είναι δύσκολο να διορθωθούν.

ΖΥΓΟΣ

Έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός σας, ενδεχομένως σε εσωτερικό επίπεδο να υπάρξουν συγκρούσεις και αντικρουόμενα συναισθήματα που θα σας οδηγήσουν σε νευρικές ή παρορμητικές αντιδράσεις. Για να μην υποπέσετε σε παρορμητικές ενέργειες προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, σκεφτείτε αντικειμενικά, οριοθετήστε την εσωτερική ένταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές σας σχέσεις, ενδεχομένως να σας εκνευρίσουν κάποιες καταστάσεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να προστατέψετε τις συνεργασίες σας. Θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και υπομονή, αν υπάρξουν εμπόδια προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με ωριμότητα, οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι συγκρατημένες.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ρίσκα και για πρωτοβουλίες αβέβαιης κατάληξης, δώστε μεγάλη προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη. Ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό και την εσωτερική σας ένταση και να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, προσοχή στην ανυπομονησία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στην παρορμητική πλευρά του χαρακτήρα σας, στις περιπτώσεις που αντιδράσετε ασυνείδητα και όχι σκεπτόμενα ίσως να δημιουργήσετε προβληματικές καταστάσεις. Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να διατηρήσετε τις σχέσεις σας ισορροπημένες. Τόσο στις επαγγελματικές σας επαφές όσο και στις αισθηματικές σας υποθέσεις, θα πρέπει να κινηθείτε σκεπτόμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από την παρορμητικότητα σας και να πάρετε βιαστικές αποφάσεις που ενδεχομένως να μη σας βγουν σε καλό. Ίσως μετανιώσετε για κάποιες ενέργειες ή επιλογές, γι αυτό μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα αξιολογήσετε τις καταστάσεις και τις ευκαιρίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες και μικρό εμπόδια σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά, αν εξαντληθεί η υπομονή σας θα οδηγηθείτε σε βιαστικές ενέργειες που δεν θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Τα συμβάντα θα χρειαστούν αυτοσυγκράτηση και αντικειμενικό τρόπο σκέψης, ελλοχεύει κίνδυνος για λάθη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-09-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms