Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 11 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
09
11
2023

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό στις 11 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 11 Νοεμβρίου ο Άρης που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, θα υπάρξουν εκνευρισμοί και αναστατώσεις. Σε ένταση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός κόσμος, τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα θα φέρουν δυσκολία στην εσωτερική ισορροπία.

 

Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό: Εκρηκτικές αντιδράσεις, νευρικότητα

 

Ελλοχεύει κίνδυνος για αντιπαραθέσεις, για εκνευρισμούς, οι συμπεριφορές θα είναι αντιδραστικές, εκρηκτικές και αλλοπρόσαλλες. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους, οι εντάσεις και οι καυγάδες θα δημιουργήσουν προβλήματα που στην πορεία θα είναι δύσκολο να διορθωθούν. Δεν θα λείψουν τα απρόσμενα συμβάντα που θα φέρουν απότομες αλλαγές, η δυσανασχέτηση θα οδηγήσει σε σπασμωδικές ενέργειες, σε εξάρσεις και ξεσπάσματα.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για νέες συνεργασίες και γενικότερα για ενέργειες αβέβαιης κατάληξης. Μπερδεμένες θα είναι οι επιθυμίες, δυσκολία θα υπάρξει στο να οργανωθούν τα πλάνα. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τις εντάσεις και τους καβγάδες, η συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην ανασφάλεια και στην αμφιβολία.

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, προστατέψτε τις συνεργασίες σας, προσπαθήστε να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν συμβάντα που σας δυσανασχετήσουν καλό θα είναι να αποφύγετε την έντονη διαφωνία, θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία.

ΤΑΥΡΟΣ

Απρόσμενα συμβάντα ενδεχομένως να αλλάξουν το πρόγραμμά σας, τόσο σε θέματα εργασιακά, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σας, θα υπάρξουν γεγονότα που ίσως να σας συγχύσουν. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, δώστε χρόνο σε καταστάσεις που σας δυσανασχετούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή στο άγχος και στην εσωτερική ένταση, προσπαθήστε να οργανωθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με εργασιακές υποχρεώσεις και γενικότερα με οικονομικές τακτοποιήσεις. Αποφύγετε νέα εγχειρήματα και ενέργειες αβέβαιης κατάληξης, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ρίσκα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως να μην καταφέρετε να αποφύγετε τις εντάσεις και τις διαφωνίες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας, δεν θα πρέπει να δώσετε έκταση στην ανασφάλεια. Σε θέματα αισθηματικής φύσης η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα, θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή.

ΛΕΩΝ

Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, ενδεχομένως να προκύψουν εμπόδια ή κάποια έκτακτα έξοδα. Οριοθετήστε το άγχος σας, προσοχή στους εκνευρισμούς και στις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να προστατέψετε τις σχέσεις σας επαγγελματικές και οικογενειακές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στο παρασκήνιο, στα κουτσομπολιά και στα αρνητικά σχόλια, προσέξτε πολύ καλά τα θέματα που θα συζητήσετε και κυρίως στα άτομα στα οποία θα ανοιχτείτε και θα πείτε τις απόψεις σας. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, νέες συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Σε αναστάτωση θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, τα συναισθήματά σας θα είναι μπερδεμένα, προσοχή στις εντάσεις και στις διαφωνίες. Στον αισθηματικό τομέα καλό θα είναι να αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας, ίσως να βγάλετε κτητικότητα και εξάρτηση, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιρρεπείς θα είστε στους εκνευρισμούς και στους θυμούς, δύσκολο θα είναι για σας να συζητήσετε ήρεμα και να συνεννοηθείτε. Έντονη θα είναι η καχυποψία και η μυστικοπάθεια σας, η νευρικότητα δεν θα σας αφήσει να κινηθείτε ισορροπημένα. Αναγκαίο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τις έμφυτες σας τάσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό θα είναι να μη δώσετε έκταση στην άρνηση και στις απογοητευτικές σκέψεις, προσπαθήστε να ηρεμήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Στον εργασιακό χώρο ενδεχομένως να σας εκνευρίσουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν ή να σας επιβληθούν. Αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις και τους καβγάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα που θα σας εκνευρίσουν, ίσως να προκύψουν αλλαγές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας και θα σας δυσανασχετήσουν. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, οι καυγάδες δεν θα σας βγουν σε καλό, προσοχή στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα συμβάντα θα απαιτούν από εσάς ψυχραιμία και υπομονή, καλό θα είναι να αποφύγετε την αντιδραστικότητα. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε οικογενειακά ζητήματα, θα υπάρξουν εκνευρισμοί που θα βάλουν σε κίνδυνο την ισορροπία των σχέσεων και των επαφών. Προσοχή στη νευρικότητα και στην ανάγκη σας για εναντίωση.

ΙΧΘΕΙΣ

Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για οικονομικές συναλλαγές, αγοραπωλησίες, υπογραφές και συμβόλαια. Αποφύγετε τις πιέσεις, προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα, οι σπασμωδικές ενέργειες θα έχουν αρνητικά αποτελέσματα. Οριοθετήστε την ανυπομονησία και την υπεραισιοδοξία, υπολογίστε όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-11-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms