Quantcast
Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 1 Ιουλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
29
06
2022

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 1 Ιουλίου 2022. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

1 Ιουλίου ο Άρης που βρίσκεται στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία δύσκολη όψη, εξουσιαστικές θα είναι οι διαθέσεις, θα εκδηλωθούν χειριστικές συμπεριφορές, δεν θα λείψουν οι παρασκηνιακές ενέργειες. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, τα χαρακτηριστικά θα είναι αδιαλλαξία και πεισματική αντίδραση.

 

Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Ανταγωνισμοί, έντονες αντιπαραθέσεις

 

Στις επαφές και στις συζητήσεις προσοχή στις διαφωνίες, αντικρουόμενα συμφέροντα θα κάνουν την εμφάνισή τους, δεν θα λείψουν οι αντιπαραθέσεις και οι ρήξεις. Στον επαγγελματικό χώρο καλό θα είναι να διατηρηθεί ισορροπημένη στάση, δεν θα πρέπει να μπουν σε κίνδυνο οι εργασιακές σχέσεις. Ανταγωνιστικές εγωιστικές και εγωκεντρικές θα είναι οι διαθέσεις, κάποιοι θα προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν ίσως και με τρόπο αθέμιτο. Απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές, οι εξάρσεις, τα ξεσπάσματα και οι εκνευρισμοί θα βάλουν σε κίνδυνο τις συνεργασίες.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να αποφύγουν τους καβγάδες, προσοχή στην έντονη καχυποψία, στις ζηλοτυπίες, στις παθιασμένες ενέργειες, θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές. 

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οριοθετήσετε την ορμητικότητα και την ανάγκη σας για κυριαρχία. Προσοχή στις υπερβολές, καλό θα είναι να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις κυρίως με πρόσωπα που σχετίζονται με την καριέρα και την επαγγελματική σας εξέλιξη. Ελέγξτε τις εσωτερικές σας τάσεις, θα χρειαστεί να χειριστείτε με μεθοδικό τρόπο τις ανταγωνιστικές διαθέσεις των τρίτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυσκολία θα υπάρξει για συμφωνίες οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, δεν αποκλείεται να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με εγωιστικές συμπεριφορές και αδιάλλακτες διαθέσεις. Προσοχή στις παρασκηνιακές ενέργειες, ίσως κάποιοι να προσπαθήσουν να σας καθοδηγήσουν ή να σας υπονομεύσουν. Δώστε έμφαση στις σχέσεις, προσοχή στα άτομα που θα εμπιστευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να τερματίσετε τις τοξικές σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, ωστόσο μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις και κυρίως ο τρόπος που θα συζητήσετε. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, οι αντιπαραθέσεις και οι ρήξεις θα έχουν επίδραση στην ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν προβλήματα οι ανταγωνιστικές και εξουσιαστικές διαθέσεις κάποιων συγκεκριμένων ατόμων. Χειριστείτε τις καταστάσεις με μεθοδικότητα και αυτοσυγκράτηση, προσπαθήστε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε να δώσετε έκταση στις απαισιόδοξες σκέψεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη, με τις εργασιακές σχέσεις και συνεργασίες. Εντοπίστε ποια άτομα είναι συμμαχικά μαζί σας και ποια εχθρικά, ελλοχεύει κίνδυνος να εμπιστευτείτε πρόσωπα που θα λειτουργήσουν παρασκηνιακά. Δώστε έμφαση στους χαρακτήρες και στις συμπεριφορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό θα είναι να περιορίσετε την ανασφάλεια σας και να οριοθετήσετε την καχυποψία σας, προσπαθήστε να κινηθείτε με χαλαρότητα αποφεύγοντας την προσκόλληση και στον εμμονικό τρόπο σκέψης. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή να μην πιέσετε το ταίρι σας, αν δημιουργήσετε ασφυκτικές συνθήκες το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό και θα ρίξει την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ

Επικεντρωθείτε στις βλέψεις και στα πλάνα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε να σκεφτείτε με τρόπο απογοητευτικό. Δυσκολία θα υπάρξει στην συνεννόηση και στην αποδοχή, ίσως να νιώσετε πως κάποια άτομα δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Δεν θα λείψουν οι χειριστικές συμπεριφορές, ψυχολογήστε τους χαρακτήρες των ατόμων που σας πλαισιώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αντιμέτωποι θα ‘ρθείτε με ανταγωνιστικές διαθέσεις, στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να δείξετε πολύ μεγάλη προσοχή στις συνεργασίες και στις συναδελφικές σχέσεις. Ενδεχομένως κάποια άτομα να μην είναι άξια της εμπιστοσύνης σας, θα λειτουργήσουν υπογείως και παρασκηνιακά. Οι ενέργειες θα πρέπει να είναι μεθοδικές, αποφύγετε τη συναισθηματική προσκόλληση. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην επιφάνεια θα βγει η ανάγκη σας για ανεξάρτητες και αυτόβουλες ενέργειες, θα είναι δύσκολο για εσάς να ανεχτείτε πιεστικές καταστάσεις. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από οτιδήποτε σας πιέζει ή σας αγχώνει. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε σχέσεις που τις θεωρείτε καταπιεστικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναγκαίο θα είναι να εντοπίσετε ποια άτομα πρέπει να εμπιστευτείτε και ποια να κρατήσετε σε απόσταση. Θα ‘ρθειτε αντιμέτωποι με χειριστικές συμπεριφορές, με εγωκεντρικούς ανθρώπους, με αντικρουόμενα συμφέροντα, κινηθείτε μεθοδικά και με αυτοσυγκράτηση. Αποφύγετε τις ριζικές αλλαγές, τις έντονες αντιπαραθέσεις και τις ρήξεις που βάζουν σε κίνδυνο την καριέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένταση και ανησυχία θα έχει ο συναισθηματικός σας κόσμος, προσοχή στις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα. Μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα εκφράσετε τις απόψεις ή τις προτάσεις σας, κινηθείτε με χαλαρότητα και όχι με πιεστική διάθεση. Δώστε έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές, προσπαθήστε να τις διατηρήσετε σε ισορροπημένο επίπεδο.

ΙΧΘΥΣ

Προσοχή στην οικονομική εξαπάτηση, στις χειριστικές συμπεριφορές, κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν ή να σας υπονομεύσουν. Ψυχολογήστε τις συμπεριφορές και τους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί σας. Θα πρέπει να δώσετε πολύ μεγάλη προσοχή στα άτομα που ανοίγεστε και εμπιστεύεστε συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-06-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms