Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από 10 ως 23 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
04
05
2022

Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους από 10 ως 23 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων από τις 10 ως 23 Μαΐου 2022, στο ζώδιο το οποίο ο Ερμής είναι κυβερνήτης, μας προσφέρει τη δυνατότητα να επανεξετάσουμε ή να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας και τις αντιλήψεις μας για το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον μας, τα αδέλφια και τους γείτονές μας και πώς μπορούμε να επικοινωνούμε καλύτερα.

 

Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους: Μίλα ξεκάθαρα, τα αστεία και το χιούμορ σου θα κόψουν τις γέφυρες!

 

Υπάρχει μια επιβράδυνση των επικοινωνιών που συνοδεύεται από ασάφεια και σύγχυση, αλλαγή των σχεδίων, αναποφασιστικότητα και απρόσμενα συμβάντα. Ό, τι έχει να κάνει με την επικοινωνία μπορεί να πάει στραβά, δηλαδή θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα με την αποστολή μηνυμάτων, τα τηλέφωνα, τη μεταφορά, το εμπόριο, τα κοντινά ταξίδια ή ίσως συμβούν τυπογραφικά λάθη. Τα ταξίδια μπορεί να αναβληθούν ή να αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις ενώ η επικοινωνία γίνεται με δυσκολίες. Είναι επίσης μια δυσμενής χρονική περίοδος για τη σύναψη συμφωνιών ή την ανάληψη νέων έργων.

Από τη θετική πλευρά, ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί εσωστρέφεια με σκοπό τη γνώση και την καθοδήγηση στα βαθύτερα επίπεδα της συνείδησης που καθιστά εφικτό να εξετάσουμε προσεκτικά τις συνέπειες των αποφάσεων και των ενεργειών μας. Μας βοηθά να ολοκληρώσουμε μισοτελειωμένα έργα και να αναζητήσουμε νέες πληροφορίες όσον αφορά τον τρόπο που θα διδάξουμε ή θα γράψουμε. Επίσης μας βοηθά να επανασυνδεθούμε με ανθρώπους που είχαμε να τους δούμε καιρό, να μιλήσουμε με ανθρώπους στη γειτονιά μας ή τα αδέλφια μας.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

 

ΚΡΙΟΣ

O ανάδρομος Ερμής στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, δημιουργεί ανατροπές ή καθυστερήσεις σε ταξίδια ή συμφωνίες. Αποφύγετε να ταξιδέψετε και μην κάνετε νέες διαπραγματεύσεις ή επαγγελματικές συμφωνίες. Προσέξτε τα λόγια σας και τον τρόπο που μεταδίδετε τις απόψεις σας, τα πειράγματά σας και τα αστεία σας μπορεί να παρεξηγηθούν από τους άλλους. Τα μηνύματα τείνουν να είναι μπερδεμένα με αποτέλεσμα τις παρανοήσεις. Φροντίστε να είστε σαφείς στα λόγια σας. Από τη θετική πλευρά, μπορείτε να επανασυνδεθείτε με τα αδέλφια σας ή με φίλους με τους οποίους έχετε χαθεί καιρό. Η έμπνευσή σας και η φαντασία σας, σας είναι χρήσιμες σε ένα δημιουργικό έργο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

O ανάδρομος Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ζητά να περιορίσετε τα έξοδά σας και να είστε συνετοί στο που επενδύετε τα χρήματά σας. Μπορεί να συζητήσετε για οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος με τους συνεργάτες σας αλλά προσέξτε μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν περιμένατε χρήματα, μπορεί να καθυστερήσουν ή μπορεί να υπάρξει ένα νέο χρέος. Ο ανάδρομος Ερμής σας ζητά να απέχετε επίσης από νέες οικονομικές συμφωνίες και να βρείτε τρόπους βελτίωσης της οικονομικής σας κατάστασης. Μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσετε και να επαναπροσδιορίσετε κάποια οικονομικά θέματα. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να διευθετήσετε παλιά χρέη ή να αναμορφώσετε τον προϋπολογισμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

O ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας, σας καλεί να προσέξετε τα λόγια σας και τις πληροφορίες που λαμβάνετε, μπορεί να υπάρχουν ασάφεια και παρανοήσεις. Αποφύγετε τη διάδοση κουτσομπολιών, θα δημιουργήσετε μπερδέματα που θα στραφούν εναντίον σας. Μην προσπαθήσετε να επιβάλετε τις ιδέες σας στους άλλους, ούτε και να πιστεύετε ό, τι ακούτε αλλά επανεξετάστε το τι λέγεται. Αναδιαμορφώστε τον τρόπο που επικοινωνείτε και μεταδίδετε τις ιδέες σας. Ίσως σκεφτείτε πώς θα βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση ή συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να αφήσετε πίσω σας συνήθειες που δεν εξυπηρετούν πλέον τις ανάγκες σας. Ένα άτομο από το παρελθόν πιθανόν να κάνει την επανεμφάνισή του και σας βάζει σε προβληματισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

O ανάδρομος Ερμής στο σκοτεινό δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνείδητου, εφιστά την προσοχή σας σε ψευδείς ειδήσεις και παραπληροφόρηση. Κάποιες παλιές πληγές ή προβλήματα του παρελθόντος ανακύπτουν για να τα επαναξιολογήσετε και να τα αναθεωρήσετε. Νιώθετε μοναξιά και έλλειψη κατανόησης και επικοινωνίας, ίσως κάποια μυστικά που αποκαλυφθούν, σας αναγκάσουν να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Μη δίνετε σημασία στις υποσχέσεις των άλλων και προσέξτε τα λάθος ή ψεύτικα μηνύματα και πληροφορίες. Ωστόσο, αυτός ο τομέας του χάρτη σας είναι πλούσιος σε φαντασία και αναμνήσεις, έτσι ίσως κάνετε εκκαθάριση παλιών ζητημάτων του παρελθόντος.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

O ανάδρομος Ερμής στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, δημιουργεί παρεξηγήσεις με τους φίλους σας ή σε μια ομάδα ή μπορεί να απομακρυνθείτε από κάποια άτομα που συνειδητοποιείτε ότι δεν είναι πλέον φίλοι σας. Ίσως τώρα δεν θα έχετε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις ή κάποιες από αυτές ακυρωθούν ή αναβληθούν. Μπορεί να βρείτε έναν παλιό φίλο σας σε μια κοινωνική εκδήλωση ή μέσα από το διαδίκτυο και να συσφίξετε τις σχέσεις μεταξύ σας και πάλι. Γενικά, ευνοείται η επανασύνδεση με παλιούς φίλους και συναδέλφους ή ακόμα και σε μια ομαδική δραστηριότητα. Όντας ευγενικοί και σαφείς σε αυτά που λέτε είναι ένας καλός τρόπος για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

O ανάδρομος Ερμής στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, δημιουργεί ασάφεια και παρανοήσεις στο χώρο της εργασίας σας ή κάποια λάθη και παραλείψεις επηρεάζουν την πρόοδό σας. Σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού ή συμφωνίες ενδέχεται να καθυστερήσουν ή ακόμα και να αναβληθούν. Στην καλύτερη περίπτωση. μπορεί να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό εργοδότη, συνεργάτη ή πελάτη ή ακόμα και να επιστρέψετε σε μια παλιά δουλειά. Θα υπάρχει σύγχυση σχετικά με τους στόχους και τις ευθύνες σας τα οποία θα μπορούσαν να περιπλέξουν τις σχέσεις σας στη δουλειά σας. Μην υποθέσετε ότι οι άνθρωποι στην εργασία σας μπορούν να σας καταλάβουν, έτσι αποσαφηνίστε ό, τι λέτε.

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, σας ζητά να σκεφτείτε το μέλλον σας και να αναλογιστείτε αν η υφιστάμενη φιλοσοφία της ζωής σας εναρμονίζεται με τους μεγαλεπήβολους στόχους σας. Προσέξτε τα καυστικά λόγια σας και τις δογματικές απόψεις σας, θα έχετε πρόβλημα επικοινωνίας με τους γύρω σας. Η αλήθεια θα είναι τώρα διαστρεβλωμένη και οι άλλοι θα σας προκαλούν σύγχυση με τα ασαφή λόγια τους. Μην είστε φανατικοί με τις πεποιθήσεις σας, ούτε να προσπαθήσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας. Βεβαιωθείτε ότι επικοινωνείτε με σαφήνεια και προσοχή και ελέγξτε ξανά τα έγγραφά σας για να αποφύγετε τα λάθη και τις παρανοήσεις. Το όφελος αυτής της ανάδρομης πορείας του πλανήτη είναι να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον σας για την εκπαίδευση ή την ανώτερη ή μεταφυσική γνώση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

O ανάδρομος Ερμής στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και των κοινών οικονομικών πόρων, δημιουργεί συγκρούσεις και ασάφειες για ζητήματα εμπιστοσύνης με τον αγαπημένο σας ή/και σε σχέση με χρήματα που μοιράζεστε με τους άλλους. Καθυστερήσεις ή αναβολές ίσως προκύψουν με δάνεια ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Αποφύγετε να εκδηλώσετε ζήλεια και κτητικότητα στη σχέση σας, θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην πορεία της. Η ευελιξία καθώς και η συμπόνια θα ενισχύσουν τις ερωτικές και επαγγελματικές συμμαχίες σας, αλλά τα παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας θα στραφούν εναντίον σας. Η ερωτική σας σχέση ή οι συνεργασίες σας δεν θα είναι εύκολες, αλλά αβέβαιες, έτσι κάντε κάποιες προσωρινές αλλαγές.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

O ανάδρομος Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας ζητά να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, κάντε ξεκάθαρες τις απόψεις σας, προκειμένου να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν είστε μόνοι, μπορεί να ακούσετε ειδήσεις ή να επικοινωνήσετε με μια αγάπη από το παρελθόν, αλλά προσέξτε: ό, τι σας υπόσχεται το άτομο αυτό μπορεί να αλλάξει. Αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις στις σχέσεις σας και μη δίνετε σημασία σε ό, τι λέγεται. Αγαπάτε τη σαφήνεια και την ειλικρίνεια, αλλά τώρα θα είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Μην ανησυχείτε πάρα πολύ για τις λεπτομέρειες και μην ενεργείτε επιπόλαια, αλλά προσπαθήστε να επιφέρετε περισσότερη αγάπη και συμπόνια στις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

O ανάδρομος Ερμής στον έκτο οίκο σας, της αποτελεσματικότητας και της εργασίας, σας ζητά να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην εργασία σας καθώς μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις με τους συναδέλφους σας ή να κάνετε λάθη. Από τη θετική πλευρά, είναι μια καλή στιγμή για να διεκπεραιώσετε παλιές εργασίες ή ημιτελή έργα ή ακόμα και να επιστρέψετε σε μια παλιά δουλειά. O ανάδρομος Ερμής σας καλεί να ασχοληθείτε με την προστασία και τη φροντίδα του εαυτού σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε την ανάληψη υπερβολικών υποχρεώσεων, καθώς αυτό θα σας κουράσει τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά και θα ξεμείνετε από ενέργεια πιο γρήγορα από το συνηθισμένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

O ανάδρομος Ερμής στον πέμπτο οίκο σας, της αυτοέκφρασης, του έρωτα και των παιδιών, δημιουργεί ανατροπές και παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας ή/και τα παιδιά σας ή απλά μπορεί να αναπολείτε το παρελθόν της ερωτικής σας ζωής. Κάντε διπλό έλεγχο σε ό, τι λέτε και ακούτε και αποφύγετε να επιδείξετε αλαζονεία και εγωισμό στη σχέση σας. Συγχύσεις και παρανοήσεις είναι δυνατόν να συμβούν κατά την παρουσίαση ενός έργου σας, αν ψάχνετε την αγάπη ή τις σχέσεις σας με τον αγαπημένο σας ή τα παιδιά σας. Από τη θετική πλευρά, ο ανάδρομος Ερμής σας καλεί να σκεφτείτε αν θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον/α πρώην. Μην πάρετε οριστικές αποφάσεις έως ότου ορθοδρομήσει ο Ερμής.

ΙΧΘΥΣ

O ανάδρομος Ερμής στον οικείο τέταρτο οίκο σας, δημιουργεί σύγχυση στις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας ή ζητήματα ακινήτων. Αναπολείτε έντονα το παρελθόν ή ακόμα νιώθετε μια γλυκιά νοσταλγία σκεφτόμενοι την παιδική σας ηλικία. Ένα παλιό ζήτημα ακίνητης περιουσίας ή κάτι που αφορά την οικογένειά σας ανακύπτει από το πουθενά και σας αγχώνει. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να ταξιδέψετε για να δείτε κάποιον που έχετε να δείτε καιρό ή να δεχτείτε επισκέψεις στο σπίτι σας. Μην είστε επιθετικοί, η αντιμετώπιση κάποιων οικογενειακών θεμάτων σίγουρα δεν θα είναι εύκολη, αλλά αξίζει τον κόπο. Συγχωρήστε τον εαυτό σας και τους άλλους για τα λάθη του παρελθόντος, απελευθερωθείτε από τις παλιές πληγές για να δημιουργήσετε ένα πιο επιτυχημένο μέλλον.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-05-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση