Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 7 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
05
02
2024

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 7 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 7 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία θετική όψη, οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες και δυναμικές, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και αυθόρμητες. Δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα που θα είναι ανανεωτικά, θα δώσουν ώθηση στις καταστάσεις και στις σχέσεις, ανοίγει ο δρόμος για αλλαγές και διαφοροποιήσεις.

 

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Απρόοπτα συμβάντα θετικής εξέλιξης

 

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για δράση και ενεργοποίηση, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέα εγχειρήματα, ίσως να προκύψουν καινούργιες συνεργασίες. Ανοίγματα θα υπάρξουν και στον οικονομικό τομέα, δεν αποκλείεται να έρθουν ξαφνικά έσοδα ή να γίνουν εισπράξεις. Έμφαση θα δοθεί στην διασκέδαση και στην ψυχαγωγία, θα υπάρξει ανάγκη για κοινωνικές συναναστροφές και για χαλάρωση. Όσοι θέλουν να κάνουν μια καινούργια γνωριμία ή σχέση θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμαστούν και να ξεκινήσουν μία νέα αρχή.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικότητα θα έχουν οι επαγγελματικές σας προσεγγίσεις, πολύ καλά θα τα πάτε στις περιπτώσεις που χρειαστεί να διεκδικήσετε. Δραστηριοποιηθείτε και οργανώστε τις κινήσεις σας, θα υπάρξουν καινούργια ανοίγματα. Στον αισθηματικό τομέα προμηνύεται γνωριμία πολλά υποσχόμενη, ουσιαστικά θα σας ανοιχτεί δίοδος για συναισθηματική ανανέωση, θα υπάρξουν ευχάριστα απρόοπτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Βγείτε από την αναμονή, η συμβουλή είναι να αναλάβετε ουσιαστική δράση. Έρχονται αλλαγές που θα σας ενθουσιάσουν και θα μπορέσουν να σας βγάλουν από τη δυσανασχέτηση. Ευνοϊκή θα είναι η χρονική στιγμή για να συντονίσετε και για να οργανώσετε τα πλανά σας, ανοίγματα θα υπάρξουν για συναλλαγές, εισπράξεις, αγοροπωλησίες, τακτοποίηση λογαριασμών.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε οικονομικό επίπεδο ένα καινούργιο σας εγχείρημα θα έχει επιτυχημένη κατάληξη, αυξάνονται τα έσοδα σας. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε κάτι διαφορετικό, θα υπάρξουν νέες συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγονται καινούργιες ευκαιρίες, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, κρατήστε τη διάθεση σας θετική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανέμελες θα είναι οι επαφές σας, φεύγει ο έντονος προβληματισμός και η μεγάλη ανασφάλεια. Σε κοινωνικό επίπεδο προσεγγίστε με αυθορμητισμό θα έχετε θετικά αποτελέσματα, θα γίνετε προσιτοί και συμπαθείς. Στον αισθηματικό τομέα θα είναι σωστή χρονική στιγμή για επανασυνδέσεις, θα υπάρξει ευνοϊκό άνοιγμα για θετικές αλλαγές.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ίσως να υπάρξουν νέες συνεργασίες ή συναλλαγές, κέρδη θα σας φέρουν οι ενέργειες και τα ρίσκα που θα αναλάβετε. Ανανεωμένος και δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, με δικές σας πρωτοβουλίες και ενέργειες θα δώσετε ώθηση στην καριέρα σας. Οργανώστε τις ενέργειες σας, προσεγγίστε καινούργια πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες, θα καταφέρετε να βγείτε από τη αναμονή και το άγχος. Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, η σκέψη σας θα είναι αισιόδοξη, απαλλάσσεστε από ψυχικές αδυναμίες και αναστολές. Ευχάριστα γεγονότα θα προκύψουν στον αισθηματικό σας τομέα, απρόοπτα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από στάσιμες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αξιοποιήστε καταλλήλως τα τυχαία γεγονότα και τις απρόοπτες συναντήσεις που θα υπάρξουν, τα συμβάντα θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν. Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις στις δύσκολες καταστάσεις. Σε οικονομικό επίπεδο θα υπάρξει άνοιγμα για εισπράξεις. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις, θα υπάρξει δυνατότητα νέας αρχής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα γίνουν ουσιαστικές επαφές, οι επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις βγαίνουν από τη στασιμότητα. Οι σχέσεις σας θα αλλάξουν πλαίσιο, οι συνεργασίες θα βελτιωθούν, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να οργανώσετε τις ενέργειες σας. Περάστε σε πρακτική δράση, κινηθείτε συντονισμένα, θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για διεκδικήσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, θα συμμετέχετε σε δραστηριότητες τόνωσης και ανανέωσης. Η στάση σας θα είναι κοινωνική, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας. Στα αισθηματικά κινηθείτε ελεύθερα και αυθόρμητα, διατηρήστε την αισιοδοξία και τον αυθορμητισμό σας, αξιοποιήστε τα ευχάριστα συμβάντα που θα εμφανιστούν. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελτικά πιθανό θα είναι το ενδεχόμενο βελτίωσης, όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα χειριστείτε τα ανοίγματα που θα προκύψουν. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την αναμονή και την απογοήτευση, πάρτε στα χέρια σας τα ηνία, τρέξετε τα γεγονότα. Επαφές με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους επαγγελματικά δυσαρεστημένους αλλαγές θα υπάρξουν στις κατευθύνσεις σας, ίσως να διαφοροποιήσετε το αντικείμενο εργασίας σας. Θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε από τη ρουτίνα, να δοκιμαστείτε σε νέες καταστάσεις ή σχέσεις, στο χέρι σας θα είναι να αποκτήσει νέο ρυθμό η καθημερινότητα σας.

ΙΧΘΥΣ

Στον επαγγελματικό τομέα στις νέες σας ιδέες θα βρείτε το κατάλληλο άνοιγμα για υλοποίηση, αρπάξτε τις ευκαιρίες. Σε συνάντηση και προσωπική συνομιλία θα μπορέσετε να λύσετε τις παρεξηγήσεις και να τερματίσετε τις αρνητικές καταστάσεις. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε και εκδηλωθείτε, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-02-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση