Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 31 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
29
10
2023

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 31 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 31 Οκτωβρίου η Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα φέρει απρόσμενες και ευχάριστες καταστάσεις ικανές να ανανεώσουν και να τονώσουν την ψυχολογία. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες ιδέες, θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες, ίσως κάποιοι θελήσουν να διαφοροποιήσουν το αντικείμενο της απασχόλησής τους.

 

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Εκπλήξεις, απρόοπτα συμβάντα

 

Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν αισιόδοξα ανοίγματα, έρχονται εισπράξεις, κέρδη, απαραίτητος θα είναι ο συντονισμός. Σε κοινωνικό επίπεδο πρόσφορο θα είναι το έδαφος για γνωριμίες και δικτύωση, οι συναναστροφές θα μπορούν να αξιοποιηθούν και επαγγελματικά.

Στον αισθηματικό τομέα απρόσμενα συμβάντα θα δώσουν άνοιγμα για προσεγγίσεις, θα υπάρχει άνεση, αυθορμητισμός, οι ενέργειες θα είναι απελευθερωμένες. Δεν αποκλείεται κάποιοι να προβούν σε ασυνήθιστες επιλογές ή προσεγγίσεις, ο ενθουσιασμός θα δώσει την ώθηση να γίνουν απρόσμενες εξομολογήσεις. Τα προσφάτως χωρισμένα ή τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν εκ νέου τα επίμαχα ζητήματα, θα υπάρξει ανανέωση συναισθηματική και ψυχολογική.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ευνοείστε σε θέματα οικονομικής φύσης, ανοίγματα θα υπάρξουν για εισπράξεις, οι δοσοληψίες σας θα προχωρήσουν ομαλά χωρίς εμπόδια και αντιξοότητες. Στον αισθηματικό τομέα προσεγγίστε, πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα υπάρξουν απρόσμενα συμβάντα που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν, δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν στον αισθηματικό τομέα, πολύ καλά θα τα πάτε με το ταίρι σας, θα μπορέσετε να ανανεωθείτε και να αναθερμάνετε τα συναισθήματά σας. Οι ελεύθεροι δώστε έμφαση στο φλερτ, στη διασκέδαση, στην ψυχαγωγία, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, θα έχετε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε και να βγείτε από την ανασφάλεια. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες και συναναστροφές, θα μπορέσετε να τις προχωρήσετε και σε προσωπικό επίπεδο, θα υπάρχει προοπτική για έναρξη νέας σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε, εκδηλωθείτε, προσεγγίστε, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για δικτύωση. Άνοιγμα θα υπάρξει για επαφές, συναναστροφές, συναντήσεις, θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε είτε σε επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο, είτε σε αισθηματικό. Βγαίνετε από το άγχος τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης συντονίστε τις ενέργειές σας, θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε εκκρεμότητες και ανοιχτούς χρηματικούς λογαριασμούς. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, θα υπάρξουν απρόσμενα συμβάντα που αν τα αξιοποιήσετε με αμεσότητα θα μπορέσετε να ανανεωθείτε. Στον αισθηματικό τομέα εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανανεώνεστε σε ψυχολογικό επίπεδο, στην άκρη μένουν οι ενδοιασμοί, θα έχετε τη διάθεση να κινηθείτε δυναμικά αισιόδοξα και απελευθερωμένα. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή, προχωρήστε στα βήματα σας, διατυπώστε τις προτάσεις σας θα λάβετε θετικές απαντήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ καλά θα τα πάτε στις συνομιλίες και στις επαφές σας, σε θέματα αισθηματικής φύσης θα γίνουν συζητήσεις που θα καταφέρουν να σας αναζωογονήσουν και να σας βγάλουν από την ανασφάλεια. Οι ελεύθεροι προσεγγίστε, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη και ζωτική πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοποιήστε τα επικοινωνιακά ανοίγματα που θα προκύψουν, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε υποστηριχτές, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με αισιοδοξία, αφήστε στην άκρη τους ενδοιασμούς.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα αισθηματικής φύσης η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να δώσετε έμφαση στο φλερτ, προσεγγίστε με τρόπο πρόσχαρο και αισιόδοξο η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ικανοποιήσει. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ανοίγματα θα υπάρξουν για επιδιώξεις, συντονίστε τα βήματά σας, κινηθείτε όσο μπορείτε πιο αποφασιστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές, οικονομικές συναλλαγές. Θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς, να τακτοποιήσετε τις εργασιακές σας υποθέσεις και να προχωρήσετε ομαλά χωρίς δυσκολίες. Στον αισθηματικό τομέα θα τα βρείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης όσο και σε ζητήματα αισθηματικά, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε, να βγείτε από το άγχος και να δώσετε μία ουσιαστική ώθηση στα γεγονότα. Προσεγγίστε, κινηθείτε συντονισμένα, αξιοποιήστε με αμεσότητα τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Πολύ καλά θα τα πάτε σε θέματα επικοινωνιακά, στις συζητήσεις σας θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε, προχωρήστε σε προτάσεις, η επιχειρηματολογία σας θα πείσει. Θα είστε σε θέση να ψυχολογήσετε σωστά, αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τις προθέσεις των τρίτων και να τους μιλήσετε με τρόπο που θα καταφέρει να τους επηρεάσει θετικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-10-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms