Quantcast
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία στις 8 Δεκεμβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
07
12
2021

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία στις 8 Δεκεμβρίου 2021. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 8 Δεκεμβρίου ο Άρης που βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο, είναι μία όψη που θα φέρει ενθουσιασμούς, σε τόνωση θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση, ωστόσο ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές και γενικότερα για ενέργειες που θα υπερβούν τα όρια.

 

Άρης σε τετράγωνο με τον Δία: Υπερεκτίμηση δυνατοτήτων!

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσοχή στην υπεραισιοδοξία και στην υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων, ενδεχομένως ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία να οδηγήσουν στην ανάληψη επικίνδυνων ρίσκων. Απαραίτητο θα είναι να προστατευτούν τα ήδη κεκτημένα, δεν θα πρέπει να κινδυνεύσουν σχέσεις συνεργασίες ή περιουσιακά στοιχεία που αποκτήθηκαν με κόπο. Η βιασύνη και η ανάγκη για άμεση δραστηριοποίηση ενδεχομένως να οδηγήσουν σε λάθη και σε σπασμωδικές ενέργειες. Το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί οργανωμένα πλάνα καλλιεργημένη υπομονή και μεθοδικές ενέργειες, θα πρέπει να εξεταστούν πολύ καλά όλα τα δεδομένα θετικά και αρνητικά.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να προσπαθήσετε να χαλιναγωγήσετε τον ενθουσιασμό σας, ίσως να νιώσετε τη δύναμη να ρισκάρετε και να προβείτε σε τολμηρές ενέργειες, ωστόσο θα πρέπει να διαπιστώσετε κατά πόσο στρωμένο και βάσιμο είναι το έδαφος. Προσοχή στις υπερβολές, κινηθείτε ελεγχόμενα και προνοητικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε επικοινωνιακό επίπεδο δυσκολίες θα υπάρξουν στις συζητήσεις, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να ρισκάρετε ή για να δώσετε υποσχέσεις. Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να κατοχυρώσετε τα ήδη κεκτημένα, αποφύγετε ενέργειες που θα βάλουν σε κίνδυνο την οικονομική σας σταθερότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στο εργασιακό περιβάλλον και γενικότερα σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις, στην περίπτωση που νιώσετε πίεση προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές τις εξάρσεις και τις επιθετικές συμπεριφορές. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, για την ώρα συντονιστείτε και οργανώστε τα πλάνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εστιάστε στην οικονομική διαχείριση, στην περίπτωση που έχετε εισπράξεις και έσοδα προσπαθήστε να σκεφτείτε επενδυτικά και προνοητικά. Προσοχή στα υπερβολικά έξοδα και στις περιττές αγορές, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε τον ενθουσιασμό σας ή την ανάγκη σας για κατανάλωση. 

ΛΕΩΝ

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες στις συζητήσεις σας ενδεχομένως οι απόψεις και οι προτάσεις να διατυπωθούν με ένταση και στόμφο γεγονός που θα φέρει εκνευρισμούς και σύγχυση. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε την εσωτερική σας ένταση, καλό θα είναι να αποφύγετε τους θυμούς και τις εξάρσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσοχή στα σχόλια που θα κάνετε και γενικότερα στις κουβέντες και στις συζητήσεις, μη δώσετε πάτημα για παραποιήσεις και διαστρεβλώσεις, ίσως κάποιοι να υπονομεύσουν τα λόγια σας. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, φανείτε διστακτικοί στα νέα εγχειρήματα.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης προσπαθήστε να χειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση και προνοητικότητα. Προσοχή στην ανάγκη σας για κατανάλωση, ενδεχομένως να παρασυρθείτε σε αγορές και σε υλικά αποκτήματα που στην ουσία θα είναι περιττά. Δώστε προτεραιότητα στους ανοιχτούς λογαριασμούς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση θα πρέπει να χειριστείτε τους ανταγωνισμούς τις διαφωνίες και γενικότερα τις συμπεριφορές που θα σας εκνευρίσουν ή θα σας ρίξουν την ψυχολογία. Δώστε έμφαση σε θέματα οικονομικής φύσης, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που ξέρετε πως σας αγχώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή στη συσσώρευση απωθημένων, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις εξάρσεις και τα απότομα ξεσπάσματα. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές αισθηματικές και φιλικές, στις συζητήσεις σας καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, ελλοχεύει κίνδυνος για εντάσεις και παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στις εξουσιαστικές σας διαθέσεις, ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να επιβληθείτε γεγονός που θα προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις εκνευρισμούς ίσως και ακραίες συμπεριφορές. Ο τρόπος σκέψης σας δεν θα πρέπει να είναι απόλυτος, προσπαθήστε να αποδεχτείτε για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χειριστείτε τα συμβάντα με καλλιεργημένη υπομονή με ψυχραιμία και με σφαιρική αντίληψη, δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με ανταγωνισμούς και εξουσιαστικές συμπεριφορές. Στον εργασιακό χώρο ίσως να προσπαθήσουν να σας επιβληθούν ή να σας πιέσουν, καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις και τις νευρικές αντιδράσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε την παρόρμηση σας, δεν αποκλείεται να είναι κάπως έντονος ο ενθουσιασμός σας, καλό θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση. Οι γρήγορες εξιδανικεύσεις θα σας οδηγήσουν σε λάθη, προσπαθήστε να αποφύγετε την υπεραισιοδοξία, ίσως να υπέρ εκτιμήσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
07-12-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms