Quantcast
Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 2 Σεπτεμβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
01
09
2021

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 2 Σεπτεμβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2021, ο Άρης που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι μία δύσκολη όψη, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις, στις υποσχέσεις, στις υποκινούμενες καταστάσεις, ενδεχομένως να υπάρξει παρασκήνιο, δεν αποκλείεται κάποιοι να υπονομεύσουν για να μπορέσουν να φτάσουν στον σκοπό τους.

 

Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Παρασκήνιο, εχθρικές διαθέσεις

 

Δεν θα πρέπει η εμπιστοσύνη να είναι τυφλή, απαραίτητο θα είναι να μπουν στο μικροσκόπιο σχέσεις χαρακτήρες βλέψεις και σκοποί. Ελλοχεύει κίνδυνος για ψευδαισθήσεις, αυταπάτες, κάποιοι στόχο θα έχουν να εξαπατήσουν και να παραπλανήσουν. Στις συζητήσεις ενδεχομένως να μην υπάρξει ειλικρίνεια, ελλοχεύει κίνδυνος για στοχευόμενη παραπληροφόρηση. Σε συναισθηματικό επίπεδο απαραίτητο θα είναι να οριοθετηθεί η παρόρμηση, θα χρειαστεί να υπάρξει αυτοσυγκράτηση, ελεγχόμενες θα πρέπει να είναι οι έμφυτες τάσεις. 

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σας, ωστόσο προσοχή στους έντονους εκνευρισμούς και στις εξάρσεις, ενδεχομένως οι συμπεριφορές κάποιων προσώπων να σας απογοητεύσουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρασκηνιακές ενέργειες, ίσως κάποιοι να σας υπονομεύσουν με στόχο την αποδυνάμωση σας, προσοχή ποια άτομα εμπιστεύεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρατηρήστε πολύ καλά τις ενέργειες των τρίτων προσπαθήστε να ανακαλύψετε τις πραγματικές προθέσεις και τις ουσιαστικές βλέψεις. Προσοχή στις αυταπάτες και στις ψευδαισθήσεις ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, απαραίτητο θα είναι να είστε σε θέση να διακρίνετε τον φίλο από τον εχθρό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές οικογενειακές και επαγγελματικές θα υπάρξει αστάθεια στις συμπεριφορές και στις επιθυμίες, ίσως να δυσκολευτείτε να καταλάβετε ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες καταστάσεις, αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις συζητήσεις που θα έχετε με φίλους και συναδελφικά άτομα προσοχή στις κουβέντες σας, φανείτε φειδωλοί στα σχόλιά σας, ελλοχεύει κίνδυνος να σας μπλέξουν σε κουτσομπολιά ή να παραποιήσουν εσκεμμένα τα λόγια σας. Σκεφτείτε πολύ καλά σε ποια άτομα εκδηλώνεστε και ανοίγεστε συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή καλό θα είναι να αποφύγετε τις πρωτοβουλίες και τα ρίσκα που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά. Καλό θα είναι να τρενάρετε συμφωνίες συμβόλαια υπογραφές, δεν αποκλείεται κάποιοι να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για να υπάρξει ισορροπία στις σχέσεις και στις επαφές σας απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε την απαιτητικότητα σας, αποφύγετε την αυστηρή κριτική, φανείτε φειδωλοί τόσο στα σχόλιά σας όσο και στις προσδοκίες σας. Στις συζητήσεις ενδεχομένως να υπάρξει ένταση, δεν θα πρέπει να φανείτε εριστικοί. 

ΖΥΓΟΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος για συγκρούσεις αντιπαραθέσεις και ρήξεις, καλό θα είναι αποφύγετε να ρίξετε λάδι στη φωτιά, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να βγάλετε στην επιφάνεια τη διπλωματική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές και επαγγελματικές σας σχέσεις, προσοχή στις συγκρούσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στρατηγικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, ωστόσο προσοχή στις ανταγωνιστικές σας διαθέσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τους αθέμιτους τρόπους γιατί αυτό θα βάλει σε κίνδυνο την ισορροπία των σχέσεων σας επαγγελματικών και προσωπικών. Προσοχή στον τρόπο που θα λειτουργήσετε, κινηθείτε ισορροπημένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα σας προβληματίσουν ή θα σας βάλουν σε έντονες σκέψεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να σκεφτείτε αντικειμενικά. Στην περίπτωση που κάποιες σχέσεις ή κάποιες καταστάσεις σας δυσανασχετήσουν προσπαθήστε να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, αποφύγετε τις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν υπάρχουν ζητήματα που σας απασχολούν και νιώθετε πως έχουν πάρει αρνητική ή δυσάρεστη εξέλιξη απαραίτητο θα είναι να συντονίσετε τις ενέργειές σας, χειριστείτε τις καταστάσεις με στρατηγικό τρόπο σκέψης. Δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί οργανωμένες ενέργειες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή σε αγοραπωλησίες, χρηματικές συναλλαγές, οικονομικά ρίσκα, η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για άλματα, ελλοχεύει κίνδυνος για παραπληροφόρηση ή εξαπάτηση , οι επιφανειακές εξιδανικεύσεις θα σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Φροντίστε να προστατέψετε τα κεκτημένα κυρίως οικονομικής φύσης. 

ΙΧΘΥΣ

Η έλλειψη αντικειμενικότητας, οι ονειροπολήσεις και η έκταση που θα δώσετε στη φαντασία σας δεν αποκλείεται να σας βγάλουν εκτός πραγματικότητας, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να ξεχωρίσετε το πραγματικό από το νοητό. Αποφύγετε τις υποσχέσεις, τις οικονομικές συναλλαγές, τις υπογραφές. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms