Άρης στον Καρκίνο από τις 25 Μαρτίου ως 20 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
20
03
2023

Άρης στον Καρκίνο από τις 25 Μαρτίου ως 20 Μαΐου 2023. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Στις 25 Μαρτίου ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και θα παραμείνει έως τις 20 Μαΐου 2023. Ο Άρης είναι σε πτώση στο ζώδιο του Καρκίνου και η δράση είναι ορμώμενη από την καρδιά. Κίνητρο είναι τα συναισθήματα και το πάθος του. Ασχολούμαστε τώρα με δραστηριότητες που μας επιτρέπουν να κατευθύνουμε τα κύματα των συναισθημάτων μας. Είναι δύσκολο για μας να μας δείχνουν ψεύτικο ενδιαφέρον και η ζωτικότητά μας αναστέλλεται από την ανασφάλεια.

 

Άρης στον Καρκίνο: Αναζητώντας το συναίσθημα μέσα από το σεξ!

 

Υπάρχει μια διαισθητική αίσθηση της ατμόσφαιρας. Οι άλλοι δεν μπορούν να ξέρουν τι σχεδιάζουμε, μέχρι να το κάνουμε πραγματικότητα. Προτιμάμε να παρακάμψουμε τις νέες δραστηριότητες και τους ανθρώπους, αντί να τους αντιμετωπίσουμε άμεσα. Παρακολουθούμε τις αντιδράσεις των άλλων προσεκτικά και ποθούμε τη συναισθηματική ειλικρίνεια. Θα ενεργήσουμε συναισθηματικά για να διατηρήσουμε την ασφάλεια στις σχέσεις μας. 

Η σεξουαλικότητά μας είναι σαγηνευτική και συναισθηματική και γινόμαστε υπερπροστατευτικοί με αυτούς που αγαπάμε. Εδώ το σεξ είναι πάντα συνδεδεμένο με την ασφάλεια. Θέλουμε αγάπη για να αισθανθούμε σαν στο σπίτι μας, άνετα και ζεστά και ζητάμε το συναίσθημα μέσα από το σεξ, περισσότερο από το πάθος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να γίνουμε μανιωδώς επιπόλαιοι και ψάχνουμε για συναισθηματική τροφή μέσα από το σεξ. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να γίνουμε υπερβολικά απαιτητικοί, λόγω της ακατάπαυστης επιθυμίας μας για συναισθηματική επιβεβαίωση. Είμαστε εξαρτημένοι στις σχέσεις μας και υπερβολικά προστατευτικοί και παθητικοί. Είμαστε επιρρεπείς σε καταστάσεις αυτολύπησης και μη ρεαλιστικού τρόπου σκέψης.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία, τις ενέργειές μας, το δυναμισμό, το θάρρος και την πρωτοβουλία. Είναι ένας επιθετικός και ανταγωνιστικός πλανήτης, που προκαλεί δυσαρέσκεια και διαμάχες. Μπορεί να δημιουργήσει, αλλά και να καταστρέψει. Στον Άρη βρίσκουμε την μεγάλη σωματική ενέργεια και τη δράση, την εχθρότητα και τον πόλεμο. 

 

Άρης στον Καρκίνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στον Καρκίνο στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, η ενέργειά σας αναλώνεται στο σπίτι σας, καθώς επιζητείτε να το βελτιώσετε ή να το διακοσμήσετε. Στην ερωτική σας ζωή, θα θέλετε ένα οικείο και ασφαλές περιβάλλον με τον σύντροφό σας, το οποίο θα σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να έρθετε πιο κοντά μεταξύ σας. Με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα συναισθήματα σας προς όφελός σας και να αφήσετε τις ενέργειές σας να καθοδηγούνται από το ένστικτό σας. Προσέξτε τις αντιπαραθέσεις με τους γονείς σας ή άλλους στενούς συγγενείς σας ή παλιές αντιπαλότητες με την οικογένειά σας ή το σύντροφό σας, γιατί μπορεί να είναι μια πηγή σημαντικής πίεσης για σας αυτήν τη στιγμή

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, θα επικοινωνείτε πιο άμεσα και αποφασιστικά και μερικές φορές αρκετά επίμονα. Η ασάφεια, η αοριστία και η επιφυλακτική στάση των άλλων μπορεί να προκαλέσουν ανυπομονησία, σε μια προσπάθεια να πάρετε μια σαφή απάντηση από τους άλλους ή μια απόφαση. Προσέξτε την επικοινωνία σας με τα αδέλφια σας, τους συγγενείς, τους συνεργάτες και τους συγκατοίκους σας. Θα πρέπει να αποφύγετε το σαρκασμό και την αδιάλλακτη συμπεριφορά. Στην ερωτική σας ζωή, θα μιλάτε με στόμφο, εκφράζοντας την αγάπη σας και μιλώντας τολμηρά ακόμα και στο κρεβάτι. Η φαντασία σας παίρνει φωτιά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, θα είστε πιο ενεργητικοί στα οικονομικά σας, διεκδικώντας την υλική σας ασφάλεια. Στην ερωτική σας ζωή, ήρθε η ώρα να δείξετε στο σύντροφό σας, την απτή απόδειξη της αγάπης σας. Θα ξοδέψετε κάποια χρήματα για να απολαύσετε αισθησιακές και ερωτικές στιγμές. Τώρα είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για να διαχειριστείτε τα κεφάλαιά σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίζετε χρήματα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε την τάση σας για υπερβολές και περιττές σπατάλες. Θα πάρετε την πρωτοβουλία να αυξήσετε το εισόδημά σας, χάρη στη σκληρή δουλειά σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, είστε πιο αποφασιστικοί και πεισματάρηδες, θέλοντας να έχετε το προβάδισμα. Είστε έτοιμοι να εκδηλώσετε ένα αχαλίνωτο σεξουαλικό πάθος και θα ψάξετε να βρείτε κάποιον για να μοιραστείτε τη σεξουαλικότητά σας. Η λίμπιντό σας αυξάνεται τώρα. Αν δεν κάνετε έρωτα, θα κάνετε πόλεμο! Προσέξτε τις συγκρούσεις, καθώς μπορεί να προκαλέσετε τους άλλους αδικαιολόγητα ή με απερίσκεπτο τρόπο. Θα είστε δυναμικοί ή ακόμα και θυμωμένοι και κάποιες φορές ανταγωνιστικοί. Ο ενθουσιασμός σας για την ικανοποίηση των φιλοδοξιών σας θα είναι έντονος και μπορεί να σας οδηγήσει στην έπαρση και την αλαζονεία. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δωδέκατο οίκο σας, θα αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τις επιθυμίες σας πραγματικότητα και ότι τα πράγματα πάνε στραβά, όταν προσπαθείτε να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας. Οι δραστηριότητές σας θα είναι μυστικές ή θα εργάζεστε στην απομόνωση. Θα έχετε την τάση να είστε μυστικοπαθείς, όσον αφορά τις επιθυμίες και τους σκοπούς σας και μπορεί να έχετε μια μυστική σεξουαλική επαφή, αφού ο Άρης κυβερνά τη σεξουαλικότητα. Μια μυστική ερωτική σχέση θα σας απασχολήσει, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί με οποιαδήποτε ανάμειξη με δεσμευμένα άτομα. Οι επιθυμίες και οι δράσεις σας επηρεάζονται έντονα από το ασυνείδητό σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ενδέκατο οίκο σας, θα διαδραματίσετε ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα ή κοινωνική οργάνωση, λαμβάνοντας κάποιες πρωτοβουλίες. Αν είστε μόνοι, μια ιδιαίτερη φιλία μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική σχέση κι αν είστε δεσμευμένοι, ο σύντροφός σας θα είναι πιο φιλικός μαζί σας. Οι ενέργειές σας κατευθύνονται προς τις φιλίες σας και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Οι φίλοι σας μπορεί να είναι επιθετικοί, γι’ αυτό προσέξτε τις διαμάχες. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να σας βοηθήσουν στις φιλοδοξίες σας. Ένας στόχος σας ή ένα ιδανικό σας θα αναγνωριστεί τώρα, διαμέσου μιας ομαδικής προσπάθειας. 

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, θα ενεργοποιηθείτε για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και θα λάβετε προσωπική αναγνώριση για τις προσπάθειές σας. Προσέξτε τις συγκρούσεις, ειδικά με όσους βρίσκονται σε θέση εξουσίας ή που έχουν κάποια σχέση με την καριέρα σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε και να μετριάσετε τη φιλοδοξία σας, δίνοντας την απαιτούμενη προσοχή και στους άλλους. Θα έχετε έντονη την επιθυμία για φήμη και κύρος. Θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες και θα επιδείξετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εκτελεστικές ικανότητες, εμφανίζοντας περισσότερο ζήλο στην εργασία σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, θα υπερασπιστείτε με ζήλο τις πεποιθήσεις σας ή θα αγωνιστείτε για ένα όραμα ή ιδανικό. Η επιθυμία σας για δράση και περιπέτεια μπορεί να σας ωθήσει να ταξιδέψετε ή να αναλάβετε ένα έργο που είναι σωματικά ή διανοητικά προκλητικό και ενδεχομένως επικίνδυνο. Στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να εμπλακείτε με κάποιο άτομο από μια μακρινή χώρα ή πόλη. Από την άλλη πλευρά, τα ταξίδια σας θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν στην εξεύρεση της αγάπης και του πάθους. Τώρα θα επιδιώξετε τις έντονες σεξουαλικές περιπέτειες. Θα πρέπει να προσέξετε την ανυπομονησία σας και τις υπερβολικά επιθετικές απόψεις σας. 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, θα προκύψουν διαφορές πάνω σε οικονομικά ζητήματα, που έχετε από κοινού με κάποια άτομα, και θα είστε επιρρεπείς στην παρορμητικότητα και την απερισκεψία. Οι ερωτικές επιθυμίες και τα πάθη σας αυξάνονται και πιθανόν αυτή να είναι μια χρονική περίοδος σεξουαλικής και συναισθηματικής αναγέννησης στη σχέση σας. Η σεξουαλική επαφή θα συνοδεύεται από επιθετικότητα τώρα. Θα είστε μυστικοπαθείς σε πολλές από τις δραστηριότητες σας και μπορεί να προτιμάτε να εργάζεστε μόνοι. Η διαίσθησή σας θα είναι έντονη και σας ενδιαφέρουν θέματα σχετικά με τον αποκρυφισμό, το σεξ, τις κληρονομιές και το θάνατο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, δε θα υπάρχει αρμονία στις σχέσεις σας, καθώς θα είστε απρόθυμοι να θυσιάσετε τις δικές σας ανάγκες και τις επιθυμίες σας για να συμβιβαστείτε. Οι εντάσεις που έχουν σιγοβράσει, εδώ και καιρό, στη σχέση σας ή τις συνεργασίες σας, θα βγουν στην επιφάνεια τώρα. Είναι πιθανό να έλκεστε από άτομα που από τη φύση τους είναι οξύθυμα. Αν είστε με κάποιο άτομο και η σχέση δε λειτουργεί, ίσως να θέλετε τώρα να χωρίσετε. Με την ενέργεια και την ειλικρίνειά σας, θα είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις σοβαρές διαφωνίες και τη διχόνοια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, θα έχετε ως στόχο να επιτύχετε πολλά στη δουλειά σας, αλλά μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας, αν είστε πολύ ανυπόμονοι και πιεστικοί. Δε θα θέλετε να δουλεύετε ομαδικά τώρα και θα ήταν καλύτερα να λειτουργήσετε από μόνοι σας. Επίσης, θα έχετε υπερβολικό φόρτο εργασίας, πράγμα το οποίο θα σας αγχώσει. Μη χάσετε την ψυχραιμία σας και μη θυμώσετε, λόγω των περιορισμών που σας έχουν επιβληθεί. Να είστε προσεκτικοί με τα μηχανήματα. Στην ερωτική σας ζωή, ήρθε η ώρα να εφαρμόσετε νέες σεξουαλικές τεχνικές και οι πιο συναρπαστικές φαντασιώσεις σας πρόκειται να εκπληρωθούν.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πέμπτο οίκο σας, η δημιουργικότητά σας θα είναι έντονη. Στην ερωτική σας ζωή, τα πάθη σας θα είναι τόσο έντονα και θα διεκδικήσετε ενεργά ό, τι επιθυμείτε. Το πάθος σας σε μια ερωτική σχέση είναι πιθανό να αναθερμανθεί αυτήν τη στιγμή. Αν συντρέχουν κι άλλες αστρολογικές όψεις, ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα! Θα έχετε μια ισχυρή σεξουαλικότητα και θα είστε σεξουαλικά …επιθετικοί! Θα φλερτάρετε και θα είστε πιο ζεστοί και παιχνιδιάρικοι, επιδιώκοντας να ζήσετε ένα αχαλίνωτο πάθος. Διαφορετικά, μπορείτε να κατευθύνετε την ενέργειά σας στον αθλητισμό ή τη μυϊκή άσκηση. Η επιθυμία σας να διασκεδάσετε θα είναι ισχυρότερη από ποτέ.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-03-2023 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms