Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 22 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
20
08
2023

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 22 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 22 Αυγούστου ο Άρης που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα φέρει συναισθηματική σύγχυση, δυσκολία θα υπάρξει στο να αντιμετωπιστεί η πραγματικότητα με ρεαλισμό και άμεση δράση. Στις συζητήσεις ενδεχομένως να υπάρξουν παρεξηγήσεις, τα συμπεράσματα δεν θα είναι εύστοχα.

 

Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Παρερμηνείες, ανέφικτοι στόχοι!

 

Στις καταστάσεις θα δοθούν εξηγήσεις που ενδεχομένως να πατούν στο παρασυρόμενο συναίσθημα και όχι στη λογική. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης δεν αποκλείεται οι προσδοκίες και οι βλέψεις να είναι ανέφικτες, τα δεδομένα δεν θα επεξεργαστούν με σωστό και λογικό τρόπο σκέψης. Ίσως να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και συμπλέγματα, οι ψυχολογικές αδυναμίες θα κάνουν αλλοπρόσαλλες τις συμπεριφορές.

Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στις ωραιοποιήσεις και στις γρήγορες εξιδανικεύσεις, ίσως κάποιοι να παρασυρθούν από τον ρομαντισμό και την ανάγκη τους για μία ιδανική σχέση και να βγάλουν γρήγορα και αισιόδοξα συμπεράσματα. Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή καλό θα είναι να αποφευχθούν τα ρίσκα, οι συνθήκες δεν θα είναι ευνοϊκές για συμφωνίες, θα υπάρχει αναποφασιστικότητα και αστάθεια.

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα αναγκαίο θα είναι να μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα και να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και τελεσίδικες απαντήσεις. Στις συζητήσεις σας αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τα αρνητικά σχόλια, ελλοχεύει κίνδυνος να παρεξηγηθούν τα λόγια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στις οικογενειακές σχέσεις και επαφές, συζητήστε με ηρεμία, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η απαιτητικότητα σας. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να μην λείψουν οι εντάσεις οι ζήλιες και οι κτητικές συμπεριφορές, προσοχή στις υπερβολές κυρίως απ την δική σας πλευρά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε ζητήματα οικονομικής φύσης σκεφτείτε ορθολογικά, αποφύγετε τις επιπολαιότητες. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στις ανατροπές, προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε τις επιθυμίες σας. Σε επικοινωνιακό επίπεδο ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και την πεισματική αντιλογία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην περίπτωση που αναμένετε απαντήσεις μην αγχωθείτε δώστε χρόνο στα γεγονότα, κάποια πράγματα θα χρειαστούν χρόνο, αποβάλετε την ανυπομονησία. Σε επικοινωνιακό και συναισθηματικό επίπεδο ίσως να μην βρείτε την κατανόηση και την υποστήριξη που αναμένετε, προσοχή στις προσδοκίες σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Στον επαγγελματικό τομέα βγάλτε στην επιφάνεια τη συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σας, συνεργαστείτε και φανείτε δεκτικοί. Επανεξετάστε παρελθοντικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αισθηματική σας ζωή, προσπαθήστε να σκεφτείτε με ορθολογισμό, αποφύγετε τον εγωκεντρικό τρόπο σκέψης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, εστιάστε στην οικονομική σας εξέλιξη. Δεν αποκλείεται να έρθουν στη μνήμη σας παλιές αποτυχίες, προσπαθήσετε να τονώσετε την ψυχολογία σας. Προσοχή στην ανασφάλεια, ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια φοβίες που ίσως να είναι άτοπες ή υποσυνείδητες.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή να μη δοθεί έκταση στις αμφιβολίες και στις αμφισβητήσεις. Αποφύγετε τις απογοητευτικές σκέψεις, προσπαθήστε να ενδυναμώσετε τις εσωτερικές σας άμυνες. Δώστε έμφαση στο πως μπορείτε να βελτιώστε τις σχέσεις σας προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο προσπαθήστε να αποφύγετε την προσκόλληση και την εμμονή. Στα επαγγελματικά και οικονομικά καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές και σπασμωδικές ενέργειες, προσπαθήστε να συγκρατηθείτε και να ενεργήσετε πατώντας γερά στο έδαφος.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης παλιές προτάσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους, επαναξιολογήστε τις καταστάσεις, διατηρήστε σφαιρική την αντίληψή σας. Επαναπροσδιορίστε συνεργασίες και συμφωνίες, μη βιαστείτε να δώσετε τελικές αποφάσεις, σκεφτείτε όλα τα ενδεχόμενα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό τομέα κινηθείτε οργανωμένα, αποφύγετε το άγχος και την εσωτερική πίεση. Σε κοινωνικό επίπεδο προσπαθήστε να εκδηλωθείτε, αποφύγετε την εσωστρέφεια. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ταξίδια, μετακινήσεις, οικονομικές συναλλαγές, ίσως να υπάρξουν εμπόδια σε νομικές υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις επαγγελματικές και οικονομικές σας επιδιώξεις. Μελετήστε πολύ καλά τις ενέργειες σας κυρίως στην περίπτωση που χρειαστεί να αναλάβετε ρίσκα. Σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης αποφύγετε τις ωραιοποιήσεις και τις γρήγορες εξιδανικεύσεις, εντοπίστε ποια είναι τα πραγματικά δεδομένα.

ΙΧΘΥΣ

Στον επαγγελματικό τομέα ίσως να υπάρξουν εμπόδια, δισταγμοί και οι ενδοιασμοί. Στα οικονομικά αποφύγετε την καθυστέρηση, ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητες. Στον αισθηματικό τομέα η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να γίνουν κουβέντες περί μελλοντικής εξέλιξης.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-08-2023 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms