Ποιος τύπος άντρα μας ελκύει ανάλογα με τη ζωδιακή θέση του Άρη μας;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
04
12
2017

Ποιος τύπος άντρα μας ελκύει ανάλογα με τη ζωδιακή θέση του Άρη μας;

E-zwdia

Ανακαλύψτε τον τύπο άντρα που σας ελκύει, μέσα από τον Αστρολογικό σας χάρτη.  Βασικό ενδεικτικό στοιχείο είναι η ζωδιακή  θέση του Άρη σας. Ο Άρης στο γυναικείο ωροσκόπιο, δείχνει τον τύπο του άντρα που μας ελκύει. Τι είδους χαρακτηριστικά φέρει και κυρίως την προσωπικότητά του.

 

Ας δούμε, λοιπόν, τι δείχνει για τις επιλογές μας, η θέση του Άρη στα 12 ζώδια
 

Άρης στον Κριό

Για την γυναίκα με τον Άρη της στον Κριό, ο άντρας που θα κατακτήσει την καρδιά της πρέπει να είναι σωστός… κατακτητής! Τον θέλει δυναμικό και οπωσδήποτε να έχει κάποιο σημείο στο χαρακτήρα του που να την κάνει να τον θαυμάζει. Είναι ιδιαίτερα εγκεφαλική και θέλει συνεχώς να βρίσκεται μαζί του σε εγρήγορση. Στην πραγματικότητα, ούσα η ίδια δυναμική, θέλει κάποιον που να καταφέρει να την «εξημερώσει». Το θεωρεί ιδιαίτερα ερωτικό και ταυτόχρονα το παιχνίδι μεταξύ τους της εναλλαγής των ρόλων του αρχηγού μέσα στη σχέση, την εξιτάρει και της κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον. Το σεξ, το θέλει έντονο και με… ποικιλία! Οτιδήποτε άλλο από αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά, την κάνει να βαριέται αφόρητα και, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να βάλει το τέλος.

Άρης στον Ταύρο

Εδώ έχουμε μια γυναίκα, που προτιμά τη σταθερότητα και να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βαδίζει. Δεν μπορεί τις απίθανες εκπλήξεις και επιθυμεί να έχει ένα πρόγραμμα για όλες τις κοινές τους δραστηριότητες.  Οπωσδήποτε, της αρέσει ένας άντρας τρυφερός, δοτικός αλλά και που να της εμπνέει σταθερότητα και ασφάλεια. Την γοητεύει ένας άντρας που «πιάνουν» τα χέρια του και μπορεί να ασχολείται αποτελεσματικά με τα πρακτικά καθημερινά πράγματα της ζωής. Για εκείνην δεν έχουν τόση σημασία αυτά που ακούει αλλά αυτά που βλέπει πραγματικά να γίνονται στην πράξη. Ένας εργατικός άντρας, προσηλωμένος στους στόχους του, της εμπνέει εμπιστοσύνη. Το σεξ, το θέλει αισθησιακό και χωρίς… extreme καταστάσεις!

Άρης στους Διδύμους

Μια γυναίκα με τον Άρη στους Διδύμους, θέλει έναν άντρα όχι απλά έξυπνο αλλά ευφυή αν γίνεται! Οι δραστήριοι άντρες που προλαβαίνουν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί, οι πολυπράγμονες, οι διανοητές, οι καλλιτέχνες -είτε μεταφορικά είτε κυριολεκτικά- οι άντρες με το νεανικό παρουσιαστικό ή τουλάχιστον τη νεανική συμπεριφορά, εκείνοι που διαθέτουν χιούμορ, που ξέρουν να κάνουν μια απλή καθημερινή στιγμή να μοιάζει με ξέγνοιαστη εκδρομή… είναι το ευαίσθητο σημείο της! Θα πείτε τώρα ότι «ε, δεν είναι και λίγα αυτά που ζητά…». Μπορεί να μην έχετε εντελώς άδικο αλλά από την άλλη, η ίδια είναι μια γυναίκα που τα κάνει όλα αυτά, οπότε δικαίως έχει και τις ανάλογες απαιτήσεις.

Άρης στον Καρκίνο

Η γυναίκα με τον Άρη της στον Καρκίνο ζητά μια «μεγάλη αγκαλιά»! Η προστατευτικότατα που θα της αποπνέει, η ασφάλεια ότι έχει έναν ώμο να γείρει, όταν θα το έχει ανάγκη, ότι θα είναι πάντα εκεί να την ακούσει όταν χρειάζεται, ότι θα είναι σύντροφος και τρυφερός εραστής μαζί… είναι μόνο μερικά από αυτά που ζητάει από τον άνθρωπο της ζωής της. Τους δήθεν «μάγκες», που δείχνουν ασυγκίνητοι μπροστά στα δακρυσμένα μάτια μια γυναίκας, τους θεωρεί άξεστους και ανάξιους προσοχής. Και μεταξύ μας… καλά κάνει! Αν μάλιστα ο σύντροφός της τα καταφέρνει καλά και στην κουζίνα και ξέρει πώς να «σκηνοθετεί» όμορφες ρομαντικές στιγμές για τους δυο τους, τότε είναι έτοιμη να του ορκιστεί αιώνια πίστη! 

Άρης στον Λέοντα

Γενναιοδωρία! Αυτή είναι η λέξη που πρέπει να χαρακτηρίζει το σύντροφό της. Γενναιοδωρία όχι μόνο στα υλικά πράγματα αλλά κυρίως στο συναισθηματικό δόσιμο. Και δεν έχει άδικο, όταν θεωρεί ότι ένας τσιγκούνης στα υλικά πράγματα άνθρωπος θα είναι εξίσου, αν όχι και περισσότερο, τσιγκούνης στο συναίσθημα που μπορεί νε επενδύει σε κάποιον άλλον. Δεν είναι ότι ζητάει πολλές υλικές απολαύσεις να της προσφέρει, είναι γενικά πολύ λογική και περήφανη γυναίκα για να δεχτεί κάτι τέτοιο, αλλά ανάλογα την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται κάποιος, μπορεί να εκτιμήσει και την πιο απλή χειρονομία, αρκεί να ξέρει ότι βγαίνει από τα βάθη της καρδιάς του και ότι τη σκέφτεται και τη νοιάζεται ειλικρινά. Μικρές εκπλήξεις και δόσεις χιούμορ μέσα στην καθημερινότητά τους καθώς και μια ιδέα μυστηρίου… αναζωογονούν πάντα το ερωτικό της ενδιαφέρον!

Άρης στην Παρθένο

Η γυναίκα με Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, έχει ανάγκη από έναν άντρα που θα την κάνει να νιώσει ασφαλής μαζί του. Επίσης, δίνει μεγάλη σημασία στο κατά πόσο προσέχει την προσωπική του υγιεινή, καθώς και τις καθημερινές του συνήθειες. Για παράδειγμα, ένας άντρας που είναι επιρρεπής σε κάποιου είδους εξαρτήσεις, είτε αυτό είναι φαγητό, είτε ποτό, είτε κάτι άλλο, δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί. Η αυτοσυγκράτηση και η πειθαρχία, είναι δύο βασικά στοιχεία που θα εκτιμήσει σε έναν άντρα. Κάτι που θα εκτιμήσει επίσης δεόντως, είναι η αίσθηση του χιούμορ του. Το χιούμορ για εκείνη, είναι βασικό συστατικό μιας αρμονικής συμβίωσης. 

Άρης στον Ζυγό

Η γυναίκα με τον Άρη στον Ζυγό, τον άντρα τον θέλει δυναμικό αλλά και με τρόπους. Ένας ευγενής και καλοβαλμένος άντρας, θα τραβήξει την προσοχή της. Τον θέλει αρρενωπό αλλά όχι «μπρουτάλ». Το να μιλάει ευγενικά, να έχει καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και να προσέχει τον εαυτό του, φυσικά όχι σε σημείο υπερβολής, το θεωρεί προσόν. Ένας άντρας που ξέρει να μιλά και να φλερτάρει μια γυναίκα, δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσει ασυγκίνητη. Η ένδειξη ενός ευαίσθητου χαρακτήρα, όχι μόνο δεν σημαίνει αδυναμία αλλά, αντίθετα, το θεωρεί γνήσια ένδειξη ενός ισορροπημένου αρσενικού που δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματά του και παράλληλα, πολύ σίγουρος  για τον ανδρισμό του.

Άρης στον Σκορπιό

Εδώ μιλάμε για πολύ… τόλμη και γοητεία! Η γυναίκα σ’ αυτήν την περίπτωση, δεν είναι μια απλή καθημερινή περίπτωση. Ο άντρας που θα της τραβήξει το ενδιαφέρον, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Οπωσδήποτε, θα έχει κάτι πάνω του που είτε τον κάνει να μοιάζει απρόσιτο, είτε ότι δεν της δίνεται εύκολα στο πιάτο. Γενικά, τα εύκολα τα βαριέται κι ας παραπονιέται ότι πρόκειται για το αντίθετο. Ο άντρας ο σωστός για εκείν, χρειάζεται να εκπέμπει μια γοητεία και έναν φυσικό μαγνητισμό. Παρ' όλο που θέλει να μάθει τα πάντα για τη ζωή του, την ιντριγκάρει να νιώθει ότι υπάρχουν ακόμη μυστικά του που δεν έχει αποκαλύψει. Τον θέλει δυναμικό και ανά πάσα στιγμή έτοιμο να την διεκδικήσει, αν νιώσει κίνδυνο αντιπάλου στον περίγυρο…

Άρης στον Τοξότη

Στη γυναίκα με τον Άρη στον Τοξότη, της αρέσουν οι άντρες που ρισκάρουν, που παίζουν, που ξέρουν να γελούν και να απολαμβάνουν τη ζωή. Δεν θα άντεχε έναν άντρα της συνήθειας και που ακολουθεί πιστά μια καθημερινή ρουτίνα. Τον θέλει αισιόδοξο, κοινωνικό και με ευχάριστη προσωπικότητα. Αν δεν είναι νέος, τουλάχιστον να έχει νεανική εμφάνιση και να μην έχει ξεχάσει να ονειρεύεται.  Θέλει, πέρα από ζευγάρι, να νιώθει ότι κάνουν καλή παρέα οι δυο τους και να έχουν την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Συνήθως, ερωτεύεται άντρες με ξένη κουλτούρα, τους θεωρεί πιο ενδιαφέροντες και, ταυτόχρονα, ότι μπορούν να αντέξουν το δυναμισμό του χαρακτήρα της.

Άρης στον Αιγόκερω

Εδώ έχουμε μια γυναίκα που πατά γερά τα πόδια της στη γη. Θέλει ο άντρας που θα κερδίσει το ενδιαφέρον της, να είναι ένας άνθρωπος ώριμος και κατασταλαγμένος σε αυτά που ζητά στη ζωή. Οπωσδήποτε, να είναι επαγγελματικά αποκατεστημένος και αν είναι δυνατόν, να έχει και το κατιτίς του... Καλοί οι έρωτες αλλά η καθημερινότητα έχει κι άλλες απαιτήσεις κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η γυναίκα με τον Άρη της στον Αιγόκερω.  Το χιούμορ που διαθέτει ένας άντρας, το θεωρεί ένδειξη εξυπνάδας και το εκτιμά αναλόγως.  Χρειάζεται να ξέρει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να βασιστεί επάνω του και κυρίως ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί.

Άρης στον Υδροχόο

Ο Ροκάς, ο έξω από τα συνηθισμένα, ο αντισυμβατικός, ο επαναστάτης χωρίς αιτία... είναι ο πρίγκιπας των ονείρων μιας γυναίκας με τον Άρη της στον Υδροχόο.  Την γοητεύουν οι άντρες που ξέρουν να δοκιμάζουν νέες εμπειρίες και οπωσδήποτε, να μη τους θεωρεί βαρετούς. Αν ασχολούνται με περίεργα χόμπι ή είναι αφιερωμένοι σε κάποιον σκοπό που αφορά το κοινό καλό, της εμπνέουν θαυμασμό. Εξάλλου, μόνο αν νιώθει θαυμασμό σε έναν άντρα, μπορεί να του μείνει πιστή. Θέλει να έχει δίπλα της όχι μόνο έναν εραστή αλλά και έναν σύντροφο, συνοδοιπόρο και πάντα πρόθυμο να εξερευνήσουν μαζί νέες εμπειρίες στην κοινή τους ζωή.

Άρης στους Ιχθύς

«Η αδελφή ψυχή» για μια γυναίκα με τον Άρη της στους Ιχθύς είναι κάποιος άντρας που έχει διατηρήσει την ευαισθησία του και δεν ντρέπεται ακόμη και να δακρύσει, βλέποντας μια συγκινητική ταινία. Που δεν έχει πάψει να ονειρεύεται, όσο μεγάλος κι αν είναι, δεν έπαψε να θυμάται πως παίζουν και διασκεδάζουν.  Οι άντρες τύπου «μάτσο», δεν την ελκύουν καθόλου, αντίθετα, οι ευαίσθητοι και τρυφεροί είναι εκείνοι που θα τραβήξουν την προσοχή της και το ενδιαφέρον της. Κάποιος που θα στολίζει την καθημερινότητά τους με μικρές εκπλήξεις και δεν θα ξεχνά ποτέ να της εκφράζει τα συναισθήματά του, είναι σίγουρα κι εκείνος, στον οποίο δίπλα του μπορεί να νιώσει ασφαλής και να επενδύσει συναισθηματικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-12-2017 14:16
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms