Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 17 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
15
11
2023

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 17 Νοεμβρίου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 17 Νοεμβρίου ο Άρης που βρίσκεται στον Σκορπιό, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, ζωτικότητα. Νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, το πνεύμα θα είναι δημιουργικό, θα υπάρξει έμπνευση και οξυδέρκεια. Μαχητικές θα είναι οι διαθέσεις, οι άμεσες προσεγγίσεις θα έχουν εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Τα συμβάντα θα δώσουν το έναυσμα για επαγγελματικές επιδιώξεις, ανοίγματα θα υπάρξουν για άνοδο και βελτίωση. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά γεγονότα που θα αποτελέσουν τη δημιουργική βάση για ουσιαστικές αλλαγές.

 

Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Οξυδέρκεια, δυναμικές προσεγγίσεις

 

Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή, τα συμβάντα θα δώσουν την ώθηση για προσεγγίσεις, διαφοροποιούνται οι αρνητικές συνθήκες. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, θα ακουστούν αλήθειες που θα διώξουν την αμφιβολία και την αβεβαιότητα. Αναθερμαίνονται τα συναισθήματα, οι δυναμικές προσεγγίσεις θα καταφέρουν να συσφίξουν τους δεσμούς.

Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξει ανανέωση, στην άκρη μένει η διστακτικότητα, φεύγουν οι ενδοιασμοί. Θα γίνουν αποφασιστικές ενέργειες που θα βελτιώσουν τις σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν οικονομικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Εξισορροπήστε έσοδα με έξοδα, δώστε έμφαση στη διαχείριση των χρημάτων σας, θα καταφέρετε να βάλετε τάξη στο πορτοφόλι σας. Οξυδέρκεια και ευρηματικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα μπορέσετε να βρείτε ριζικές λύσεις σε επίμαχα ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σας, σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα προχωρήσετε σε ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, κινηθείτε σκεπτόμενα και αποφασιστικά. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγματα θα υπάρξουν για δικτύωση, αξιοποιήστε τις γνωριμίες και τις συναναστροφές που θα προκύψουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Βελτιώνεται σε επαγγελματικό επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα. Όσοι αναζητάτε νέα εργασία οργανώστε τις κινήσεις σας και τις προσπάθειες σας, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε κάτι αξιόλογο. Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα και γενικότερα στον τρόπο που παρουσιάζετε την προσωπικότητά σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δημιουργικό θα είναι το πνεύμα σας, θα έχετε έμπνευση και ευρηματικότητα, ευνοείστε σε επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης. Σε θέματα εργασιακά τρέξτε τα βήματα σας, περάστε σε προσεγγίσεις, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, θα καταφέρετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα και τις αντίξοες συνθήκες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ευνοείστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρηματικές δοσοληψίες, αγοραπωλησίες, υπογραφές, συμφωνίες. Μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις και στους στόχους σας, προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά, απαραίτητο θα είναι να καταφέρετε να οργανώσετε τις ενέργειές σας. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν στον αισθηματικό τομέα, περάστε σε άμεσες και δυναμικές προσεγγίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα συμβάντα θα είναι θετικά και θα απαιτούν άμεση δραστηριοποίηση. Τόσο σε θέματα αισθηματικά, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας εξέλιξη, αξιοποιήστε τις νέες προοπτικές που θα εμφανιστούν, κινηθείτε αποφασιστικά. Στις συζητήσεις σας μιλήστε με σαφήνεια, δώστε έμφαση στην επιχειρηματολογία σας.

ΖΥΓΟΣ

Χειριστείτε με δυναμικότητα τις εργασιακές σας υποθέσεις, ανταμείβονται οι κόποι σας, θα νοιώσετε την ικανοποίηση που αναζητάτε. Τακτοποιήστε τις οικονομικές εκκρεμότητες αποφεύγοντας την αναβολή και την καθυστέρηση. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα προκύψουν συναναστροφές που θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης όσο πιο μεθοδικά και συντονισμένα κινηθείτε, τόσο πιο άμεσο και θετικό θα είναι το αποτέλεσμα. Δυναμικότητα και ευστροφία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα καταφέρετε να βρείτε έξυπνες λύσεις και να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τρέξε τα βήματα σας σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με αγοραπωλησίες, δοσοληψίες, συμβόλαια, νέες συνεργασίες. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε δυναμικά και να περάσετε σε άμεση δράση, πολύ καλά θα κάνετε και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες. Οι προσεγγίσεις σας θα έχουν εποικοδομητική και προσοδοφόρα εξέλιξη, το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δικτυώνεστε σε κοινωνικό επίπεδο, θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και συναναστροφές. Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα, θα καταφέρετε να προβάλλετε την προσωπικότητά σας με τρόπο ελκυστικό. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα υπάρξουν άμεσα και δημιουργικά ανοίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες, φανείτε θετικοί και συνεργάσιμοι αποφεύγοντας την εναντίωση και τις σπασμωδικές ενέργειες. Κινηθείτε με δυναμικότητα, στις περιπτώσεις που αναλάβετε ρίσκα σκεφτείτε με τρόπο αντικειμενικό, οι βλέψεις σας θα πρέπει να είναι εφικτές.

ΙΧΘΕΙΣ

Φεύγουν τα εμπόδια σε θέματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, μετακινήσεις, συναλλαγές, συμφωνίες. Εξισορροπήστε συναίσθημα με λογική, θα καταφέρετε να πάρετε βάσιμες και ρεαλιστικές αποφάσεις. Κινηθείτε με αμεσότητα, προσπαθήστε να αποφύγετε την αναβολή, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αδιέξοδες ή στάσιμες καταστάσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-11-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση