Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία στις 19 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
15
04
2024

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία στις 19 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 19 Απριλίου ο Άρης που βρίσκεται στους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα φέρει εποικοδομητικά ανοίγματα. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες δημιουργικές προτάσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες συνεργασίες.

 

Άρης σε εξάγωνο με τον Δία: Δημιουργικά ανοίγματα για επαγγελματικές επιδιώξεις

 

Η αυτοπεποίθηση και η ανάγκη για θετική εξέλιξη θα δώσουν την ώθηση να γίνουν άμεσες προσεγγίσεις, φεύγει η διστακτικότητα. Όσοι αναζητούν καινούργια εργασία θα πρέπει να συντονίσουν τις προσπάθειες τους, θα εμφανιστούν νέες προοπτικές. Σε θέματα οικονομικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις, συναλλαγές, συμφωνίες, οι χρηματικές δοσοληψίες θα κυλήσουν ομαλά χωρίς εμπόδια.

Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες συναναστροφές, θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, γενναιοδωρία, ο χειρισμός των καθημερινών υποθέσεων θα είναι άμεσος χωρίς αναβολές και καθυστερήσεις. Στον αισθηματικό τομέα αυθόρμητες και άνετες θα είναι οι προσεγγίσεις. Τα ζευγάρια θα έχουνε την ευκαιρία να ανανεωθούν και να βγουν από την καθημερινή ρουτίνα.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να προχωρήσετε τα επαγγελματικά σας βήματα. Σε κοινωνικό επίπεδο πλησιάστε, προσεγγίστε, φανείτε δεκτικοί και προσιτοί, θα μπορέσετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, βγάλτε στην επιφάνεια τη δυναμικότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα δώστε έμφαση στις συνεργασίες, υπάρχουν δίπλα σας πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας, επαφές με φιλικά και οικογενειακά σας άτομα θα μπορέσουν να τονώσουν την ψυχολογία σας, οι συζητήσεις θα είναι ευχάριστες. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να μιλήσετε για ζητήματα μελλοντικής εξέλιξης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης συντονίστε τις ενέργειές σας, κινηθείτε προνοητικά. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις και γενικότερα στις επαφές σας με τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την καθημερινότητά σας. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνικές συναναστροφές, προσπαθήστε να διασκεδάσετε και να αποφορτιστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα προσπαθήστε να διεκπεραιώσετε, μην αφήσετε επιπλέον εκκρεμότητες, θα υπάρξουν ανοίγματα για ταχτοποιήσεις και ουσιαστικές λύσεις. Δώστε έμφαση στην ψυχαγωγία και στη διασκέδαση σας, δεν θα λείψουν οι συναντήσεις και οι επαφές με άτομα οικογενειακά. Θα υπάρξουν αινίγματα για συναναστροφές που θα σας τονώσουν σε ψυχολογικό επίπεδο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Βελτιώνονται τα οικονομικά σας, θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη το πορτοφόλι σας, ίσως να υπάρξουν έσοδα. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για συζητήσεις, για σχέδια, θα μπορείτε να οργανώσετε ένα ταξίδι ή μία εκδρομή. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης εκδηλωθείτε και δείξτε το ενδιαφέρον σας, αποφύγετε την εσωστρέφεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σας προσπαθήστε να οργανώσετε τα σχέδια σας, εσείς που έχετε σκοπό να δοκιμαστείτε με νέα εγχειρήματα θα πρέπει να συντονιστείτε. Στον αισθηματικό τομέα εκδηλωθείτε, φανερώστε το ενδιαφέρον σας, θα βρείτε την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Αξιοποιήστε τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές.

ΖΥΓΟΣ

Θετικές εξελίξεις έρχονται σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που έχει να κάνει με τον οικονομικό σας τομέα. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τη στασιμότητα και να ανανεωθείτε τόσο συναισθηματικά, όσο και ψυχολογικά. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για προσεγγίσεις και κοινωνικές συναναστροφές, ίσως να σας ενθουσιάσει μια καινούργια γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κινηθείτε οργανωμένα, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε τις εργασίες σας χωρίς πίεση και άγχος. Στα αισθηματικά αν θέλετε να αλλάξετε τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής τότε προχωρήστε σε προσεγγίσεις, βγείτε από την αδράνεια. Όσοι διατηρείτε σταθερό δεσμό αν υπάρχουν ζητήματα που σας απασχολούν κάντε το βήμα να τα ξεκαθαρίσετε, θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης συντονίστε τις ενέργειές σας, θα καταφέρετε να βρείτε το σταθερό έδαφος που αναζητάτε για να προχωρήσετε στις επιδιώξεις σας. Εστιάστε στις κοινωνικές συναναστροφές και στις φιλικές επαφές, θα τονώσουν τις διαθέσεις σας. Για τους ελεύθερους ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε ζητήματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για χρηματικές συναλλαγές, αγοροπωλησίες, άμεσες ταχτοποιήσεις. Προχωρήστε τα σχέδια σας, οργανώστε τα πλάνα σας, αξιοποιήστε τις νέες ευκαιρίες χωρίς αναβολές. Δεν αποκλείεται να έχετε προτάσεις για συναναστροφές και εξόδους με φιλικές παρέες, δώστε θετικές απαντήσεις, θα περάσετε ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα προσπαθήστε να συντονιστείτε κυρίως στην περίπτωση που έχετε σκοπό να ξεκινήσετε ένα καινούργιο εγχείρημα. Όσοι αναζητάτε εργασία οργανώστε τις προσπάθειες σας, θα υπάρξει θετικό άνοιγμα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν επαφές και συναναστροφές με καινούργια πρόσωπα, βγάλτε στην επιφάνεια την αυθόρμητη και επικοινωνιακή πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΙΧΘΥΣ

Διατηρήστε πρόσχαρη και αισιόδοξη τη διάθεση σας, θα υπάρξουν συμβάντα που θα έχουν θετική εξέλιξη. Δώστε έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρηματικά ποσά, προσπαθήστε να επενδύσετε τα έσοδα σας. Σε θέματα αισθηματικής φύσης, αν είστε ελεύθεροι φλερτάρετε, προσεγγίστε, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-04-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms