Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 8 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
05
10
2023

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 8 Οκτωβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 8 Οκτωβρίου ο Άρης που βρίσκεται στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία δύσκολη όψη, ελλοχεύει κίνδυνος για αντιπαραθέσεις, ξεσπάσματα και εξάρσεις. Θα υπάρξει ένα είδος εσωτερικής έντασης, αντικρουόμενα θα είναι τα συναισθήματα, οι εσωτερικές αντιθέσεις θα δημιουργήσουν την ανάγκη για εκτόνωση.

 

Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Αντιπαραθέσεις, συναισθηματικές αντιθέσεις

 

Στον εργασιακό χώρο απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι ρήξεις, οι καβγάδες και οι πεισματικές αντιδράσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα που στην πορεία θα είναι δύσκολο να διορθωθούν. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην ισορροπία των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών, οι συγκρούσεις θα προκαλέσουν αρνητισμούς που θα βάλουν σε κίνδυνο τις επαφές και τις συνεργασίες. Οι παρορμητικοί και ανήσυχοι χαρακτήρες θα πρέπει να οριοθετήσουν τις έμφυτες τους τάσεις, στις συνομιλίες θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και εσωτερική πειθαρχία.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους, απαραίτητη θα είναι η χαλαρότητα και η καλλιεργημένη υπομονή. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα προσωπικά ή οικογενειακά, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν τα ξεσπάσματα και οι επιθετικές αντιδράσεις.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τις καταστάσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας και γενικότερα την ορμητική πλευρά του χαρακτήρα σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε τους καβγάδες, η στάση σας θα είναι ετοιμοπόλεμη, οι εντάσεις και οι ρήξεις δεν θα σας βγουν σε καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας, αυτό θα σας δημιουργήσει νευρικότητα, ίσως να μην είστε σε θέση να κινηθείτε ήρεμα και ισορροπημένα. Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες, καλό θα είναι να αποφύγετε τους καβγάδες, οι έντονες συζητήσεις θα σας ρίξουν την ψυχολογία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Νευρικότητα και ανυπομονησία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είναι δύσκολο για εσάς να κινηθείτε ήρεμα και χαλαρά. Στην περίπτωση που προσπαθήσετε να κατευθύνετε τα γεγονότα ή να χειραγωγήσετε χαρακτήρες θα πρέπει να το κάνετε με τρόπο σκεπτόμενο, αν πιέσετε τις καταστάσεις θα βρεθείτε αντιμέτωποι με αρνητικές αντιδράσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως να υπάρξουν εντάσεις, σε θέματα επαγγελματικής φύσης ενδεχομένως να χρειαστεί να διαλέξετε αν θα πρέπει να τερματίσετε μία συνεργασία ή αν θα πρέπει να κάνετε κάποιο άλλο διαφορετικό εγχείρημα. Προσοχή στα διλήμματα και στην εσωτερική ένταση, προσπαθήστε να κινηθείτε χαλαρά αποβάλλοντας το άγχος.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Το στρες και η πίεση ενδεχομένως να κάνουν οξύθυμη τη στάση σας, στις δύσκολες καταστάσεις προσπαθήστε να αποφύγετε τα ξεσπάσματα και τους καβγάδες. Θα πρέπει η στάση σας να είναι όσο γίνεται πιο ήρεμη και ισορροπημένη, αν δημιουργηθούν προβλήματα στις επαγγελματικές και οικογενειακές σας σχέσεις θα πέσει η ψυχολογία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις περιπτώσεις που βρεθείτε αντιμέτωποι με δύσκολες ή αρνητικές σχέσεις καλό θα είναι να σκεφτείτε την προοπτική να αλλάξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τους χαρακτήρες και τα αποτελέσματα των επαφών. Απαραίτητο θα είναι να σκεφτείτε με τρόπο αντικειμενικό και ρεαλιστικό, προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στις οικογενειακές και αισθηματικές σας σχέσεις, ενδεχομένως να ξεσπάσετε ή να βγάλετε αγανάκτηση και να δημιουργηθούν εντάσεις. Προσπαθήστε να βάλετε τις σκέψεις και τις ανάγκες σας σε τάξη, αν ο εσωτερικός σας κόσμος είναι μπερδεμένος και έχετε απωθημένα θα οδηγηθείτε σε αντιδράσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια συμβάντα και αποκαλύψεις πού να σας δημιουργήσουν άγχος και εσωτερική ένταση. Επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να ισορροπήσετε τις επαφές και τις σχέσεις σας είτε αυτές έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά, είτε με τις οικογενειακές υποθέσεις.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, αποφύγετε το παρασκήνιο και τα αρνητικά σχόλια, καλό θα είναι να μην εμπλακείτε σε καταστάσεις ή σχέσεις που δεν σας αφορούν με τρόπο άμεσο. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης κινηθείτε όσο μπορείτε πιο ισορροπημένα, προσοχή στις αντιδράσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε τις σχέσεις και τους χαρακτήρες, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να επιβληθείτε, ωστόσο το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα καταφέρετε να αποφύγετε τις υπερβολές. Προσοχή στην εσωτερική ένταση στην ανυπομονησία και στην ανάγκη σας για κυριαρχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυσκολίες και εμπόδια θα υπάρξουν σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές δοσοληψίες, επαγγελματικές συνεργασίες, συμβόλαια, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε χρόνο στα γεγονότα περιορίζοντας το άγχος. Δώστε έμφαση στις σχέσεις επαγγελματικές και οικογενειακές, προσοχή στις εντάσεις και στους καβγάδες.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τις απόψεις τρίτων και να ξεφύγετε από τη δική σας οπτική. Στηριχτείτε μόνο στη δική σας κρίση, αν νιώθετε μπερδεμένοι δώστε χρόνο στα γεγονότα, θα είναι λάθος αν πιεστείτε ψυχολογικά. Σε ένταση θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, καλό θα είναι να μην βιαστείτε να πράξετε ή να αποφασίσετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-10-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms