Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 24 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
22
08
2023

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 24 Αυγούστου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέλλη Αλεξάνδρου

Στις 24 Αυγούστου ο Άρης που βρίσκεται στην Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία δημιουργική όψη. Η αυτοπεποίθηση και η δυναμικότητα θα οδηγήσουν σε ενέργειες που θα καταφέρουν να αναδομήσουν τις σχέσεις και να τονώσουν την ψυχολογία. Θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευστροφία, ορθολογισμός, δημιουργική δυναμικότητα και διάθεση για ουσιαστικές πράξεις.

 

Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Ευκαιρίες για αναγέννηση και αναδόμηση σχέσεων

 

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι επιδιώξεις θα είναι μεθοδικές και συντονισμένες. Οριοθετημένη θα είναι η παρορμητικότητα, θα υπάρχει αυτοέλεγχος και εσωτερική πειθαρχία. Οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να περάσουν τα πλάνα σε πρακτικό επίπεδο. Ώριμος θα είναι ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν οι καταστάσεις, αυτό θα βοηθήσει να δοθούν λύσεις σε επίμαχα ζητήματα.

Στον αισθηματικό τομέα οι σχέσεις θα εξελιχτούν δημιουργικά, τα ζευγάρια θα πάρουν από κοινού ώριμες αποφάσεις, οι υποσχέσεις που θα δοθούν θα τηρηθούν. Στις περιπτώσεις που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε σχέση, σταθερά θα είναι τα συναισθήματα, το ενδιαφέρον θα εκδηλωθεί με τρόπο ώριμο. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρχει δυνατότητα για τονωτική αναγέννηση, φεύγουν οι απαισιόδοξες σκέψεις. Τα συμβάντα θα αλλάξουν τα αρνητικά δεδομένα με τρόπο που ο μελλοντικός αντίκτυπος θα είναι θετικός.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε ή να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές συνθήκες, τρέξτε τα βήματα σας με τρόπο μεθοδικό. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα νέας γνωριμίας που θα σας τονώσει ψυχολογικά, ίσως να συστηθείτε με συγκεκριμένο άτομο σε φιλικό ή επαγγελματικό περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφήνετε πίσω σας τη διστακτικότητα και την εσωστρέφεια, θα κινηθείτε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Στον αισθηματικό τομέα θα καταφέρετε να ανανεωθείτε και να βγείτε από το κατεστημένο του δεσμού σας. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει ευκαιρία νέας γνωριμίας, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε, ο ενθουσιασμός θα σας οδηγήσει σε ασυνήθιστες προσεγγίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συζητήσεις επαφές και συναναστροφές. Αν έχετε χωρίσει και επιθυμείτε επανασύνδεση η παρούσα φάση θα είναι κατάλληλη για να κάνετε το βήμα της επανένωσης. Στα επαγγελματικά δώστε έμφαση στις υπάρχουσες συνεργασίες, δείτε πως μπορείτε να βελτιώσετε τον τρόπο που συνεργάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποβάλλετε το άγχος, προσπαθήστε να κινηθείτε ώριμα και σκεπτόμενα, δώστε έμφαση στα οικονομικά ζητήματα. Συναντήσεις και συνομιλίες σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχουν θετική κατάληξη. Στα αισθηματικά οι ελεύθεροι προσεγγίστε, κάντε το βήμα να ανοιχτείτε, θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Θα διαφοροποιηθεί ο τρόπος σκέψης σας, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να αφήσετε στην άκρη τη συστολή και να κινηθείτε πιο δυναμικά και πιο απελευθερωμένα. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης οργανώστε τις ενέργειες σας. Στον αισθηματικό τομέα εσείς που είστε σε σχέση θα ακούσετε πρόταση που θα είναι αρκετά ανανεωτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης η συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για διαπραγματεύσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα, θα μπορέσετε να συναναστραφείτε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Στον αισθηματικό τομέα για τους ελεύθερους ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας, θα βρείτε τις συνθήκες ευνοϊκές για προσεγγίσεις.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε έμφαση στις οικονομικές σας υποθέσεις, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για ρίσκα, ταχτοποιήσεις και διεκδικήσεις. Στα επαγγελματικά θα καταφέρετε να βελτιωθείτε και να δώσετε μία δημιουργική ώθηση στην καριέρα σας. Στον αισθηματικό τομέα ίσως να σας απασχολήσει το θέμα της επανασύνδεσης, θα υπάρξει δυνατότητα για αποκατάσταση σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να οργανώσετε τα πλάνα σας ή για να βάλετε σε πρόγραμμα χρηματικές υποθέσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης θα προχωρήσετε δημιουργικά με το ταίρι σας. Όσοι είστε χωρίς σχέση βγείτε από την αδράνεια, δραστηριοποιηθείτε, προσπαθήσετε να προσεγγίστε με αυθορμητισμό.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κινηθείτε μεθοδικά, στα επαγγελματικά σας θα καταφέρετε να βελτιωθείτε και να επεκταθείτε. Σε επικοινωνιακό επίπεδο η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για λύσεις και για εξηγήσεις. Συναναστροφές με καινούργια πρόσωπα θα έχουν θετική εξέλιξη. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε, θα υπάρξουν ενθουσιασμοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα επαγγελματικά και οικονομικά οι συμφωνίες θα πορευτούν ομαλά, θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε και να καταλήξετε. Θα έχετε τον δυναμισμό και την αισιοδοξία να τρέξετε τα βήματα σας, το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Δώστε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις, με το ταίρι σας θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση και αποδοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε ζητήματα επαγγελματικά η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να προωθήσετε τις νέες ιδέες που ενδεχομένως να έχετε. Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που έχετε στο στόχαστρο σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο προχωρήστε τα βήματα σας, διεκδικήστε και προσεγγίστε με αμεσότητα.

ΙΧΘΥΣ

Βγάλτε στην επιφάνεια τη δυναμική πλευρά της προσωπικότητας σας, θα υπάρξουν άμεσα και δημιουργικά ανοίγματα για βελτίωση. Στον αισθηματικό τομέα δώστε θετικές απαντήσεις, δεν πρόκειται να σας απογοητεύσουν οι εξελίξεις. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει το άνοιγμα για να δώσετε νέα πνοή στην προσωπική σας ζωή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-08-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms