Άρης στον Αιγόκερω από 4 Ιανουαρίου ως 13 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
30
12
2023

Άρης στον Αιγόκερω από 4 Ιανουαρίου ως 13 Φεβρουαρίου 2024. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 4 Ιανουαρίου, ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα παραμείνει έως τις 13 Φεβρουαρίου 2024. Με τον Άρη στον Αιγόκερω, κάνουμε προσπάθειες για να αναρριχηθούμε ψηλά στην κοινωνία. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε αντίσταση και επιδεικνύουμε τεράστια δύναμη για την επίτευξη των στόχων μας. Είμαστε αυτόνομοι και δεν θέλουμε να λαμβάνουμε εντολές από τους άλλους. Έχουμε έναν ηγετικό ρόλο και έναν αέρα εξουσίας.

 

Άρης στον Αιγόκερω: Διεκδικώντας το στέμμα της εξουσίας και της δόξας!

 

Το σύνθημά μας είναι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», πράγμα το οποίο όμως μπορεί να οδηγήσει στην απανθρωπιά. Έχουμε το στόχο να κυριαρχήσουμε στον τομέα της προτίμησής μας και είμαστε ισορροπημένοι, λεπτομερείς και επίμονοι. Οι ενέργειές μας στρέφονται προς μια ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, ενώ ο πλούτος και η βελτίωση της κοινωνικής μας θέσης είναι τα κίνητρα. Είμαστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματά μας και ακολουθούμε τις παραδόσεις, έχοντας την ικανότητα να οραματιζόμαστε ένα ρεαλιστικό τελικό αποτέλεσμα και να εργαστούμε ακούραστα για την επίτευξή του. Η σεξουαλικότητά μας είναι προσγειωμένη αλλά και δυναμική. Παίρνουμε σοβαρά τις σχέσεις μας, αλλά αναζητάμε την αυτονομία από το σύντροφό μας. Δεν είμαστε και τόσο συναισθηματικοί ή στοργικοί, αλλά έχουμε έναν αισθησιασμό που έλκει το αντίθετο φύλο. Η εξουσία είναι αφροδισιακό και μας ελκύουν άτομα που έχουν τον ίδιο δυναμισμό με το δικό μας.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία, τις ενέργειές μας, το δυναμισμό, το θάρρος και την πρωτοβουλία. Είναι ένας επιθετικός και ανταγωνιστικός πλανήτης που προκαλεί δυσαρέσκεια και διαμάχες. Μπορεί να δημιουργήσει αλλά και να καταστρέψει. Στον Άρη βρίσκουμε την μεγάλη σωματική ενέργεια και τη δράση, την εχθρότητα και τον πόλεμο.

 

Άρης στον Αιγόκερω και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, προσέξτε τις συγκρούσεις με άτομα που έχουν εξουσία ή τους εργοδότες σας. Τώρα έχετε έντονες φιλοδοξίες και κάνετε οτιδήποτε, προκειμένου να ανεβείτε ψηλά. Η ανάγκη σας για αναγνώριση και κύρος σας οδηγούν σε μια καλή φήμη. Προσέξτε όμως μήπως στην προσπάθειά σας για κοινωνική άνοδο, θελήσετε να εκμεταλλευτείτε οτιδήποτε ή οποιονδήποτε που στέκεται εμπόδιο στο δρόμο σας και καταπατήσετε τα δικαιώματα των άλλων. Να μην ασχολείστε με το τι σκέφτονται οι άλλοι για σας, ιδίως στο χώρο της εργασίας σας. Θα έχετε μεγάλη ικανότητα για σκληρή δουλειά, προκειμένου να φτάσετε στην κορυφή.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, έχετε ένα κίνητρο να κάνετε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και νιώθετε την ανάγκη για περιπλάνηση. Ίσως ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή αναζητήσετε την περιπέτεια. Η φιλοσοφία, το γράψιμο, η διδασκαλία σας δίνουν θετική ενέργεια. Μπορεί να είστε πολύ επιθετικοί στην προώθηση των ιδανικών σας και στενόμυαλοι, σε μια προσπάθεια να προωθήσετε και να επιβάλλετε τις πεποιθήσεις σας στους άλλους. Αν είστε καθηγητές, συγγραφείς ή στρατιωτικοί θα έχετε την υποστήριξη των άλλων και οι πεποιθήσεις σας θα είναι αποδεκτές από τους άλλους. Προσέξτε τις σχέσεις σας με τους συγγενείς του συντρόφου σας και των επιχειρηματικών συνεργατών σας, διότι θα μπορούσαν να υπάρξουν διενέξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, είστε έντονα συναισθηματικοί και σεξουαλικοί αλλά μπορεί να γίνετε και εκρηκτικοί. Αν δεν εκτονώσετε την ενέργειά σας διαμέσου του σεξ, προβάλλετε εχθρότητα, θυμό και μνησικακία. Σε ακραίες περιπτώσεις, τα ξεσπάσματα οργής ή η ζήλια μπορεί να οδηγήσουν στη βία. Επειδή ο όγδοος οίκος συμβολίζει πράγματα που είναι κρυμμένα από το παρελθόν σας στο ασυνείδητο, τώρα θα μπορούσαν να βγουν στην επιφάνεια. Τώρα έχετε τη δύναμη και την ενέργεια όχι μόνο να ανακαλύψετε κρυμμένες καταστάσεις, αλλά να μετατρέψετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αυτή τη χρονική περίοδο, έχετε έντονη ψυχική και σωματική δύναμη και ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, προβάλλετε επιθετικότητα, εχθρότητα, θυμό ή ανυπομονησία στις σχέσεις σας με τους άλλους. Γίνεστε τώρα περισσότερο διεκδικητικοί και έλκεστε από επιθετικούς ερωτικούς συντρόφους. Το αποτέλεσμα είναι η σχέση αυτή αργότερα να σας κουράσει. Τώρα διεκδικείτε πράγματα για τον εαυτό σας στην ερωτική σας ζωή αλλά και τα δικαιώματά σας στις συνεργασίες σας. Έχετε έντονη την ανάγκη για ανεξαρτησία και προκαλείτε  συγκρούσεις, χωρίς να σκέφτεστε ώριμα. Προσέξτε την έκφραση του θυμού, της εχθρότητας ή της επιθετικότητας προς το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, έχετε έντονη ενεργητικότητα και ως εκ τούτου, είστε σε θέση να φέρετε εις πέρας ένα δημιουργικό έργο στην εργασία σας, αλλά λόγω της ανυπομονησίας σας, θα πρέπει να προσέξετε πιθανά λάθη. Ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα στην εργασία σας τα οποία είναι το αποτέλεσμα της κούρασής σας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε, διότι χωρίς επαρκή ανάπαυση, μπορεί να υποφέρετε από πονοκεφάλους, μυϊκή καταπόνηση ή ευερεθιστότητα. Ο θυμός σας θα μπορούσε να προκαλέσει συγκρούσεις με τους συναδέλφους ή τους εργοδότες σας. Γίνεστε επαναστατικοί, έτσι θα μπορούσαν να προκύψουν κάποιες εργασιακές διαφορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, πρέπει να αποφύγετε οποιαδήποτε αυταρχική τάση στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν δεν επιθυμείτε να τους αποξενώσετε. Υπάρχει αφθονία ενέργειας αλλά και ενθουσιασμού για τη δημιουργία μιας σεξουαλικής σχέσης, κι αν είστε σε σχέση, προτιμήστε να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο. Λόγω της παρορμητικότητάς σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια ή την οικονομική κερδοσκοπία. Οι σχέσεις με τα παιδιά σας θα μπορούσαν να είναι επαναστατικές και ίσως υπάρξουν συγκρουσιακές καταστάσεις. Είστε τώρα πιο διεκδικητικοί και επιθετικοί, όταν προσεγγίζετε τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, οι σχέσεις σας με τα προσφιλή σας πρόσωπα δεν θα είναι πολύ εγκάρδιες. Προσέξτε την επιθετικότητά σας και την καταχρηστική συμπεριφορά. Τα συναισθήματά σας για το σπίτι και την οικογένειά σας θα είναι πολύ ισχυρά. Μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα με τους γονείς σας ή με κάποιο ακίνητό σας. Οι δράσεις σας κυριαρχούνται από τα συναισθήματά σας και τη φαντασία σας, παρά από πρακτικούς λόγους. Προσέξτε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα, διότι η έντονη ενέργειά σας θα σας ωθήσει να θέλετε να κυριαρχήσετε στους άλλους. Ίσως κάνετε προσπάθειες για να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, είστε οπλισμένοι με ένα ισχυρό λεξιλόγιο για να κάνετε ακόμα και …μάχη, αν είναι απαραίτητο. Προσέξτε την αντιπαλότητα και τη μαχητικότητα με τα αδέλφια σας και τους γείτονές σας. Η παρορμητικότητα και η ανυπομονησία σας μπορεί να οδηγήσουν σε αλόγιστη επιθετικότητα, η οποία μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα ή τραυματισμό. Πρέπει πάντα να θυμάστε να έχετε τακτ και αν κάποιος σας προσβάλλει, να μην του επιτίθεστε. Η προσπάθειά σας να επιβληθείτε με κάποιο τρόπο στο άμεσο περιβάλλον σας, διαμέσου της επικοινωνίας, δεν θα έχει καλά αποτελέσματα.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, έχετε μια έντονη επιθυμία για οικονομική ανεξαρτησία και δεν θέλετε να είστε οικονομικά εξαρτημένοι από τους άλλους. Έτσι, ίσως έχετε τα κίνητρα αλλά και την επιθυμία να ιδρύσετε τη δική σας επιχείρηση ή με κάποιο τρόπο, να έχετε περισσότερο προσωπικό έλεγχο των οικονομικών σας. Τώρα σας ενδιαφέρει πολύ το πώς αντιλαμβάνονται οι άλλοι την αξία σας. Δεν θα είστε μόνο ενεργητικοί και θαρραλέοι, όταν πρόκειται για τα οικονομικά σας συμφέροντα, αλλά μπορεί να συνδέσετε την αξία σας με το πόσα χρήματα μπορείτε να αποκτήσετε, ιδιαίτερα στην εργασία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, προβάλλετε τις ηγετικές ικανότητές σας και τη δύναμή σας και έχετε τα κίνητρα αλλά και την επιθυμία να πάρετε την πρωτοβουλία να πετύχετε τους στόχους σας. Ένα πρόβλημα όμως που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι η επιβολή της εξουσίας σας και η ώθηση της ενέργειάς σας προς μια όχι και τόσο θετική κατεύθυνση. Μπορεί να έχετε πρόβλημα με τον αυτοέλεγχό σας και η επιθετικότητά σας δεν θα έχει τα αποτελέσματα που θέλετε. Παρά το γεγονός ότι είστε δυναμικοί για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας, μπορεί να υπάρξουν αρνητικές εκδηλώσεις, λόγω του εγωισμού σας, με πλήρη περιφρόνηση για τα δικαιώματα των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, η υπερβολικά συναισθηματική ευαισθησία σας μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην αυτοπεποίθησή σας και θα νιώθετε παρεξηγημένοι. Τώρα σας ενδιαφέρουν περισσότερο η μουσική και οι καλλιτεχνικές αναζητήσεις, διότι νιώθετε την ανάγκη να χαλαρώσετε. Αν και η διαίσθηση και η φαντασία σας θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε με λογικό τρόπο τα πράγματα, μπορεί να μην έχετε την απαραίτητη τόλμη να το κάνετε. Οι δράσεις σας επηρεάζονται έντονα από το ασυνείδητό σας και ίσως να επιθυμείτε τώρα να δουλεύετε κρυφά ή να αναζητάτε τη μοναξιά σας. Δεν θα είστε τόσο ανοιχτοί και ειλικρινείς.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, έχετε περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία και έχετε την επιθυμία να ακολουθήσετε το δικό σας δρόμο χωρίς να ενδιαφέρεστε για τις ανάγκες των άλλων. Αψηφάτε τους κανόνες και τις υποχρεώσεις και δεν σας ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός από τον εαυτό σας. Αν αυτή είναι η περίπτωση, μπορεί να έχετε τώρα μια μοναχική ζωή και να είστε με λίγους στενούς φίλους. Από την άλλη πλευρά, κάποιοι φίλοι σας ίσως σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Αξιοποιήστε την ενέργειά σας προκειμένου να ακολουθήσετε αυτό που θέλετε στη ζωή και ενταχθείτε σε μια κοινωνική ομάδα που εκφράζει τα ιδανικά σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-12-2023 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms