Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία στις 23 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
21
05
2023

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία στις 23 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 23 Μαΐου ο Άρης που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία δύσκολη όψη, ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, εξάρσεις, ξεσπάσματα. Οι δυναμικοί και ηγετικοί χαρακτήρες ανάγκη θα έχουν να επιβληθούν, να κυριαρχήσουν και να κατακτήσουν, ωστόσο μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα χειριστούν τις καταστάσεις και τις σχέσεις.

 

Άρης σε τετράγωνο με τον Δία: Ανάγκη για κυριαρχία, παρορμητικές συμπεριφορές

 

Η εσωτερική παρόρμηση ενδεχομένως να οδηγήσει σε λάθη και υπερβολές, οι απότομες συμπεριφορές θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Ενδεχομένως κάποιοι να υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητές τους και να προχωρήσουν σε παρορμητικές επιλογές. Θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδικό τρόπο σκέψης, συντονισμένες βλέψεις, και οριοθετημένους ενθουσιασμούς. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της αποδοχής και της προσαρμογής, στις περιπτώσεις που υπάρχουν διαφορετικές απόψεις απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις.

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχει διάθεση για φλερτ και γνωριμίες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναναστροφές, ωστόσο οι προσεγγίσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι εντελώς αυθόρμητες. Τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν την καχυποψία, τις εντάσεις και τους καβγάδες, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Έμφαση θα δώσετε στην κοινωνική σας εικόνα και στο παρουσιαστικό σας, προσοχή στα έξοδα καλλωπισμού και αυτοπροβολής, δεν θα πρέπει να ξεφύγετε από τις δυνατότητές σας. Σε επικοινωνιακό επίπεδο θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση, στις συζητήσεις σας καλό θα είναι να αποφύγετε την αντιπαράθεση και την πεισματική εναντίωση, μιλήστε με αυτοέλεγχο.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικεντρωθείτε στη διαχείριση των οικονομικών σας, ελλοχεύει κίνδυνος για σπατάλες, ίσως να υποπέσετε σε περιττές αγορές. Απαραίτητο θα είναι να εξισορροπήσετε έσοδα με έξοδα, δεν θα πρέπει να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία τις σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, αποφύγετε τις κόντρες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, αγοραπωλησίες και συμβόλαια, καλό θα είναι να δώσετε χρόνο στα γεγονότα. Ίσως από την πλευρά σας να υπάρξει πείσμα και αδιαλλαξία, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις παρορμητικές σας τάσεις. Αποφύγετε τους καβγάδες και τις έντονες αντιπαραθέσεις κυρίως στον εργασιακό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε επικοινωνιακό επίπεδο ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση. Στις περιπτώσεις που υπάρχουν διαφωνίες κυρίως στον εργασιακό χώρο προσπαθήστε να μιλήσετε χαλαρά χωρίς έπαρση και πιέσεις. Διατηρήστε σε ισορροπία τις επαγγελματικές σχέσεις κυρίως με πρόσωπα που κατέχουν ιεραρχικά υψηλότερη θέση από εσάς.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ανάγκη σας θα είναι να κυριαρχήσετε, προσοχή στις υπερβολές και στα επικοινωνιακά λάθη. Αν επιχειρήσετε να επιβληθείτε με τρόπο αυστηρό ή κάθετο θα βρεθείτε αντιμέτωποι με εναντιώσεις και αντιπαραθέσεις. Δώστε έμφαση στην οικονομική διαχείριση, προσοχή στις περιττές αγορές και στα έξοδα εντυπωσιασμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές συναλλαγές, διεκπεραιώσεις, νομικά ζητήματα. Εξοπλιστείτε με υπομονή, οργανώστε τις ενέργειές σας, αποφύγετε τη βιασύνη και την πίεση. Στον επαγγελματικό τομέα προσοχή στα ρίσκα και στις πρωτοβουλίες, επεξεργαστείτε τα δεδομένα θετικά και αρνητικά πριν πάρετε αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σε θέματα οικονομικής φύσης ενδεχομένως να εμφανιστούν εμπόδια και να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες. Προσοχή στα έξοδα καλλωπισμού, επιρρεπείς θα είστε σε αγορές ενθουσιασμού, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να διαχειριστείτε σωστά τα οικονομικά σας. Δώστε έμφαση στις φιλικές και οικογενειακές σχέσεις, αποφύγετε τις εντάσεις και την ισχυρογνωμοσύνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να κινηθείτε μελετημένα και προνοητικά, βγάλτε στην επιφάνεια τον στρατηγικό τρόπο σκέψης σας, αυτό θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε στις δύσκολες καταστάσεις. Προσοχή στην επικοινωνία σας, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις και καυγάδες, προσπαθήστε να συζητήσετε με αυτοσυγκράτηση και εσωτερική πειθαρχία.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης, ενδεχομένως τα συναισθήματά σας να είναι αντικρουόμενα και να μην είστε σε θέση να κινηθείτε ισορροπημένα και ήρεμα. Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τους καβγάδες και τις έντονες αντιπαραθέσεις κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ρίσκα και πρωτοβουλίες προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας και οι προσδοκίες σας βγούνε ανέφικτες. Κινηθείτε συντονισμένα και σκεπτόμενα, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οργανώσετε τα πλάνα σας να σκεφτείτε αντικειμενικά και όχι παρορμητικά ή υπεραισιόδοξα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αποκλείεται κάποιες καταστάσεις να σας αγχώσουν, ενδεχομένως να υπερφορτωθεί το εργασιακό σας πρόγραμμα και να στρεσαριστείτε. Αναγκαίο θα είναι να κρατήσετε υπό τον έλεγχο σας τις αντιδράσεις σας, ελλοχεύει κίνδυνος να εκνευριστείτε και να χάσετε την εσωτερική σας ισορροπία. Αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις, προσοχή στις πεισματικές εναντιώσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Σε θέματα επικοινωνιακά μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε και στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε, ίσως να ερμηνευτούν με λάθος τρόπο τα μηνύματα και οι κουβέντες σας. Στις συζητήσεις σας μιλήστε με σαφήνεια, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, αποφύγετε κουτσομπολιά και αρνητικά σχόλια. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms