Άρης στον Κριό: Γίνε ο ηγέτης, αγωνίσου με ενθουσιασμό και πάθος.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
17
02
2015

Άρης στον Κριό: Γίνε ο ηγέτης, αγωνίσου με ενθουσιασμό και πάθος.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

 

Πως θα μας επηρεάσει ο Άρης στον Κριό;Στις 20 Φεβρουαρίου, ο Άρης εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει ως τις 31 Μαρτίου.Για τον Άρη στον Κριό, δεν υπάρχει προσπάθεια, υπάρχει μόνο πράξη! Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε δράση που κάνει τη ζωή μας να βρίσκεται σε συνεχή κίνηση. Υποκινούμαστε από τη διαδικασία, όχι κατ’ ανάγκη από τον τελικό στόχο. Ο ενθουσιασμός μας ανάβει φωτιά στους άλλους και ενεργούμε με ένα δυναμικό τρόπο. Η φυσική αντοχή μας είναι μεγάλη και μας είναι δύσκολο να κολλήσουμε με μια δραστηριότητα που έχουμε βαρεθεί. Αναζητάμε τον ανταγωνισμό και ένας παθιασμένος αγώνας με έναν αντίπαλο μας εξιτάρει. Βιαζόμαστε να κάνουμε σχέσεις αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι η παρορμητικότητά μας μπορεί να μας τυφλώσει και να μας βάλει σε κινδύνους. Η ισχυρή λίμπιντό μας μπορεί να μας οδηγήσει σε αρνητικές εμπλοκές. Οι εντάσεις που δημιουργούνται μας απογοητεύουν εύκολα. Αλλά η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και η αυτοπεποίθηση είναι αξιοθαύμαστες και μας οδηγούν στο να πάρουμε ρίσκα που αφήνουν τους άλλους με δέος. Είμαστε επιρρεπείς σε βιαστικές αποφάσεις και γινόμαστε πολύ ευέξαπτοι, λαμβάνοντας ευχαρίστηση με το να προβάλλουμε τη δύναμή μας. Δεν έχουμε την υπομονή να κάνουμε επίπονες διαπραγματεύσεις, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για το σεξ. Έχουμε έντονο σεξουαλικό πάθος και κατευθυνόμαστε προς την κατάκτηση του αντικείμενου του πόθου μας και των επιθυμιών μας.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει το πάθος, τη σεξουαλική επιθυμία, τις ενέργειές μας, το δυναμισμό, το θάρρος και την πρωτοβουλία. Είναι ένας επιθετικός και ανταγωνιστικός πλανήτης που προκαλεί δυσαρέσκεια και διαμάχες. Μπορεί να δημιουργήσει αλλά και να καταστρέψει. Στον Άρη, βρίσκουμε τη μεγάλη σωματική ενέργεια και τη δράση, την εχθρότητα και τον πόλεμο

 

Διαβάστε επίσης:
 Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Άρη στον Κριό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, μπορείτε να διαβάσετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:
ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, έχετε τη δύναμη και τον ενθουσιασμό να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε και να κάνετε τους άλλους να αποδεχτούν τις ηγετικές και πρωτοπόρες ικανότητές σας. Έχετε τόλμη και έντονη ενεργητικότητα και παίρνετε την πρωτοβουλία να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Η γοητεία και το πάθος σας μαγνητίζουν το αντίθετο φύλο και τώρα κάνετε τα πάντα για να αιχμαλωτίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Αν είστε σε σχέση, προσέξτε τις αντιδράσεις σας και την ανταγωνιστικότητά σας, καθώς θα  αντεπιτίθεστε με ευκολία. Οι σχέσεις σας θα βρίσκονται σε φλεγόμενο καμίνι κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής και μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα. Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ακριβώς θα σας επηρεάσει ο Άρης στον Κριό καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Θέλεις ΚΡΙΕ να συναντήσεις τον αγαπημένο σου αστρολόγο για να ακούσεις από κοντά τις προβλέψεις για όλα όσα σε απασχολούν; Κάλεσε στο  211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.


ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας, είστε αδρανείς και νωχελικοί, προτιμάτε να ερευνήσετε και να σκεφτείτε σε βάθος τους στόχους σας παρά να δράσετε. Κάνετε τώρα περισσότερο όνειρα και αφήνετε τη φαντασία σας να σας υποδείξει την κατεύθυνση των νέων στόχων σας. Ίσως σκέφτεστε τις καταστάσεις του παρελθόντος, τι ενέργειες έχετε κάνει και τι δεν κάνατε. Αναπολείτε τα λάθη που σας έχουν οδηγήσει να ζείτε όπως είστε τώρα και προτιμάτε οι άλλοι να μη γνωρίζουν τι κάνετε στην ιδιωτική σας ζωή. Ευνοείται κάθε είδους δημιουργική ή καλλιτεχνική εργασία αν είστε απομονωμένοι ή στα κρυφά. Το ασυνείδητό σας, σας κατευθύνει τώρα στις ενέργειές σας. Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ακριβώς θα σας επηρεάσει ο Άρης στον Κριό καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Τι σε περιμένει ΤΑΥΡΕ σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά; Μάθε από κοντά κλείνοντας ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.  Κάλεσε στο  211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη να διελαύνει στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, οι φιλίες σας ή η συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες και συνεργασίες, σας οδηγούν στην επιτυχία και την αναγνώριση. Έχετε τώρα τον ενθουσιασμό και την τόλμη να αγωνιστείτε για το καλό ενός ομαδικού στόχου και οι άλλοι σας αναγνωρίζουν ως ηγέτη. Με την έμφυτη διπλωματία σας και την ευελιξία σας, πετυχαίνετε να είστε ο αρχηγός μιας ομάδας και βρίσκετε τρόπους να αποκτήσετε δημοτικότητα. Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε τους στόχους σας είναι να ενσωματωθείτε σε μια ομάδα ή να ζητήσετε βοήθεια από τους φίλους σας. Τώρα επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και προβάλετε τις πρωτοπόρες και καινοτόμες ιδέες σας. Προσέξτε την αλαζονεία και τον εγωισμό σας και αποφύγετε να κυριαρχήσετε στους άλλους. Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ακριβώς θα σας επηρεάσει ο Άρης στον Κριό καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Μάθε για όλες τις αστρολογικές εξελίξεις που σε περιμένουν ΔΙΔΥΜΕ κλείνοντας ραντεβού από κοντά με τους αστρολόγους του e-zwdia.gr. Κάλεσε στο  211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, έχετε ισχυρές φιλοδοξίες και δύναμη, καθώς επίσης και την έντονη επιθυμία για κύρος και αναγνώριση. Οι ανώτεροι σας στο χώρο της εργασίας σας αναγνωρίζουν τα ταλέντα και τα επιτεύγματά σας, προβάλετε τη δημόσια εικόνα σας και όλοι σας παρατηρούν.  Αν είστε επιχειρηματίας ή επιδιώκετε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, ο Άρης είναι στο πλευρό σας, καθώς σας χαρίζει σθένος και υπεροχή να κατακτήσετε τις αγορές. Προσέξτε όμως τις συγκρούσεις με τους ανωτέρους σας, τις αρχές ή όσους βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας. Η έπαρση και η αυτοπροβολή δεν είναι καλοί σύμβουλοι στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ακριβώς θα σας επηρεάσει ο Άρης στον Κριό καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Σε περιμένει καινούριος έρωτας, ΚΑΡΚΙΝΕ θα επανασυνδεθείς με τον παλιό, πως θα εξελιχθεί η σχέση σου; Κάλεσε στο  211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη να διελαύνει στον επεκτατικό και γνωστικό ένατο οίκο σας, ενισχύεται η χαρούμενη, γενναιόδωρη και ενθουσιώδης φύση σας, είστε πιο παθιασμένοι  συναισθηματικά και σκορπάτε χαρά σε όλο τον κόσμο. Προκειμένου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι από το οποίο θα αποκομίσετε αρκετές εμπειρίες. Είστε ανήσυχοι και κινητικοί, αναζητάτε την περιπέτεια και ψάχνετε νέες  δραστηριότητες που θα τονώσουν την ανάγκη σας για επέκταση και γνώση. Ίσως τώρα ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανώτερες σπουδές και γενικά τη γνώση. Προσέξτε τον υπερβολικό δογματισμό σας ή τις διαμάχες λόγω διαφοράς απόψεων. Ακούστε τους άλλους και μην αντεπιτίθεστε ή δίνετε εντολές. Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ακριβώς θα σας επηρεάσει ο Άρης στον Κριό καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Μάθε για όλες τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σε ερωτικά, επαγγελματικά, οικογενειακά ΛΕΟΝΤΑ σε ένα προσωπικό ραντεβού με τους αστρολόγους του e-zwdia.gr. Κάλεσε στο  211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον παθιασμένο και επικερδή όγδοο οίκο σας, σας απασχολούν τώρα τα οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους και η σεξουαλικότητα. Ίσως τεθούν επί τάπητος θέματα εμπιστοσύνης και οικειότητας στη σχέση σας, με αποτέλεσμα την αρνητική έκφραση των συναισθημάτων σας, τη ζήλεια και τον εγωισμό, όπου ενδέχεται να δημιουργήσουν συγκρούσεις που συσχετίζονται με το σεξ ή τα από κοινού περιουσιακά σας στοιχεία. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες με τους συνεργάτες σας πάνω σε οικονομικά ζητήματα ή κάποιου είδους απώλεια. Μπορεί να αποκαλύψετε τώρα την κρυφή πτυχή προσώπων και καταστάσεων κι αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε θυμό και θλίψη. Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ακριβώς θα σας επηρεάσει ο Άρης στον Κριό καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Υπάρχει κάποιο θέμα που σε απασχολεί έντονα ΠΑΡΘΕΝΕ και αναρωτιέσαι πως θα εξελιχθεί και τι προβλέπουν τα άστρα για σένα; Κάλεσε στο 211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, προσέξτε τις διαφωνίες και την ανταγωνιστικότητα με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, οι οποίες θα απορρέουν από την αλαζονεία και τον εγωισμό σας ή οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα επιθετικοί και προκλητικοί απέναντί σας. Οι πιο στενές και οικείες σχέσεις σας θα είναι έντονες και δυναμικές τώρα, με αποτέλεσμα τις συγκρούσεις και τον αγώνα για την κυριαρχία και την επιβολή. Όταν προκύπτει μια διαφορά, αποφύγετε να είστε γρήγοροι στις ενέργειές σας και βασιστείτε στην έμφυτη διπλωματία σας και την υπομονή σας για να την επιλύσετε. Μπορείτε να συνεργαστείτε αρμονικά με τους άλλους και σίγουρα τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά θέλετε βοήθεια για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ακριβώς θα σας επηρεάσει ο Άρης στον Κριό καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Ο έρωτας κρύβει ευκαιρίες που δεν φανταζόμαστε... Θες να μάθεις ΖΥΓΕ τι προβλέπουν τα άστρα για το ερωτικό σου μέλλον σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών; Κάλεσε στο 211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, αναλώνετε την ενέργειά σας στην εργασία σας και τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Τώρα είστε ανταγωνιστικοί στο χώρο της εργασίας σας, θέλετε να είστε ο ηγέτης με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να συνεργαστείτε αρμονικά με τους άλλους και κατά συνέπεια, είναι πιθανό να προκύψουν συγκρούσεις με τους συναδέλφους σας. Θα έχετε μεγαλύτερο φόρτο εργασίας από ό, τι συνήθως και κάποια άτομα ίσως σας επιβαρύνουν με επιπρόσθετες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ίσως τώρα κινητοποιηθείτε να εξετάσετε την υγεία σας ή να ξεκινήσετε γυμναστήριο ή να ακολουθήσετε ένα νέο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, που έχει θετικό αντίκτυπο στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ακριβώς θα σας επηρεάσει ο Άρης στον Κριό καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Ό, τι και αν σε απασχολεί, ΣΚΟΡΠΙΕ όποιο θέμα και να σε βασανίζει μάθε τώρα τι σε περιμένει και τι σε συμβουλεύουν τα άστρα να κάνεις, κλείνοντας το προσωπικό σου ραντεβού με αστρολόγο. Κάλεσε στο 211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον ερωτικό και συναισθηματικό πέμπτο οίκο σας, είστε πολύ ερωτικοί και έχετε έντονη ενέργεια για να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Η ερωτική σας ζωή θα είναι στο προσκήνιο και η σεξουαλικότητά σας και το πάθος σας αυξάνονται. Ζείτε με πάθος το ερωτικό παιχνίδι και διασκεδάζετε περισσότερο με τους φίλους σας ή/και τον αγαπημένο σας. Προσέξτε όμως την τάση σας να θέλετε να κυριαρχήσετε στη σχέση σας, καθώς τώρα θα είστε παρορμητικοί και χωρίς αυτοπειθαρχία. Επειδή ο πέμπτος οίκος κυβερνά τη δημιουργικότητα, μέσα από την προβολή ενός έργου σας εισπράττετε θετικά σχόλια και γοητεύετε το κοινό σας. Αισθάνεστε τώρα περισσότερο χαρούμενοι μέσα από δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά σας, τα χόμπι σας ή τα σπορ. Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ακριβώς θα σας επηρεάσει ο Άρης στον Κριό καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Ποια είναι η ανάλυση του προσωπικού σου αστρολογικού χάρτη ΤΟΞΟΤΗ και τι προβλέπουν οι αστρολογικές εξελίξεις και οι διελεύσεις των πλανητών για τη συνέχεια; Κλείσε ένα προσωπικό ραντεβού με τους αστρολόγους του e-zwdia.gr. Κάλεσε στο 211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, είστε σε συνεχή κίνηση για ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας ή ένα μέλος της οικογένειάς σας. Αναλώνετε την ενέργειά σας σκεφτόμενοι την οικογένειά σας ή πρόσωπα του παρελθόντος κι αυτό σας δημιουργεί θυμό και θλίψη. Έχετε μια αυξημένη επιθυμία να επιβληθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, γι’ αυτό προσέξτε τις συγκρούσεις που προέρχονται από την αλαζονεία και τον εγωισμό σας. Επειδή οι ενέργειές σας κατευθύνονται από το υποσυνείδητό σας και τα γεγονότα του παρελθόντος, μπορεί να γίνετε ιδιαίτερα αμυντικοί ή να αντιδράτε συναισθηματικά. Εάν αισθάνεστε πολύ ανήσυχοι ή έχετε κυκλοθυμικές διαθέσεις, καλό θα ήταν να ξεφύγετε, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ακριβώς θα σας επηρεάσει ο Άρης στον Κριό καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Θα πετύχεις άραγε τους στόχους στον τομέα που έχεις δώσει βάση αυτήν την περίοδο ΑΙΓΟΚΕΡΕ; Μάθε αναλυτικά κλείνοντας ένα προσωπικό ραντεβού με αστρολόγο! Κάλεσε στο 211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, προβάλλετε τις παράτολμες ιδέες σας και είστε σε μια συνεχή κίνηση. Διασκορπίζετε την ενέργειά σας σε ποικίλες δραστηριότητες και οι νέες γνωριμίες σας, βοηθούν στην κοινωνική άνοδό σας. Μπορεί να παρουσιάσετε ένα έργο σας ή ακόμα και να πάτε ένα ταξίδι. Θα είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι με πολλά τηλεφωνήματα και συναντήσεις, επικοινωνώντας συχνά με τους άλλους. Προσέξτε το επιβλητικό και εγωκεντρικό ύφος σας στην επικοινωνία σας, καθώς η επιβολή των απόψεών σας μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ή τα λόγια σας να είναι ιδιαίτερα καυστικά. Μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά τώρα και αποφύγετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους. Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ακριβώς θα σας επηρεάσει ο Άρης στον Κριό καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Τι σε περιμένει στην ...επόμενη γωνία από ερωτική άποψη ΥΔΡΟΧΟΕ ή πως θα εξελιχθεί η παρούσα σχέση σου; Μπορείς να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες κλείνοντας ένα ραντεβού μόνο για σένα! Κάλεσε στο 211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Άρη να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, είστε τώρα περισσότερο ενεργητικοί και πολυμήχανοι, προκειμένου να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ίσως κάνετε μια νέα επικερδή οικονομική συμφωνία ή ξεκινήσετε να θέτετε σε δράση έναν νέο οικονομικό στόχο. Προσέξτε τις παρορμητικές αγορές και αποφύγετε τη χρήση πιστωτικών καρτών τώρα, καθώς μπορεί να σας δελεάσει ένα πολυτελές αντικείμενο. Γίνεστε υπερβολικοί και παρορμητικοί στις δαπάνες σας, με αποτέλεσμα να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Υπερασπίζεστε με πάθος τα προσωπικά σας κεκτημένα και αγωνίζεστε να αποδείξετε στους άλλους την αξία σας. Μπορεί να προκύψουν διαφωνίες για θέματα οικονομικά ή ζητήματα ιδιοκτησίας. Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ακριβώς θα σας επηρεάσει ο Άρης στον Κριό καλέστε στο 901 500 4633 ή στείλε ΧΡΥΣΑ στο 54529.

Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού με αστρολόγο ή μελλοντολόγο ΙΧΘΥ και να μάθεις από κοντά όλες τις αστρολογικές εξελίξεις που σε αφορούν ειδικά και το τι θα φέρει το μέλλον σύμφωνα  με τον αστρολογικό σου χάρτη! Κάλεσε στο 211 188 3555 και κλείσε το προσωπικό σου ραντεβού με τον προσωπικό σου αστρολόγο ή μελλοντολόγο.

 

Διαβάστε επίσης:
  

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-02-2015 19:01
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms