Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία στις 1 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
30
08
2022

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία στις 1 Σεπτεμβρίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία αγαπητοί φίλοι, είναι μια ενθαρρυντική και ευοίωνη πλανητική όψη, με συνολική διάρκεια 14 περίπου μέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων μπορούμε και πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες για να καλυτερέψουμε την επαγγελματική μας πορεία και να βελτιώσουμε τις συνθήκες της δουλειάς μας, αλλά και όλης της καθημερινότητας.

 

Άρης σε εξάγωνο με τον Δία: Δυναμικότητα, ουσιαστικές αποφάσεις

 

Τώρα είναι η καταλληλότερη συγκυρία για να ενδώσουμε σε νέους στόχους και να προσπαθήσουμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε ευθύνη έχουμε αναλάβει στην κοινωνική μας ζωή και στα εργασιακά δρώμενα. Υπάρχει έντονη, εσωτερική διάθεση να εντυπωσιάσουμε τον ερωτικό μας σύντροφο, αλλά και μια νεοεμφανιζόμενη γνωριμία, ένα καυτό και αισθησιακό φλερτ, υπάρχει επίσης και η βούληση να βγούμε νικητές και στην συναισθηματική μας ζωή, κατευνάζοντας τις ανησυχίες και το άγχος μας, με την εξαιρετική και άκρως δοτική παρουσία του ανθρώπου που μας ενδιαφέρει.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Έχοντας σαν αποκλειστικό σας στόχο την απόλυτη επιτυχία, σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας, τώρα μπορείτε όχι μόνο να πάρετε ουσιαστικές και σημαντικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον, αλλά να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο και δρόμο, για να φτάσετε στην καθολική ικανοποίηση των προσδοκιών σας. Χειριστείτε σωστά κάποιες νομικές ή εργασιακές εκκρεμότητες, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το εξάγωνο του Άρη με τον Δία, οι προσωπικές σας φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και θα εκπληρωθούν με το παραπάνω, είτε από μια νέα, επαγγελματική πρόταση, είτε από αναγέννηση μιας ήδη υπάρχουσας συνεργασίας από το παρελθόν. Είναι μια εξαιρετική, χρονική περίοδος για να ενδυναμώσετε τις διαπροσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις, δεδομένου ότι σας τραβούν το ενδιαφέρον και την προσοχή για αρκετό, χρονικό διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κι όμως, η συγκεκριμένη όψη δεν αποκλείεται να προκαλέσει έναν καινούριο έρωτα για τους αδέσμευτους φίλους, βγαλμένο ακόμα και μέσα από μια φιλική επαφή ή από μια πρώην επαγγελματική σχέση. Τώρα υπάρχει ένα χέρι βοήθειας και συμπαράστασης, στα επαγγελματικά σας πλάνα, από πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος, που υποστηρίζουν τις απόψεις και τα νέα πλάνα που θέτετε για το άμεσο μέλλον, εκμεταλλευτείτε το δεόντως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συγκεκριμένη πλανητική συγκυρία, επηρεάζει περισσότερο το επαγγελματικό κομμάτι της καθημερινότητάς σας, γιατί τώρα μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη για εσάς απασχόληση, μια νέα δουλειά αν ψάχνετε, να αναγεννήσετε την πορεία της ήδη υπάρχουσας εργασιακής σας σχέσης, να καλυτερέψετε τις συνθήκες διαβίωσης, να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και παράλληλα να βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο του Άρη με τον Δία, θεωρείται άκρως βοηθητικό, προκειμένου να έχετε την στήριξη και την αρωγή των συναδέλφων σας και των αγαπημένων σας προσώπων, στα βήματα που θέλετε να διανύσετε στη δουλειά σας, για να φτάσετε στο αποκορύφωμα της επιτυχίας. Τώρα είναι καιρός να τακτοποιήσετε νομικές εκκρεμότητες, να οργανώσετε ένα ονειρεμένο ταξίδι, να αποκτήσετε περισσότερη γνώση για το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συγκεκριμένη πλανητική όψη, αφορά το κομμάτι εκείνο της καθημερινότητας σας που έχει να κάνει με εκκρεμότητες από το παρελθόν που ζητούν διευθέτηση, με οικονομικές δοσοληψίες που καλείστε να ρυθμίσετε, με κάποιες οικογενειακές υποθέσεις για ακίνητη και κινητή περιουσία. Τώρα μπορείτε να τακτοποιήσετε με ευνοϊκό για σας τρόπο, όλα εκείνα τα προβλήματα και τα διλήμματα που αποσυντονίζουν την προσωπική και κοινωνική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Έχοντας ακλόνητη πίστη στις δυνατότητες σας και στα ταλέντα σας, μπορείτε με την συγκεκριμένη όψη να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί άμεσα στο δρόμο σας, και αφορά την επαγγελματική σας επεκτατικότητα και την προσωπική σας πρόοδο. Σκεφτείτε πως υπάρχουν γύρω σας άνθρωποι που συμμερίζονται τις απόψεις και τις ιδέες σας και προωθούν τα σχέδια και τους στόχους σας με τον καλύτερο τρόπο, εμπιστευτείτε τους χωρίς δισταγμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ψάχνετε για δουλειά, το εξάγωνο του Άρη με τον Δία, βοηθά απεριόριστα για να κάνετε μια καινούρια εποικοδομητική και συμφέρουσα συμφωνία, αλλά και να αποκτήσετε αρμοδιότητες στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σας που προσφέρουν καλύτερες οικονομικές αποδοχές και επαγγελματική σταθερότητα. Ο έρωτας καλά κρατεί με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, οι πλανητικές συγκυρίες βοηθούν να αναζωπυρωθεί το πάθος και η αγάπη στη σχέση σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συγκεκριμένη όψη, φέρνει τύχη στον ερωτικό τομέα κυρίως αν είσαστε αδέσμευτοι, γιατί τώρα μπορείτε να κυνηγήσετε τα όνειρα σας με μια εξαιρετική, νέα γνωριμία, με ένα υπέροχο, καυτό φλερτ, έχοντας στη φαρέτρα σας αρκετό κέφι και ζωντάνια, τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση. Επαγγελματικά και κοινωνικά μπορείτε τώρα να βάλετε σε εφαρμογή τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας, να οργανώσετε τις σκέψεις και τους στόχους σας, να τακτοποιήσετε θέματα της καθημερινότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η καλύτερη πλανητική συγκυρία, που σας βοηθά να ρυθμίσετε την διατροφή σας και την ευεξία σας, να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και τον εαυτό σας, να αναδείξετε τα προσόντα και τα ταλέντα σας, μέσα από τις κινήσεις και τις επιλογές σας τόσο προς τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, όσο και προς μια καινούρια, εξαιρετική γνωριμία αν είστε αδέσμευτοι. Οι επαγγελματικοί σας στόχοι παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης, οι φιλοδοξίες σας πραγματοποιούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα τα δώρα του σύμπαντος μάλλον σας ανήκουν με το εξάγωνο του Άρη με τον Δία αυτήν την περίοδο, δεδομένου ότι και ο επαγγελματικός και ο προσωπικός τομέας της καθημερινότητας σας, βιώνουν ευτυχισμένες και επιτυχημένες στιγμές με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα. Κάντε τις κατάλληλες συζητήσεις και μην αφήνετε τις ευκαιρίες να χαθούν. Το πρόσωπο που αγαπάτε, προσφέρει άδολα το πάθος και τον έρωτα του, η σχέση λάμπει από χαρά και ζωντάνια.

ΙΧΘΥΣ

Οικονομικές απολαβές και επαγγελματική πληρότητα φέρνει η συγκεκριμένη όψη στην καθημερινότητά σας φίλοι μου, ώστε να μπορέσετε να τακτοποιήσετε πιθανές εκκρεμότητες του παρελθόντος, και να πάψετε να ανησυχείτε και να αγχώνεστε για το οικογενειακό ισοζύγιο. Κάντε τώρα το ταξίδι που επιθυμείτε διακαώς με τον ερωτικό σύντροφο, ενώ παράλληλα μπορείτε να αποκτήσετε γνώσεις και σοφία για το αντικείμενο της δουλειάς σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-08-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms