Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 18 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
16
05
2022

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 18 Μαΐου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 18 Μαΐου ο Άρης θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα φέρει αισιοδοξία, ρομαντισμό, τα χαρακτηριστικά θα ευαισθητοποίηση, κατανόηση, συναισθηματική αποδοχή. Δεν θα λείψουν οι ενέργειες προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης, θα υπάρξει δυνατότητα να βοηθηθούν άτομα που έχουν ανάγκη τη συμπαράσταση.

 

Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Ζωτικότητα, ευχάριστες προσεγγίσεις

 

Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, φεύγει η άρνηση και η εσωστρέφεια, οι επαφές θα είναι πρόσχαρες. Δεν θα λείψουν οι κοινωνικές συναναστροφές και γνωριμίες, στις συζητήσεις θα υπάρξει άνεση και αυθορμητισμός, στις επαφές θα δοθεί προσωπική έκταση.

Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανένωση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να ξανά συζητηθούν επίμαχα ζητήματα, θα υπάρξει δυνατότητα να βρεθούν ουσιαστικές λύσεις. Για τους ελεύθερους οι γνωριμίες θα πάρουν μία προσωπική διάσταση, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και αυθόρμητες, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις που θα δώσουν ουσιαστική ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης απαραίτητο θα είναι να μπουν όρια, οι βλέψεις θα πρέπει να είναι εφικτές, προσοχή στην υπερβολή και στην παρόρμηση.

 

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να συνδυάσετε τη λογική με το συναίσθημα, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, ωστόσο στην περίπτωση που πρέπει να πάρετε αποφάσεις θα πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτείτε με ορθολογισμό. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τις πραγματικές προθέσεις των τρίτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Δώστε έμφαση στις συναδελφικές σχέσεις και στις συνεργασίες, θα υπάρξει η δυνατότητα να εργαστείτε συλλογικά και να φτάσετε στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Όσοι χρειάζεστε βοήθεια υποστήριξη ή αναζητάτε χορηγούς θα καταφέρετε να συνομιλήσετε με τα κατάλληλα άτομα που θα σας δώσουν την ώθηση να τρέξετε τα βήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους και στις βλέψεις σας, σε θέματα επαγγελματικής φύσης εντείνετε τις προσπάθειές σας, οργανώστε τα πλάνα σας, αναζητήστε ένα σταθερό έδαφος. Θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε μπροστά και να υλοποιήσετε, αρκεί να είστε σε θέση να εστιάσετε στις σωστές συνεργασίες και στις εφικτές βλέψεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να κινηθείτε με δυναμισμό και αισιοδοξία, στην περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με εμπόδια και καθυστερήσεις μην καταθέσετε τα όπλα, εντείνετε τις προσπάθειές σας, καλλιεργήστε την υπομονή σας, στην πορεία η εξέλιξη θα είναι θετική. Στον οικονομικό τομέα σκεφτείτε πολύ καλά τα βήματα σας, αποφύγετε την ανυπομονησία και τις σπασμωδικές ενέργειες.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΛΕΩΝ

Διατηρήστε ακμαία την αυτοπεποίθησή σας, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή σκεφτείτε με αισιοδοξία, συντονίστε τα βήματά σας, προχωρήστε σε προσεγγίσεις χωρίς ενδοιασμούς. Μη σας πτοήσουν οι δυσκολίες και οι αναβολές, όσο πιο μεθοδικά κινηθείτε τόσο πιο γρήγορα θα βγείτε από τη στασιμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό θα είναι να αφήσετε πίσω σας την απογοήτευση και την άρνηση, εστιάστε στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Ακόμα και στην περίπτωση που τώρα βλέπετε κλειστούς τους δρόμους να ξέρετε πως στην πορεία το έδαφος θα γίνει πρόσφορο για υλοποίηση και θετική εξέλιξη. Οργανώστε τα πλάνα σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας, κινηθείτε με μεθοδική επιμονή.

ΖΥΓΟΣ

Ανάγκη σας θα είναι να ηρεμήσετε, να ξεκουραστείτε, να απολαύσετε τις κοινωνικές συναναστροφές που θα προκύψουν. Θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά αρκεί να είστε σε θέση να βγάλετε από μέσα στην άρνηση και την απογοήτευση. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, σκεφτείτε με τρόπο θετικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευστροφία και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σε θέματα επαγγελματικής φύσης εάν υπάρχουν νέες ιδέες στις σκέψεις σας περάστε στη διατύπωση τους, θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Ευνοϊκές θα γίνουν οι συνθήκες για υλοποίηση, μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας, κινηθείτε με μεθοδικότητα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα συμβάντα θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας στις προσωπικές σας σχέσεις και στις οικογενειακές σας υποθέσεις, προσπαθήστε να συζητήσετε ανοιχτά, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για ξεκαθαρίσματα, θα βρείτε τη συναισθηματική αποδοχή που χρειάζεστε. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, κινηθείτε όσο πιο συντονισμένα και άμεσα μπορείτε. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για κοινωνικές επαφές, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, βγάλτε στην επιφάνεια τη δοτική και συγκαταβατική πλευρά της προσωπικότητας σας. Δεν αποκλείεται κάποια συγκεκριμένα άτομα να χρειαστούν τη συμπαράσταση σας, θα έχετε τη θέληση να βοηθήσετε και να υποστηρίξετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα που σας αγχώνουν, προσπαθήστε να κινηθείτε με αμεσότητα. Θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε τις εκκρεμότητες που σας δημιουργούν ανασφάλεια, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να κινηθείτε συντονισμένα αποφεύγοντας την υπεραισιοδοξία και την έντονη παρόρμηση.

ΙΧΘΥΣ

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την άμεση καθημερινότητά σας και με τις προσωπικές σας σχέσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για βελτίωση και άνοδο. Θα υπάρξουν συναντήσεις και αποκαλύψεις που θα σας ενθαρρύνουν, θα μπορέσετε να συναναστραφείτε, να ξεκαθαρίσετε, και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-05-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Σμάρω