Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία στις 27 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
23
02
2024

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία στις 27 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 27 Φεβρουαρίου ο Άρης που βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, από τη μία πλευρά ενισχυμένη θα είναι δυναμικότητα και η αυτοπεποίθηση, από την άλλη πλευρά όμως, δεν θα λείψουν οι επιπολαιότητες οι υπερβολές και τα ξεσπάσματα. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, ελλοχεύει κίνδυνος για αυθόρμητες αντιδράσεις που δεν αποκλείεται να ανοίξουν πεδίο αντιπαραθέσεων.

 

Άρης σε τετράγωνο με τον Δία: Κίνδυνος για υπερβολές και εξάρσεις

 

Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να είναι σε θέση να ελέγξουν τη συμπεριφορά τους, στις επαφές θα χρειαστεί διπλωματία και μεθοδικότητα. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, οι διαθέσεις θα είναι επαναστατικές και αντιδραστικές, θα υπάρξουν εκνευρισμοί και εναντιώσεις.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα προκύψουν ανοίγματα για συναναστροφές και δικτύωση, ωστόσο οριοθετημένος θα πρέπει να είναι ο αυθορμητισμός, κάποιοι χαρακτήρες ίσως να ξεπεράσουν τα όρια και να βγουν εκτεθειμένοι. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια προσοχή στους καυγάδες στις εντάσεις και στους ανταγωνισμούς, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση και η συναισθηματική κατανόηση.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Δώστε έμφαση στον τρόπο που θα αντιδράσετε και θα μιλήσετε, προσοχή στα ξεσπάσματα και στους καυγάδες, οι αντιπαραθέσεις θα σας φέρουν εσωτερική αναστάτωση. Σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης προσπαθήστε να κινηθείτε συνετά σκεπτόμενα και μεθοδικά, αποφύγετε ρίσκα και επιλογές αβέβαιης κατάληξης.

ΤΑΥΡΟΣ

Για να μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τις εργασιακές σας υποθέσεις θα χρειαστεί μεθοδική τακτική, συντονισμός και οργανωμένες ενέργειες. Οι παρορμητικές αποφάσεις και οι σπασμωδικές πράξεις δεν θα σας βγουν σε καλό, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί υπομονή και οργανωμένη σκέψη. Αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις, προσοχή στις αντιδράσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα στις συνομιλίες και στις διαπραγματεύσεις σας, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις και ουσιαστικές αποφάσεις. Προσοχή στο παρασκήνιο, στα κουτσομπολιά και στα αρνητικά σχόλια, ελλοχεύει κίνδυνος να παραποιηθούν τα λόγια σας και να βγείτε εκτεθειμένοι, προσέξτε τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αμελήσετε για τις υποχρεώσεις σας κυρίως αυτές που έχουν να κάνουν με χρηματικά ποσά και ανοιχτούς λογαριασμούς. Σε ψυχολογικό επίπεδο δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα και οι κυκλοθυμίες, η στάση σας ενδεχομένως να μην είναι ισορροπημένη. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στις εξιδανικεύσεις, τα συμπεράσματα σας θα πρέπει να βασίζονται στα απτά γεγονότα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Σε θέματα οικονομικής εξέλιξης στοχεύστε στην εξασφάλιση και στην κατοχύρωση, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να ρισκάρετε, η συμβουλή είναι να ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό. Στις συζητήσεις και στις επαφές θα χρειαστεί διπλωματία και υπομονή, προσοχή στις εξάρσεις. Δυσκολία θα υπάρξουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με συμφωνίες, διαπραγματεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στην επικριτική στάση και στην τάση σας για αυστηρότητα, στις επαφές καλό θα είναι να αποφύγετε την προσκόλληση στις δικές σας μόνο απόψεις. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της συνεννόησης και της αποδοχής, δεν αποκλείεται να εκνευριστείτε και να αντιδράσετε παρορμητικά. Δώστε έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες, μη προσπαθήστε να πιέσετε τις καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Στον οικονομικό τομέα φροντίστε για τις οφειλές σας, μη δημιουργήσετε νέες εκκρεμότητες. Στις επαφές σας για να μη δημιουργηθούν εντάσεις και ρήξεις οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι ισορροπημένες. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε ζητήματα οικονομικής φύσης, τακτοποιήστε ανοικτούς λογαριασμούς, οφειλές, χρέη. Σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας σχέσεις θα χρειαστεί για την ώρα υπομονή, θα είναι λάθος αν κινηθείτε ανυπόμονα ή αν προσπαθήσετε να πιέσετε τις καταστάσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα επαγγελματικά σας προσπαθήστε να κινηθείτε χαλαρά χωρίς άγχος, οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι συντονισμένες. Για την ώρα επικεντρωθείτε στα τρέχοντα και όχι τόσο σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη μελλοντική σας εξέλιξη, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να ρισκάρετε. Κοινωνικοποιηθείτε, θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης προσοχή στους ενθουσιασμούς και στις ωραιοποιήσεις, κινηθείτε με σύνεση. Μελετήστε πολύ καλά τις επιλογές σας κυρίως αυτές που σχετίζονται με χρηματικά ποσά. Στον εργασιακό χώρο προσέξτε τον τρόπο που θα μιλήσετε και γενικότερα τον τρόπο που θα χειριστείτε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ανταγωνισμούς και εξουσιαστικές τάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενθουσιασμός και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο προσοχή στην παρορμητικότητα σας. Σε υποθέσεις επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσπαθήστε να κινηθείτε μέσα σε προσγειωμένα πλαίσια αποφεύγοντας τις γρήγορες εξιδανικεύσεις. Προσοχή σε τάσεις ανυπομονησίας, θα πρέπει να κινηθείτε συνειδητοποιημένα και όχι παρορμητικά.

ΙΧΘΥΣ

Κάποιες καταστάσεις ενδεχομένως να σας κουράσουν σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα κυκλοθυμίες ίσως και απογοητεύσεις. Στις δύσκολες περιπτώσεις που νιώθετε πως δεν μπορούν να σας κατανοήσουν προσπαθήστε να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Αναγκαίο θα είναι να διατηρήσετε ισορροπημένες τις σχέσεις σας επαγγελματικές και προσωπικές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-02-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms