Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 19 Δεκεμβρίου 2021 ως 29 Ιανουαρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
13
12
2021

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 19 Δεκεμβρίου 2021 ως 29 Ιανουαρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Η Αφροδίτη εισέρχεται σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, από τις 19 Δεκεμβρίου 2021 και μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2022, και απαιτεί από όλους μας να επαναπροσδιορίσουμε, να εξετάσουμε εκ νέου και να ξανασκεφτούμε όλες τις σχέσεις μας, τις αξίες μας (και ό, τι εκτιμούμε) και να αποφασίσουμε τι είναι σημαντικό για μας και τι μας αξίζει, αλλά θα αισθανθούμε συναισθηματική πίεση πολύ περισσότερο. 

 

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Η αγάπη άργησε μια μέρα..

 

Η Αφροδίτη κυβερνά τις ερωτικές σχέσεις, την ομορφιά, τις αξίες μας, καθώς και εκείνα τα πράγματα που θεωρούμε πολύτιμα και έχουν σημασία για μας. Η διέλευση της ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω θέλει να λάβουμε όλα τα παραπάνω θέματα σοβαρά υπόψη. Ο Αιγόκερως σηματοδοτεί την υποχρέωση, τη σοβαρότητα και την ευθύνη και απαιτεί πολλή δουλειά για να βελτιώσει και να αναθεωρήσει όλα τα παραπάνω θέματα, όμως θα ανταμειφθούμε με τη δέσμευση, τη σταθερότητα και την ποιότητα. 

Τι ερωτήματα σας βάζει η ανάδρομη Αφροδίτη;

Εκείνο το οποίο καλείστε τώρα να κάνετε είναι να σκεφτείτε, αν όλες οι σχέσεις σας ανταποκρίνονται στα πρότυπα και τις αξίες σας, αν εκπληρώνουν τους στόχους σας, τι αναζητάτε από τις σχέσεις σας, αν η ερωτική σας ζωή αντανακλά τις αξίες σας και ποιά πράγματα είναι σημαντικά για εσάς. Επίσης, τι σας δεσμεύει στην ερωτική ζωή σας και γιατί δεν μπορεί να εκπληρωθεί αυτό που θέλετε. Ως εκ τούτου, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας ζητά να ορίσετε τι είναι σημαντικό για σας σε πρακτικό επίπεδο και τι είναι αυτό που είναι «απαραίτητο» για την ευτυχία σας. Αν είχατε μόνο μερικά πράγματα ή ανθρώπους για να επιλέξετε, τι θα κρατούσατε και τι θα απελευθερώνατε; Αυτή είναι μια στιγμή να σκεφτείτε, να παρατηρήσετε, να κατανοήσετε τι αισθάνεστε σωστό και τι όχι και στη συνέχεια να προχωρήσετε μπροστά.

 Η Αφροδίτη γίνεται ανάδρομη περίπου κάθε ενάμιση χρόνο, για περίπου έξι εβδομάδες. Κατά την περίοδο αυτή, μπορεί να έχετε μια αλλαγή σε θέματα καρδιάς ή να βασανίζεστε με ερωτήσεις και ανησυχίες σχετικά με τους τομείς που κυβερνά η Αφροδίτη στο γενέθλιο ωροσκόπιό σας, βλέποντας την κατάσταση από μια εντελώς διαφορετική άποψη. Αν είστε ήδη στα πρόθυρα της διακοπής μιας σχέσης ή μιας δουλειάς, θα μπείτε στον πειρασμό να τα διαλύσετε όλα. Μόνο εσείς είστε σε θέση να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας αρκετά, για να ξέρετε αν αυτό είναι μια απογοήτευση ή αντίδραση ή η τελική παράδοση σε ό, τι η καρδιά σας αισθάνεται πραγματικά.

 

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω, στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη διελαύνει από το δέκατο οίκο σας, τον οίκο της καριέρας και της φήμης και θα επηρεαστούν οι σχέσεις σας στην εργασία. Να μην είστε επικριτικοί με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σας, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί να θεωρήσετε ότι η επαγγελματική σας πορεία δεν είναι τόσο ευνοϊκή όσο ήταν, τουλάχιστον κατά τη δική σας άποψη. Μπορεί να μην ξέρετε πώς ακριβώς θα πρέπει να κινηθείτε, και αυτό θα μπορούσε να σας δημιουργήσει σύγχυση τώρα. Προσέξτε, επίσης, τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας και αποφύγετε τις αγορές νέων ακινήτων. Μην αφήσετε τώρα τη δουλειά σας, αλλά σκεφτείτε αν αξίζει για σας και επανασυνδεθείτε με ευκαιρίες και ανθρώπους στην εργασία σας ή την επιχείρησή σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη διελαύνει από τον ένατο οίκο σας, τον οίκο των ιδανικών και της περιπέτειας. Μπορεί τώρα να αλλάξετε την προσωπική σας φιλοσοφία για την ερωτική σας ζωή ή θα μπορούσατε να επανεκτιμήσετε τα ιδανικά σας, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί τα ευρύτερα σχέδια και τα οράματά σας να μη σας ικανοποιούν τώρα πάρα πολύ. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, κατά την οποία θα επαναπροσδιορίσετε αυτά τα οράματα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν έχετε τώρα υποστήριξη συναισθηματικά και οικονομικά και θα επιδιώκετε να αποσυρθείτε, καθώς δε θα νιώθετε την ανάγκη για καθημερινή επικοινωνία. Πιθανόν να κάνετε ταξίδια, κάπου όπου έχετε ξαναπάει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη Αφροδίτη διελαύνει από τον όγδοο οίκο σας, τον οίκο της σεξουαλικότητας, των κοινών οικονομικών πόρων και της προσωπικής μεταμόρφωσης. Μια διαφωνία για κοινά οικονομικά με κάποιο άτομο μπορεί να σας εξεγείρει. Κάντε πίσω γιατί ό, τι λέτε τώρα μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις αργότερα. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε υποστήριξη από τους άλλους και η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας φαίνεται επιφανειακή ή ακόμη και τεταμένη. Θα επανεξετάσετε προηγούμενες αγορές που έχετε κάνει ή τον τρόπο χειρισμού οικονομικών θεμάτων, όπως π.χ. φόρους ή χρέη που δεν έχετε ακόμα πληρώσει. Τώρα μπορεί να αναγκαστείτε να τα διευθετήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη διελαύνει στον έβδομο οίκο σας και επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Κάποιες παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας τώρα μπορεί να είναι ενοχλητικές και να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Αν θέλετε να μιλήσετε για τα προβλήματα της σχέσης σας, κάντε το με τον καλύτερο τρόπο και να μην είστε επικριτικοί, όσο είναι δυνατόν, χωρίς να αντιδράτε σε ό, τι σας λέει ο σύντροφός σας. Επίσης, ο σύντροφός σας θα μπορούσε να είναι ψυχρός συναισθηματικά. Το γεγονός αυτό θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε κάποια πράγματα για τη σχέση σας. Ένας παλιός εραστής μπορεί να επανεμφανιστεί στη ζωή σας, περιπλέκοντας το παρόν. Θα είστε τώρα ιδιαίτερα ευαίσθητοι συναισθηματικά.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Η ανάδρομη Αφροδίτη διελαύνει στον έκτο οίκο σας, τον οίκο της εργασίας, της υγείας και της καθημερινότητας. Οι σχέσεις σας στην εργασία μπορεί να είναι τεταμένες. Κάντε το καλύτερο και μην αφήσετε τους ανθρώπους στη δουλειά σας να σας δημιουργούν αντιπαραθέσεις. Η επιθυμία για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις στη δουλειά σας είναι ισχυρή, αλλά ο δρόμος για την ικανοποίηση δύσκολος. Μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, εάν ο σύντροφός σας είναι λίγο απόμακρος και περιμένετε λίγο. Οι επιθυμίες σας για την αγάπη και την σχέση σας μπορεί να είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν προς το παρόν. Είναι καιρός να επανεξετάσετε τη διατροφή και την υγεία σα, καθώς και ίσως ακόμη, αν αυτό που αισθάνεστε για τη σχέση σας αξίζει τον κόπο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, τον οίκο του έρωτα, του ρομαντισμού, της ευχαρίστησης, της κερδοφορίας και των παιδιών. Επειδή η Αφροδίτη επηρεάζει άμεσα τον οίκο του ρομαντισμού και της κερδοφορίας, πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στην επικοινωνία σας με το σύντροφό σας και την ανάληψη ρίσκων σε τυχερά παιχνίδια. Μπορεί να αισθάνεστε ότι η σχέση σας δεν είναι στέρεα. Δεν χρειάζεται να μοιραστείτε όλα τα συναισθήματά σας τώρα και δεν πρέπει να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, αν ο σύντροφός σας χρειάζεται λίγο χώρο και χρόνο για τον εαυτό του. Ένας παλιός εραστής μπορεί να επανεμφανιστεί στη ζωή σας και να σας βάλει σε διλλήματα. 

ΖΥΓΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, τον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Οι σχέσεις με την οικογένειά σας μπορεί να είναι λίγο τεταμένες. Θα πρέπει να περιμένετε, μέχρι η Αφροδίτη να γυρίσει ορθόδρομη, πριν εκφράσετε τις απογοητεύσεις σας στα μέλη της οικογένειάς σας. Οτιδήποτε λέτε τώρα μπορεί να σας κοστίσει ακριβά! Επιπλέον, εάν αφήσετε το χρόνο να κυλήσει και σκεφτείτε τα πράγματα, η προσέγγισή σας στην αντιμετώπιση των θεμάτων αυτών αργότερα, είναι πιθανό να είναι πολύ πιο παραγωγική. Είναι καιρός να επανασυνδεθείτε με την οικογένειά σας και να σκεφτείτε τι σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς. Μπορείτε να σκεφτείτε για ένα νέο σπίτι, αλλά όχι να το αγοράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη διελαύνει από τον τρίτο οίκο σας, τον οίκο της επικοινωνίας, της μάθησης, των αδελφών, των γειτόνων και των ταξιδιών. Είναι πιθανό να υπάρχει μπλοκάρισμα στις συνομιλίες σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​και αυτό θα μπορούσε να σας επιφέρει αποξένωση από μερικούς ανθρώπους, ειδικά με τα αδέλφια σας και ίσως με τους γείτονες. Θα σας είναι δύσκολο να αντλήσετε ικανοποίηση από αυτούς τους ανθρώπους ή από τη μάθηση γενικότερα. Είναι καιρός να αναμορφώσετε τις ιδέες σας και ίσως να είστε αρκετά γενναίοι, για να βγαίνετε και να λέτε ό, τι θέλετε και να γνωρίζετε τι θέλετε. Επειδή ο τρίτος οίκος σηματοδοτεί τα αδέλφια, μπορείτε τώρα να επανασυνδεθείτε και να διορθώσετε τις τεταμένες σχέσεις, εάν το θέλετε βέβαια.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη διελαύνει από το δεύτερο οίκο σας, τον οίκο των χρημάτων και των αξιών. Ως εκ τούτου, σας προειδοποιεί να ελέγξετε τα χρήματά σας. Είναι καιρός να επανεκτιμήσετε τα οικονομικά σας, να εξετάσετε τις αξίες σας γύρω από τις σχέσεις σας και να δείτε, αν αυτό που προβάλλουν οι άλλοι είναι αυτό που θέλετε να προσελκύσετε. Χρησιμοποιήστε με μεγάλη προσοχή τα χρήματά σας. Ξανασκεφτείτε τις πηγές του εισοδήματός σας και το πώς θα διαθέσετε τα μετρητά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ​​και αποφύγετε τώρα κάθε μεγάλη αγορά. Οι συνθήκες θα είναι τέτοιες, ώστε μπορεί να θεωρήσετε ότι οι άλλοι δε σας κατανοούν και παρανοούν τα λόγια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη διελαύνει από τον πρώτο οίκο σας, τον οίκο της εξωτερικής εμφάνισης και της προσωπικής σας ταυτότητας. Αυτή η χρονική περίοδος θα επηρεάσει την προσωπική εικόνα που προβάλλετε στους άλλους. Είναι καιρός να επανεξετάσετε και να αξιολογήσετε που πηγαίνετε στη σχέση σας, πώς βλέπετε τα πράγματα και την εξωτερική σας εμφάνιση, προκειμένου να προσελκύσετε κάποιο άλλο άτομο στη ζωή σας. Οι άλλοι είναι πιθανό να παρερμηνεύουν ό, τι κάνετε και λέτε ή να μη διάκεινται ευνοϊκά προς εσάς, ενώ τα γεγονότα μπορεί να είναι τέτοια, ώστε να αισθάνεστε την ανάγκη να επανεξετάσετε τον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη διελαύνει από το δωδέκατο οίκο σας, τον οίκο όλων όσων βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Άνθρωποι από το παρελθόν μπορεί να επανέλθουν τώρα στη ζωή σας, είτε διεκδικώντας σεξουαλική ικανοποίηση, είτε θα μπορούσαν απλά να βρίσκονται μέσα στο μυαλό σας. Θα κάνετε μια εσωτερική ενδοσκόπηση σε σχέση με το τι θέλετε από την αγάπη, αλλά οι επιθυμίες σας θα είναι πολύ διφορούμενες και ασαφείς, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα ασχοληθείτε με το παρελθόν σας και θα κάνετε το παν, προκειμένου να το αφήσετε πίσω σας, αλλά θα αισθάνεστε ψυχικό βάρος. Θα πρέπει να λάβετε ειδική μέριμνα για το σύντροφό σας, τους φίλους σας και τις οικογενειακές σας σχέσεις, αν τις είχατε παραμελήσει στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη διελαύνει από τον ενδέκατο οίκο σας, τον οίκο της φιλίας, των ομάδων και των φιλοδοξιών. Οι σχέσεις σας με τους φίλους σας ή με τις ομάδες μπορεί να είναι λίγο τεταμένες, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί να θέλετε να αποσυρθείτε και οι άλλοι να παρερμηνεύουν τις προθέσεις σας ή κάποιοι φίλοι σας να απομακρυνθούν. Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι οι φίλοι σας είναι ιδιοτελείς ή ανειλικρινείς μαζί σας. Θα πρέπει επίσης να προσέξετε τις σχέσεις σας μέσα σε μια κοινωνική ομάδα και ίσως απομακρυνθείτε για λίγο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα τηλεφώνημα στους παλιούς σας φίλους. Και αν έχετε τσακωθεί με τους φίλους σας, είναι καιρός για επανασύνδεση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-12-2021 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω