Αφροδίτη στον Υδροχόο: Η αγάπη ανθίζει όταν είναι ελεύθερη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
02
01
2015

Αφροδίτη στον Υδροχόο: Η αγάπη ανθίζει όταν είναι ελεύθερη.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

 

Πως θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο;
Στις 3 Ιανουαρίου,  η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο και θα παραμείνει ως τις 27 Ιανουαρίου.

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, έχουμε ένα πρωτότυπο, εντελώς ανεξάρτητο τρόπο προσέγγισης στις ερωτικές μας σχέσεις. Ερχόμαστε σε επαφή με ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων και δεν ενδιαφερόμαστε για τη φυλή, την κοινωνική τάξη ή τη θρησκεία ενός ατόμου. Αυτό δίνει στην ερωτική μας ζωή μια αντισυμβατικότητα, αψηφώντας τις κοινωνικές συμβάσεις. Χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο χώρο από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι, προκειμένου να δεσμευτούμε, ενώ διατηρούμε μια φιλική διάθεση στους ανθρώπους που μας προσεγγίζουν. Είναι σημαντική η πνευματική επικοινωνία και οι ιδέες μας να είναι εναρμονισμένες με του συντρόφου μας. Μπορεί να φαινόμαστε απόμακροι, δεδομένου ότι η οικειότητα έρχεται σε αντίθεση με την ελεύθερη φύση μας.

Ανταποκρινόμαστε σε ένα έξυπνο, ανοιχτόμυαλο άτομο που μας επιτρέπει να έχουμε ελευθερία χρόνου. Προσελκυόμαστε από εκείνους που είναι ιδιόμορφοι ή διανοητικά άτομα. Το κοινωνικό υπόβαθρο δεν είναι σημαντικό και μπορούμε να συνδεθούμε συναισθηματικά με κάποιον από πολύ διαφορετική κουλτούρα. Ψάχνουμε για ένα σύντροφο που μας επιτρέπει να βγαίνουμε έξω με όλους τους άλλους φίλους μας ή επιλέγουμε ένα σύντροφο που είναι πρώτα φίλος μας. Δεν θέλουμε μια συμβατική ζωή και αποφεύγουμε το γάμο ή τη δέσμευση. Απαιτούμε οι άλλοι άνθρωποι να μας σέβονται και δεν κριτικάρουμε, ούτε αντιδρούμε συναισθηματικά αλλά αναζητάμε ελευθερία χώρου και σεβασμό. Δεν είμαστε ποτέ βαρετοί, δεδομένου ότι ανταποκρινόμαστε με έναν αυθόρμητο τρόπο, σε κάθε στιγμή.

Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. Είναι η μουσική, η τέχνη, τα παιχνίδια, ο χορός και όλα τα πράγματα που χρησιμοποιούνται για στολισμό ή διακόσμηση, όπως τα αρώματα, τα καλλυντικά, τα κοσμήματα και τα εκλεκτά υφάσματα.Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της Αφροδίτης στον Υδροχόο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, κάνετε νέα μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον σας και επιδιώκετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Ανταμείβεστε για τις προσπάθειές σας στην εργασία σας σε ένα ομαδικό έργο ή έχετε πρόταση για ένα νέο έργο. Αναζητάτε τώρα μια καλύτερη ποιότητα ζωής και ίσως να μην μπορείτε να συμβιβαστείτε με ορισμένες υποχρεώσεις σας. Θέλετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, βρισκόμενοι με τους φίλους σας και διασκεδάζοντας. Είστε γενναιόδωροι στο να βοηθάτε τους άλλους αλλά μπορεί και να δυσανασχετήσετε, όταν οι άλλοι απαιτούν να τους βοηθήσετε. Μην υποτιμάτε τα προσόντα σας για να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας. Πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, κάνετε προσπάθειες για μια αρμονική κατάσταση μέσα στην εργασία σας και γίνεται πιο εύκολη η εκπλήρωση των στόχων σας. Τώρα έχετε μια πιο ζεστή και στενή σχέση με κάποιον από τους γονείς σας. Αν είστε μόνοι, μπορεί να κάνετε μια σχέση με κάποιο άτομο μέσα στην εργασία σας, κι αν είστε δεσμευμένοι, συζητάτε με το σύντροφό σας τους μακροπρόθεσμους στόχους στη σχέση σας. Οι επαγγελματικές συνεργασίες που σχηματίζονται τώρα, θα είναι μακροχρόνιες και επιφέρουν μακροπρόθεσμα συσσώρευση πλούτου. Είστε πρακτικοί και βολικοί και αναγνωρίζεστε για τα επιτεύγματά σας στην εργασία σας, αφού έχετε ενσυναίσθηση των καθηκόντων και των ευθυνών σας. Πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, ίσως κάνετε ένα ταξίδι και αναζητήσετε την περιπέτεια, αποκομίζοντας ευχάριστες εμπειρίες. Απολαμβάνετε τη διαφορετικότητα της ζωής των άλλων και ίσως έρθετε σε επαφή με άτομα που ζουν μακριά σας ή ακόμα και σε άλλη χώρα. Μπορεί να κάνετε σχέση με κάποιον ξένο ή ένα πρόσωπο που συναντήσατε στις διακοπές σας ή στο εξωτερικό ή σε ταξίδι. Αν είστε εκπαιδευτικός, συγγραφέας ή εκδότης, είναι μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για σας. Έχετε ενθουσιασμό να μάθετε και προβάλλετε τη δική σας φιλοσοφία ζωής. Οι σχέσεις με τα πεθερικά σας ευνοούνται, καθώς θα έχετε διακριτικότητα και διπλωματία. Πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, σας αρέσει να είστε κοντά στο σύντροφό σας, αναζητώντας περισσότερο πάθος και οικειότητα. Αν είστε μόνοι, μπορεί να σκέφτεστε το παρελθόν και ίσως να υποφέρετε από μια προδοσία ή κάποιου είδους απώλεια. Τώρα όμως σας προσφέρεται η δυνατότητα της αναγέννησης, καθώς είστε δεκτικοί σε μια ψυχολογική αλλαγή αλλά και εγκαθίδρυσης ενός νέου συστήματος αξιών στην ερωτική σας ζωή. Προσβλέπετε στη βελτίωση των οικονομικών σας πόρων, με τη βοήθεια του συντρόφου σας ή των συνεργατών σας. Θα έχετε αρκετές υλικές απολαύσεις και γενικά θα νιώσετε ανανεωμένοι. Πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, έχετε μια γοητευτική και μαγνητική προσωπικότητα και με τον αισθησιασμό σας, μαγνητίζετε το αντίθετο φύλο. Αναζητάτε να έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο αλλά και κυνηγάτε μια πολυτελή ζωή. Θέλετε να επιλύσετε οποιαδήποτε διχόνοια με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας και έχετε θετικά αποτελέσματα. Ίσως κάνετε μια νέα επιχειρηματική συνεργασία ή ερωτική σχέση. Δημιουργείται περισσότερη συναισθηματική σύνδεση με τον αγαπημένο σας και ίσως αποφασίσετε για το κοινό σας μέλλον. Τώρα είστε πιο ευτυχισμένοι, όταν βρίσκεστε με τους άλλους οι οποίοι επικυρώνουν την ύπαρξή σας. Αισθάνεστε ότι μπορείτε να είστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματά σας. Πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, προσπαθείτε να κάνετε πιο αρμονικές τις σχέσεις σας με όλους. Είστε διατεθειμένοι να κάνετε παραχωρήσεις, αν αυτό φαίνεται να είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε τη σύγκρουση με τους άλλους. Ακόμα κι αν ξέρετε ότι κάποιος είναι λάθος, αναλαμβάνετε ασυναίσθητα την ευθύνη γι’ αυτόν. Επιδιώκετε όλες τις ανέσεις και τις πολυτέλειες που θέλετε, αλλά μέσα από τη σκληρή δουλειά και την αποτελεσματική χρήση των οικονομικών πόρων σας. Στην εργασία σας, παίρνετε αντάλλαγμα για τις προσπάθειές σας. Έχετε εφευρετικότητα για να έχετε ό, τι χρειάζεστε για μια άνετη ζωή. Πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, το σύνθημά σας είναι «Κάνω έρωτα και όχι πόλεμο», γι’ αυτό και οι άλλοι άνθρωποι είναι ανοικτοί μαζί σας, επειδή αισθάνονται ότι πραγματικά ενδιαφέρεστε γι’ αυτούς. Σε γενικές γραμμές είστε ευάρεστοι, μιλάτε με ειλικρίνεια με όλους τους γνωστούς σας. Ο έρωτας είναι τώρα πολύ σημαντικός για σας και αν είστε μόνοι, αναζητάτε μια νέα σχέση, ενώ αν είστε δεσμευμένοι, περνάτε χαρούμενες στιγμές με το σύντροφό σας. Θέλετε να θυσιάσετε το χρόνο σας για να είστε με το πρόσωπο που αγαπάτε. Η δημιουργική σας δύναμη προέρχεται από την αγάπη και την έγκριση των άλλων. Είστε εξαιρετικά γενναιόδωροι με τους άλλους και έχετε πάθος για ζωή. Πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, λαμβάνετε μεγάλη χαρά από την οικογένειά σας και πολλή αγάπη και φροντίδα. Ίσως ασχοληθείτε με τις ρίζες σας και κληρονομικά θέματα. Νιώθετε πιο χαλαροί και ξεκούραστοι μέσα στο σπίτι σας, και παίρνετε βοήθεια από τις γυναίκες. Το περιβάλλον του σπιτιού σας είναι πολύ σημαντικό τώρα για σας, και είστε διατεθειμένοι να δαπανήσετε ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που έχετε στη διάθεσή σας στον καθαρισμό, τη διακόσμηση και την ανανέωσή του. Απολαμβάνετε να είστε στο σπίτι σας ή να διασκεδάζετε μέσα σ’ αυτό. Μπορεί ακόμη και να εργάζεστε στο σπίτι σας, κατά κάποιο τρόπο. Ίσως διευθετήσετε ένα πρόβλημα ακίνητης περιουσίας. Πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, οι άλλοι εγκρίνουν τις αποφάσεις σας και έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με έναν εύκολο και αρμονικό τρόπο. Μιλάτε με τέτοιο τρόπο που θα ευχαριστήσετε τους άλλους. Μπορεί τώρα να επικοινωνείτε συχνότερα με τ’ αδέλφια σας ή μπορεί να επιλυθεί μια αντιπαλότητα με έναν αδελφό/η σας. Έχετε αγάπη για τη γνώση και την επικοινωνία και εκφράζετε δημιουργικά τον εαυτό σας. Οι μικρές κοντινές αποδράσεις και εξορμήσεις θα σας δώσουν χαρά. Προσέξτε μη γίνεστε αφελείς και απρόσεκτοι ή επιπόλαιοι στα λόγια σας ή κάνετε σχέσεις που είναι επιφανειακές. Πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, περιορίζετε την προσοχή σας σε λίγα άτομα και βρίσκετε τρόπους να ζήσετε μια άνετη ζωή. Έτσι, ίσως κάνετε μια σχέση που καλλιεργεί τα οικονομικά σας συμφέροντα. Επενδύετε το χρόνο και το χρήμα σας για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Συναναστρέφεστε με άτομα από τα οποία μπορείτε να κερδίσετε, είτε συναισθηματικά, είτε οικονομικά και εφευρίσκετε πολλούς νέους τρόπους για να προσφέρετε απόλαυση στον εαυτό σας. Προσέξτε τη ζήλια και την κτητικότητα στη σχέση σας, γιατί ίσως κάνετε το λάθος να προσπαθήσετε να εξαναγκάσετε τα συναισθήματα του άλλου. Αποφύγετε την τάση σας να γίνετε εγωκεντρικοί εξυπηρετώντας το συμφέρον σας. Πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, προβάλλετε την παρουσία σας και το ελεύθερο πνεύμα σας στον κοινωνικό σας περίγυρο. Οι άλλοι έρχονται εύκολα προς εσάς, αφού εκπέμπετε ζεστασιά και μια θετική αίσθηση αισιοδοξίας. Έχετε το χάρισμα και τη δύναμη να προσελκύσετε ό, τι και όποιον επιθυμείτε. Εκδηλώνετε την αγάπη σας ελεύθερα στο σύντροφό σας, χωρίς να είστε συγκρατημένοι. Τα άτομα που συναναστρέφεστε σας αναγνωρίζουν και σας εκτιμούν αφού τώρα τους εμπνέετε τον ενθουσιασμό σας για τη ζωή. Εισπράττετε επαίνους και με την ομορφιά και το μοναδικό στυλ σας, μπορεί να ευνοηθείτε στα οικονομικά σας, λαμβάνοντας οικονομική βοήθεια. Πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας,  νιώθετε ασφαλείς όταν είστε μόνοι με τον εαυτό σας, προκειμένου να αποφασίσετε για το μέλλον σας. Μπορεί να είστε κρυφά ερωτευμένοι με κάποιον, με τον οποίον προσπαθείτε να δημιουργήσετε σχέση μαζί του, αλλά επειδή αυτό θα είναι αποτρεπτικό, νιώθετε απογοήτευση. Είστε τώρα απομονωμένοι και αποσύρεστε στο δικό σας χώρο, προκειμένου να σκεφτείτε. Έτσι, τα συναισθήματά σας είναι έντονα και είστε περισσότερο ευαίσθητοι στον πόνο και τις αναμνήσεις του παρελθόντος. Μπορεί να έχετε σύγχυση και να σας είναι δύσκολο να εκφραστείτε. Το όραμά σας για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής  επισκιάζεται από τα θολά νερά της αμφιβολίας. Πως θα σας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Υδροχόο μάθετε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-01-2015 18:54
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστρολογικός χάρτης