Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 29 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
25
04
2024

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 29 Απριλίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 29 Απριλίου ο Άρης θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα ενισχύσει την αισιοδοξία, τα χαρακτηριστικά θα είναι ζωτικότητα, αυθορμητισμός, διαίσθηση, φαντασία. Δυναμικές και απελευθερωμένες θα είναι οι προσεγγίσεις, στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει ελκυστικότητα, ωστόσο προσοχή στις ωραιοποιήσεις.

 

Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα: Αισιοδοξία, αυθόρμητες προσεγγίσεις

 

Ανοίγματα θα προκύψουν για καινούργιες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, οι ελεύθεροι θα έχουν τη δυνατότητα να ενθουσιαστούν και να προχωρήσουν σε έναρξη σχέσης. Έκταση θα έχει η φαντασία, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τα έργα τους, το πνεύμα θα είναι δημιουργικό.

Σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η μεθοδικότητα και η συγκέντρωση στους στόχους. Ο ενθουσιασμός θα δώσει την ώθηση να γίνουν προσεγγίσεις και άμεσες διεκδικήσεις, για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει τα ρίσκα να είναι σκεπτόμενα και οι ενέργειες πολύ καλά μελετημένες. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για δικτύωση και γνωριμίες, οι συναναστροφές θα έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν και επαγγελματικά.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, στην περίπτωση που προκύψουν παρασκηνιακές υποθέσεις διατηρήστε την ψυχραιμία σας, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις πληροφορίες υπέρ σας. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης τρέξετε τα βήματα σας, κινηθείτε οργανωμένα. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για νέες συνεργασίες, ωστόσο καλό θα είναι να μην ενθουσιαστείτε και παραγκωνίσετε τη λογική. Προσπαθήστε να διατηρήσετε σε ισορροπία τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, δώστε έμφαση στον τρόπο που θα επικοινωνήστε. Σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί διπλωματία και όχι επιθετική αντίδραση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις γι αυτό θα πρέπει να καλλιεργήσετε την υπομονή σας. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις σας, προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και θα διατυπώσετε τις απόψεις σας. Σε κάποιες καταστάσεις ενδεχομένως να χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοήστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τονωθείτε, να κοινωνικοποιηθείτε, προσεγγίστε με αυθορμητισμό. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης προσπαθήστε να αποφύγετε τις καθυστερήσεις και τις αναβολές, αναγκαίο θα είναι να πάρετε αποφάσεις και να κινηθείτε με αμεσότητα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΛΕΩΝ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης προσπαθήστε να κινηθείτε οργανωμένα, θα χρειαστεί συντονισμός και όχι βιασύνη. Δώστε προσοχή στα οικονομικά θέματα, αποφύγετε τις σπατάλες και τις αγορές εντυπωσιασμού. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα, μιλήστε ανοιχτά για τα θέματα που σας δημιουργούν συναισθηματική ανασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να βάλετε σε πρόγραμμα εξόφλησης τους ανοιχτούς λογαριασμούς, αποφύγετε να καθυστερήσετε υποθέσεις που σας αγχώνουν. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας, καλό θα είναι να σκεφτείτε προνοητικά και αποταμιευτικά. Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε το άνοιγμα να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αξιοποιήστε το έναυσμα που θα σας δοθεί.

ΖΥΓΟΣ

Σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, σας δίνω τη συμβουλή να την εμπιστευτείτε, ωστόσο αναγκαίο θα είναι να εξισορροπήσετε συναίσθημα με λογική. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας, προσπαθήστε να κινηθείτε συντονισμένα. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για να βελτιώσετε τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εμπνευσμένη θα είναι η φαντασία σας, εσείς που ασχολείστε με καλλιτεχνικής φύσης εργασία θα καταφέρετε να δημιουργήσετε και να τελειοποιήσετε τα έργα σας. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να υπάρξει μία καινούργια γνωριμία, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις, απαραίτητο θα είναι να ελέγξετε τα συναισθήματα σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό τομέα κινηθείτε μεθοδικά, αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις. Αν υπάρχουν ανοιχτά οικογενειακά ζητήματα θα έχετε τη δυνατότητα να τα κλείσετε, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε υποθέσεις που είναι ανοιχτές εδώ και πολύ καιρό. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να υπάρξει άνοιγμα για μία νέα γνωριμία, ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οριοθετήστε το άγχος και την άρνηση, προσοχή στις συναισθηματικές διακυμάνσεις και στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Στα επαγγελματικά σας δώστε προσοχή σε εργασίες και γενικότερα σε υποχρεώσεις που δεν παίρνουν επιπλέον καθυστέρηση. Σε οικονομικά θέματα στην περίπτωση που θελήσετε να ρισκάρετε αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, αναλύστε όλα τα ενδεχόμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης αν θέλετε να ρισκάρετε πάρτε πρώτα όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, ίσως τα πράγματα να μην είναι έτσι ακριβώς όπως θα τα νομίζετε στο αρχικό τους στάδιο. Δώστε προσοχή σε ζητήματα οικονομικής φύσης, αποφύγετε τα έξοδα, προσοχή σε αγορές ενθουσιασμού. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ανοίγματα για δικτύωση.

ΙΧΘΥΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για προσεγγίσεις, οι συναναστροφές και τα επικοινωνιακά ανοίγματα θα καταφέρουν να σας τονώσουν. Προσοχή στις υπερβολές και στους έντονους ενθουσιασμούς, κρατήστε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις σας. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και τις γρήγορες ωραιοποιήσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-04-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms