Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα από 23 Ιουλίου ως 5 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
17
07
2023

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα από 23 Ιουλίου ως 5 Σεπτεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Από τις 23 Ιουλίου ως τις 5 Σεπτεμβρίου 2023, ο πλανήτης της αγάπης, των χρημάτων και της αρμονίας, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο Λέοντα δημιουργεί απογοητεύσεις στις σχέσεις μας και συναισθηματικές αστάθειες. Οι ερωτικές σχέσεις και οι σχέσεις μας με τα παιδιά θα είναι άστατες και ασυνεπείς, λόγω της εγωκεντρικής και αλαζονικής συμπεριφοράς μας και των υπερβολών, ιδιαίτερα εξαιτίας της τάσης μας να δημιουργούμε δράμα.

 

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα: Αγάπησε τον εαυτό σου για να σε αγαπήσουν και οι άλλοι!

 

Υποκινούμαστε από τις ενστικτώδεις αντιδράσεις μας και δεν μιλάμε μέσα από την καρδιά μας, αφού είναι τονισμένο το «εγώ». Τα συναισθήματά μας είναι υπερβολικά δραματικά και επιδεικνύουμε έπαρση και υπερηφάνεια. Όλα αυτά προκαλούν ασταθείς καταστάσεις στις σχέσεις μας. Παρεμποδίζεται η δημιουργική μας αυτοέκφραση και δεν έχουμε διάθεση για διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι ή, αντίθετα, δείχνουμε υπερβάλλοντα ζήλο στην ερωτική μας ζωή και είμαστε υπερβολικά ζεστοί και γενναιόδωροι με τον χρόνο και τα χρήματά μας. Νέες σχέσεις που δημιουργούνται τώρα θα μπορούσαν να είναι παθιασμένες και φλογερές, αλλά μόλις ορθοδρομήσει ο πλανήτης της αγάπης, οι φλόγες θα σβήσουν και θα φαίνονται πολύ διαφορετικές. Δεν θα ήταν καλό τώρα να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις ούτε για την υπάρχουσα σχέση μας, ούτε και για μια παλιά αγάπη.

 

Ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή της ανάδρομης Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Από τις 23 Ιουλίου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και του πάθους, και μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν παίρνετε την δέουσα προσοχή από τους άλλους, αλλά ίσως ανακαλύψετε ότι αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχετε πραγματικά ζητήσει αυτό που θέλετε. Μπορεί να είναι δύσκολο να αντλήσετε ικανοποίηση από τις συναισθηματικές και δημιουργικές δραστηριότητές σας προς το παρόν. Βρίσκετε πιο ικανοποιητικούς τρόπους για την αντιμετώπιση των προσωπικών σας προβλημάτων στην εργασία σας ή την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τις 23 Ιουλίου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον οικείο τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας, και νιώθετε την επιθυμία να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας και αναζητάτε να λάβετε υποστήριξη και ασφάλεια. Η ανάγκη σας για φροντίδα είναι ιδιαίτερα ισχυρή, αλλά ο δρόμος για την ικανοποίηση θα είναι δύσκολος τώρα. Η αγάπη, ο ρομαντισμός και η διασκέδαση τώρα επανεκτιμώνται και ίσως προβληματιστείτε για μια παλιά αγάπη. Σας δίνεται ο χρόνος να σκεφτείτε και να σχεδιάσετε πώς να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις 23 Ιουλίου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, και οι επικοινωνίες μπορεί να είναι ανειλικρινείς. Στην πραγματικότητα, σας είναι δύσκολο να εκφράσετε τις ιδέες σας με ένα ζεστό και γνήσιο τρόπο. Μπορεί επίσης να υπάρξει εσφαλμένη ερμηνεία των όσων ακούτε. Επίσης, με δυσκολία θα πάρετε ό, τι θέλετε από τους άλλους, καθώς προβάλλετε τις επιθυμίες σας με τέτοιο τρόπο που θα δημιουργείτε παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τις 23 Ιουλίου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας καλεί να επανεκτιμήσετε τα χρήματά σας, τι μπορείτε να κερδίσετε και τι να ξοδέψετε, τα περιουσιακά στοιχεία σας, ό, τι εκτιμάτε και πώς εσείς οι ίδιοι εκτιμάτε τον εαυτό σας. Προσέξτε μην ξοδεύετε τα χρήματά σας στην προσπάθειά σας να επιδείξετε τον υλικό σας πλούτο ή να ανησυχείτε για πράγματα που δεν είναι σημαντικά. Προσπαθήστε να μην αισθάνεστε απογοητευμένοι με τη ζωή γενικότερα και ειδικότερα, με τις σχέσεις σας με τους άλλους.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Από τις 23 Ιουλίου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας και είστε υπερβολικά ρομαντικοί, αλλά με μια εγωιστική συμπεριφορά. Επειδή ο πρώτος οίκος σηματοδοτεί το πως μας βλέπουν οι άλλοι, προσέξτε τον τρόπο που προβάλλετε τον εαυτό σας στους άλλους, καθώς υπάρχει μια τάση για υπερεκτίμηση των ικανοτήτων σας αλλά και λάθος χειρισμού των καταστάσεων. Πρέπει να αναπτύξετε την προσωπικότητά σας, έχοντας την αποδοχή των άλλων. Κάνετε τώρα μια επαναξιολόγηση των αξιών σας αλλά και του τρόπου που διεκδικείτε τη συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια. Σκέφτεστε τι είναι σημαντικό και τι όχι στη ζωή σας και θέτετε προτεραιότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τις 23 Ιουλίου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και ασχολείστε με όλες εκείνες τις σχέσεις που σαμποτάρουν τη συναισθηματική και πνευματική ισορροπία σας, αναζητώντας περισσότερο πνευματικά την αγάπη. Θα επανεκτιμήσετε τις σχέσεις που σας προκαλούν πόνο και εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Κρυφές σκέψεις ή μια κρυφή σχέση σας προβληματίζουν τώρα περισσότερο. Οποιαδήποτε σχέση ξεκινήσετε τώρα, δημιουργείται για σεξουαλική ή προσωπική αποδοχή, πράγμα το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα την έλλειψη διάρκειας.

ΖΥΓΟΣ

Από τις 23 Ιουλίου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας και αποσαφηνίζετε ποιοι φίλοι ή ομάδες σας δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας και αξίζουν να παραμείνουν στη ζωή σας. Τώρα μπορεί να έρθετε σε επαφή με φίλους ή κοινωνικές ομάδες που δεν σας ικανοποιούν απόλυτα αλλά μπορούν να προβάλλουν το «εγώ» σας. Είναι η καλύτερη στιγμή να μάθετε για τον εαυτό σας. Πώς πιστεύετε ότι πρέπει να είστε και τι συναισθήματα σας δημιουργούν κάποιες σχέσεις σας; Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας ό, τι παλιό, προχωρώντας μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τις 23 Ιουλίου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και είναι πλέον καιρός να κοιτάξετε πως παρουσιάζετε τον εαυτό σας στην κοινωνία. Τι θα θέλατε οι άλλοι να σκέπτονται για σας και τι θα μπορούσε να εδραιώσει τη φήμη σας είναι το επίκεντρο αυτής της χρονικής περιόδου. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια επαναξιολόγηση των φίλων που σας προσφέρουν ζεστασιά και υποστήριξη και να σκεφτείτε ποιοί θέλετε να είναι πραγματικά κοντά σας και ποιοί όχι.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τις 23 Ιουλίου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας και μπορεί να γνωρίσετε νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους ή να έχετε ισχυρές συναισθηματικές αναμνήσεις από το παρελθόν. Δεν είναι όμως η κατάλληλη στιγμή για έναν νέο ταξιδιωτικό προορισμό. Τώρα επαναπροσδιορίζετε τους στόχους σας και αποσαφηνίζετε τις προσδοκίες σας σε σχέση με τις φιλοδοξίες σας και τις επαγγελματικές συνεργασίες και τις σχέσεις που χρειάζεστε δίπλα σας για την επίτευξή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τις 23 Ιουλίου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας και ​​μπορεί να αισθανθείτε ότι κάτι σας λείπει ή είστε εγκλωβισμένοι στο παρελθόν και το οποίο δεν σας κάνει ευτυχισμένους. Τα μεγάλα σχέδια και τα ιδανικά σας μπορεί να φαίνεται να πληρούνται λιγότερο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ή μπορεί να φαίνονται λιγότερο προσιτά. Ο ασφαλέστερος τρόπος για να έχετε επιτυχία είναι να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τις 23 Ιουλίου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, όπου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, θα μπορούσατε εσείς οι ίδιοι να απομακρυνθείτε από τους άλλους και οι άλλοι να αμφισβητούν κατά πόσον τους αγαπάτε πραγματικά. Απαιτείται προσοχή με τις σχέσεις όλων των ειδών, είτε τις συνεργασίες σας, είτε τις συντροφικές. Επειδή επίσης η Αφροδίτη κυβερνά τα οικονομικά των συνεργατών σας, υποδηλώνει ότι αυτή η χρονική περίοδος θα επηρεάσει και τις οικονομικές σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΣ

Από τις 23 Ιουλίου ως τις 5 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, και σας ζητά να επαναξιολογήσετε την εργασία σας και τον τομέα της υγείας σας. Η επιθυμία σας να λάβετε ικανοποίηση και να εξισορροπήσετε τις σχέσεις σας στην εργασία σας θα είναι ισχυρή τώρα, αλλά δύσκολα θα το πετύχετε. Η καθημερινότητά σας και η εκπλήρωση των υποχρεώσεών σας, σας δημιουργούν στρες και άγχος. Μπορεί να ζητάτε περισσότερα πράγματα από τους άλλους αλλά δεν θα μπορείτε να ικανοποιηθείτε. Έτσι, να είστε πρόθυμοι να αφιερώσετε λίγο χρόνο στις σχέσεις σας, αλλά να μην εξαναγκάζετε να υλοποιηθούν οι επιθυμίες σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-07-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms